Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 19a Vladimira Popovica

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Hram Hram Sv. Save Đorđa Vajferta Dvosoban 2.0, 37m2(plus terasa), 1/1, EG, klima, salonac, internet, ktv. Neimar je najlepši deo opštine Vračar, smešten na blagoj padini od Hrama Svetog Save ka Južnom bulevaru. Izuzetno je miran, sa dosta zelenila i pretežno sa manjim stambenim objektima i vilama iz vremena pre Dugog svetskog rata. Nepokretnost se nalazi u ulici Đorđa Vajferta, jednoj od samo par ulica koje se odupiru intenzivnoj gradnji i čuvaju duh nekadašnjeg gradskog ambijenta. U prilici smo da Vam ponudimo dvosobnu nepokretnost salonskog tipa na prvom spratu jednospratne zgrade iz 30-ih godina prošlog veka. Zgrada se nalazi u pripadajućem ograđenom dvorištu i od ulice je povučena par metara. Kompletno i kvalitetno je renoviran, pa je kao nov i ne zahteva nikakva ulaganja. Vrlo je funckionalno organizovan, pa je iz prosotora izvučen maksimum. Osećaju prostora dodatno doprinosi visina plafona od 3m. Iz dnevnog dela se izlazi na lepu terasu, dvorišno orijentisanu, kao stvorenu za uživanje. Trostrana orijentacija stanu pruža obilje dnevnog svetla tokom celog dana. Iznad stana je tavanski prosotor. Grejanje je etažno, na struju, pa pruža mogućnost racionalizacije troškova. Pored ovog stana, na prodaju se nude i još dva dvosobna stana, na istoj vertikali, na visokom prizemlju po ceni od 150 000 EUR i suterenu po ceni od 120 000 EUR. Oba stana su površine po 38m2. Kompletno su renovirani i sa terasama. Kupovinom sva tri stana se stiče vlasništvo značajnog dela parcele i polovine tavanskog prostora. Ukupna cena za sva tri stana sa popustom je 359000 EUR. Od prostorija: Dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, kupatilo i terasa. Stan je uknjižen na 37m2 bez terase. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4724 Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja.
Vračar Hram Hram Sv. Save Đorđa Vajferta Dvosoban prodaja 2.0, 38m2(plus terasa), vp/1, EG, klima, terasa, salonac, internet, ktv. Neimar je najlepši deo opštine Vračar, smešten na blagoj padini od Hrama Svetog Save ka Južnom bulevaru. Izuzetno je miran, sa dosta zelenila i pretežno sa manjim stambenim objektima i vilama iz vremena pre Dugog svetskog rata. Nepokretnost se nalazi u ulici Đorđa Vajferta, jednoj od samo par ulica koje se odupiru intenzivnoj gradnji i čuvaju duh nekadašnjeg gradskog ambijenta. U prilici smo da Vam ponudimo dvosobnu nepokretnost salonskog tipa na pravom visokom prizemlju jednospratne zgrade iz 30-ih godina prošlog veka. Zgrada se nalazi u pripadajućem ograđenom dovrištu, pa je od ulice povučena par metara. Ka ulici je visina do donje ivice prozora preko 2m, a ka dvoritšu, zbog pada terena, još više. Kompletno i kvalitetno je renoviran, pa je kao nov i ne zahteva nikakva ulaganja. Vrlo je funckionalno organizovan, pa je iz prosotora izvučen maksimum. Osećaju prostora dodatno doprinosi visina plafona od 3,2m. Iz dnevnog dela se izlazi na lepu terasu, dvorišno orijentisanu, kao stvorenu za uživanje. Trostrana orijentacija stanu pruža obilje dnevnog svetla tokom celog dana. Grejanje je etažno, na struju, pa pruža mogućnost racionalizacije troškova. Pored ovog stana, na prodaju se nude i još dva dvosobna stana, na istoj vertikali, na prvom spratu, površine 37m2, po ceni od 150 000 EUR i suterenu površine 38m2 po ceni od 120 000 EUR. Kompletno su renovirani, sa terasama. Kupovinom sva tri stana se stiče i vlasništvo značajnog dela parcele i polovine tavanskog prostora. Ukupna cena za sva tri stana sa popustom je 359 000 EUR. Od prostorija: hodnik, dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, kupatilo i terasa. Stan je uknjižen na 38m2 bez terase. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4725 Internet, Klima, Salonski stan. Stara gradnja.
Vračar Hram Hram Sv. Save Dvosoban Đorđa Vajferta stan 2.0, 38m2, sut/1, TA, klima, internet, ktv, dvorište. Neimar je najlepši deo opštine Vračar, smešten na blagoj padini od Hrama Svetog Save ka Južnom bulevaru. Izuzetno je miran, sa dosta zelenila i pretežno sa manjim stambenim objektima i vilama iz vremena pre Dugog svetskog rata. Nepokretnost se nalazi u ulici Đorđa Vajferta, jednoj od samo par ulica koje se odupiru intenzivnoj gradnji I čuvaju duh nekadašnjeg gradskog ambijenta. U prilici smo da Vam ponudimo dvosobnu nepokretnost salonskog tipa u suterenu jednospratne zgrade iz 30-ih godina prošlog veka. Zgrada se nalazi u pripadajućem ograđenom dovrištu, pa je od ulice povučena par metara. Ka ulici je stan u nivou suterena, ali je ka dvotišu, zbog pada terena, u nivou prizemlja. Kompletno i kvalitetno je renoviran, pa je kao nov i ne zahteva nikakva ulaganja. Vrlo je funckionalno organizovan, pa je iz prosotora izvučen maksimum. Kuhinja deli prostor sa dnevnim boravkom. Iz stana se izlazi u ograđeni i uređeni deo dvorišta, koji je kao stvoren za uživanje. Trostrano je orijentisan. Grejanje je na struju, pa pruža mogućnost racionalizacije troškova. Pored ovog stana, na prodaju se nude i još dva dvosobna stana po ceni od 150 000 EUR svaki. Stanovi su na istoj vertikali, na visokom prizemlju površine 38m2 i na prvom spratu površine 37m2. Kompletno su renovirani i sa terasama. Kupovinom sva tri stana se stiče i vlasništvo značajnog dela parcele i polovine tavanskog prostora. Ukupna cena za sva tri stana sa popustom je 359 000 EUR. Od prostorija: hodnik, dnevna soba sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i terasa(dvorište). Stan je uknjižen. Po rečima vlasnice površina stana je 38m2. Kontakt:065/233 52 60 R-ID: #4726 Internet, Klima, Stara gradnja.
prodaja Voždovac Šumice Šumice Jednoiposoban Strumička 1.5 , 45m2, 1/4, CG klima, video nadzor, interfon, internet, ostava, podrum. Naselje Šumice planski je građeno sedamdesetih godina kao humano i porodično. Strumička ulica prostire se centralnim delom naselja i spaja gradski park Šumice sa Vojislava Ilića. Okruženje sa puno zelenila, kompletna infrastruktura na par koraka, blizina BEO- šoping centra i LIDL- a, čini ovaj miran deo grada sve popularnijom destinacijom za stanovanje i sjajnom investicijom za izdavanje. U prilici smo da vam ponudimo komfornu jednoiposobnu nepokretnost, na prvom spratu zgrade urednog ulaza, obezbeđene video nadzorom. Četvorospratna zgrada u kojoj se nepokretnost nalazi odvojena je od ulice drvoredom i prostranim parkingom bez naplate. Sam stan je južno orijentisan, sa pogledom na park, svetao i apsolutno bez buke. Kompletno, kvalitetno i sa ukusom je renoviran pre par meseci, pri čemu je iz postojećeg prostora izvučen maksimum udobnosti. Odlično organizovan prostor koji je estetski osmišljen do najsitnijih detalja, sa ugrađenim materijalima najviše klase i centralnim grejanjem. Pored vrlo kvalitetnih materijala, renoviranjem su dodati detalji, kao što su spušteni plafoni i estetska rasveta, koji stanu daju notu luksuza. Stanu pripada podrum. Ova nepokretnost je prava prilika za one koji traže funkcionalan i moderan stan, bez ikakvih ulaganja, u blizini centra grada. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak, spavaća soba, kuhinjsko trpezarijski prostor, kupatilo i ostava. Uknjižena zgrada, stan u procesu uknjižbe. Kontakt:065/233 52 60 R-ID: #4728 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Ostava
Šestosoban prodaja Beograd Vračar Hram Hram Sv. Save Đorđa Vajferta 6.0, 113m2(dve terase), vertikala – tri dvosobna stana na tri etaže, EG, salonac, interfon, internet, klima, ktv Neimar je najlepši deo opštine Vračar, smešten na blagoj padini od Hrama Svetog Save ka Južnom bulevaru. Izuzetno je miran, sa dosta zelenila i pretežno sa manjim stambenim objektima i vilama iz vremena pre Dugog svetskog rata. Nepokretnost se nalazi u ulici Đorđa Vajferta, jednoj od samo par ulica koje se odupiru intenzivnoj gradnji i čuvaju duh nekadašnjeg gradskog ambijenta. U prilici smo da Vam ponudimo tri dvosobna stana na suterenu, visokom prizemlju i prvom spratu, na celoj vertikali jednospratne zgrade iz 30-ih godina prošlog veka. Zgrada se nalazi u pripadajućem ograđenom dvorištu i od ulice je povučena par metara. Svi stanovi su trostrano orijentisani, kompletno i kvalitetno renovirani, pa su kao novi i ne zahtevaju nikakva ulaganja. Vrlo su funckionalno organizovani, pa je iz prostora izvučen maksimum. Stan u suterenu ima standardnu visinu plafona, dok stanovi na viskom prizemlju i prvom spratu imaju visinu plafona od 3,2m i 3m, što dodatno doprinosi osećaju prostora. Stanovi na visokom prizemlju i prvom spratu imaju lepe terase, dvorišno orijentisane a stanu u suterenu pripada ograđeni deo dvorišta. Sve prostorije imaju prozore. Stan u suterenu je ka dvorišu, zbog pada terena, u nivou prizemlja. Donja ivica prozora stana na visokom prizemlju je ka ulici na preko 2m visine a ka dvorištu znatno više. Iznad stana na prvom spratu je tavanski prostor. Grejanje je na visokom prizemlju i prvom spratu je etažno, na struju, a u stanu u suterenu na struju (TA), pa se pruža mogućnost racionalizacije troškova. Stanove je moguće kupiti odvojeno. Kupovinom sva tri stana se stiče i vlasništvo značajnog dela parcele čija ukupna površina je 467m2 i polovine tavanskog prostora. Od prostorija: Suteren 38m2 - hodnik, dnevna soba sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i terasa (dvorište); Visoko prizemlje 38m2 - hodnik, dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, kupatilo i terasa; Prvi sprat 37m2 - Dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, kupatilo i terasa. Svi stanovi su pojedinačno uknjiženi, zasebne mere su suteren 38m2, visoko prizemlje 38m2, sprat 37m2. Brzo useljivo. Kontakt:065/233 52 60 R-ID: #4730 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja.
Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Padinska skela Srpskog Husarskog puka Trosoban 3.0, Padinska skela, Srpskog Husarskog puka, 77m2 , 3/3, EG, 2 terase, parking, podrum, renoviran. Komforan trosoban stan od 77m2 na trećem spratu, okružen zelenilom u blizini škole, vrtića, Doma zdravlja, sportske dvorane, prodavnice, linija gradskog prevoza. Stan je svetao, dvostrano orijentisan. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje, trpezarije sa ostavom, dnevne sobe, dve spavaće sobe, kupatila, dve terase i pripadajućeg podruma. Stan se prodaje sa nameštajem, osim trpezarijskog stola. Odmah useljiv. Za svaku preporuku. Predat na uknjižbu. Provizija 2%. 064/17-31-427 065/33-24-166 R-ID: #2135 U fazi knjiženja
Vračar Hram Hram Sv. Save Svetog Save Dvosoban prodaja 2.0, Vračar, Svetog Save, 65m2+T, 1/4, CG, lift, terasa. Odlično pozicioniran prostran dvostrano orijentisan stan u neposrednoj blizini Hrama Sv. Save, na prestižnoj lokaciji. Stan je lako adaptibilan u trosoban kao što je nekada i bio. Kuhinja sa francuskim balkonom može da se spoji sa dnevno-trpezarijskim delom. Prostrana terasa je okrenuta ka dvorištu. Uknjižen. Provizija 2%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2136 Izvorno stanje.
Savski venac Savski venac lokacija Centar (Savski venac) Trosoban Kneza Miloša stan Savski venac, Centar - Kneza Miloša 3.0, 80m2. 2/2, EG, klima, telefon, interfon. Renoviran salonac koji se nalazi pored kompleksa SkyLine. Nalazi se u blizini osnovne i srednje škole, autobuskih stajališta, kafića, prodavnica. Visina plafona 3m. Kuhinju zakupac može da uradi sam, uz kompenzaciju mesečne rente. Agent: Ognjen Nikolić 064/415-01-03 R-ID: #2396 Interfon, Telefon, Klima,
izdavanje Vračar Čubura Gradić Pejton Dvoiposoban Šumatovačka Vračar, Gradić Pejton - Šumatovačka 2.5, 54m2, PR/4, klima, interfon, parking. Stan poseduje dnevnu sobu, dve spavaće sobe, trpezariju, kuhinju, kupatilo sa wc-om. Privatno parking mesto ispred samog ulaza u zgradu. Grejanje inverter klima, u kupatilu i maloj spavaćoj sobi su grejalice. Stan se nalazi u mirnom delu Vračara, par minuta hoda od Hrama Sv. Save. U neposrednoj blizini su vrtić, škola, laboratorija, parkovi. Računi za infostan su oko 1000din. Agent: Vesna Radović Bulatović 065/87-87-807 R-ID: #2397 Interfon, Klima,
Dvoiposoban prodaja Beograd Čukarica Cerak Partizanske vode Čukarica, Cerak - Partizanske vode 2.5, 62m2, 4/4, CG, parking, podrum, interfon, klima, video nadzor. Dvoiposoban stan u mirnom delu Ceraka. Stan je funkcionalan, prostor je maksimalno iskorišćen. Krov je renoviran pre 6 meseci. U neposrednoj blizini se nalaze škole, tržni centri, vrtić, Vidikovačka pijaca, benzinska pumpa. Prostorije: hodnik iz kog se ulazi u sve prostorije, spavaća soba, kupatilo, manja soba sa kuhinjom i dnevni boravak. Uknjižen na 49m2. Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2398 Video nadzor, Interfon, Klima,
Beograd prodaja Novi Beograd Ledine NBGD Ledine Surčinska Dvoiposoban Lep uknjižen dvoiposoban stan na prvom spratu sa svojim parking mestom, kod Grand kafe. Prostorije: Dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom (odvojena šankom), dve spavaće sobe, kupatilo, terasa, ostava. Etažno grejanje na čvrsto gorivo, klima. Blizina prevoza i prodavnica. Brzo useljiv. Nebojša Pavić 065 201 25 38 Agencijska provizija 2%. R-ID: #440 Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Ostava
Savski venac Senjak Banjickih zrtava prodaja SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! RETKO U PONUDI! Senjak, Banjickih zrtava, kuca od 600 m2 sa 2 lodje, na 12 ari placa, PR + I + II + PTK, eg-gas, bez lifta, interfon, ktv, klima, uknjizena, parking mesta za vise vozila. U najlepsem delu Senjaka, kod americke skole, prodajemo ekskluzivnu, luksuznu i veoma kvalitetnu kucu sa placem od 12 ari. Kuca ima cetiri nivoa, zidana je 1984. godine. Osnova prizemlja je 180 m2. Plac je ravan, idealnog oblika, a zelenilo, cvece i stoletna stabla koja okruzuju bazen ostavljaju utisak izmestenosti iz grada. Poseban kvalitet ove vredne i neobicno lepe nekretnine je potpuna intima koju kuca i dvoriste imaju. Mir, tisina i zaklonjenost od pogleda doprinose osecaju ravnoteze u sebi i svetu oko sebe. Kuca je u odlicnom stanju, zidana najkvalitetnijim materijalima, idealno podeljena u tri nezavisne celine koje se bez dodatnih intervencija mogu povezati u jedan prostor u skladu sa potrebama. Ova nadasve vredna nekretnina retko se nalazi u ponudi. Cena 4 000 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 063/380184 || dokumentacija : uknjizen
Stari Grad Centar i Terazije CENTAR Kosovska poslovni prostor SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Centar, Kosovska, 5.0 poslovni prostor od 153 m2, terasa od 22 m2, PR od IV sprata, toplotne pumpe sa fan coil sistemom grejanja i hladjenja, telefon, lift, video nadzor, SBB internet, odmah useljiv, renoviran, uknjizen na 153 m2, uredno odrzavana zgrada iz 1929. godine. Ovaj potpuno rekonstruisan, kvalitetan i sofisticiran poslovni prostor je jedinstven u ponudi. Sastoji se od pet prostorija, centralnog dela, kupatila, 2 toaleta, kuhinje, tehnicke prostorije i terase. Prostor poseduje 97 kW garantovanog snabdevanja od strane EPS-a, IT rack za slabu struju i celokupnu mrezu LAN. Idealan kao kancelarijski prostor raznih namena, doktorskih ordinacija, klinika, salona za lepotu ili vasu orgininalnu ideju zamisljenu za ovaj prostor. Savrsena mikro i makro lokacija ove prelepe ulice samo dodatno osnazuje ovaj poslovni prostor kao idealnu investiciju. Vlasnik 1/1, uknjizen, bez tereta. Za svaku preporuku. Cena 385 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056054 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Savski venac Beograd na vodi Garsonjera Hercegovacka SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Beograd na vodi, Arcadia, Hercegovacka, 0.5, 30.34 m2 sa terasom, XVIII od XXIII sprata, cg, telefon, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, klima, odmah useljiv, uknjizen na 29 m2, ostava od 2 m2, obavezna kupovina garaznog mesta, novogradnja iz 2022. godine. Prelep mali stan na savrsenoj mikro poziciji Beograda na vodi. Odlicna investicija kako za moderan i udoban zivot, tako i za rentiranje. Zbog svoje spratnosti, koja i jeste sustina ovog kompleksa, ima jedan od dahom oduzimajucih pogleda na Stari grad koji u kombinaciji sa modernom arhitekturom BW cini savrseni spoj starog, sarmantnog i modernog, nekog novog Beograda. Impozantan pogled, za svaku preporuku. Stan se prodaje kompletno namesten. Pored garaznog mesta se nalazi i ostava od 2 m2 koja je ukljucena u cenu stana. Obavezna kupovina garaznog mesta po ceni od 30 000 evra. Cena 165 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056054 || dokumentacija : uknjizen
Jednoiposoban prodaja Beograd Voždovac Šumice Strumicka SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Sumice, Strumicka, 1.5, 45 m2, bez terase, I od IV sprata, cg, bez lifta, interfon, ktv, internet, klima, odmah useljiv, renoviran, uknjizen na 45 m2, podrum od 3 m2, starogradnja. Kompletno renoviran 1.5 stan u Strumickoj ulici, u neposrednoj blizini Vojislava Ilica i Denkove baste, na prvom spratu, sa pogledom na park, svetao i odmah useljiv. Prostorije: predsoblje, dnevna soba, spavaca soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo, ostava i kupatilo. U stanu su novi hrastov parket, pvc stolarija sa roletnama i komarnicima, nova keramika, sanitarije i nove instalacije, vodovodne i elektroinstalacije. Stan ima odlican raspored, bez prolazne dnevne sobe a spavaca soba je dobrih dimenzija. Cena 136 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
Beograd prodaja Zvezdara Olimp Milana Rakica Dvosoban SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! EKSKLUZIVNA PRODAJA! Olimp, Milana Rakica, 2.0, 46.38 m2 sa terasom, II od IV sprata, eg, podno grejanje po zelji, lift, interfon, video nadzor, inverter klima, gradjevinska dozvola (placeno gradsko gradjevinsko zemljiste), mogucnost kupovine parking mesta, zgrada u izgradnji, rok useljenja kraj 2023. godine. Oprema u stanu: sestokomorna PVC stolarija sa troslojnim staklom u antracit sivoj boji, sa komarnicima i aluminijumskim roletnama sa termo izolacijom, sobna vrata od medijapana, ulazna sigurnosna vrata domace proizvodnje, podne obloge od troslojnog Tarketa. Kupatilska oprema: keramika spanska i italijanska I klase, ugradni vodokotlic sa konzolnom toaletnom soljom, tus kada sa horizontalnom resetkom i kaljenim staklom, Aling modularna galanterija u crnoj boji. Objekat: klima blok-Thermobrick + 10 cm stiropor, fasada prednja i bocna - dekorativne listele (cigle), terasne ograde od stakla, ulaz zgrade i stepenista u granitnoj keramici, zidovi u hodniku - jednobojni kulir. Mogucnost kupovine parking mesta na parceli zgrade po ceni od 12 000 evra. Cena 118 300 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 069/1659266 || dokumentacija : gr.dozvola
Zvezdara Olimp Milana Rakica Dvosoban prodaja SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! EKSKLUZIVNA PRODAJA! Olimp, Milana Rakica, 2.0, 52.21 m2 sa terasom, I od IV sprata, eg, podno grejanje po zelji, lift, interfon, video nadzor, inverter klima, gradjevinska dozvola (placeno gradsko gradjevinsko zemljiste), mogucnost kupovine parking mesta, zgrada u izgradnji, rok useljenja kraj 2023. godine. Oprema u stanu: sestokomorna PVC stolarija sa troslojnim staklom u antracit sivoj boji, sa komarnicima i aluminijumskim roletnama sa termo izolacijom, sobna vrata od medijapana, ulazna sigurnosna vrata domace proizvodnje, podne obloge od troslojnog Tarketa. Kupatilska oprema: keramika spanska i italijanska I klase, ugradni vodokotlic sa konzolnom toaletnom soljom, tus kada sa horizontalnom resetkom i kaljenim staklom, Aling modularna galanterija u crnoj boji. Objekat: klima blok-Thermobrick + 10 cm stiropor, fasada prednja i bocna - dekorativne listele (cigle), terasne ograde od stakla, ulaz zgrade i stepenista u granitnoj keramici, zidovi u hodniku - jednobojni kulir. Mogucnost kupovine parking mesta na parceli zgrade po ceni od 12 000 evra. Cena 133 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 069/1659266 || dokumentacija : gr.dozvola
Zvezdara Cvetkova pijaca Trosoban Miodraga Petrovica Ckalje stan Cvetkova pijaca, Miodraga Petrovica Ckalje, 3.0, 55 m2 sa terasom, II od V spratova, norveski radijatori, bez lifta, interfon, klima, odmah useljiv, nenamesten, obavezan depozit, zgrada iz 2010. godine.  Funkcionalan stan, iz hodnika se ide u sve prostorije. Dvostrano je orijentisan i svetao. Ugradna kuhinja bez tehnike, ugradni plakar u sobi. Pogodan kako za stanovanje, tako i za poslovni prostor. Prostorije: hodnik, dvorisno orijentisan dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaca soba sa izlaskom na terasu, druga spavaca soba i kupatilo. U blizini Cvetkove pijace, Bulevara kralja Aleksandra, mnogih komercijalnih, usluznih i trgovackih sadrzaja. Cena 500 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 50 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise. prostorije Raicevic nekretnine 064/1959991 || opremljenost : Prazan || dokumentacija : dokumentacija
prodaja Rakovica Resnik Trosoban Jelezovacka SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Resnik, Jelezovacka, 3.0, 65 m2 sa lodjom, II od III sprata, ta, telefon, bez lifta, interfon, ktv, internet, useljiv po dogovoru, renoviran, uknjizen na 62 m2, podrum, starogradnja.  Prostorije: hodnik, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, ostava, velika spavaca soba, kupatilo i terasa. Zgrada je u blizini vrtica, osnovne skole, Doma zdravlja, vise linija gsp-a i Beovoza, vise marketa, T.C. Big Avala, sa puno zelenila, u mirnom kraju. Cena 70 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
Trosoban prodaja Beograd Rakovica Miljakovac Stevana Opacica SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Miljakovac, Stevana Opacica, 3.0, 88 m2, lodja, V od VI spratova, dupleks, cg, telefon, lift, interfon, ktv, internet, klima, useljiv po dogovoru, renoviran, uknjizen na 82 m2, podrum, starogradnja. I nivo: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom i toalet. II nivo: predsoblje, 2 spavace sobe, kupatilo i lodja. Stan se nalazi na odlicnoj lokaciji Miljakovca sa puno zelenila, u blizini vrtica, osnovne i srednje skole, Doma zdravlja, vise marketa i gradskog prevoza. Cena 115 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen na 82 m2
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane