Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Veliki mokri lug Milovana Vidakovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Čukarička padina Radnička Trosoban Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 3.0, 60m2, 1/6, lift, CG, telefon, interfon, podrum. Na uknjižbi Kompletno renoviran, funkcionalan stan na odličnoj lokaciji. Stan je svetao sa prelepim pogledom na Adu. Prodaje se kompletno opremljen ( moderan nameštaj visokog kvaliteta, najkvalitetnija boshova tehnika u kuhinji kupljena u maju 2022. godine tako da je još u garanciji). U stanu su zamenjene sve vodovodne i elektro instalacije, petokomorna PVC stolarija sa komarnicima i roletnama... Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, veće i manje spavaće sobe i kupatila. Održavana, uredna zgrada. Agent Skokna Snežana 064/8132 137 Agencijska provizija 2%
Stari Grad Dorćol donji Senjanina Ive Trosoban prodaja Donji Dorćol, Senjanina Ive; 75m2, 3.0, VI/6, cg, klima, lift, ostava; U ponudi je konforan trosoban stan na VI spratu novije, veoma uredne zgrade na Donjem Dorćolu. Stan je izuzetno svetao, dvostrano je orijentisan i ne zahteva dodatna ulaganja. Prostorije u stanu: -ulazni hodnik: -dnevna soba; -dve spavaće sobe; -kuhinja sa trpezarijom: -kupatilo. Na spratu, preko puta stana, nalazi se pripadajuća ostava. Lift ide do V sprata. Stan je idealan kako za mesečno izdavanje, tako i za izdavanje na dan. Sjajna infrastruktura: blizina Skadarlije, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza, centra grada i svih sadržaja neophodnih za udoban život... Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Voždovac Naselje Veljko Vlahović Četvorosoban Vojvode Vlahovića stan Voždovac, Vojvode Vlahovića; 89m2, 4.0, IV/4, eg, klima, terasa, slobodan parking oko zgrade; Kompletno luksuzno opremljen četvorosoban stan od 89m2 na IV spratu novije zgrade. Prostorije u stanu: -ulazni hodnik; -dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo; -tri spavaće sobe; -kupatilo; -toalet; -terasa sa ozidanim roštiljem. Blizina objekata za snabdevanje, autobuskog stajališta... Stan je slobodan od 05.01.2023. godine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737 Uverenje broj: 3314 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja Zvezdara Đeram Dvosoban Tršćanska Đeram pijaca, Tršćanska; 49m2, 2.0, 5/5, cg, klima, terasa, interfon, internet; Komforan, svetao dvosoban stan sa centralnim grejanjem na petom spratu novije uredne zgrade BEZ LIFTA. Stan se prodaje kompletno namešten. Prostorije u stanu: -ulazni hodnik; -dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo sa izlazom na terasu; -spavaća soba; -komforno kupatilo; -natkrivena terasa sa prelepim pogledom. Stan se nalazi u mirnom okruženju, istočno je orijentisan i sa pogledom ka Zvezdari. Sjajna infrastruktura: blizina brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063/219-949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Dvoiposoban prodaja Beograd Zemun Zemun centar Vrtlarska Zemun, Zemunski park, Vrtlarska; 60m2 građevinske površine (uknjiženo 53m2), 2.5, II/3, cg, ostava, dve terase, podrum; Prozračan, dvostran stan izuzetnog potencijala i strukture (lako adaptibilan u troiposoban) na drugom spratu zgrade okružene zelenilom, a u neposrednoj blizini Zemunskog parka i gimnazije. Iz ulaznog hodnika ulazi se u sve prostorije: -prostranu dnevnu sobu (15m2) sa izlazom na terasu; -dve spavaće sobe (14m2 i 7m2); -kuhinja sa trpezarijom koja izlazi na drugu terasu; -ostava sa prirodnom ventilacijom; -kupatilo. Izvanredna infrastruktura: blizina škola, vrtića, gimnazije, Zemunske bolnice, pijace, Zemunskog parka, brojnih objekata za snabdevanje, stanica javnog gradskog prevoza... Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Beograd izdavanje Zvezdara Vukov spomenik Jovana Ćirilova Dvoiposoban Vukov Spomenik, Jovana Ćirilova; 58m2, 2.5, II/5, cg, klima, terasa, interfon, internet; Kompletno namešten, svetao, dvostran dvoiposoban stan na drugom spratu uredne zgrade bez lifta. Prostorije u stanu: -ulazni hodnik; -dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo; -dve spavaće sobe; -kupatilo; -ostava; -terasa. Sjajna infrastruktura: blizina osnovne škole, obdaništa, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza, centra grada... Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063/219-949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Zemun Kalvarija i naselje Marija Bursać Mozerova Troiposoban prodaja Zemun, Kalvarija, Mozerova; 76m2, 4.0, III/4, eg, klima, terasa, interfon, internet, alarm; U ponudi je izuzetan stan na dva nivoa na trećem spratu uredne zgrade u Zemunu. I nivo: prostran dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, spavaća soba, predsoblje, kupatilo, terasa; II nivo: predsoblje, radna soba, gostinska soba. U stanu su svi podovi od punog drveta. Legrand strujna mreža i oprema. Računarska mreža u svakoj sobi (bar jedan mrežni - RJ45 utikač). Na gornjem nivou moguće je napraviti dodatno kupatilo ili toalet, a dve velike ostave nisu uračunate u kvadraturu stana. Na ulazu u zgradu postoji interfon sa šifrom/tokenima, a sam stan poseduje sopstveni alarmni sistem Paradox. Od nameštaja/opreme u stanu će ostati: • etažno grejanje; • dve klime (LG); • ugradna kuhinja sa svim elementima, kao i uređajima (Zanussi rerna i ploča, Beko mašina za pranje sudova, Ariston bojler); • šank (stojeci i viseci deo) između kuhinje i dnevne sobe; • ugradni orman od medijapana u predsoblju.; • ugradni orman u prostoru ispod stepeništa; • dva surround zvučnika (Pioneer) u dnevnoj sobi; • alarmni sistem Paradox; Moguć je dogovor i oko ostalih stvari u stanu. Sjajna infrastruktura: blizina brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog prevoza, kao i svih zadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Kanjiža Male Pijace hala Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Parno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja Kanjiža Male Pijace Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Parno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja SEVERNO-BANATSKI OKRUG Kanjiža Male Pijace Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Parno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
SEVERNO-BANATSKI OKRUG prodaja Kanjiža Male Pijace Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Parno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Kanjiža Male Pijace prodaja Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Parno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Kanjiža Male Pijace kuca Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Parno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja Kanjiža Male Pijace Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Etažno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Četvorosoban izdavanje Beograd Stari Grad Dorćol donji Dorćol, Novi Dorćol; 130m2 (30m2 terasa), 4.0, V/7, lift, cg, klima, interfon, internet, garaža; Izuzetno luksuzan, svetao i prozračan četvorosoban stan u najlepšem delu Novog Dorćola. Ugradna kuhinja sa Bosch belom tehnikom. Centralno (podno) grejanje sa kalorimetrima. Garažno mesto je uključeno u cenu. Fizičko-tehničko obezbeđenje 24/7. Fantastična infrastruktura: blizina svih sadržaja neophodnih za luksuzno i udobno stanovanje u centru grada sa poglednom na Dunav. Izdaje se na duži period (minimun godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737 Uverenje broj: 3314 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Žarka Vukovića Pucara Četvorosoban Golf, Košutnjak, Žarka Vukovića Pucara; 158m2 + 20m2 terasa, 4.0, II/3, kamin, klima, ostava, parking mesto; U ponudi je nov, četvorosoban, neuseljavan stan u zgradi sa samo pet stanova. Dvostrano je orijentisan, veoma svetao i okružen zelenilom. Visina plafona je 3m, a prilikom izgradnje su korišćeni najkvalitetniji materijali: granitna keramika, aluminijumska stolarija, hrastov parket, poludragi kamen (za kamin), italijanski mermer, kovana bravarija, pikovana fasada. Prostorije: -ulazni hodnik; -dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo (70m2); -tri spavaće sobe (od kojih je jedna master); -dva kupatila (jedno sa hidromasažnom kadom), -toalet; -terasa; -ostava. U cenu stana je uračunato parking mesto. Zgrada poseduje zajedničko dvorište koje mogu koristiti budući stanari. Nalazi se u blizini škole "Ruđer Bošković" i Sedam arhitekata. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Zemun Batajnica izdavanje Zemun, Batajnica; 444m2, dva parking mesta; Višenamenski panelni objekat korisne površine 444m2, visine 5m (visina slemena 6,5m). Pod hale je izrađen od ferobetona. Magacin ima obezbeđen kamionski prilaz, a dvorište je pod video nadzorom. Nalazi se u neposrednoj blizini železničke stanice, na udaljenosti od 1km od centra Batajnice. U cenu zakupa nije uračunat PDV koji iznosi dodatnih 20% na oglašenu cenu. Prostor je pogodan za različite vrste delatnosti. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Vesna Bošković tel. 063/315294 Uverenje br: 3809 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Čukarica Filmski grad Četvorosoban Žarka Vukovića Pucara stan Golf, Košutnjak, Žarka Vukovića Pucara; 158m2 + 20m2 terasa, 4.0, II/3, kamin, klima, ostava, parking mesto; U ponudi je nov, četvorosoban, neuseljavan stan u zgradi sa samo pet stanova. Dvostrano je orijentisan, veoma svetao i okružen zelenilom. Visina plafona je 3m, a prilikom izgradnje su korišćeni najkvalitetniji materijali: granitna keramika, aluminijumska stolarija, hrastov parket, poludragi kamen (za kamin), italijanski mermer, kovana bravarija, pikovana fasada. Prostorije: -ulazni hodnik; -dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo (70m2); -tri spavaće sobe (od kojih je jedna master); -dva kupatila (jedno sa hidromasažnom kadom), -toalet; -terasa; -ostava. U cenu stana je uračunato parking mesto. Zgrada poseduje zajedničko dvorište koje mogu koristiti budući stanari. Nalazi se u blizini škole "Ruđer Bošković" i Sedam arhitekata. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja Palilula Padinska Skela Dvosoban Dejana Smiljkovića Palilula, Padinska skela; 46m2, 2.0, I/4, terasa, ostava, podrum, slobodan parking; Komforan dvosoban stan od 46m2 na prvom spratu uredne zgrade iz 60-ih godina okružene zelenilom. Prostorije: -ulazni hodnik; -dnevna soba sa izlaskom na terasu; -spavaća soba; -kuhinja sa trpezarijom i ostavom; -kupatilo; -terasa. Stan se prodaje sa nameštajem. Odlična infrastruktura: blizina osnovne škole, objekata za snabdevanje, tržnog centra, autobuske stanice... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasmina Aleksić tel: 060/14-2-2012 Uverenje broj: 3889 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja SREMSKI OKRUG Stara Pazova Nova Pazova Nova Pazova; 133m2, PR/2, eg, magacin, pomoćne prostorije, dvorište; U ponudi je razrađen lokal od 85m2, sa kuhinjom i magacinom od 40m2, dve pomoćne prostorije od 18m2 i 25m2 i dvorištem od 60m2. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane