Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Savski venac Senjak Čolak Antina

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd BLOK 30(B 92) Spanskih boraca Dvoiposoban SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Novi Beograd, Blok 30, Spanskih boraca, 2.5, 68 m2, lodja, PR od IV sprata, cg, lift, interfon, klima, renoviran, uknjizen na 68 m2, podrum, mogucnost kupovine garaze od 24 m2, starogradnja. Stan se sastoji od hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavace sobe, walk in garderobera, kupatila i lodje. Zgrada je lepo odrzavana, sa video nadzorom. Ispred zgrade je park i igraliste za decu. Postoji i mogucnost kupovine uknjizene garaze od 24 m2 po ceni od 32 000 evra. Cena 189 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056064 || dokumentacija : uknjizen
Rakovica Petlovo Brdo Tuzlanska Trosoban prodaja Stan bez ulaganja.Unajlepšoj zgradi na opštini Rakovicase nalazi trosoban stan koji je u našoj ponudi.Upitanju je zgrada novijeg datuma,sa mermernim ulazomi liftom.Zgradu odlično održavaju stanari zgrade.Stan se nalazi na četvrtom spratu od pet,ušuškan,dvostrano orjentisan,sunčan.Uknjižen je na 60m2 korisne,odnosno grejne površine.Uknjišen vlasnik fizičko lice. Kupac plaća proviziju 2%
Rakovica Petlovo Brdo Petosoban Milorada Draškovića stan KONTAKT 0646502242.U samom centru naselja, na najlepsoj lokaciji nalazi se stan u kucama u nizu, sa dvoristem od 1ara lepo uređeno. Površina stana 120m2, I + Pk, funkcioniše kao dve odvojene stambene jedinice, trosoban stan površine 80m2 na prvom spratu + jednoiposoban stan 40m2 u potkrovlju .Stan je uknjižen na 76m2.Dvostrano orjentisan na prvom spratu, iznad je tavanski prostor koji je pretvoren u zaseban jednoiposoban stan. Moguca kupovina sa namestajem. . Oznaka na mapi pokazuje deo grada , ne i tačan položaj zgrade. Kupac plaća proviziju 2%
prodaja Zemun Nova Galenika Dvosoban Josipa Šenera odličan dvosoban stan u zgradi od crvene fasadne cigle, uredan ulaz, prilaz za osobe sa invalidetom . Prodaje se sa nameštajem. Bez većih je ulaganja. Lep, funkcionalan ,Istočno orijentisan, svetao i sunčan,površine 52m2 (uknjiženo 44m2 + terasa 8m2)Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje sa ekonomskom lođom (ostavom), spavaće sobe, kupatila, prostrane terase i poseduje pripadajući podrum. Stan je vrlo svetao i topao. Centralno grejanje, protočna topla voda. Zgrada je uredna, dobro održavana, ima dva lifta i okružena zelenilom. Nalazi se u neposrednoj blizini OŠ, Doma zdravlja, vrtića, prodavnica i svih infrastrukturnih sadržaja potrebnih za komforan i udoban život. Kupac plaća proviziju 2%
izdavanje Beograd Stari Grad Centar i Terazije Palmotićeva Na atraktivnoj lokaciji u centru grada, izdaje se lokal od 33m2, sa 2 mokra čvora i kuhinjicom. Renta 400 eur plus 2 depozita Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com OB05 .
Beograd izdavanje Zvezdara Gradska bolnica Učitelja Miloša Jankovića Dvoiposoban Namešten, 2.5 stan, 2 lođe, CG, I/V, u mirnoj ulici kod Gradske bolnice. Prostorije: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba, manja soba, kupatilo, 2 lođe. Mogu parovi s decom. Mogu kućni ljubimci. Svetao. Odmah useljiv. U bizini se nalaze vrtić, osnovna škola, prodavnice, Gradska bolnica kao i linije prevoza- 28,41,77,79, Cvetkova pijaca, Medicinska škola. Depozit u visini mesečne kirije obavezan (400e). Agenc. provizija 50% od prve rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com DS07 .
Zemun Zemun centar Avijatičarski trg Dvosoban izdavanje Izdavanje,stan,Beograd,Zemun,Avijatičarskit trg,63 m2,1100 eur U ponudi je lux salonski,dvosoban stan za izdavanje koji se nalazi na vpr u samom centru Zemuna,salonske,održvane zgrade u blizini šetališta parka,škole,obdaništa,prevoza,restorana. Stan se sastoji se iz hodnika,velikog dnevnog boravka odvojene trpezarije sa luksuznom kuhinjom,spavaće sobe,kupatila,terase i dvorišta.Grejanje je etažno.Parking je u zoni u blizini zgrade Pogodan je i kao poslovni prostor.Obavezan depozit. . Agencijska provizija 50%
Čukarica Banovo brdo Dvosoban Petra Lekovića stan Petra Lekovića, pr/4, terasa, u novijoj zgradi, kvalitetne gradnje, potpuno renoviran i moderno urađen, ograđena pripadajuća terasa od 10 m2 se produžava na veliki prostor od 40m2 sa pravom korišćenja na osnovu ugovora sa stambenom zajednicom, u stanu ostaju kuhinjski elementi sa aparatima i klimom, pored centralnog grejanja urađeno je i podno grejanje sa električnim trakama, blizina svih infrastrukturnih sadržaja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Stari Grad Skupština Jednoiposoban Majke Jevrosime Majke Jevrosime, npr/2, retko u ponudi, stan na izuzetnoj lokaciji, u strogom centru grada, za renoviranje, dvorišno orijentisan, pripadajući podrum, pogodan kao investicija, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Palilula Višnjička banja Branislava Stankovića Branislava Stankovića, lep plac, na odličnoj lokaciji, sa prelepim pogledom na Dunav, ima izlaz na glavnu ulicu, pravougaonog je oblika, dozvoljana porodična gradnja, poseduje informaciju o lokaciji, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
ŠUMADIJSKI OKRUG prodaja Topola centar Avenija Kralja Petra I Retko u ponudi! Prodaje se kuća od 400m2 sa 9 ari placa na Oplencu. Kuća ima struju, vodu, 7 soba i 7 kupatila, a zajedno sa prostranim dnevnim boravkom i zimskom baštom, uz prelep pogled na Rudnik i Bukulju, čini idealan spoj za život, ali je odlična i kao poslovna investicija za hostel, starački dom, apartmane… Ulica u kojoj se nalazi je pod zaštitom države, u najelitnijem delu Oplenca, na 3 minuta od Karađorđevih vinograda, mauzoleja i ostalih znamenitosti. Kuća je građena u Moravskom stilu. Potrebna su ulaganja kako bi se završila i bila useljiva. Uknjiženo! Na svega 70 km udaljenosti od Beograda prostire se veličanstvena Topola i Oplenac. Nalazi se nadomak tri značajna grada u Srbiji: Gornjeg Milanovca, Aranđelovca i Kragujevca. Jedan od posebno prepoznatljivih i važnih simbola Topole jesu njene prostrane, guste i izuzetno bujne šume koje preovladavaju ovim gradom čija nadmorska visina iznosi 250 m. Klima je izrazito prijatna, uz fantastične pejzaže i netaknutu prirodu, pored turističkih atrakcija, nudi mogućnost porodičnog uživanja ili odlične poslovne investicije. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Vračar lokacija Svetozara Markovića Dvosoban prodaja Svetozara Markovića, 1/7, lift, veoma lep stan u jednoj od najlepših ulica u centru grada, izvoran, za renoviranje, funkcionalan, od prostorija: dnevni boravak, prostrana spavaća soba, hodnik, kuhinja, kupatilo, ostava, pripadajući podrum, održavana i uredna zgrada, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Učiteljsko naselje Dvosoban Mis Irbijeve stan Mis Irbijeve, pr/4 (visina vpr), svetao, lep, od prostorija ima hodnik, dve velike sobe, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, ostavu, pripadajući podrum, u izvornom je stanju, održavan, u četvorospratnoj zgradi okruženoj zelenilom i uređenim parkingom, na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini BEO shopping centra, škole, vrtića, marketa, autobuskih stajališta, idealan za stanovanje, ali i kao investicija za izdavanje ili poslovni prostor, veoma dobro povezan sa svim delovima grada, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zvezdara Olimp Trosoban Ariljska Ariljska, 1/2, izuzetno funkcionalan, dvostrano orijentisan, izvorno dvosoban, adaptiran u trosoban, postoji mogućnost adaptacije u troiposoban obzirom da u stanu nema nosećih zidova, delimično renoviran, PVC, grejanje na TA peći, niski mesečni troškovi, ima pripadajući podrum, miran kraj sa dosta zelenila, u blizini škole, vrtića, marketa, sportskog centra Olimp, Zvezdarske šume, brzo useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednoiposoban izdavanje Beograd Vračar Vračar lokacija Sredačka Prijatan namešten stan sa 1 spavaćom sobom i zastakljenom lodjom. Orijentacija ka dvorištu, mir i tišina. Održavanja zgrada sa liftom. Mogućnost zakupa garažnog mesta uz doplatu od 100 eur mesečno. Kućni ljubimci su dobrodošli! Mesečni troškovi 90 eur. Plaćanje mesečno. Depozit u visini mesečne zakupnine. Useljivo odmah. Blizina Bul Kralja Aleksandra, Vukovog spomenika, Kalenić pijace. Zakupac plaća proviziju 100%+pdv. Cozy furnished apartment with 1 bedroom and glazed loggia. Orientation towards the yard, peace and quiet. Nice small building with an elevator. The possibility of renting a garage space with an additional payment of 100 euros per month. Pets are welcome! Monthly expenses 90 eur. Monthly payment. Deposit in the amount of monthly rent. Move in ready immediately. Near to King Aleksandar Boulevard, the Monument of Vuk, Kalenić Green Market. The tenant pays a commission of 100% + VAT.
Beograd prodaja Vračar Kalenić Maksima Gorkog Petosoban Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 5.0, 164m2(lođa 10m2), centralna klima, II/V, lift, telefon, interfon. Uknjižen. Retko u ponudu, stan kod Kalenić pijace, dvostrano orijentisan. U stanu je centralna klima i podno grejanje (ispod pločica), alu stolarija. Dva mokra čvora. Spavaća soba poseduje garderober. Agent Mirjana 063/770-8837 Agencijska provizija 2%
Zemun Zemun novi grad Hercegovačka Troiposoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 3.5, 80m2, EG, III/III, lođa, telefon, interfon, podrum, parking. Uknjižen na 72m2. Lep, sređen dupleks u novijoj gradnji ne zahteva dodatna ulaganja. Prvi nivo je dnevno-trpezarijski deo, kuhinja, kupatilo i lođa. Na drugom nivou se nalaze tri spavaće sobe i kupatilo. Stanu pripada parking mesto koje je uračunato u cenu. Agent Pavle 060/74 62 000 Agencijska provizija 2%
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvosoban Vitezova Karađorđeve Zvezde stan Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 2.0, 53m2(terasa 6m2), CG, PR/III, telefon, interfon, parking. Uknjižen. Lep kompletno renoviran stan u prizemlju manje zgrade na odličnoj lokaciji. Nov hrastov parket, kompletno nova bela tehnika, kvalitetna nova sigurnosna ulazna vrata. Mogućnost kupovine parking mesta. Odmah useljiv!!! Agent Jovana 061/21 16 588 Agencijska provizija 2%
prodaja Savski venac Dedinje 100m od restorana "Jerry`s" Mihaila Avramovica - Miloja Djaka DEDINJE - NA SAMOM VRHU, NOVOGRADNJA pogodan za firme, ordinacije, ...... - 100m od restorana "Jerry's", NOV, neuseljavan poslovni prostor, uknjizen na 60m2, sa uknjizenom pripadajucom ostavom od 60m2 - SVE U JEDNOM NIVOU, 6m2 rampa za hendikepirana lica (ukupno 126m2 grejne povrsine). Prostor se nalazi u prizemlju, ima zaseban ulaz direktno sa ulice i atrijum od 16m2 ispred samog ulaza u prostor. Prostor je trostrano orijentisan, sa dosta dnevnog svetla i cine ga: 2 prostorije od po 40m2 (koje je lako pregraditi po potrebi), jedne od 14m2, 2 čajne kuhinje, 2 WC-a, ostave 8m2, garderobe 3m2, hodnika ... ALU fasadna stolarija poslednje generacije sa niskoemisionim staklima, toplotna izolacija debljine 15cm (energetski pasos), zaseban trofazni strujomer (3 x 32 ampera), zaseban vodomer, CATV, 2x tel,doveden GAS. Visina 2,82m. Prostor je posebno pogodan za stomatolosku ordinaciju, jer su u jednoj prostoriji od 40m2, izvedeni svi potrebni prikljuci u podu za 2 zubarske stolice (prikljucak vode, kanalizacije, struje). Zahvaljujuci pristupu i rasporedu prostorija, moze da funkcionise kao dve, potpuno nezavisne celine. POGODNO I ZA STANOVANJE. Prostoru pripada 1 parking mesto na parceli (6 x 3m) i 1 ispred objekta; preko puta vise slobodnih parking mesta. Niski mesecni rezijski troskovi. Godisnji porez na imovinu 520,-Eur (ekstra zona). Gradjevinska i upotrebna dozvola, uknjizeno 1/1 bez tereta. BEZ PROVIZIJE. Kontakt na 063/8796-144, Bane.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Lion Bulevar kralja Aleksandra 3.0, 73m2(dve terase), 1/6, lift, CG, interfon, internet, klima, ktv Bulevar kralja Aleksandra je sa svojih skoro 8km dužine, druga ulica po dužini u Beogradu. Pored toga, Bulevar je najstarija aktivna ulica Beograda. Kao jedna od glavnih saobraćajnica u gradu, spaja sam centar grada, odnosno Trg Nikole Pašića, sa periferijom, odnosno Kaluđericom, gde prelazi u Smederevski put. Ova nepokretnost se nalazi u delu grada koji se naziva Lion, gde su nepokretnosti vrlo tražene na tržištu. U prilici smo da Vam ponudimo komfornu trosobnu nepokretnost koja se nalazi na prvom spratu uredne i održavane šestospratnice, izgrađene 80-ih godina prošlog veka. Stan je pravi primer projektovanja iz tog vremena, kada je akcenat bio na praktičnosti, funkcionalnosti i komforu. Dvostrano je orijentisan, sa velikim prozorima kroz koje ulazi dosta dnevne svetlosti. Zgrada je povučena od ulice sa zelenilom okolo, pa je uticaj buke sa ulice skoro neprimetan. Kupatilo i kuhinja su rađeni pre petnaestak godina. Stanje stana je takvo da značajna ulaganja nisu nepohodna. Deo dugačke terase, na koji se izlazi iz kuhinje, je odvojen i zastakljen, pa se može koristiti kao ostava. Grejanje je centralno. Od prostorija: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo, dve terase. Uknjižen na 73m2 i brzo useljiv. Kontakt 065 233 52 60 R-ID: #4620 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane