Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Vračar Hram Vojvode Hrvoja

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Hayat (6 Kaplara- savograd) Bulevar Zorana Đinđića Dvosoban U prilici smo da oglasimo prodaju uknjiženog dvosobnog stana, na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Novom Beogradu, u izuzetno održavanoj i urednoj zgradi starije gradnje. Kompletno renoviran pre nekoliko godina. Stan se sastoji od predsoblja iz koga se ulazi u sve prostorije, kupatila, spavaće sobe, kompletno opremljene kuhinje sa trpezarijskim delom i izlazom na terasu, dnevne sobe sa izlazom na terasu i špaiza. Izuzetno je osunčan i orijentisan jugozapadno. Prilikom renoviranja zamenjene su sve vodovodne i elektroinstalacije, vrata, prozori. Stan se prodaje sa ugradnom kuhinjom i ugradnom bibliotekom. Sama lokacija omogućava udoban i kvalitetan život jer se svi neophodni sadržaji nalaze na par minuta/koraka od stana. Parking je zonski -plava zona. Stan je za svaku preporuku i brzo useljiv. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Dvosoban prodaja Uknjižen, 2.5-osoban, cg, 4/6, lift, topla voda, održavan. Prostorije- predsoblje, kupatilo, trpezarija, kuhinja, terasa, 2 spavaće sobe, dnevna. Stan ima pripadajući podrum. Prodaje se polunamešten ili bez stvari. Ulaz u korektnom stanju. U bizini je okretnica 26-ice. Agencijska provizija 2% Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvosoban Dolačka stan Izdaje se kompletno namešten stan u Mirijevu,stan se sastoji iz velikog dnevnog boravka,spavaće sobe,kuhinje i kupatila,odlična povezanost sa svim delovima grada,5 minuta udaljen od bulevara Kralja Aleksandra,stan se izdaje pretežno domaćim drzavljanima,za strance je druga cena mesečne zakupnine.U cenu je uračunato i pripadajuće parking mesto u okviru zgrade.Kućni ljubimci nisu dozvoljeni,ugovor o zakupu na godinu dana,depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
izdavanje Voždovac Kumodraž I II III Jednosoban Kalemarska Odlična garsonjera za stanovanje jedne osobe. Garsonjera se nalazi u privatnoj kući, poseduje jednu veliku prostoriju, izdvojenu kuhinju, kupatilo, i ostavu. Blizu je Farmaceutskog fakulteta, i ostalih akademskih institucija u ul. Vojvode Stepe. Postoji i mogućnost parkiranja, dvorište je sređeno, celo ograđeno, tako je zagarantovano mirno i sigurno stanovanje. Sve režije su uključene u cenu mesečnog zakupa. Agencijska provizija 50% od jedne mesečne zakupnine Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Jednoiposoban izdavanje Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Banjalučka Lux jedno iposoban stan, koji se nalazi na Lekinom brdu. Sastoji se od dnevne sobe sa moderno opremljenom kuhinjom, jednom spavaćom sobom, kupatilom i hodnikom. Uvedeni KATV i internet. Grejanje je centralno na kalorimetre. Stan ima svu belu tehniku. Mesečne režije 50e. Lokacija na kojoj se nalazi stan je mirna. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JM06 .
Beograd izdavanje Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Jednosoban Namešten, 1.0, cg, renoviran, 2/8, lift, terasa Renoviran jednosoban stan na jednoj od najtraženijih lokacija na Novom Beogradu. Na par metara od reke i šetališta, u blizini tržnih centara i pijaca, odlično povezan sa drugim lokacijama u gradu. Stan ima kuhinju i dnevnu sobu, kupatilo i terasu. U sklopu stana zakupcu je dostupan je i deo podruma za odlaganje. Poseduje miktotalasnu, veš mašinu, rernu i šporet, televizor, internet, rashladni uređaj. Cena mesečnih režija oko 65€. Obavezan depozit. Fully renovated and adapted one room apartment at popular location in New Belgrade. Few meters from the river and promenade, near to the shopping centre, green market and local stores. Area has excellent bus line connection with the other parts of the city. Apartment has a kitchen and a living room, bathroom and terase, along with the basement storage room. It has laundry machine, stove, television and internet, air-condition. Monthly fees around 65€. Deposit is required Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IO06 .
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Dvosoban izdavanje Izdaje se prazan, dvosoban stan u Jurija Gagarina. Stan ima dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo, hodnik.Ima centralno grejanje i klimu. Stan je u prizemlju i obezbedjen je rešetkama, ima blindirana vrata i poseban ulaz, odvojen od zgrade. Moze se koristiti i kao poslovni prostor. Zgrada ima 2 lifta, interfon, video nadzor, ima javni parking ispred zgrade. Depozit je obavezan u visini jedne mesečne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Rakovica Vidikovac Pilota Mihaila Petrovića poslovni prostor Poslovni prostor 120m2, sastoji se od hodnika dve kancelararije, velike kuhinje i toalet. Ispred se nalazi i veliki parking koji može da se koristi. Idealan prostor za građevinsko preduzeće ili za rent a car kompaniju. Obavezan depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BS07 .
izdavanje Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Četvorosoban Jurija Gagarina Izdaje se izuzetan, četvorosoban stan u novoj zgradi kod Piramide. Stan poseduje veliki dnevni boravak, modernu kuhinju sa svim aparatima, trpezariju, 3 spavaće sobe, 2 kupatila sa podnim grejanjem i terasu.Grejanje je centralno na kalorimetre. Alu- drvo stolarija sa komarnicima. Hrastov parket. Blindirana vrata. 3 klime, internet. Zgrada ima video nadzor, interfon, 4 lifta. Moguće je iznajmiti garaŽno mesto. Oko zgrade je javni parking. Na 5 minuta od zgrade je savsko šetalište, i svi neophodni sadržaji za udoban život. Izuzetan. Slobodan od 5.11. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Slavujev venac Koste Taušanovića Koste Taušanovića, 2/3, terasa, moderno, luksuzno opremljen i kompletno renoviran stan pre 4 god. najkvalitetnijim materijalima, bez ulaganja, na odličnoj lokaciji u blizini Vukovog spomenika, u mirnoj ulici, svetao, trostrano orijentisan, od prostorija: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, dnevni boravak, dve spavaće sobe, visina plafona 2.9m, norveški radijatori i dve Inverter klime, prodaje se namešten, brzo useljiv, zgrada uredna i održavana sa pripadajućim dvorištem, okružena zelenilom, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
ZLATIBORSKI OKRUG prodaja Zlatibor Zova Mijaila Jevremovića Dvosoban U idiličnom, šumovitom okruženju sa pogledom na Tornik, prodaje se lux apartman kompletno namešten. Za uživanje u miru i tišini, na samo 2 km od centra Zlatibora, u naselju Zova koje ima 120 apartmana, u neposrednoj blizini hotela koji se završava i koji će pružati zdravstveno-relax sadržaje sa spa centrom. Apartman je namenjen hedonistima, ljubiteljima prirode i rustičnog ambijenta, pogodan za boravak porodice i prijatelje ali i za kratkoročno izdavanje. Budući vlasnik može preuzeti organizovanu logistiku za izdavanje apartmana. Kompleks apartmana se redovno održava kroz članstvo u udruženju vlasnika na ovoj lokaciji. Redovno se čiste okućnice i zajedničke javne površine, kosi trava, čisti sneg, itd uz mesečnu nadoknadu od samo 17 eura. Odlična investicija u nekretninu na lokaciji koja se najbrže i najdinamičnije razvija u pogledu infrastrukture i ponude stambenih objekata, za kojom je tražnja konstantna. Nekretnina je uknjižena 1/1, odmah useljiva. Kupac plaća proviziju 2,5%+pdv.
Voždovac Banjica I II Makarijeva Jednoiposoban izdavanje Na poklon - osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 1.5, 40m2, TA, PR/I, telefon. Uknjižen. Lep, komforan namešten stan u kući. Nalazi se na odličnoj lokaciji u blizini Paunove pijace na Banjici. Pogodan za studente. Kontakt 064/48 31 703 Agencijska provizija 50%
Stari Grad Stari Grad lokacija Skupština Petosoban Kosovska stan Kosovska, 5.0 stan od 153 m2, plus terasa od 22 m2, PR od IV sprata, toplotne pumpe sa fan coil sistemom grejanja I hladjenja, telefon, lift, video interfon, video nadzor, SBB internet, odmah useljiv, renoviran, uknjižen na 153 m2, uredno održavana zgrada iz 1929. godine. Ovaj potpuno rekonstruisan, kvalitetan i sofisticiran stan je jedinstven u ponudi. Sastoji se od pet prostorija, centralnog dela, kupatila, 2 toaleta, kuhinje, tehničke prostorije - ostave i terase. Stan poseduje 97kW garantovanog snabdevanja od strane EPS – a, IT rack za slabu struju I celokupnu LAN mrežu. Savršena mikro i makro lokacija ove prelepe ulice samo dodatno osnažuje ovaj stan kao dobru investiciju. Vlasnik 1/1, uknjižen, bez tereta. Za svaku preporuku. Cena 385 000 evra. BEZ AGENCIJA I POSREDNIKA!
prodaja Savski venac Zeleni venac Trosoban Brankova Na odlicnoj lokaciji u dobro odrzavanoj zgradi sa liftom nalazi se kompletno renoviran stan koji je podeljen na 3 garsonjere sa posebnim ulazima velicina 40 kvadrata,35,kvadrata i 25 kvadrata. Promenjena je strujna i vodovodna instalacija,ugradjena je moderna kuhinja sa ugradnim aparatima. Stan je svetao i dvostrano orijentisan. Odlicna investicija za stan na dan. Vredi pogledati Cena : 369.000 eura
Četvorosoban prodaja Beograd Rakovica Petlovo Brdo Bože Baucala Na odlicnom mestu. prevoz 53, 59, 42, E2. Skola, vrtic, Maxi, posta, sve je u neposrednoj blizini. Miran kraj, prolaz kolima, 2 prolaza, 2 ulaza. Dva ara placa, trofazna struja. Jugoistocno orijentisan, hodnik, tri spavace sobe, dnevni boravak, cajna kuhinja, garderober, kupatilo. Ispod stana se nalazi prostor od 30m2 koji se koristi za rucavanje i radne aktivnosti i u sklopu je gornjeg stana u koji se silazi iz dnevnog boravka istog. Prilaz kolima. Prelep prostor. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Bulevar Arsenija Čarnojevića Četvorosoban Uknjizen, komforan, izuzetno funkcionalan cetvorosoban stan, dvostrano orijentisan. Raspored prostorija: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, 4 spavace sobe, 2 kupatila, spajiz, 2 lođe. Sva infrastruktura u blizini, skola, vrtic sto naselje cini posebnim kao i prevoz prema svim delovima grada. Stan vredi svake paznje treba ga pogledati. Kontakt agenta: Ljilja Jovicić Jovanovic 065/231 77 34 Agencijska provizija 2%
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Gandijeva Dvoiposoban prodaja U ponudi imamo lep dvoiposoban stan, veoma funkcionalan, adaptiran od izvorno dvosobnog. Od prostorija ima: hodnik, kuhinju, dnevnu sobu, dve spavace sobe, kupatilo i terasu. Zgrada ima 3 lifta, kameru, okruzena je zelenilom, parkic za decu, parking mesta. U blizini je Savski kej, Lidl, Roda, tempo, skola, vrtic, pijaca, banke, tako ima svu infrastrukturu za dobar i ugodan zivot. Stan je za svaku preporuku i treba ga pogledati. Kontakt: Ljiljana Jovicic Jovanovic, 065/2317734 Agencijska provizija 2%
Čukarica Banovo brdo Četvorosoban Lješka stan Odlican dupleks, uknjizen na 51m2. I nivo: dnevna soba, u produzetku kuhinja sa trpezarijom, velika spavaca soba i kupatilo. II nivo: dve sobe i kupatilo. Redukovano ima oko 80m2. Gornji nivo nije legalizovan. Hitna prodaja. Kontakt: Mirko Radosevic, 063/1824082 Agencijska provizija 2%
prodaja Rakovica Petlovo Brdo Petosoban Milorada Draškovića Petlovo brdo - centar naselja, stan u kući u nizu, površina stana 120m2, I + Pk, funkcioniše kao dve odvojene stambene jedinice, trosoban stan površine 80m2 na prvom spratu + jednoiposoban stan 40m2 u potkrovlju. Prvi nivo: ulazna terasa, dnevna soba, kuhinja, kupatilo, dve sobe po 16m2, terasa. Drugi nivo (potkrovlje): trpezarija, kuhinja, kupatilo, dnevna soba, spavaca soba. Uvedeno je grejanje na gas. Dvorište površine 1 ar je lepo uređeno. Stan se nalazi u najlepšem delu naselja, u neposrednoj blizini prevoza, škole, vrtića, pošte, Maxija, pijace, i još dosta sadržaja. Idealan stan za veću porodicu. Stan je uknjižen na 76m2, a ostatak je predat na ozakonjenje. Stan se prodaje sa nameštajem. Kontakt: Predrag Petrović, 060/0808127 Agencijska provizija 2%
Trosoban prodaja Beograd Rakovica Petlovo Brdo Oplenačka Stan se nalazi u blizini pumpe, u izrazito mirnom kraju, kuce u nizu na dva nivoa, gradjene sedamdesetih godina, okruzene zelenilom. Kompletno renoviran stan, svetao, istok - zapad orijentisan. Uknjizen na 42 m2+ lođa 6m2 i sa jos jednom dogradjenom sobom od 10m2, koja je u postupku legalizacije. Stan ima i pripadajuci podrum od 15m2 kao i deo baste, dogovorno. Kontakt: Dejana Papic, 065/6939200. Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane