Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Svetogorska

slične nekretnine * :

SREMSKI OKRUG prodaja Irig Banja Vrdnik Staza zdravlja Trosoban Nov, neuseljavan apartman sa garažnim mestom, u zoni našeg najstarijeg nacionalnog parka, u kompleksu "Fruške Residence", predstavlja pravu oazu mira na obroncima Fruške gore, koji se odlikuje visokim nivoom gradnje. Objekat u kome se apartman nalazi je građen betonskom konstrukcijom, po principu skeletnog AB sistema, fasadni zidovi su od eko blokova, koji obezbeđuju najveću termičku i akustičku izolaciju. Fasada objekta je od kamene vune, demit i ventilisane fasade. Stolarija je PVC šestokomorno, sa komarnicima i roletnama sa elektromotorom nemačke proizvodnje. Ulazna vrata su sigurnosna, a sobna vrata imaju završnu obradu furniranog hrasta u natur boji, u skladu sa bojom parketa, sa skrivenim šarkama i magnetnom bravom. Parket je tipa "Tarket salsa" višeslojni, prve klase, 14 mm, francuske proizvodnje. Keramika je granitna, prve klase, italijanske proizvodnje, tipa MARAZZI. Sanitarije su od nemačkog premium proizvođača VILLEROY&BOCH. Tuš kabina sa staklenim paravanom, linijska kanalica za odvod vode proizvođača ACO (Nemačka). U apartmanu je podno grejanje na gas i svaka lamela ima svoju kotlarnicu; očitavanje potrošnje je pojedinačno za svaki stan pomoću kalorimetra, sa mogućnošću daljinskog upravljanja. Bojler je od proizvođača Ariston (Italija). Svaki apartman ima nezavisni "split sistem" za grejanje i hlađenje. Apartman je opremljen optičkim internetom, telefonskim priključkom i interfonom. Ceo objekat je pod video nadzorom, a u apartmanu postoji displej na kome je vidljivo nekoliko spoljnih kamera. Visina plafona je 3m, što daje dodatni komfor prostoru. Kontakt: Dragoljub Burdžić, 063/575359 Agencijska provizija 2%
Irig Banja Vrdnik Staza zdravlja Trosoban prodaja Nov, neuseljavan apartman sa garažnim mestom, u zoni našeg najstarijeg nacionalnog parka, u kompleksu "Fruške Residence", predstavlja pravu oazu mira na obroncima Fruške gore, koji se odlikuje visokim nivoom gradnje. Objekat u kome se apartman nalazi je građen betonskom konstrukcijom, po principu skeletnog AB sistema, fasadni zidovi su od eko blokova, koji obezbeđuju najveću termičku i akustičku izolaciju. Fasada objekta je od kamene vune, demit i ventilisane fasade. Stolarija je PVC šestokomorno, sa komarnicima i roletnama sa elektromotorom nemačke proizvodnje. Ulazna vrata su sigurnosna, a sobna vrata imaju završnu obradu furniranog hrasta u natur boji, u skladu sa bojom parketa, sa skrivenim šarkama i magnetnom bravom. Parket je tipa "Tarket salsa" višeslojni, prve klase, 14 mm, francuske proizvodnje. Keramika je granitna, prve klase, italijanske proizvodnje, tipa MARAZZI. Sanitarije su od nemačkog premium proizvođača VILLEROY&BOCH. Tuš kabina sa staklenim paravanom, linijska kanalica za odvod vode proizvođača ACO (Nemačka). U apartmanu je podno grejanje na gas i svaka lamela ima svoju kotlarnicu; očitavanje potrošnje je pojedinačno za svaki stan pomoću kalorimetra, sa mogućnošću daljinskog upravljanja. Bojler je od proizvođača Ariston (Italija). Svaki apartman ima nezavisni "split sistem" za grejanje i hlađenje. Apartman je opremljen optičkim internetom, telefonskim priključkom i interfonom. Ceo objekat je pod video nadzorom, a u apartmanu postoji displej na kome je vidljivo nekoliko spoljnih kamera. Visina plafona je 3m, što daje dodatni komfor prostoru. Kontakt: Dragoljub Burdžić, 063/575359 Agencijska provizija 2%
Palilula Karaburma Jednoiposoban Kornatska stan Namešten, 1.5, 40m2, I/IV, terasa, CG, lift, depozit. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, dobra povezanost linijama gradskog prevoza sa gradom, u blizi se nalazi Big šoping centar kao i drugi brojni sadržaji. Ljubimci nisu dozvoljeni, depozit u visini mesečne zakupnine, ugovor o zakupu na godinu dana. Slobodan od 01.11.2023. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
izdavanje Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Dvosoban Mileve Marić Ajnštajn Namešten, 2.0, 53m2, II/VI, terasa, lift, CG po utrošku, depozit. Stan u odličnom stanju, kompletno namešten. Bez ljubimaca i pušača. Stan se nalazi u novoj zgradi, u okolini zgrade nalaze se vrtići, igrališta, marketi. Ima odvojenu spavaću sobu i terasu. Grejanje je centralno po utrošku. Poseduje mašinu za sušenje i pranje veša kao i sudomašinu. Useljiv odmah. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IO06 .
izdavanje Beograd Stari Grad Centar i Terazije Dečanska Izdaje se lokal u blizini Doma omladine u Dečanskoj ulici,84m2 u nivo ulice,poseduje veliki izlog,pogodan za sve delatnosti. Vlasnik lokala je fizicko lice.Minimalni period zakupa godinu dana. Depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620-734 MG06 .
Beograd izdavanje Vračar Hram Hadži Melentijeva Lokal u prizemlju novije zgrade, pogodan za lekarske ordinacije (izuzev stomatološke), advokatske kancelarije, laboratorije, veterinarske ordinacije, kozmetičke salone i slično. Tri odvojene prostorije, prijemni prostor, kuhinja, dva mokra čvora, terasa. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Čukarica Banovo brdo Izvorska Dvoiposoban prodaja Uknjižen, 2.5, cg, renoviran, lift, dve terase, namešten U prilici smo da vam ponudimo 2,5 soban stan, kompletno renoviran od poda do plafona. Vlasnici su stan sređivali za sebe i urađen je po najvišim standardima. Vaše je samo da unesete nameštaj, ličnu garderobu i uselite se u ovaj prelep prostor. Zgrada je iz 1988. godine. , Stankom gradnja. Zapadno orjentisan. Prodaje se kompletno namešten i opremljen. Ima pripadajući podrum. Ispred zgrade je slobodan parking. U blizini se nalaze svi sadržaji neophodni za komforan i lagodan život. Posebno naglašavamo blizinu Košutnjaka, trim staze , stadiona Čukaričkog, diplomatskog naselja, jednostavno idealno mesto za lep život u Beogradu. Prostorije: ulazni hodnik, kuhinja sa ostavom, trpezarija i dnevna soba, 2 spavaće sobe ( iz kojih se izlazi na lepe terase), kupatilo. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Zemun Zemun železnička kolinija Dvosoban Cvijićeva stan Prodaja dvosobnog stana u Cvijićevoj ulici, u Zemunu. Nalazi se u blizini svih potrebnih infrastrukturnih sadržaja. Poseduje svoje dvorište, parking mesto i veliki podrum. Nekretnina dobra i za život i kao investicija. PROSTORIJE: Ulazni hodnik, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo. Topla preporuka! Agencijska provizija 2% Agent: Aleksandar Ocokoljić br. licence 2029 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvosoban Omladinskih brigada Prodaja odličnog, renoviranog, dvosobnog stana u blizini Savskog keja, na izuzetno traženoj novobeogradskoj lokaciji, u Savskim blokovima. Sva infrastruktura, neophodna za udoban život, nalazi se u neposrednoj blizini. Zgrada je dobro održavana četvorospratnica, bez lifta. Poseduje ostavu, a parking ispred zgrade je besplatan. Stan je renoviran i potpuno opremljen, spreman za nove stanare. Odmah useljiv. Uknjižen na vlasnika 1/1, mogu i kreditni kupci. PROSTORIJE: ulazni hodnik, ostava za vešeraj, dnevna soba sa izlazom na lođu, trpezarija i kuhinja, kupatilo i soba koja je podeljena na dve male (jednostavno se može vratiti u prvobitno stanje). Stan za svaku preporuku! Agencijska provizija 2% Agent: Valentina Aranđelović br. licence 2575 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 VA .
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Gandijeva Prodaja stana na Novom Beogradu, u bloku 44, u Gandijevoj ulici. 2.5, uknjižen na 75m2, 4/6 sa liftom, CG, stara gradnja, izvorno stanje, dvostrano orijentisan, podrum, ostava, parking, odmah useljiv. Blizina Savskog keja, TC "Piramida", Doma zdravlja, pijace, škole, vrtića, marketa, stajališta GSP-a. PROSTORIJE: Ulazni hodnik, dnevna soba sa izlazom na lođu, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, dve spavaće sobe. Agencijska provizija 2% Agent: Valentina Aranđelović br. licence 2575 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 VA .
Beograd prodaja Zvezdara Ðeram Vojislava Ilića Dvoiposoban Stan je u odličnom stanju kao i sam ulaz u zgradu. Nalazi se preko puta Arhitektonske škole. Prostorije: dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, wc, kupatilo, 2 spavaće sobe, garderober, velika terasa. Adaptibilan - izvorno bio 3.5-osoban. Agenc. provizija 2% Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Zvezdara Konjarnik Slobodana Lale Berberskog Dvosoban prodaja Prodaje se miran, ušuškan, komforan, izuzetno funkcionalan dvosoban stan na Konjarniku u blizini BEO Shopping Centra. Stan je na prvom spratu nove zgrade. Stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i prelepe terase na koju se izlazi iz spavaće sobe. U stanu je CG sa kalorimetrima (plaćanje po utrošku). Uz stan ide i pripadajuće parking mesto. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, odlična saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Odmah useljiv. Uknjižen na 48 m2 korisne površine. Stan za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SM03 .
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvosoban Jurija Gagarina stan Jurija Gagarina, 3/10, lift, velika lođa, potpuno nov, tek opremljen lux stan u stambeno poslovnom kompleksu Petica. Stanu pripada garažno mesto i ostava. Odlična lokacija, veoma tih stan sa pogledom na fontanu i igralište u unutrašnjem delu kompleksa, za preporuku, odmah useljiv, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Blok 53 Kod Kvantaša, ravno građevinsko zemljište 68ari, širine oko 30mx230m dužine. Pripada privrednoj ''Zoni 2'' u okviru prostorne celine ''JUG 4'' Blok 53, u dodiru sa TC Tempo - Ševino polje, u neposrednoj blizini Kvantaške pijace i izlaza na autoput E-75, kod skretanja za Zemun u pravcu Beograda. Namenjen za izgradnju objekata različitih privrednih delatnosti, indeks izgrađenosti 1,0, visina objekta do 18 metara sa mogućnošću etažiranja, a do 1/3 ukupne BRGP pod gabaritom objekata, za objekte koji nemaju korisnu BRGP maksimalno dozvoljena visina se određuje prema tehničkim potrebama. Delovi objekata (reperni delovi kule, reklamni panoi, posebni delovi konstrukcije ili tehničke instalacije), visina do slemena može da bude maksimalno do 24 metara. Dozvoljeno spajanje parcela po potrebi i nameni i formiranje građevinskih. Zemljište ravno, prilagođeno gradnji bez posebnih dodatnih pripremnih radova na uređenju istog. Planirana izgradnja trafo stanice na placu, vodovodna i kanalizaciona instalacija se nadovezuje na izgrađene objekte i uređena infrastrukturna zemljišta (TC Tempo i ostali objekti), uknjiženo. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Novi Beograd Blok 53 Kod Kvantaša, oko 300m ispod TC Tempo, u pravcu Aerodroma, uknjiženo ravno građevinsko zemljište površine 288ari, okvirnih dimenzija, dužine 370m, prosečne širine 76m. Pripada privrednoj zoni ''Zona 2'' u okviru prostorne celine ''JUG 4'' Blok 53- Ševino polje. Plac celom širinom izlazi na projektovani, za sada široki kolski put, koji direktno izlazi na autoput E-75, kod skretanja za Zemun, koji omogućava izlazak na autoput ka Beogradu i suprotno ka Aerodromu. Trenutno kolski put je u funkciji i omogućava kretanje svih vrsta motornih vozila i graševinskih mašina. Namenjen za izgradnju objekata različitih privrednih delatnosti. Indeks izgrađenosti 1,0, visina objekta do 18 metara sa mogućnošću etažiranja, a do 1/3 ukupne BRGP pod gabaritom objekata. Za objekte koji nemaju korisnu BRGP maksimalno dozvoljena visina se određuje prema tehničkim potrebama. Delovi objekata (reperni delovi kule, reklamni panoi, posebni delovi konstrukcije ili tehničke instalacije), visina do slemena može da bude maksimalno do 24 metara. Dozvoljeno spajanje parcela po potrebi i nameni i formiranje građevinskih. Zemljište ravno, prilagođeno gradnji bez posebnih dodatnih pripremnih radova na uređenju istog. Planirana izgradnja trafo stanice na placu, vodovodna i kanalizaciona instalacija se nadovezuje na izgrađene objekte i uređena infrastrukturna zemljišta (TC Tempo i ostali objekti). Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Zvezdara Cvetkova pijaca Olge Jovanović Dvosoban Olge Jovanović, 2/4, lift, lođa, odlična ponuda, nenamešten stan u zgradi iz 2022. sa energetskim pasošem, kuhinja opremljena i rađena po meri, izuzetno svetao, sa odvojenom spavaćom sobom sa dva ugradna plakara, dva mokra čvora, grejanje etažno na struju, odlična lokacija, u blizini Doma zdravlja, marketa, pijace, restorana, kafića, dobra povezanost sa svim delovima grada gradskim prevozom, za svaku preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Bulbuder Dimitrija Tucovića Jednoiposoban prodaja Dimitrija Tucovića, 3/7, lift, lođa, retko u ponudi, lux novogradnja iz 2019., izuzetno svetao, dvorišno orijentisan stan, zaklonjen od buke glavne saobraćanice. Lokacijski odlično pozicioniran, u krugu od 50m nalaze se sve pogodnosti za udoban život. Prodaje se kompletno opremljen (uključeno u cenu nekretnine), održavana zgrada, odlična investicija, za preporuku. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Kalenić Dvosoban Njegoševa stan 2.0, mereno 90m2, 1/3, TA, salonac, internet, interfon, ktv, uknjiženo 72m2 Vračar je jedna od najlepših Beogradskih opština sa kompletno razvijenom infrastrukturom, zbog čega je uvek bila vrlo popularna za stanovanje. Kupovina stana na ovoj lokaciji se oduvek smatrala sigurnom investicijom. Nepokretnost je smeštena preko puta pijace. U prilici smo da Vam ponudimo odličan dvosoban stan salonskog tipa na prvom spratu održavane trospratne zgrade u delu ulice ka Kalinić pijaci. Zgrada obnovljene fasade, kvalitetno je zidana početkom tridesetih godina prošlog veka i u dobrom je stanju. Stan je dvostrano orijentisan i svetao, delimično renoviran. Klasične salonske visine plafona od 3m, kroz započetu adaptaciju je raspored prostorija promenjen i u skladu sa modernim trendovima akcenat je bačen na veliki dnevni boravak u kome se nalazi kamin koji je u funkciji, a bivša terasa je pripojena grejnoj površini stana. Zidovi su obijeni do cigle i umesto malterisanja stavljene su knauf ploče, takođe na podu je sve podignuto do avramenko betonske konstrukcije, sve izravnato i stavljene su nove osb ploče čime je pripremljeno za dalji rad. Hidro i elektro isntalacije su promenjene, el.instalacija je izvučena kroz pod sa fleksi crevom, spoljašnja stolarija je nova aluminijumska. Ostalo budući vlasnik može adaptirati po svojoj želji čime dobija odličnu nekretninu na vrhunskoj lokaciji. Grejanje je na struju što pruža mogućnost racionalizacije troškova. U obzir dolazi zamena za jeftiniji stan na istoj opštini. Ova nepokretnost je zbog svoje pozicije dobra za život ali i kao poslovni prostor. Od prostorija: ulazno predsoblje, kuhinja, dnevni boravak objedinjen sa trpezarijkim delom, spavaća soba, kupatilo. Uknjižen na 72m2, po merenju i trdnji vlasnika stana ukupna površina je oko 90m2. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4760 Interfon, Internet, Kablovska, Salonski stan. Stara gradnja.
izdavanje Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 63 Četvorosoban Jurija Gagarina Novi Beograd, Blok 63 - Jurija Gagarina 4.0, 105m2 (dve terase 7m2), 4/6, CG, lift, garaža Izdaje se četvorosoban namešten stan u neposrednoj blizini tržnog centra Piramida. Izuzetno je svetao i jugozapadno orijentisan, u dobro održavanoj zgradi novije gradnje. Sastoji se od dnevne sobe, kuhinje koja je odvojena od dnevne sobe šankom, trpezarije, odvojenog spavaćeg bloka - tri spavaće sobe, kupatila sa kadom, toaleta, hodnika i dve terase. Dve spavaće sobe su opremljene sa velikim krevetom i ormanom, a jedna je prazna, tako da može da bude radna. Nalazi se u blizini pijace i Doma zdravlja Novi Beograd, kao i autobuskog prevoza. Poseduje svoje garažno mesto u sklopu garaže u zgradi. Izdaje se na duži vremenski period. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Agent Jasmina Veljić: 063/204-494 (licenca br.959) Nije prizemlje Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Medaković 2 Medaković II Radovana Simića Cige Voždovac, Medaković II - Radovana Simića Cige 3.0, 72m2 (dve lođe 6m2), 5/6, CG, dva lifta, telefon, interfon, podrum Veoma funkcionalan, trosoban stan na petom spratu, okružen zelenilom. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe i dve lođe. Agencijska provizija 2%. Agent Lazar Karadžić: 065/36-02-507 (licenca br. 3343) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane