Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Surčin Surčin Centar Vidovdanska

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Voždovac Šumice Grčića Milenka Trosoban Grčića Milenka (Ustanička), pr/2, miran, ušuškan stan, sa svojom terasom i malim dvorištem natkrivenim pleksiglasom, potpuno renoviran i namešten, u porodičnoj stambenoj zgradi, na odličnoj lokaciji, u blizini stajališta 17, 31, na par minuta do izlaska na auto-put, internet, kablovska, grejanje/hlađenje Fan-coil uređajima, može i za poslovni prostor (tom slučaju može nešto od nameštaja da se izmesti), za svaku preporuku, uknjižen, uračunati svi troškovi u cenu, depozit je obavezan. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Dušanovac Trubareva izdavanje Na poklon - osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! Dva objekta 60m2+90m2 na placu od 1.85ari. Uknjženo 60m2. Kuća se sastoji od dve spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom, kuhinjom i malom trpezarijom, kupatilom, velikim holom i dve terase. Stepenište je od Bukovine. Dva ulaza iz dvorišta. Postoji kotao za EG, radijatori su postojali. Veći objekat je u procesu legalizacije. Kontakt 060/341-1341 Agencijska provizija 50%
Stari Grad Dorćol gornji Gornji Dorćol Dvosoban Strahinjića Bana stan 2.0, 52m2 +terasa 2m2, 4/6, TA, lift, interfon, internet, klima, ktv, podrum. Ulica Strahinjića Bana se pruža najstrožim centrom Beograda, Dorćolom, spajajući dve njegove znamenitosti, Kalemegdan i Skadarliju. S obzirom da je ovo epicentralna lokacija, infrastrukturno je kompletno razvijena. Ovaj kraj je uvek bio jedan od najtraženijih na tržištu nekretnina. Ovako lepa mirno okruženje nadomak strogog centra grada je prava retkost. U prilici smo da Vam ponudimo izuzetan, komforan dvosobni stan na četvrtom spratu održavane šestospratne zgrade sa novim liftom, u središnjem delu ulice. Zgrada je spolja i iznutra u dobrom stanju, uredna i održavana. Ovo je klasičan primer komforne i funkcionalne dvosobne nepokretnosti. Stan je izuzetno svetao, dvostrano je orijentisan, funkcionalnog rasporeda jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Renoviran je pre nekoliko godina, nakon čega je uredno održavan, pa nisu neophodna značajna ulagnja. Grejanje je na struju što omogućava racionalizaciju troškova Takođe stan ima pripadajući podrum. Ova nepokretnost je prava prilika za klijente koji traže stan kako za život tako i za izdavanje, u najužem centru starog grada. Od prostorija: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, terasa. Uknjižen na 52m2, po rečima vlasnika stana merena površina iznosi 54m2 jer terasa nije ušla u knjižnu kvadraturu. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4722 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
prodaja Palilula Profesorska kolonija Profesorska Kolonija Jednoiposoban Cvijićeva 1.5, 40m2, vpr/4, EG, LUX, interfon, internet, klima, ktv, video nadzor, podrum Na ivici Profesorske kolonije, u blizini Botaničke bašte, ulica Cvijićeva se pruža od ulice Bulevar despota Stefana, do Dimitrija Tucovića. Ova lokacija ima sve infrastrukturne prednosti koje dolikuju centralnoj gradskoj lokaciji, a sa ostalim delovima grada je dobro povezana gradskim prevozom. Vrlo je atraktivna za miran i komforan život. U prilici smo da Vam ponudimo luksuzno renoviranu jednoiposobnu nepokretnost u odlično održavanoj zgradi iz 60-ih godina prošlog veka. Dvostrana orijentacija stana, istok-zapad, obezbeđuje puno prirodnog svetla tokom celog dana. Sve prostorije su komotne i funkcionalno raspoređene, a svaka ima prirodnu ventilaciju. Stan je u avgustu ove godine renoviran najkvalitetnijim i najmodernijim materijalima, tako da nema nikakvih dodatnih ulaganja. Stanu pripada vrlo koristan podrum. Od prostorija: hodnik, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, komotna spavaća soba, kupatilo. Uknjižen na 40m2 i odmah useljiv. Kontakt 065 233 52 60 R-ID: #4723 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Tašmajdan Palilulska pijaca Đušina Palilula, Palilulska pijaca - Đušina 2.0, 71m2 (terasa 8m2), 2/5, CG, lift, garaža, podrum, interfon, klima, video nadzor. Dvosoban stan u luksuznoj zgradi koja se nalazi kod Palilulske pijace. Ulaz je u mermeru, sa video nadzorom i 24h obezbeđenjem. U stanu je postavljena nova ALU stolarija, ulazna blind vrata, halogena rasveta. U okviru zgrade se nalazi garažno mesto od 18m2 do kog se silazi liftom. Postoji mogućnost kupovine istog po ceni od 29.000e. Prostorije: predsoblje iz kog se ulazi u sve prostorije, spavaća soba, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom (izlaz na terasu) i kupatilo. Uknjižen i brzo useljiv. Agent Nikola Sanader: 064/114-59-66 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2389 Video nadzor, Interfon, Klima,
Beograd prodaja Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Bulevar Zorana Đinđića Dvoiposoban Na odličnoj lokaciji, u bloku 30, nedaleko od Arene, Novog Merkatora, Ušća, Keja, sa svom potrebnom infrastrukturom za udoban život (vrtići, škole, prodavnice, gradski prevoz, parkići i drugo), u dobro održavanoj zgradi sa liftom, interfonom i video nadzorom, nalazi se izuzetno funkcionalan i veoma adaptibilan dvoiposoban stan. U izvornom je stanju i zahteva izvesna ulaganja. Nekretnina je uknjižena na 69m2, vlasništvo 1/1 i mogu i kreditni kupci. Uz stan ide i pripadajući podrum, a parking mesta se nalaze ispred zgrade. PROSTORIJE: Ulazni hodnik, dnevna soba, kuhinja, ostava, trpezarija, lođa, dve spavaće sobe, kupatilo. Agenc. provizija 2% Agent: Valentina Aranđelović br. licence 2575 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 VA .
Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Dr Ivana Ribara Trosoban prodaja Uknjižen trosoban stan, korisne površine 67 m2, građevinske površine 72m2, terasa, dva mokra čvora, IV/VII, lift, cg, podrum, interfon. Stan je dvostrano orijentisan, istok-jug. Jako svetao. Sastoji se ulaznog predsoblja, kupatilo, WC, ostava, kuhinja, trpezarija, dnevna soba , dve spavaće sobe i prelepa terasa za uživanje. Iz hodnika se ulazi u svaku prostoriju. Stan je u izvornom očuvanom stanju. Zgrada je iz 1991.godine. Oko zgrade se nalazi puno zelenila i parkova. I ima dosta mesta za parkiranje. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
Stari Grad Dorćol gornji Dvosoban Gospodar Jovanova stan Gospodar Jovanova, 5/12, lift, lep, funkcionalan, dvosoban stan, u izvornom stanju, na odličnoj lokaciji, u strogom centru grada, osunčan, sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe (obe sobe sa francuskim balkonom), hodnika, kuhinje i kupatila, odlično iskorišćen svaki kvadrat stana, povoljan za život ili kao investicija, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zemun Zemun novi grad Dvosoban Ševina Ševina, npr/3, veoma kvalitetan i funkcionalan stan u zgradi izgrađenoj pre 4 godine. Odvojena spavaća soba, odličnih dimenzja za nameštanje. Stan je kvalitetno namešten i opremljen svim uređajima za kuhinju i kupatilo. U cenu stana uračunato je i parking mesto. Pozicija stana je u niskom prizemlju, oko 70-80 cm ispod nivoa zemlje sa normalnim dimenzijama prozora. Ulaz u zgradu je podignut u nivo polu sprata tako da se od ulaza u zgradu do stana dolazi silaznim delom stepeništa. Veoma kvalitetan i uredan objekat, bez vlage i bilo kakvih oštećenja. Pogled nije zatvoren drugim zgradama a ulaz u kompleks je regulisan rampom. Odlična lokacija, blizu svih objekata za snabdevanje i gradskog prevoza. Uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban izdavanje Beograd Savski venac Knez Miloševa Vojvode Milenka Vojvode Milenka, 4/7, lift, lođa, na odličnoj lokaciji, u blizini Slavije, kompletno namešten svim potrebnim stvarima kao i belom tehnikom. Ima dve spavaće sobe, dnevni boravak, trpezariju i odvojenu kuhinju, dva mokra čvora. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zemun Kalvarija i naselje Marija Bursać Živka Petrovića Dvosoban Živka Petrovića, 2/2, terasa, u zgradi koja se finalno završava. Stan je završen, svetao, funkcionalan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, ima kosine koje ne utiču na korišćenje kompletnog gabaritnog prostora stana, terasa sa ograđenim delom za ostavu. Nalazi se u blizini Prvomajske ulice i gradskog prevoza, bez uticaja gradske buke. Cena stana je izražena bez pdv-a. Mogu kreditni kupci sa povraćajem pdv-a. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Vračar lokacija Mlatišumina Dvosoban prodaja Mlatišumina, 1/2, stan na odličnoj lokaciji, između Vukovog spomenika i Kalenić pijace, lep, renoviran, svetao, dvostrano orijentisan, od prostorija: prostrana dnevna soba sa spuštenim plafonom i rasvetom, kuhinja sa velikom trpezarijom, spavaća soba sa garderoberom (walk in closet), kupatilo, u blizini prevoza, dobra povezanost sa svim delovima grada i sadržajima neophodnim za udoban život, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Čukarička padina Trosoban Lazarevački drum stan Agencijski ID : 1717. Odličan trosoban stan od 88m2 sa terasom, na 4.od 6. renoviran, cg svetao i suncan, zapadno orijentisan, velika dnevna soba povezana sa trpezarijom iz koje se izlazi na lepu terasu, kuhinja sa ostavom i dve spavaće sobe, 2 mokra čvora, kupatilo skoro renovirano, stan je komletno namešten, nova kožna garnitura. Izdaje se na duže. Mesečna kirija+depozit Agencijska provizija 50% od prve kirije Poseduje 2 mokra cvora. U zgradi ima lift.
prodaja Palilula Profesorska kolonija Jaše Prodanovića Kuća u profesorskoj koloniji za uživanje. Pogodna je za stambeni iliposlovni prosto, kao i kombinovano. Kuća je sama na placu i pozicionirana do ulice, a ostatak placa koji je dvorište, daje potpunu privantnost. Za sve detaljnije informacije javite se agentu Slobodanki 060-411-38-31 Agencijska provizija 2% uknjizen PR/2 Jaše Prodanovića || dokumentacija : uknjizen
Jednosoban izdavanje Beograd Zvezdara Olimp Čingrijina OPIS NEKRETNINE: Vrlo zahvalan stan za zakup, na Zvezdari u Čingrijinoj ulici, u dobro održavanoj zgradi, sa lepim pogledom. Niski režijski troškovi (infostan 5.400 dinara). Blizina okretnice linija 28. 40 i 77. SC. Olimp, Bulevara kralja Aleksandra... Idealan za studente, samce, parove. PROSTORIJE: predosoblje, kuhnja sa trpezarijom, soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Kneza Miloša ( centar ) Kneza Miloša Garsonjera U prilici smo da Vam ponudimo stanove u novogradnji u mirnom delu Vrnjačke banje, na samo 200 m od Promenade, Banjskog šetališta. “Rosa casa” smeštena je u neposrednoj blizini, marketa, restorana, vrtića, škola, parka, kružnog toka. Karakteristike ove novogradnje, kao I opremljenost, su visokog kvaliteta: konstruktivni sitem je skeletni, od armirano-betonskih elemenata. Stolarija je PVC sa dvoslojnim staklom veoma visoke izolacione sposobnosti i spoljašnjim roletnama. • Termička izolacija zgrade se sastoji od šupljeg giter bloka i stiropora debljine 15 cm, te zgrada ispunjava najviše standarde energetske efikasnosti; • jako kvalitetna urađena zvučna i hidroizolacija; • Sigurnost je na visokom nivou, zbog čeličnih sigrnosnih vrata i video nadzora; PROSTORIJE: 26 kvm i 32 kvm - predsoblje, kombinovana soba sa kuhinjskom nišom, kupatilo i terasa; 37 kvm i 46 kvm - predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom I trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i terasa. Agencijska provizija 2%.
Palilula Palilula lokacija Kneza Miloša ( centar ) Kneza Miloša Jednoiposoban prodaja U prilici smo da Vam ponudimo stan u novogradnji u mirnom delu Vrnjačke banje, na samo 200 m od Promenade, Banjskog šetališta. “Rosa casa” smeštena je u neposrednoj blizini, marketa, restorana, vrtića, škola, parka, kružnog toka. U cenu stana nije uračunat PDV koji se refundira kupcima prvog stana. Karakteristike ove novogradnje, kao I opremljenost, su visokog kvaliteta: konstruktivni sitem je skeletni, od armirano-betonskih elemenata. Stolarija je PVC sa dvoslojnim staklom veoma visoke izolacione sposobnosti i spoljašnjim roletnama. • Termička izolacija zgrade se sastoji od šupljeg giter bloka i stiropora debljine 15 cm, te zgrada ispunjava najviše standarde energetske efikasnosti; • jako kvalitetna urađena zvučna i hidroizolacija; • Sigurnost je na visokom nivou, zbog čeličnih sigrnosnih vrata i video nadzora; Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom I trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i terasa. Agencijska provizija 2%.
Palilula Palilula lokacija Kneza Miloša ( centar ) Garsonjera Kneza Miloša stan U prilici smo da Vam ponudimo stan u novogradnji u mirnom delu Vrnjačke banje, na samo 200 m od Promenade, Banjskog šetališta. “Rosa casa” smeštena je u neposrednoj blizini, marketa, restorana, vrtića, škola, parka, kružnog toka. U cenu stana nije uračunat PDV koji se refundira kupcima prvog stana. Karakteristike ove novogradnje, kao i opremljenost, su visokog kvaliteta: konstruktivni sitem je skeletni, od armirano-betonskih elemenata. Stolarija je PVC sa dvoslojnim staklom veoma visoke izolacione sposobnosti i spoljašnjim roletnama. • Termička izolacija zgrade se sastoji od šupljeg giter bloka i stiropora debljine 15 cm, te zgrada ispunjava najviše standarde energetske efikasnosti; • jako kvalitetna urađena zvučna i hidroizolacija; • Sigurnost je na visokom nivou, zbog čeličnih sigrnosnih vrata i video nadzora; Prostorije: predsoblje, kombinovana soba sa kuhinjskom nišom, kupatilo i terasa; Agencijska provizija 2%.
prodaja Palilula Palilula lokacija Kneza Miloša ( centar ) Jednoiposoban Kneza Miloša U prilici smo da Vam ponudimo stan u novogradnji u mirnom delu Vrnjačke banje, na samo 200 m od Promenade, Banjskog šetališta. “Rosa casa” smeštena je u neposrednoj blizini, marketa, restorana, vrtića, škola, parka, kružnog toka. U cenu stana nije uračunat PDV koji se refundira kupcima prvog stana. Karakteristike ove novogradnje, kao I opremljenost, su visokog kvaliteta: konstruktivni sitem je skeletni, od armirano-betonskih elemenata. Stolarija je PVC sa dvoslojnim staklom veoma visoke izolacione sposobnosti i spoljašnjim roletnama. • Termička izolacija zgrade se sastoji od šupljeg giter bloka i stiropora debljine 15 cm, te zgrada ispunjava najviše standarde energetske efikasnosti; • jako kvalitetna urađena zvučna i hidroizolacija; • Sigurnost je na visokom nivou, zbog čeličnih sigrnosnih vrata i video nadzora; Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom I trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i terasa. Agencijska provizija 2%.
Garsonjera izdavanje Beograd Palilula Krnjača Koste Josipovića OPIS NEKRETNINE: U Krnjači, u naselju na samo par stanica od Vukovog spomenika, izdaje se lepa funkcionalna garsonjera, dvostrano orjentisana, svetla, sa prelepom terasom. Dobra veza sa gradom linijama gradskog prevoza. Parking ispred zgrade. PROSTORIJE: Hodnik, kuhinja, soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane