Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Kisela voda

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Lion Dimitrija Tucovića Trosoban Dimitrija Tucovića, 7/8, lift, velika terasa, kompletno namešten novim nameštajem, 2 spavaće sobe, u novoj zgradi u okviru koje se nalaze market i teretana. Velika terasa sa odličnim pogledom. Dve vrste grejanja, etažno grejanje na struju i norveški radijatori. Odlična povezanost sa centrom grada i Novim Beogradom direktnim linijama, blizu Zvezdarske šume. Za svaku preporuku, odmah useljiv, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Crveni krst Gročanska Jednoiposoban prodaja Gročanska, 3/7, lift, terasa, lux novogradnja, stan moderne strukture i rasporeda. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. U predsoblju je predviđen prostor za garderober, svaki kvadrat stana je maksimalno racionalno iskorišćen. Centralno grejanje po potrošnji sa daljinskim upravljanjem, tarket parket u svim prostorijama, u kupatilu i kuhinji italijanska keramika, alu stolarija (troslojno staklo sa kliznim sistemom) i roletne sa elektropodizačima. Zgrada se nalazi u mirnoj ulici, u blizini prevoza i sadržaja potrebnih za ugodan život. Useljenje je planirano za maksimalno dva meseca. Uredna građevinska dozvola i plaćeno gradsko građevinsko zemljište. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Rakovica Miljakovac 3 Miljakovačke staze plac Miljakovačke staze, građevinska parcela, struja, voda, asfaltni put do parcele 4m širine, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Vračar Vračar lokacija Dvosoban Mlatišumina Mlatišumina, 1/2, stan na odličnoj lokaciji, između Vukovog spomenika i Kalenić pijace, lep, renoviran, svetao, dvostrano orijentisan, od prostorija: prostrana dnevna soba sa spuštenim plafonom i rasvetom, kuhinja sa velikom trpezarijom, spavaća soba sa garderoberom (walk in closet), kupatilo, u blizini prevoza, dobra povezanost sa svim delovima grada i sadržajima neophodnim za udoban život, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Maksima Gorkog Maksima Gorkog, pr/5, poslovni prostor na dva nivoa, ulaz iz dve ulice, izlog, mokri čvor, pogodan za razne delatnosti, dobra investicija, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Kralja Milana Dvosoban Kralja Milana, 1/7, lift, velika lođa koja se prostire dužinom dnevnog boravka i kuhinje sa trpezarijom, izuzetno svetao, orijentisan ka dvorištu tako da je zaštićen od buke, komforan, izvorno dvosoban u održavanom stanju, adaptibilan u trosoban, zgrada održavana, odlična investicija, retko u ponudi, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Poštanska štedionica-Tašmajdan 27. marta izdavanje 27. marta, pr/8, kancelarijski prostor u prizemlju, sa zasebnim ulazom, na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Katastra, jedno parking mesto, namešten kancelarijskim nameštajem, brzo useljiv, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Bogoslovija Dragoslava Srejovića kuca Dragoslava Srejovića, sut+pr+1, lux kuća na placu od 1 ar, kompletno nameštena, novogradnja iz 2022. godine, sastoji se iz dve stambene jedinice: suteren 26m2 (ulazni hodnik, soba i kupatilo), pr+1 duplex od 94m2 (1. nivo: ulazni hodnik, velika dnevna soba, toalet, 2. nivo: hodnik, dve spavaće sobe i kupatilo), orijentacija jugozapad, parking mesto, bez ulaganja, pogodna za višečlane porodice ili za poslovni prostor, odmah useljiva, uknjižena, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Dvoiposoban Belimarkovićeva Belimarkovićeva, 3/5. lift, lođa, novogradnja na odličnoj lokaciji, u mirnoj ulici, orijentisan prema dvorištu. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, 2 spavaće sobe, kupatila i lođe. Prodaje se kompletno namešten opremom i nameštajem vrhunskog kvaliteta sa ugradnim plakarima i kuhinjom od medijapana sa kompletnom belom tehnikom. Svi prekidači su na tač, svetao stan, izuzetno ušuškan i topao. Garaža uz doplatu. Za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvorosoban prodaja Beograd Surčin Jakovo Braće Panić Braće Panić, 1/1+ptk, duplex stan u kući. I nivo: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, velika terasa, kupatilo i ostava, II nivo: tri spavaće sobe (dve velike i jedna manja), samo jedan krovni prozor i kosine u jednoj sobi. Sprovedene su instalacije za etažno grejanje kroz ceo stan, može da se priključi na gas ili na struju koja je trofazna. U dobrom stanju, u mirnoj ulici, na 10 minuta hoda od centra Jakova, u blizini je škola, market, gradski prevoz (610, 605, 860I). Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Palilula Borča Hopovska Dvosoban Hopovska, 2/4, odličan porodični stan sa velikim svetlim prostorijama, dvostrano orijentisan, funkcionalan, na idealnoj lokaciji u Borči, zgrade od bele fasadne cigle u planskom naselju Borča Centar 5, pored samog TC Šopi, preko puta popularnih "Karingtonki". Stan je ušuškan, lepo pozicioniran sa svim pogodnostima udobnog stanovanja. U izvornom stanju, sastoji se od predsoblja, dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, balkona i ostave, sa mogućnošću adaptacije u dvoiposoban odvajanjem još jedne spavaće sobe. Ima lep balkon i ostavu u okviru stana a u prizemlju zgrade podrumsku prostoriju. Oko zgrade se nalazi dosta uređenih parkova, marketa, uslužnih zanatskih radnji, Lidl... kao i veliki broj obeleženih javnih parking mesta. Stajalište javnog prevoza je na minut od stana a povezaonst odlična kako sa centrom grada tako i sa Zemunom i Novim Beogradom. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Skupština Kosovska Troiposoban izdavanje Kosovska, 2/5, lift, lođa, salonskog tipa (visina plafona 3m), ima tri spavaće sobe, veliki salon sa predsalonom, dva mokra čvora, velika kuhinja sa trpezarijom, kompletno namešten, lepa, uredna zgrada u strogom centru grada, iza Skupštine, pogodan i za poslovni prostor, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvosoban Jurija Gagarina stan Jurija Gagarina, 8/15, dva nova lifta, lođa sa koje se pruža prelep pogled na grad, retko u ponudi, u odličnom stanju, renoviran, kompletno namešten i opremljen stan, na odličnoj lokaciji, u blizini TC Delta City, od prostorija: velika dnevna soba, spavaća soba, velika kuhinja sa trpezarijom rađena po meri, kupatilo sa tuš kabinom, walk in closet, u dobro održavanoj zgradi, odlična povezanost gradskim prevozom sa ostalim delovima grada, za svaku preporuku, odmah useljiv, uknjižen, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Surčin Surčin Centar Letnja Letnja, pr+ptk, nova kuća na 3.80 ari placa, sastoji se od prizemlja i potkrovlja, u prizemlju je sve novo (PVC stolarija, parket, instalacije, keramika, sanitarije), velika natkrivena terasa, garaža i kotlarnica, grejanje je etažno na pelet, a u hodniku i kupatilu je podno, gas je prošao ulicom tako da se može priključiti, rađena je izolacija zidova (stiropor desetka), sprat ima poseban ulaz, ozidan je, ukrovljen i stavljena stolarija, mirna ulica, u blizini okretnica autobusa 601, kao i stajalište mnogih linija gradskog prevoza, uknjižena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Severni bulevar Veljka Dugoševića Veljka Dugoševića, 3/5, lođa, svetao, odličan stan u vojnoj zgradi, starije gradnje, u izvornom stanju, održavan, zapadno orijentisan, sa pripadajućim podrumom, slobodnim parking prostorom ispred zgrade. Lokacijski odlično povezan sa centrom grada, u blizini svih sadržaja, niski režijski troškovi, odmah useljiv, uknjižen. Agent Jasmina Stojanović 063/7704737. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Gandijeva Dvoiposoban Gandijeva, 12/13, lift, lođa, stan je kompletno renoviran, sastoji se od dnevne sobe, kuhinje i trpezarije, dve spavaće sobe, kupatila i terase, kompletno je opremljen novim nameštajem, sve je pod garancijom, u blizini je škola, marketa, Immocentar, gradski prevoz, izdaje se na duži period, depozit je obavezanu visini jedne mesečne zakupnine, uknjižen. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Cvetkova pijaca Dušana Radovića Dvosoban prodaja Dušana Radovića, 4/4, lep, svetao stan u potkrovlju, na odličnoj lokaciji kod Kluza, namešten, drvena stolarija, pripadajuća ostava u podrumu, sa parking mestom ispred zgrade, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Kalenić Dvosoban Kneza Od Semberije stan Kneza Od Semberije, 3/6, lift, lođa, terasa, na uglu sa Mileševskom, adaptibilan u dvoiposoban, u izvornom stanju, parking u dvorištu zgrade koje se zaključava, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zvezdara Đeram Bulevar Kralja Aleksandra Bulevar kralja Aleksandra, pr, na odličnoj lokaciji, jedan od najprometnijih delova Bulevara, blizu Đeram pijace, renoviran, inverter klima, izlog, mokri čvor, niski režijski troškovi. Za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednoiposoban izdavanje Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Jurija Gagarina, I/2, lođa 6m2, izuzetno svetao, renoviran, ALU stolarija, kompletno namešten, nova bela tehnika i pod garancijom, ktv, internet, 2 TV-a, klima, prostorije: dnevna soba, radni deo, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, ostava, lođa, odlična lokacija, ušuškan, okrenut ka dvorištu, odmah useljiv, izdaje se na duži vremenski period, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine, uknjižen. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane