Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Voždovac Voždovačka Crkva Voždovačka crkva Vojvode Stepe

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Matice srpske Jednoiposoban Zvezdara, Mirijevo - Matice Srpske 1.5, 34m2, PR/4, norveški radijatori, telefon, interfon, parking. Funkcionalan, kompletno namešten stan na lepoj lokaciji, na granici Mirijeva i Zvezdare. Stan se sastoji od ulaznog predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe i kupatila. Stan ima svoje pripadajuće parking mesto na parkingu zgrade. Zgrada je novijeg datuma i održavana. Uknjižen na 30m2. Agencijska provizija 2%. Agent: Snežana Krstić 065/34-35-128 (licenca br.4106) Interfon, Telefon, Gradska kanalizacija
Palilula Tašmajdan Ilije Garašanina Dvosoban izdavanje Palilula, Tašmajdan - Ilije Garašanina 2.0, 56m2 (dve lođe 8m2), 6/6, CG, lift, klima, KATV, internet Renoviran, lep, opremljen stan na odličnoj lokaciji, sa fantastičnim pogledom. Sastoji se od dnevne sobe sa izlazom na veliku lođu, kuhinje sa trpezarijom sa izlazom na malu lođu, spavaće sobe, kupatila i hodnika sa plakarima. Opremljen je svim potrebnim aparatima i nameštajem, klasičnog rasporeda gde se iz hodnika ulazi u svaku prostoriju u stanu. Takođe, stan ima i dve klime. U cenu stana ulaze i troškovi kablovske i interneta. Obavezan depozit. Za svaku preporuku! Odmah useljiv! Agencijska provizija 50%. Agent Gordana Milošević: 069/129-79-72 (licenca br.1763) Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Odmah useljiv Gradska kanalizacija
Voždovac Voždovac lokacija Vojvode Stepe poslovni prostor Prilika koja se ne propusta novo u ponudi u neposrednoj blizini Autokomande ,na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu renoviran i useljiv lokal sa ulazom iz ulice Vojvode Stepe u prometnom delu, sa izlogom, za vise namenske delatnosti. Lokal je u prizemlju zgrade, ima mokri čvor i centralno grejanje,dva parking mesta . Ugrađena je ALU stolarija i klima, stavljena kvalitetna keramika na podove i toalete i urađena rasveta. Lokal Je na uglu zgrade tako da ima velike izloge prema ulici i bočnom prolazu. Uknjižen je na vlasnika fizicko lice, bez tereta. U neposrednoj blizini je stanica gradskog prevoza, škola, FON, marketi, banka i pošta. Odlicna lokacija i infrastruktura. Oznaka na mapi pokazuje deo grada , ne i tačan položaj zgrade.
prodaja Rakovica Vidikovac Jednoiposoban Prvoboraca U novijoj zgrade, dobre spratnosti prodajemo kompletno namesten stan. Funkcionalan stan u blizini skole, autobuske stanice. Dobar raspored: spavaca soba, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, terasa i kupatilo. Svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju. 35m2 plus 5m2 zastakljena terasa. Predat na knjizenje. Kupac placa proviziju 2%
Garsonjera izdavanje Beograd Zvezdara Lion Ulcinjska Namešten, 0.5, 32m2, lux, I/VI, EG, terasa, lift, depozit. Odmah useljiv, namešten, lux stan na Lionu, kompletno opremljen, KATV, internet, klima, bela tehnika, sa terasom. Dobro povezan sa centrom. U blizini supermarket, pošta, fitnes centar. Mogućnost doplate od 80e za garažno mesto. Pet friendly. Jedan depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JM06 .
Beograd izdavanje Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Cara Uroša Dvoiposoban Izdaje se 2,5 namešten stan u blizini Kalemegdana. Poseduje 2 spavaće sobe, kuhinju, dnevni boravak i terasu. Parking u dvorištu zgrade. Svetao, CG, lift. Obavezan depozit u visini prve najamnine. Agenc. provizija 50% od prve najamnine Agent: Zoran Vodoplav 796 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339 011/262- 07-34 .
Savski venac Knez Miloševa Durmitorska Trosoban izdavanje 120m², 3.0, novogradnja, centralno grejanje Stan se nalazi ispod ulice Kneza Miloša u novoj zgradi pored Skyline - a. U pitanju je prostran, veliki dupleks sa tri sobe i 3 kupatila. Pogodan je kako za kancelariju, poslovni, tako i za stambeni porodični prostor. Kuhinja je kompletno urađena,kao i ormari. U blizini se nalazi Beograd na vodi i centar grada. Odlično je povezan sa svim delovima grada. Ukoliko je neko zainteresovan za kupovinu stana, može da se napravi dogovor. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Jelena Nikolić br. licence 5056 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JN06 .
Voždovac Voždovac lokacija Dvoiposoban Kumodraška stan STAN, 2.5, 63m2, Voždovac, Kumodraška. Dvoiposoban ,luksuzno renoviran, namešten i opremljen stan u Kumodraškoj. Prostrana dnevna sa trpezarijom,veća spavaća,dečija sa krevetima na sprat,kupatilo. Svetao. Prostran. Idealan za IT- poseduje 6 radnih niskonaponskih pozicija. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 DS06 .
izdavanje Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Stojana Aralice U mirnom delu Bežanijske kose, sa malim dvorištem, nalazi se ova višeetažna kuća. Sut: dve velike prostorije i ostava Vpr: dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, terasa toalet I sprat: dve sobe, kupatilo Ptk: dve sobe Grejanje je centralno, po potrebi može se prebaciti i na sopstveno etažno. Pogodan za višečlane porodice. Uknjižen na 97m2. Agenc. provizija 50% od prve rente Agent Marina Stefanović broj licence 4018 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 MS03 .
Trosoban prodaja Beograd Stari Grad Skadarlija Jelisavete Načić Prodaja stana na odličnoj lokaciji, u blizini Bajlonijeve pijace i Skadarlije, kao I škola, vrtića, prodavnica i drugih sadržaja neophodnih za udoban život. Zgrada je u dobro održavanom stanju sa prostranim hodnicima. U zgradi je uvedeno CG, dok je u stanu grejanje na TA peć. Zoniran parking je na ulici, ispred zgrade. Stan je svetao iako se nalazi u suterenu. Kompletno je renoviran pre dve godine (nove električne i vodovodne instalacije, kupatilo, PVC stolarija, parket). Dvostrano je orijentisan i gleda na dva dvorišta od zgrade. Uknjižen je na 57m2, dok je realna površina nešto veća. Prodaje se polunamešten, u dogovoru sa kupcem. Prostorije: Dnevna soba, trpezarija I kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo I toalet. Agencijska provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MT05 .
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Vitezova Karađorđeve zvezde Dvosoban Prodajemo stan na odličnoj lokaciji na Mirijevu, u blizini autobuske stanice 46, 20, 79, prodavnica, apoteka, vrtića, osnovne škole i drugih sadržaja bitnih za udoban život. Zgrada je dobro održavana trospratnica sa centralnim grejanjem, novije gradnje. Urađena je odlična izolacija, pa je zimi toplo, a leti prijatno u stanu. Besplatan parking se nalazi ispred zgrade, a mogu da se zakupe i parking mesta. Stan je veoma komforan, funkcionalan i svetao. Kuhinja i kupatilo imaju prirodnu ventilaciju. Na podu je nov i sveže izlakiran hrastov parket. Spoljna stolarija je kvalitetna aluminijumska, dok su vrata od punog drveta. Stan nije okrenut ka ulici, tako da nema buke. Uknjižen je na 49m2, sa terasom koja nije ušla u kvadraturu, ima 57m2. Prodaje se bez nameštaja, sa delimično opremljenom kuhinjom. Prostorije: Predsoblje iz kog se ulazi u dnevnu sobu sa trpezarijom i izlazom na terasu, kuhinja, lođa, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija 2% Agent: Valentina Aranđelović br. licence 2575 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Surčin Surčin Centar Majke Angeline prodaja Prodajemo odlično zemljište u građevinskom području, u ulici Majke Angeline, pored jezera Tvrdnjava i kanala Galovica, u blizini drugih stambenih objekata, kao i početne stanice autobusa 602. Zemljište je oko 24 i 27m2 × 380m2. Vlasništvo je 1/1. Za budućeg vlasnika su bitne informacije da je šahta za vodu već na placu, kao i plin, a za struju su potrebne 4 bandere. U jezeru postoje 3 izvora, izdana, i snabdeva se sa Fruške gore. Lepa lokacija, izuzetne mogućnosti! Za svaku preporuku! Povoljno! Agencijska provizija 2% Agent: Momčilo Mitković br. licence 1900 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. MM 011/2620734 .
Palilula Hala A Nikolić Trosoban Bulevar despota Stefana stan U ponudi je lep, funkcionalan, trosoban, kompletno renoviran stan. Sastoji se od dve spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije i kupatila. Deo nameštaja moze da se izbaci ili ubaci po potrebi. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 OB05 011/2620734 011/2620734 .
prodaja Zemun Zelena avenija Trosoban Petra Kočića Prodaje se nov trosoban stan u Zelenoj aveniji. Prostor je luksuzno opremljen, pri izgradnji su korišćeni visoko kvalitetni materijali. Od prostorija poseduje otvorenu dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, hodnik, spavaću i dečiju sobu, prostrano kupatilo, toalet i terasu. Stan se prodaje zajedno sa ugradnom kuhinjom i plakarima. Celina Zelena avenija je sjajno održavana celina, sa uređenim ulazima, travnatim površinama i igralištima za decu. Veliki Lidl hipermarket se nalazi prekoputa. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Stan je izuzetan i za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd YUBC Bulevar Mihajla Pupina Prodaje se dvosoban stan na odličnoj lokaciji. Ima hodnik, dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, spavaću sobu, kupatilo, lođu i ostavu. Ima klimu, internet. Zgrada ima lift, interfon, video nadzor i fizičko tehničko obezbeđenje. Odlična povezanost sa celim gradom. U neposrednoj blizini je kej, poslovna četvrt, restorani, prodavnice i sve neophodno za komforan život. Uknjižen. Agencijska provizija 2% Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 011/2620734 .
Beograd prodaja Zemun Kalvarija i naselje Marija Bursać Zlatiborska Trosoban Uknjižen, 3.0, cg-gas, 3/3, terasa. Odlična lokacija, u blizini Osnovne škole i obdaništa. Miran kraj sa puno zelenila a blizu centra. Zgrada iz 2012g. U odličnom stanju, sa ograđenim dvorištem. Mali broj stanara. Stan je svetao, funkcionalan, useljiv po dogovoru. Uknjižen. Grejanje na gas. Ostaje ugradna kuhinja i kupatilski elementi. Od ulaganja samo higijensko krečenje. I znad stana je tavanski prostor. Parking na ulici, nije zoniran. Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Vladimira Popovića Dvosoban izdavanje U pitanju su "Park Apartmani" u bloku 19a. Namešten stan, u odličnom stanju! Odmah useljiv. Sa garažnim mestom. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne masečne zakupnine Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Trosoban Vitezova Karađorđeve Zvezde stan Vitezova Karađorđeve Zvezde, 1/3, funkcionalan, komforan, održavan stan, trostrano orijentisan, od prostorija: dnevni boravak sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kuhinjsko-trpezarijski deo odvojen od dnevnog boravka, kupatilo, hodnik, u mirnom delu naselja, u blizini objekata za snabdevanje, gradskog prevoza, parking ispred zgrade, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zemun Zemun Gornji grad Garsonjera Vojni put 1. Garsonjera , renovirana nameštena. Zakupac plaća proviziju 50% od iznosa jedne mesečne rente.
Jednosoban izdavanje Beograd Vračar Južni bulevar Mlade Bosne 1.0, 34m2 (terasa-dvorište 4m2), CG, podno grejanje, PSUT/IV, telefon, interfon. Na uknjižbi. Garsonjera lux opremljena. Sastoji se od hodnika, kupatila i jedne velike prostorije. Poseduje i jedan deo dvorišta (terase) od 4 m2. U cenu su uračunati svi troškovi osim kablovske i interneta. Agent Ljuba 060/559-3691 Agencijska provizija 50%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane