Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Bačvanska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Dedinje Sokobanjska Na fenomenalnoj lokaciji, nalazi se ova dvojna kuća, gde se prodaju 2 stana, odvojena na 4 ara placa. Postoji mogućnost kupovine i drugog dela , koji se nalazi na 5, 3 ara placa. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Vračar Cvetni trg Njegoševa Četvorosoban prodaja Prodaje se odličan lux stan od 180m2 u centru Vračara u Njegoševoj ulici. Stan se nalazi u odličnoj stambenoj zgradi izgrađenoj 1968. godine za vojne generale i strane diplomate. Visina plafona je 3.2 metra. Stan je sam na spratu, u jednom nivou i ceo je kompletno renoviran. Porcelanosa granitna keramika, vrhunska spoljna i unutrašnja stolarija, kompletno promenjena vodovodna i kanalizaciona mreža kao i električne instalacije. Parket u dnevnoj sobi je mahagonija a u 3 spavaće sobe je hrast. Ovakvih stanova u samom srcu Vračara nema u ponudi. Stan je dvostrano orijentisan (istok-zapad), izuzetno je svetao, ima 2 lođe, 2 kupatila, kuhinju, veliki dnevni boravak od 50m2 i 3 spavaće sobe. Ima veliki pripadajaći podrum kao i svoje parking mesto obezbeđeno u dvorištu zgrade. Prikaz mape
Indjija Indjija Trosoban stan Prodaje se stan površine 65 m2 u strukturi se sastoji od hodnika,kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom,dve spavaće sobe,kupatila i terase. Stolarija je kompletno PVC, terasa je takođe zatvorena odličnom pvc stolarijom, kliznim vratima. Centralno grejanje, patosi su u laminatu, kupatilo novo renovirano. Uz stan ide pripadajući podrum pvršine od oko 10-tak m2. Parking mesto u sklopu zgrade. Vlasništvo 1/1.
prodaja Zvezdara Konjarnik Jednoiposoban Mihaila Todorovića Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje TA Sprat 3 Ukupna spratnost 4 Dodatno Nije poslednji sprat Nije stan u kući Ostalo Terasa Klima KATV Internet Dodatni opis U jednom od lepših delova Konjarnika, prodaje se odlično lokacijski pozicioniran, funkcionalan svetao stan. Dobra povezanost ka svim gradskim destinacijama. Ima dovoljno parking mesta oko zgrade i u neposrednoj blizini. Stan je veličine 30m2,sa odlicno iskorišćenim prostorom. Izdvojena spavaća soba, dnevna soba su kuhinjom, kupatilo, hodnik i terasa. Niske mesečne režije. Nalazi se na trećem spratu od 4, sa predivnim pogledom na park pun zelenila tako da je izolovan od buke i gradskog saobraćaja. U blizini su škola, vrtić, pijaca, marketi, banke, pošta, TC, kao i veliki broj linija gradskog prevoza, a tu je i izlazak na autoput. Stan se prodaje sa ugradnim plakarima i kuhinjom.
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Fontana i Hala sportova Otona Župančiča Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 9 Ukupna spratnost 9 Dodatno Odmah useljiv Uknjižen Nije stan u kući Penthouse Hitna prodaja Ostalo Terasa Klima Lift Podrum KATV Internet Interfon Parking Dodatni opis Odlican dvosoban stan kod Fontane u ulici Otona Zupancica, sa velikom terasom od 15m2, renoviran. Stan moderno dizajniran, prijatan za stanovanje, posle renoviranja nije koriscen. Stan ima centralno grejanje i kompletno uredjen sa belom tehnikom. Pored dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila i hodnika, stan poseduje i spavacu sobu. Terasa je pogodna za uzivanje u bilo koje doba godine. Ispred stana se nalazi parking za stanare zgrade. Stan je na dobroj lokaciji, odlicna veza sa svim delovima grada. Prodaje se bez posrednika, licno vlasnik, tako da nema placanja dodatnih troskova agenciji. Отличная двухкомнатная квартира возле Фонтана на улице Отона Жупанчица, с большой террасой 15 м2, с ремонтом. Квартира с современным дизайном, приятная для проживания, после ремонта не использовалась. Квартира имеет центральное отопление и полностью меблирована бытовой техникой. Помимо гостиной, столовой, кухни, ванной комнаты и прихожей, в квартире также есть спальня. Терраса подходит для отдыха в любое время года. Перед квартирой есть парковка для арендаторов здания. Квартира в хорошем месте, отличная связь со всеми районами города. Продается без посредника, собственник лично, поэтому никаких дополнительных затрат агентству не требуется.
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol donji Novi Dorcol Svetozara Miletica Jednosoban Stan na Dorćolu 31m2+5m2 terasa, novogradnja, 2 sprat, lift, interfon, CG, KATV, internet, WiFi, telefon, ALu stolarija, klima, bela tehnika, potpuno namešten. . . Kuhinja je odvojena. Stan je u blizini FSU/ Sportske gimnazije / Novog Dorćola. Vlasnik, obavezan depozit.
Stari Grad Dorćol donji Novi Dorcol Svetozara Miletica Jednosoban izdavanje Stan na Dorćolu 31m2+5m2 terasa, novogradnja, 2 sprat, lift, interfon, CG, KATV, internet, WiFi, telefon, ALu stolarija, klima, bela tehnika, potpuno namešten. . . Kuhinja je odvojena. Stan je u blizini FSU/ Sportske gimnazije / Novog Dorćola. Vlasnik, obavezan depozit.
Voždovac Voždovac lokacija Voždovac Četvorosoban Vojvode Stepe stan OPIS NEKRETNINE: Stan je lux na odličnoj lokaciji. Preko puta Saobraćajnog fakulteta na Voždovcu. Novo lux naselje zatvorenog tipa sa igralištem uređenim za decu i obezbeđenjem. PROSTORIJE: predsoblje,dnevna soba, tri spavaće sobe, kuhinja, dva kupatila, terasa, ostava 2kvm. Agencijska provizija 2%.
izdavanje Palilula Karaburma Stevana Hristića OPIS NEKRETNINE: lokal (poslovni prostor) se nalazi u odličnoj urbanoj ulici u neposrednoj blizini glavne ulice Marijane Gregoran. Lokal je uz samu ulicu i idealan je za obavljanje raznih delatnosti kao što su: sportska kladionica, fitnes centar, apoteka, zdravstveni centar, dečija igraonica, prodavnica mešovite robe...Postoji mogućnost dodavanja još jednog sanitarnog čvora ako za njih ima potrebe. Cena nije fiksna. PROSTORIJE: veliki centralni prostor, manji prostor, ostava, sanitarni čvor. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Jednoiposoban prodaja Beograd Čukarica Rušanj Oslobođenja 1. deo OPIS NEKRETNINE: Prodaje se uknjižen stan na dobroj lokaciji u Rušnju. Srtan funkcioniše kao dvosoban (ukupne površine 52kvm). Dobre strukture, lep, sunčan, orijentisan jugozapadno. Iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. Stan je za renoviranje. Iznad stana je tavanski prostor. Stan poseduje podrum. Ispred zgrade je parking. Nedaleko od zgrade je autobusko stajalište, škola, prodavnice. U naselju je pošta, vrtić. Odlična povezanost sa Banovim brdom, (531,532). Spoljna stolarioja na sobi i kuhinji je PVC. PROSTORIJE:predsoblje, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2%.
Beograd izdavanje Čukarica Filmski grad Ratka Mitrovića OPIS NEKRETNINE: Na dobroj lokaciji na Filmskom gradu, u blizini kafe-picerije Green. Izdaje se lokal pogodan za više delatnosti (frizersko-kozmetički salon, kancelarija, Pet shop...) U osnovi lokal ima 18 kvm, proširen za 10 kvm. Lokal sa izlogom. Niski mesečni troškovi. Depozit u visini kirije obavezan. PROSTORIJE: kuhinja, poslovni prostor, mokri čvor. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Voždovac FON Mite Cenića Petosoban prodaja 5.0, 375m2(dve terase 67m2, plus 60m2 u potkrovlju), 3/4, lift, EG-podno, interfon, internet, klima, ktv, video nadzor, garažno mesto. Ulica Mite Cenića povezuje Bulevar oslobođenja sa ulicom Vojvode Stepe. Deo opštine Voždvac koji spada u veoma tražene delove za stanovanje, u neposrednoj blizini Banjičke šume, sa dobrom komunikaciom sa svim delovima grada. U prilici smo da vam ponudimo izuezatan petosoban penthouse na trećem spratu odlične i održavane stambene zgrade sa samo sedam stanova, zidane pre dvadesetak godina. Zgrada je građena kvalitetno vrhunskim materijalima kao i opremom u celom objektu. Do stana se dolazi liftom koji je progamski rešen da samo osobe sa dozvolom mogu da pristupe spratu na kom se nalazi stan. Sam stan je izuzetno komforan, odličnog rasporeda prostorija, izuzetno svetao i bez buke. Veliki dnevni boravak od 78m2 sa kaminom kao i natkrivena terasa od 63m2 na kojoj se nalazi bazen 4x7 metara ostavljaju impresivni utisak. Na terasi pored bazena je i sauna kao i pogodna garnitura za odmor i uživanje. Spavaći blok je potpuno odvojen i sačinajvaju ga: mester spavaća soba sa svojim kupatilom i garderoberom, tri standardne spavaće sobe i dodatno kupatilo. Kuhinja i trpezarija su funkcionalne veličine sa izlazom na pomenutu natkrivenu terasu. Grejanje je podno preko toplotne pumpe i inverter centralnom klimom u svim prostorijama. Nezavisni dodatni nivo od 60m2 (višenamenska prostorija, kuhinja, toilet, ostava) je u potkrovlju ali postoji mogućnost povezivanja sa terasnim delom velikog stana. Uz stan ide jedno parking mesto u podzemnoj garaži. Sve u svemu vrlo luksuzna nekretnina koja pruža nesvakidašnji osećaj komfora i udobnosti za probrane klijente sa instančanim ukusom, Od prostorija: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, četri spavaće sobe, dve terase, dva kupatila, povezujući hodnik, gerderober. Dodatni prostor koji čine: višenamenska prostorija sa čajnom kuhinjom toaletom i ostavom. Uknjižen na 375m2. Brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4639 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Ostava Bazen
- kuca Kuca 327m2 u Priboju, udaljena od grada 1,8 km, 1,2 km od Pribojske Banje i manastira Svetog Nikole iz 13-og veka. Kuca se nalazi na magistralnom putu, Priboj- Kokin Brod. Kuca je uknjizana 1/1 i ima upotrebnu i gradjevinsku dozvolu. Ima dobre potencijale, u smislu poslovnog prostora koji se nalazi u prizemlju, koji moze ispuniti uslove, proizvodnje, trgovine, zanatstva...itd. Poslovni prostor poseduje mokri cvor sa tus kabinom. Visina poslovnog prostora 3m.Ovaj prostor se moze preurediti da bude i stambenim prostor. Sprat i potkroovlje je dupleks salonskog tipa, oko 200m2 povrsine. Kuca raspolaze sa tri velike terase, lodje.Kuca poseduje unutra: dnevni boravak, trpezarija, kuhinja sa sankom i ugradnom kuhinjom, dve sobe, kupatilo, spajiz. Predvidjena je teretana i sauna koje jos nisu zavrsene, sto daje mogucnost buducem vlasniku da osmisli po svojoj zelji. Grejanj je centralno na struju i cvrsto gorivo.Struja jacine 22kw. Uradjena fasada, izolacija, pvc stolarija.U dvoristu se nalazi cesma i rostilj. Prilaz kuci je sleperski.... Agencijska provizija 2%Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Može na kredit Odmah useljiv Stara gradnja. Ostava Gradska kanalizacija
izdavanje - Trosoban Poslovni prostor 70m2 + 30m2 magacinskog prostora i bastom povrsine 30m2, koja se nalazi na javnoj povrsini sa dozvolom za upotrebu. Lokal je opremljen kao Caffe bar i izdaje se sa svim inventarom, moguca prenamena lokala i prilagodjavanje potrebama buduceg zakupca, sto bi bilo regulisano Ugovorom. Lokal je pogodan za apoteku, banku, drogeriju, sportski brend, agenciju, predstavnistvo...itd. Lokal se izdaje na duzi vremenski period. Nalazi se na dobroj lokaciji, preko puta srednjh skola, u neposrednoj blizini dve pekare,brza hrana, doma zdravlja, Maxi marketa, Lili drogerija, pijaca...itd. NAPOMENA: Jacina struje u lokalu je 22kw, grejanje na klimu inverter 18-tica, poseduje dva mokra cvora sa predprostorom, internet i kablovsku TV, video nadzor. Visina plafona 3,5 m. Agencijska provizija 50% od prvog mesečnog zakupa Video nadzor, Internet, Kablovska, Odmah useljiv
Troiposoban prodaja Beograd Voždovac Autokomanda Borisavljevićeva 3.5, Autokomanda, Borisavljevićeva, 97m2, vpr/3, EG, lift, terasa, garaža, podrum, LUX. U najlepšem delu Voždovca u mirnom i porodičnom kraju, LUX svetao stan, opremljen.Visina plafona 275 cm. Prostran i sunčan sa predivnom terasom, odlično arhitektonski osmišljen i dizajniran. Blizina škole, vrtića, marketa, prevoza, blizina centra grada, Banjičke šume. Cena je sa garažnim mestom. Preporuka. Uknjižen. Provizija 2%. 064/263-92-32 Duška Radonjić R-ID: #2078
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Severni bulevar Veljka Dugoševića Četvorosoban Zvezdara, Severni bulevar - Veljka Dugoševića 4.0, 63m2 (dve lođe 6m2), 1/13, CG, lift, podrum, interfon, telefon, klima. Izvorno trosoban stan, adaptiran u četvorosoban tako što je kuhinjsko-trpezarijski deo izmešten u deo kod ulaza. Dvostrano orijentisan, potpuno renoviran. Nalazi se na odličnoj lokaciji, nedaleko od Bogoslovije. Uređen prilaz zgradi sa rampom za invalide. Prostorije: ulazni deo-kupatilo sa mestom za veš mašinu, mala kuhinja, veliki dnevni boravak, tri sobe i dve lođe. Uknjižen na 57m2. Agent: Danko Komljen 060/566-11-11 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2299 Interfon, Telefon, Klima,
Zvezdara Lion Bulevar kralja Aleksandra Četvorosoban prodaja Predstavljamo, prostran, cetvorosoban stan - atelje, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu – Lion Izuzetno je komforan, kao sto mogu da budu stanovi u zgradama od crvene fasadne cigle, na VI /VI spratova uredne i održavane zgrade sa liftom ,zidane sredinom sedamdesetih godina. Zbog svoje lokacije, pogodan je što za život što kao investicija tako i za izdavanje. Stan je dvostrano orijentisan, vrlo svetao, dobrog rasporeda prostorija pri čemu sve sobe imaju prirodnu ventilaciju. Stan bogatih prostorija: predsoblje, OPEN SPACE koncept gde su u nastavku dnevnog boravka nalaze trpezarija i kuhinja, tri spavaće sobe, kupatilo i dve lodje. Sastoji se od ulaznog hodnika, zasebne komotne kuhinje, odvojenog prostora za ručavanje, koji je naslonjen na lep dnevni boravak sa izlazom na jednu lodju, tri spavaće sobe, od kojih jedna ima izlaz na drugu lodju, i kupatila. Sve prostorije u stanu su pravilnog oblika, svetle, sa prirodnom ventilacijom (prozorom). Stan je u odličnom stanju, bez potrebe za dodatnim ulaganjima, prodaje se sa nameštajem i belom tehnikom - dogovor. Pogodan je za viseclane porodice sa decom, studente, poslovne ljude, a sve zbog dobre komunikacije sa razlicitim delovima grada. U neposrednoj blizini je savrsena prateca infrastruktura potrebna za svakodnevni zivot koju nudi ovaj kraj, a koja je besprekorna: blizina centra grada, Djeram i Cvetkove pijace, osnovnih, visokoskolskih ustanova i fakulteta, niz poznatih kafica, restorana, pozorista, doma zdravlja, super marketa, apoteka... Odlicna saobracajna povezanost sa svim delovima grada. Stanovnici u ovom delu grada imaju mogućnost parkiranja u kraju uz obeleženu treću parking zonu, sa povlasticama da na njih staju kada su slobodne, kao i mogućnost da uz naknadu koriste najbliže garaže. Stan je brzo useljiv, sa urednom vlasnickom dokumentacijom, UKNJIZEN. Kes kupci. Tanja Kaplanović 060 380 66 22 Agencijska provizija 2% R-ID: #398 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Stara gradnja.
Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Dvosoban Braće Jerković stan Voždovac - Braće Jerković 2.0, 61m2 (lođa 6m2), CG, 1/11, lift, telefon, interfon, podrum, parking. Izvorno dvoiposoban stan, lako adaptibilan u trosoban. Nalazi se u održavanoj zgradi sa liftom, poseduje svoj podrumski prostor, kao i mogućnost korišćenja ostave. Prostorije: dnevna soba, dve spavaće sobe, kuhinja, kupatilo i lođa. Prodaje se bez nameštaja. Uknjižen na 55m2. Agencijska provizija 2%. Agent: Kristina Maksimović 063/669-300 (licenca br. 2085) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat
prodaja Voždovac Šumice Šumice Đoke Krstića Voždovac, Šumice - Đoke Krstića kuća, 113m2, PR+1, CG, interfon, parking, dvorište 93m2 Kuća se nalazi u izuzetno mirnoj i uvučenoj ulici, između ulice Gospodara Vučića i Južnog bulevara. Kuća se sastoji od dve etaže - prizemlja i sprata. Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, ostave i kupatila sa tuš kabinom. Sprat sadrži dve prostrane spavaće sobe i kupatilo. U jednoj od spavaćih soba se nalazi ugradni plakar, koji sadrži unutra manju prostoriju u vidu garderobera. Postavljeni su novi PVC prozori. Dvorište kuće iznosi 93m2 i mogu se parkirati tri automobila. Grejanje je na pelet. Infostan je 1300din, tako da su troškovi minimalni. Za svaku preporuku! Uknjižena na 113m2. Agencijska provizija 2%. Agent Mirela Perović: 060/72-77-557 (licenca br. 2566) Interfon, Gradska kanalizacija
Trosoban prodaja Beograd Palilula Palilula lokacija Centar (Palilula) Bulevar despota Stefana Palilula, Botanička bašta - Bulevar despota Stefana 3.0, 86m2 (terasa 6m2), 8/12, CG, lift, telefon, interfon, podrum Stan je u izvornom stanju i zahteva izvesna ulaganja. Lako adaptibilan. Veoma svetao, otvorenog pogleda. Prazan i odmah useljiv. U neposrednoj blizini nalazi se škola, obdanište, marketi, gradski prevoz, parkovi... Uknjižen na 86m2. Agencijska provizija 2% Agent Igor Bambić: 063/20-99-33 (licenca br.403) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv Izvorno stanje. Stara gradnja. Gradska kanalizacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane