Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Zarija Vujoševića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Slavujev venac Toplička Jednoiposoban Stan u mirnom kraju, u blizini Vukovog spomenika. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i hodnika. Grejanje je TA i klima. Režije su oko 30e mesečno. Odmah useljiv. Depozit. Za strance 520e sa prijavom. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JM06 .
Vračar Vračar lokacija Molerova Troiposoban izdavanje U samom centru Vracara, izdaje se odmah useljiv stan, orijentisan ka dvoristu u mirnoj ulici. Stan je delimicno rekonstruisan iznad standarda. Minimalan period zakupa je godinu dana. Depozit obavezan u visini jedne mesecne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 OB05 .
Zvezdara Konjarnik Dvosoban Zidarska stan U ponudi je lep, funkcionalan, dvosoban, kompletno renoviran stan. Iz prostranog hodnika, ulazi se u dnevni boravak, kupatilo, trpezariju koja je povezana sa kuhinjiom i u spavaću sobu. Iz kuhinje se ulazi u prostranu lođu, južno okrenutu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 OB05 .
izdavanje Zvezdara Lion Četvorosoban Bulevar Kralja Aleksandra Na odličnoj lokaciji u zgradi od crvene fasadne cigle, izdajemo četvorosoban stan od 81m2,lođa, cg, lift, IVI/VIII. Stan je orijentisan suprotno od ulice, dvostran, svetao i sunčan, pogodan i kao poslovni prostor. Sastoji se od prostranog ulaznog antrea, odvojene kuhinje,trpezarije, prostranog dnevnog boravka, tri spavaće sobe, lođe, ostave, kupatila i toaleta. Stan se izdaje polunamešten, sa ugradnom kuhinjom i kompletnom belom tehnikom (može biti dodatno opremljen prema potrebama zakupca). Provizija 50% od ugovorene mesečne zakupnine, Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Beograd Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Bulevar Milutina Milankovića Bulevar Milutina Milankovića, pr/7, lep, svetao, PVC, čajna kuhinja, mokri čvor, rolo vrata, izlog, pogodno za razne delatnosti: ordinacije, laboratorije, apoteke, kozmetičke i frizerske salone, kancelarije, pekare, prodavnice, na odličnoj lokaciji, u prometnoj ulici, u blizini škole, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Bulevar Milutina Milankovića Bulevar Milutina Milankovića, pr/7, lep, svetao, PVC, čajna kuhinja, mokri čvor, rolo vrata, izlog, pogodno za razne delatnosti: ogdinacije, laboratorije, apoteke, kozmetičke i frizerske salone, kancelarije, pekare, prodavnice, na odličnoj lokaciji, u prometnoj ulici, u blizini škole, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Banovo brdo Paštrovićeva Dvosoban izdavanje 2.0, 38m2(terasa 2m2), Lift, podno grejanje,inverter klimoma, I/V, telefon, interfon. Namešten stan u novosagrađenoj zgradi sa podnim grejanjem i inverter klimom. Uveden internet i kablovska TV. Slobodan od 01.12.2023. godine. Agencijska provizija 50%
Vračar Južni bulevar Jednosoban Sime Igumanova stan 1.0, 38m2, 7/10, dva lifta, CG, telefon, interfon. Svetao stan u izvornom stanju u soliteru u neposrednoj blizini Južnog bulevara. Kuhinja je kompletno opremljena i poseduje mašinu za pranje posudja. U kupatilu je nova mašina za pranje veša. Agent Mirjana Vijatović 063/770 88 37 Agencijska provizija 50%
izdavanje Vračar Kalenić Dvosoban Novopazarska Na poklon - osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 2.0, 80m2, CG, PR/2, telefon, interfon. Kompletno sređen, luksuzno namešten stan na odličnoj lokaciji. Nalazi se u blizini Hrama Sv.Save, Kalenić pijace... Stan ima pravo korišćenja dvorišta. U cenu zakupa uračunati su svi troškovi (kablovska, internet, struja, infostan) Kontakt 060/34 11 341 Agencijska provizija 50%
Dvosoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Novopazarska Na poklon - osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 2.0, 65m2, CG, 2/3, telefon, interfon. Kompletno sređen, luksuzno namešten stan na odličnoj lokaciji. Nalazi se u blizini Hrama Sv.save, Kalenić pijace... Mogućnost korišćenja dvorišta. Kontakt 060/34 11 341 Agencijska provizija 50%
Beograd izdavanje Zvezdara Cvetkova pijaca Živka Davidovića Dvosoban Na poklon - osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godinre!!! 1.5, 35m2, CG, 1/2, telefon, interfon. Kompletno namešten stan na odličnoj lokaciji. Nalazi se u blizini Aviv parka, okretnice tramvaja... Pogodan i za poslovni prostor. Kontakt 060/34 11 341 Agencijska provizija 50%
Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Dvosoban prodaja Prelep stan koji se retko nalazi u ponudi. Dvosoban stan 50m2 sa najlepsim pogledom na grad Beograd i reku. Stan ima odvojenu spavacu sobu. Nalazi se na 10.spratu u zgradi METROPOLITAN, Beograd na vodi. Severno orijentisan gleda na Kalemegdan, park Bristol i Usce. Stan je useljiv, polunamesten u perfektnom stanju, ostecena vrata u toku izgradnje koja ce biti zamenjena u najkracem roku. Zgrada je jos uvek u fazi radova na poslednjim spratovima koji su planirani da se zavrse do decembra. Uz stan se prodaje i garazno mesto po ceni od 30 000 eur (nije obavezno). Zgrada poseduje recepciju 24/7, video nadzor i obezbedjenje. Tel: +381 61 656 07 08
Zvezdara Mali mokri lug Trosoban Žikina stan Uknjizen stan 92kvm kompletno namesten (vrednost namestaja oko 20.000eur) M.m.lug ul.ŽIKINA 24 Izuzetno miran kraj,3km od Ustanicke Odlican raspored.terasa 9kvm, DVE SPAVACE SOBE,DNEVNI BORAVAK SA KUHINJOM 45 KVM,HODNIK KUPATILO djakuzi,ugradni plakari,ugradna kuhinja. Nema kosina DIREKTNA PRODAJA VLASNIK BEZ AGENCIJA Moze na kredit.
prodaja Vračar Hram Četvorosoban Jedinstven lux Penthouse na par koraka od Hrama. 186 m2 na dva nivoa u maloj modernoj zgradi sa po 2 stana po spratu. Donji nivo 118 m2 čine veliki open space : kuhinja, dnevni boravak i trpezarija sa modernim kaminom na drva i izlaskom na veliku natkrivenu terasu celom dužinom sa lepim pogledom. Visina plafona u dnevnom boravku je u jednom delu 4m. Sa velikim staklenim površinama, ( nema prozora svuda su balkonska vrata) i južno orijentisan, stan je okupan svetlošću. Na donjem nivou je i jedna spavaća soba sa svojom terasom, kupatilo i odvojen prostor za vešeraj. Moderno konzolno hrastovo stepenište vodi na drugi nivo ( 68 m2) na kom se nalaze 2 velike spavaće sobe, jedna sa garderoberom, kupatilo izmedju soba, galerija na koju se izlazi iz obe sobe i koja gleda na dnevni boravak i još jedna terasa okrenuta prema Hramu. Po ugovoru krov pripada stanu i moguće je napraviti krovnu terasu od dodatnih 60 m2 za koju postoji i projekat. Stan ima 4 mokra čvora, pa je po želji moguće napraviti i drugačiju konfiguraciju prostorija, centralni bojler u gornjem kupatilu, odvojen prostor za mašine. Svaka soba ima balkonska vrata i svoju terasicu. Dvostrano je orijentisan jugo-istok, spavaće sobe ka istoku a dnevni boravak- donji nivo ka jugu. Stan je kupljen u sivoj fazi i kompletno luksuzno završen najkavlitetnijim materijalima po želji vlansika. Hrastov brodski pod je u celom stanu, premazan zdravim osmo bojama koji se lako reparira ponovnim premazivanjem bez hoblovanja i lakiranja, najkavlitetnija italijanska keramika, mermerne površine u kuhinji i kupatilu, sobna vrata po meri od poda do plafona, alu stolarija, kvalitetno i lepo natkrivena terasa sa zaštitom od sunca leti, na krovu su postavljeni grejači krova i oluka protiv nakupljanja snega i leda, ugradjen je pravi zatvoreni kamin na drva modernog izgleda. U celom stanu je ugradjena moderna led plafonska rasveta. Stan se prodaje polunamesten ( ostaju svi ugradjeni elementi, kuhinja, ugradni plakari, mermerne ploče, biblioteka po meri). Uz stan se prodaju i 2 garažna mesta u podzemnoj garaži do koje vodi lift i koja nisu u ceni. Stan odiše posebnom atmosferom kuće na krovu, modernog dizajna. Vrlo kvalitetno, sa jedinstvenom arhitekturom, na par koraka od Hrama Svetog Save, retko u ponudi.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Prodajemo odličan trosoban stan od 108m2 u novogradnji na Vračaru, svetao,pozicioniran između Čuburskog parka i Hrama Svetog Save u mirnoj ulici. U blizini se nalaze marketi, pijaca, skole. Stan se sastoji od ulaza, predsoblje, gostinjski toalet, kuhinja, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, terasa, dve spavaće sobe, svaka sa svojim kupatilom. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 30.000e.
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Četvoroiposoban STAN JE TROSTRANO ORJENTISAN (prema kuli, reci i gradu) SA DVE TERASE OD KOJIH JEDNA GLEDA KA RECI A DRUGA KA GRADU!STAN SE PROSTIRE CELOM SIRINOM ZGRADE!NIJE DUPLEX!U CENU ZARACUNATA I CENA PARKING MESTA! ZA JOS INFORMACIJA POZVATI! +38166233422 Ivan.
Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Jednoiposoban prodaja Hitna prodaja! Stan u izgradnji. Mogucnost kupovine na rate. Mogucnost kupovine i stana do oglasenog. Mogucnost dogovora oko kupovine parking mesta. Za sve dodatne informacije pozvati na telefon +38166233422 Ivan.
Savski venac Beograd na vodi Trosoban Bulevar Vudroa Vilsona stan Prelep stan sa fantasticnim pogledom u Bg na vodi! Sjajan i svetao trosoban stan sa neverovatno lepim pogledom na reku. Stan je fenomenalnog rasporeda i strukture i orijentisan je prema reci. Izizetno je lep, prostran i komforan i za svaku je preporuku. Retko u ponudi! Za sve informacije kontakt na telefon +38166233422 Ivan.
prodaja Savski venac Beograd na vodi Jednosoban BW Scala top ponuda Stan u izgradnji. Stan je isplaćen u celosti prema BW, prenos vlasništva moguć. Mogucnost dogovora oko kupovine parking mesta. Za sve dodatne informacije pozvati na telefon +381 66 233422 IVAN
Trosoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst Mileševska Prodaje se kompletno opremljen stan, 96m2, Mileševska ulica. Blindirana vrata, sobna vrata medijapan, ugradni plakari po meri od medijapana. Porcelanosa Camerich trosed 2,8m , Natuzzi fotelje. Aluminijumska stolarija sa roletnama(sa elektro podizačima) Italijanska keramika, Bosch bela tehnika. Trpezarijski sto mermer.2 kupatila, jedno sa kadom, drugo u sklopu bracne sobe sa tuš kabinom. Hrastov parket. Mermeni ulaz u zdradi. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta 16m2 u zgradi po ceni od 30000€. 600 metara od Kalenić pijace. Kontakt:063/8925190 Fully furnished apartment for sale, 96m2, Mileševska street. Armored doors, room doors made of MDF , built-in wardrobes made to measure from MDF. Porcelanosa Camerich three-seater 2.8 m, Natuzzi armchairs. Aluminum windows with blinds (with electric lifters) Italian ceramics, Bosch appliances. Marble dining table. 2 bathrooms, one with a bathtub, the other in the master bedroom with a shower cabin. Oak parquet. Marble entrance in building. There is a possibility of buying a garage space 16m2 in the building at a price of €30,000 Contact: 063/8925190
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane