Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Železnik Stevana Filipovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Železnik Svete Milutinovića U ponudi kuća spratnosti P+Pk u naselju Železnik, korisne površine 205m2, građevinske površine 247m2. Prizemlje je 84m2. Agencijska provizija 2% Raša
Voždovac Šumice Rimska Dvosoban izdavanje Komletno namešten, 2 klime, CG, interfon, internet Dvosoban stan u blizini Beo shopping centra. Stan je kompletno opremljen, sastoji se iz dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, ostave i terase. Svi sadržaji neophodni za život u neposrednoj blizini kao i park Šumice. Odlična povezanost sa centrom grada kao i sa Novim Beogradom. Slobodan parking. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 OB05 .
Savski venac Beograd na vodi Garsonjera Bulevar Vudroa Vilsona stan BW Parkview – pogled na reku 28m2, 0.5, cg, garaža Fenomenalan studio sa direktnim pogledom na reku. Moderno i ukusno opremljen ovaj stan je idealno mesto za život u metropoli. Stan je kompletno namešten i sadrži svu neophodnu tehniku. Najveća vrednost ovog šarmantnog studija je panorama koja se pruža ka reci i mostovima. U cenu je uključeno i parking mesto u garaži. BW Parkview nudi niz atraktivnih sadržaja, uključujući uređene bašte u atrijumu i privatni podijum u kojem se nalaze kafići i prodavnice. Agencijska provizija 50% od prve rente Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com MR06 .
izdavanje Vračar Vračar lokacija Vukice Mitrović Jedinstvena u ponudi- kuća na tri nivoa(3×60m2) sa ograđenim, popločanim dvorištem i baštom u srcu Vračara- ušuškana i zaštićena oaza. U suterenu se nalazi kuhinja sa 2 spojene trpezarije i ostavom (60m2) Iz dvorišta se ulazi u prizemlje gde dominira veliki,moderno i udobno namešten dnevni boravak,spavaća soba i kupatilo.(60m3) Stepenice vode na sprat gde se nalaze 3 (dečije) spavaće sobe i kupatilo.(60m2) Kuća okupana svetlom ,idealna za višečlane porodice. Pet friendly. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 DS06 011/2620734 .
Četvorosoban prodaja Beograd Zvezdara Cvetanova ćuprija Mate Miloševića Luksuzan, četvorosoban dupleks u novijoj zgradi. Izrađen je od vrhunskih materijala, i bez ulaganja. I nivo: ulazni hodnik, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa kadom i terasa. II nivo: dve spavaće sobe, garderober i kupatilo sa tuš kabinom. Uknjižena kvadratura je 84m2, mereno 92m2 (zbog kosina). Grejanje je etažno, na gas. Niski režijski troškovi. Mogućnost kupovine nameštaja u dogovoru sa vlasnikom. Stan poseduje pripadajući podrum. Mogućnost kupovine garažnog mesta, po ceni 10.000EUR. Agencijska provizija 2% Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0BB01 011/2620734 .
Beograd prodaja Vračar Karađorđev park Lamartinova Lamartinova, pr+I, prelepa kuća, kompletno renovirana 2022. u engleskom stilu, fasada od dekorativne cigle, u dobro pozicioniranoj ulici na Vračaru. Prizemlje: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, spavaća soba i terasa sa izlazom u zajedničko dvorište od štampanog betona sa grejačima za topljenje snega. I sprat: dve spavaće sobe, kupatilo, dve terase ograđene kovanim gvožđem, opremljena najmodernijim i najkvalitenijim materijalima i tehnikom (pametni uređaji povezani sa wi-fi, električni podizači roletni, podno grejanje+norveški radijatori u sobama na spratu, klima u svakoj sobi), podrum, uknjižena. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Hram Stojana Protića Četvorosoban prodaja Stojana Protića, 4/5, lift, duplex, ukupne površine na oba nivoa mereno 95m2, u kvalitetnoj novogradnji, Monarhova zgrada, na izuzetnoj lokaciji, donji nivo funkcioniše kao dvosoban stan sa lepo uređenim prostranim dnevnim boravkom, kuhijom, kupatilom, spavaćom sobom i terasom. Gornji nivo ima otvoren prostor (mogućnost preuređenja u dve sobe), ostavu preuređenu u garderober, kupatilo, grejanje po potrošnji, mogućnost kupovine garažnog mesta +30.000eur, mirna ulica sa svim pogodnostima života u samom centru grada, u blizini Hrama, Čuburskog parka, marketa, kafića, uknjižen na 52m2, mereno 95m2. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Nova Galenika Dvoiposoban Svetozara Papića stan Svetozara Papića, 2/8, lift, lođa, funkcionalan, renoviran, zamenjene elektro i vodovodne instalacije, dvostrano orijentisan, sunčan i svetao. Kvalitetna gradnja, dobra toplotna i zvučna izolacija, lociran u blizini škole, obdaništa i prodajnih objekata, sportskih igrališta, okružen zelenilom. Dobra povezanost sa centrom Zemuna i saobraćajnicama koje izlaze na Novosadski put, auto put E-75, Pupinov most preko Dunava prema Borči, Pančevu, Zrenjaninu i ostalim pravcima. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Palilula Karaburma Dvosoban Husinskih rudara Husinskih rudara, 4/5, terasa 6m2, očuvan, funkcionalan, adaptiran u dvosoban, sastoji se od dve sobe za spavanje, kuhinje sa većom trpezarijom koja ima ugrađen prozor na spoljnom zidu i očuvanu svetlost u tom delu stana, kupatila i terase. Parket očuvan, može se samo hoblovati, zamenjena dva prozora pvc stolarijom, kupatilo kompletno renovirano, elektro insatalcija delimično zamenjena, poseduje pripadajući podrum. Zgrada uredna, očuvana, sa novom fasadom. U neposrednoj blizini gradskog prevoza 16, 23, 25 i svih drugih sadržaja, prodajnih objekata, doma zdravlja, škole, vrtića a nedaleko je TC BIG i Ada Huja, od centar grada udaljen oko 3700 merata, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Obrenovac Obrenovac okolina Lipik Lipik, kuća na uknjiženom placu od 20 ari, pravougaonog oblika, na samo 25 km od centra Beograda, izgrađena 80-ih godina od najkvalitetnijih materijala, pr+I+ptk, u prizemlju je garaža od 45m2, dve prostorije, mokri čvor, na I spratu je kuhinja, dve sobe, kupatilo i velika terasa sa pogledom na voćnjak od oko 150 stabala, u potkrovlju je kuhinja, dve sobe sa blagim kosinama i kupatilo sa tuš kabinom i masažerima, grejanje na peć na drva, TA i kaljeva peć, kuća ima dva ulaza tako da se lako može podeliti na dve jednake zasebne jedinice, priključena je na gradski vodovod i kanalizaciju, ima uličnu rasvetu, svoj bunar i sve neophodne uslove za život, a može se lako urediti za izdavanje, do kuće vodi asfaltirani put sa dva prilaza, nalazi se u mirnom kraju, u blizini šume, na 100m je prva prodavnica i autobusko stajalište, od obrenovačkog puta je udaljena 2 kilometra, uknjižena. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Palilula Borča Dvosoban Put za Ovču, 1/2, odličan, komforan, moderno namešten stan, u privatnoj zgradi sa više stanova, sa prelepim dvorištem, terasom, odmah useljiv, grejanje uključeno u cenu kirije, obezbeđen parking, idelano za porodice, na duži vremenski period za ozbiljne zakupce, bez kućnih ljubimaca, obavezan depozit. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac FON Mite Cenića Četvorosoban prodaja 4.0, 159m2(dve terase i lođa), 2/4, lift, CG, interfon, internet, klima, ktv, video nadzor, ostava, garažno mesto. Ulica Mite Cenića povezuje Bulevar oslobođenja sa ulicom Vojvode Stepe. Deo opštine Voždovac koji spada u veoma tražene delove za stanovanje, u neposrednoj blizini Banjičke šume, sa dobrom komunikacijom sa svim delovima grada. U prilici smo da vam ponudimo izuezatan četvorosoban stan na drugom spratu odlične i održavane četvorospratne zgrade sa samo sedam stanova, zidane pre dvadesetak godina. Zgrada je građena vrhunskim kvalitetnim materijalima kao i opremom u celom objektu. Sam stan je izuzetno komforan, odličnog rasporeda prostorija, bez buke i svetao. Veliki dnevni boravak od 40m2 kao i natkrivena terasa od 20m2 ostavljaju impresivni utisak. Na terasi je garnitura za odmor i uživanje. Spavaći blok je potpuno odvojen i sačinajvaju ga: tri spavaće sobe, od kojih jedna ima manju lođu, dva kupatila. Sa manje zastakljene terase se izlazi iz prostrane kuhinje, a trpezarija je diskretno povezana sa dnevnim boravkom. Kod kuhinje se nalazi i vrlo praktična ostava. Grejanje je centralno a klima uređaji su u svim prostorijama. Uz stan postoji mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 20 000eura. Sve u svemu vrlo luksuzna nekretnina koja pruža nesvakidašnji osećaj komfora i udobnosti za odabrane klijente sa instančanim ukusom. Od prostorija: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, povezujući hodnik, tri spavaće sobe, dva kupatila, toalet, ostava, dve terase, lođa. Uknjižen na 159m2. Brzo useljiv. Agent: Nebojša Koljajić 065/547 97 88 R-ID: #4652 Video interfon, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Ostava
Voždovac Banjica I II Dvoiposoban Bulevar oslobođenja stan Uknjižen 2.5 soban stan, grejne površine 55m2 plus terasa 15m2 renoviran u potpunosti, dvostrano orijentisan, J/Z , izuzetno svetao. Sastoji se od ulaznog hola, dnevne sobe sa kuhinjsko - trpezarijskim prostorom - sa izlazom na predivnu terasu sa koje je otvoren pogled ka Avali, manja spavaća soba, odvojena veća spavaća soba sa kupatilom, na međuspratu sušionica za veš, pripadajući podrum . U stanu ostaju svi ugradni elementi, kuhinja sa svom tehnikom, plakari, a po dogovoru i ostali nameštaj. Stan se nalazi u zgradi od fasadne cigle, sa dva lifta, u mirnom kraju, sa dosta zelenila, u blizini Banjičke pijace, TC i Sportskog centra Banjica, Bajfordove šume, blizina vrtića, škola, Doma zdravlja, velikog broja trgovina, fakulteta, gradskih linija. Stan je bez ikakvih zabeležbi i tereta. Slobodan parking oko zgrada. Interfon, cg, protočna topla voda. Pored fotografija, na linku video i 3D tura Agencijska provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Čukarica Umka U neposrednoj blizini OŠ Dositej Obradović, plac vlasništvo 1/1. Plac se sastoji od dve katastarske parcele, jedna pored druge. Plac se nalazi u zoni gradskog građevinskog zemljišta. Pored ovog placa je još jedan plac koji se prodaje, tako da postoji mogućnost kupovine jedne celine od 47 ari. Pored placa prolazi asfaltni put. Agencijska provizija 2%
izdavanje Beograd Zvezdara Vukov spomenik Vojvode Bogdana U novosagrađenoj stambenoj zgradi se izdaje parking mesto u garaži, nivo -2, autolift. Parking mesto se izdaje na neograničen period. Agencijska provizija 50%
Beograd prodaja Čukarica Filmski grad Ilije Stojadinovića Trosoban Ilije Stojadinovića, 4/4, lift, dupleks, Stankom gradnja, I nivo: dnevna soba sa trpezarijom, soba, kuhinja, kupatilo, hodnik, terasa. II nivo: velika soba pod kosinom. Svetao, topao, funkcionalan, niski režijski troškovi, parking mesto, u blizini Košutnjaka i svih sadržaja neophodnih za savremeni život, u procesu uknjižbe. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Dvoiposoban prodaja Jurija Gagarina, vpr/13, lift, visina prvog sprata, funkcionalan dvosoban stan, adaptiran u dvoiposoban, svetao, orijentisan istok-jug, kompletno renoviran (pvc stolarija, nova ulazna vrata, promenje elektro i vodovodne instalacije, keramika, sanitarije u kupatilu i kuhinji, hoblovan i lakiran parket, urađena izolacija spoljnih zidova), pripadajući podrum, ostava na spratu, uredna i dobro održavana zgrada, u blizini škole, vrtića, prevoza, marketa, pošte, Savskog šetališta, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Kalenić Dvoiposoban Nevesinjska stan Uknjižen, dvoiposoban stan u srcu Vračara, u mirnoj ulici kod Kalenić pijace. Stan ima kuhinju sa trpezarijom, dnevnu sobu, veliku spavaću i malu spavaću sobu, kupatilo i terasu. Gleda na dve suprotne strane, svetao, sunčan. Brzo useljiv.
prodaja Čukarica Žarkovo Jednosoban Zmajevačka U ponudi jednosoban stan, površine 31,12m2 sa ostavom, inverter klimom. Grejanje je na gas, prozori su PVC Veka sedmo komorni, na podu hrastov parket I klase, sanitarije geberit, sigurnosna vrata. Na prvom i drugom spratu. Rok za završetak radova do kraja 2023.g. Kontakt: Marina 064/ 82 77 985
Jednoiposoban prodaja Beograd Čukarica Žarkovo Zmajevačka U ponudi jednoipososban stan, novogradnja, površine 35,92m2 sa ostavom, inverter klimom. Grejanje je na gas, prozori su PVC Veka sedmo komorni, na podu hrastov parket I klase, sanitarije geberit, sigurnosna vrata. Rok završetka radova je april 2023.godine. Moguć povraćaj PDV-a.... Kontakt: Marina 064/ 82 77 985
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane