Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Zemun Kalvarija i naselje Marija Bursać Dr Nedeljka Ercegovca

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zemun Altina Ugrinovački put 22. deo Jednoiposoban Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domačinstva u trajanju od 1 godine!!! 1.5, 40m2, EG, lift, IV/V, telefon, interfon. Jednoiposoban stan u zgradi novije gradnje sa liftom. Nalazi se u blizini svih sadržaja neophodnih za stanovanje. Prodaje se namešten. Agent Pavle 060/74 62 000 Agencijska provizija 2%
Vračar Hram Šumatovačka Dvosoban izdavanje Na poklon- osiguranje nepokretnosti i stvari domačinstva u trajanju od 1 godine!!! 2.0, 50m2, terasa 3m2, smart sistem(grejanje/hlađenje), lift, I/V, telefon, interfon, garaža. Lux stan na odličnoj lokaciji u ,,pametnoj zgradi,,. Sastiji se od spavaće sobe, dnevnog boravka, odvojene kuhinje, hodnika, kupatila i terase. Postoji garažno mesto koje ne ulazi u cenu zakupa. Cena za garažno mesto po dogovoru. Pogodan i za poslovni prostor. Kontakt 060/34 11 341 Agencijska provizija 50%
Voždovac KUMODRAZ II Trosoban Bulevar Peka Dapčevića stan Nov stan u ponudi. Nalazi se u naselju Kumodraž 2. Stan je u izvornom stanju ali lepo održavan. Dvostrano je orijentisan. Sa dve lođe, od kojih je od jedne napravljana manja soba tako da je sada 3.5. Ali može da se vrati u prvobitno stanje. Zgrada je okružena zelenilom i igralištima za decu (park i košarkaškim terenima). Ima dosta mesta za parking oko zgrade. Od prostorija poseduje: hodnik, dnevna soba, trpezarija, 2 lođe, 2 velike spavaće sobe od kojih jedna izlazi na lođu, jedna manja, kuhinja i kupatilo. Postoji mogućnost proširenja stana od 40 m2. Tavanski prostor koji se trenutno koristi kao ostava. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 4/4 Bulevar Peka Dapčevića || dokumentacija : uknjizen
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Trosoban Višegradska Trostrano orjentisan uknjizen stan u centru grada, sa prelepim pogledom na Novi Beograd i Beograd na vodi. Stan je kompletno renoviran pre par godina. Stan se sastoji iz tri odvojene sobe, trpezarije, kuplatila, spajza i terase. U pitanju je stambena zgrada starije gradnje koja poseduje dva stana po spratu, ukupno 15 stanova. Stan je odlicno osvetljen sa pogledom na jednoj strani na Belgrade Waterfroni i Kulu Beograd, a sa druge strane sa pogledom na Nemacku ambasadu u ulici Kneza Milosa. Hodnik zgrade je kompletno renoviran prosle godine. Vlasnik ovog stana ima pravo na koriscenje zajednickog biciklarnika u zajednickom dvoristu zgrade i sopstvenog podruma.
Jednoiposoban prodaja Beograd Palilula Tašmajdan Miročka Prodaje se stan,dvostrano orijentisan bez ikakvih ulaganja. Za svaku preporuku! Ocuvan,sa odlicnim rasporedom u njemu.U cenu je ukljucena sva bela tehnika,i namestaj. Zgrada ima video nadzor,i parking mesta koja su za stanare grade . Stan se sastoji od odvojene spavace sobe,hodnika,kupatila,kuhinje,trpezarije,dnevne sobe i 2 terase od ukupno 5m2. U stanu je etazno grejanje na struju.Stan je uknjizen na 30,14 m2. Nalazi se na dobroj lokaciji,koja je blizu prodavnica,vrtica,trznih centara.... Mali rezijski troskovi. Za svaku preporuku! Tel: 0655467451
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Maksima Gorkog Trosoban Prodaje se stan u ulici Maksima Gorkog u blizini II ekonomske škole. Stan se nalazi na 2. spratu u zgradi iz 1959. godine. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka koji je spojen sa trpezarijom, kuhinje, tri spavaće sobe, kupatila i terse. Stan je uknjižen.
Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Dvosoban prodaja ov, odmah useljiv stan sa predivnim pogledom na reku. Postoji mogucnost kupovine parking mesta.
Palilula Botanička bašta Trosoban Uknjižen stan, 74m² kod Botaničke bašte bez dugova stan Na prodaju odličan trosoban stan na uglu Draže Pavlovića i Djušine. Zgrada je smeštena u zoni škole, gde se u neposrednoj blizini nalaze 3 fakulteta, 5 srednjih i 4 osnovne škole kao i gradski prevoz za svaki deo grada. Stan je osvetljen sa obe strane, opremljen sa 2 norveška radijatora i 3 klima uredjaja. U odličnom je stanju, kontinuirano održavan i renoviran Svi prozori su od PVC-a. Postoji mogućnost prodaje sa ili bez nameštaja i opreme (po dogovoru). Mesečne režije zimi ne prelaze 100 evra, a preko letnjih meseci se spuštaju do 5000. Stan se nalazi na 3. spratu i na: 200 metara od Botaničke bašte Jevremovac, 400 metara od doma zdravlja Palilula( i mnogih privatnih bolnica), 450metara od Palilulske pijace, 650 metara od Tašmajdan parka, 1300 metara od Trga republike. Dolazi u obzir zamena za manji stan, uz doplatu. Sva pitanja možete slobodno postaviti pozivom na 066282727(Aleksandar).
prodaja Voždovac Braće Jerković I II Trosoban Dukatska aju uknjizen lux stan u naselju Brace Jerkovic. Prelep trostrano orijentisan(istok-jug-zapad), pun svetlosti. Veliki vodeni zid na ulazu u stan Daljinsko grejanje Podno grejanje na svim povrsinama pokrivenim plocicama Roletne na daljinsko upravljanje 2 klime za hladjenje i grejanje, jedna u prizemlju i druga na galeriji 3 televizora ukupno u stanu(dnevna soba, spavaca soba, galerija) Terasa je zatvorena PVC stolarijom i pretvorena u lodju. Grejanje i izolacija su odlicni u toku zime i placa se po utrosku tako da ne postoji klasican racun za info stan. Uz prikazanu cenu ide i i rezervisano parking mesto koje je pokriveno kamerom Cela zgrada je obezbedjena alarmom i video nadzorom U stanu se zivelo od 2011 do 2014 godine, od tada pa do danas stan se koristi u proseku 20 dana godisnje, ali uprkos tome, sve se redovno proverava i stan se maksimalno odrzava i cisti. Stan se prodaje namesten i uknjizen. Bez agencija, iskljucivo direktna prodaja !!! Budite slobodni da pozovete za sve dodatne informacije, srecno !
Petosoban prodaja Beograd Novi Beograd Belvil (A blok) Jurija Gagarina Prodajem duplex stan u A bloku, stan je odmah useljiv sa svom opremom u njemu. Izuzetno komforan i luksuzno opremljen dupleks stan. Stan se sastoji od dva nivoa. Na prvom nivou se nalazi velika dnevna soba sa kuhinjom gde i iz kuhinje i dnevne sobe se izlazi na terasu koja je trostrano orjentisana, gostinjskim toaletom, vesernicom, spavacom sobom koja ima izlaz na terasu, kupatilom, garderoberom. Na drugom nivou nalazi se glavna spavaca soba sa svojim garderoberom, kupatilom i manjim terasom, 2 manje spavace sobe (decije), kupatilo, garderoberi. Takodje u ceni su ukljucena i 2 parking mesta u garazi
Beograd izdavanje Čukarica Filmski grad Ratka Mitrovića OPIS NEKRETNINE: Izdaje se stan na prizemlju porodične kuće sa zasebnim ulazom sa ulice adaptiran u poslovni prostor. Pogodan za kancelariju, ordinaciju, laboratoriju, kozmetički salon. Izdaje se i kao stambeni prostor. U neposrednoj blizini prevoza, marketa, škole. U cenu zakupa ulazi grejanje na gas, infostan i struja se plaćaju posebno. Depozit obavezan. PROSTORIJE: poslovni prostor, čajna kuhinja, mokri čvor Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća
Rakovica Vidikovac Vidikovački venac izdavanje OPIS NEPOKRETNOSTI: Funkcioniše kao lokal, pogodan za školu stranih jezika, fitnes, igraonicu...Nalazi se u blizini prevoza, škole, vrtića. Parking u blizini. Odmah useljiv. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Rakovica Vidikovac Dvosoban Vidikovački venac stan Kompletno namešten , brzo useljiv, u blizini prevoza, škole, vrtića. Cena je sa grejanjem. Prostorije: dnevna soba sa kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo+wc, terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
izdavanje Palilula Palilula lokacija Kneza Miloša ( centar ) Dvoiposoban Kneza Miloša OPIS NEKRETNINE: Izuzetna lokacija na kilometar od centra grada, stan je podjednako atraktivan i dobar za stanovanje i za poslovni prostor. U dvorištu zgrade postoji parking. Do sada izdavan kao poslovni prostor, ali postoji mogućnost opremanja za stambeni prostor uz dogovor sa novim zakupcem. Stan se izdaje bez stvari sa slika, može dogovor oko cene, useljiv od 01.02.2023god. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dnevna soba, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Denkova bašta Ljube Davidovića OPIS NEKRETNINE: Odličan, uknjižen izvorno dvosoban stan, korisne površine 58 kvm. Funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ide u sve prostorije, lako adaptibilan u dvoiposoban. Zgrada je novije gradnje sa liftom, održavana. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Aviv Parka, BEO Shopping Centra, vrtića, parka, autobuske stanice. PROSTORIJE: hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, spavaža soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija 2%.
Beograd izdavanje Dedinje (Rtv Pink) Stjepana Filipovića Dvosoban OPIS NEKRETNINE: U ponudi je stan za iznajmljivanje koji se nalazi u soliterima prekoputa Hajd parka i Kuće Cveća, jednostrano orijentisan, svetao. Ovaj stan, i još jedan stan na istoj etaži, su i jedina dva stana koja imaju pristup krovu. Krov je ploča. PROSTORIJE: hodnik, kuhinja i trpezarija, dnevna soba, dve spavaće sobe, kupatilo. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Čukarica Železnik Avalska prodaja OPIS NEKRETNINE: U ponudi je formirano građevinsko zemljište koje je nastalo parcelacijom parcele koja se vidi na digitalnoj slici. Površina parcele na skici je bruto površina koja će biti umanjena za delove koji se oduzimaju zbog pravljenja saobraćajnice, koja je predviđena po PDR.Neto površina je 559kvm, a za razliku če država uraditi otkup i platiti naknadu za otkup index izgrađenosti 1.2, index zauzetosti 40%. Spratnost P+2+PK, moguće je izgraditi maksimalno 670kvm. Agencijska provizija 2%.
Voždovac Autokomanda Dvosoban Kumodraška stan Stan 39m2 sa terasom, kompletno namesten, funkcionalan raspored, spavaca soba, komforan dnevni boravak sa trpezarijsko kuhinjskim delom. Nov stan, opremljen novim namestajem i belom tehnikom, odlicna lokacija u blizni Autokomande i auto puta. Agencijska provizija 50% od prvog mesecnog zakupaMašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Odmah useljiv Gradska kanalizacija
prodaja Voždovac Autokomanda Četvorosoban Admirala Vukovića Stan u kući 110m2 sa terasom, funkcionalan raspored, 3 spavaće sobe, komforan dnevni boravak sa trepezarijsko-kuhinjskim delom, mogućnost proširenja na tavanski prostor. Odlična lokacija u neposrednoj blizini Autokomande, više prodavnica, javnog prevoza i izlaza na autoput. Video-zapis na upit. Agencijska provizija 2% Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Odmah useljiv U fazi knjiženja Stara gradnja. Gradska kanalizacija
Troiposoban prodaja Beograd Palilula Višnjička banja Višnjička Banja Mirka Milojkovića Višnjička banja, Sunnyville, Mirka Milojkovića, 4.0, 111.42m2 (81m2 + 30,42m2 u terasama), IV/5, lift, cg sa kalorimetrima (plaćanje po potrošnji), klima, interfon, sopstveni parking. Novogradnja iz 2020.godine. Luxuzan stan fantastičnog rasporeda: dnevni boravak, kuhinja i trpezarija su spojeni ali funkcionišu kao odvojene celine; spavaći blok, kupatilo i gostinski toalet odvojen dugačkim predsobljem; dve velike terase i iz dnevne i iz spavaće sobe, spojene dužinom celog stana. Stan je svetao, istočne orijentacije, pre podnevno sunce. Sunnyville novoizgrađeni kompleks iznad Dunava, sa sopstvenim parkingom sa rampom i portirnicom. Od tržnog centra BIG udaljen 1.5km, od Trga Republike 5.5km, a od Bulevara 3.5km. U cenu uračunati ugradna kuhinja sa tehnikom, ugradni ormani i francuski krevet. Moguć dogovor za ostatak nameštaja. Ne plaća se PDV. R-ID: #453Mašina za sudove, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije poslednji sprat
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane