Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Stari Grad Dorćol donji Carigradska Dvoiposoban Na Dorćolu u blizini Stare Hercegovine u dvorišnoj kući i novijoj nadogradnji, nalazi se ovaj dvoiposoban duplex. Prvi sprat je otvorenog koncepta : dnevni boravak sa tpezarijom i kuhinjom , kao i toalet, u potkrovlju su dve sobe i kupatilo. Poseduje pripadajuću podrumsku prostoriju, Grejanje je na inverter klimu. Dostupan je od 01.07.2022. Odlična mikrolokacija i blizina svih bitnih sadržaja na Starom gradu prednost su ove nepokretnosti. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent Marina Stefanović broj licence 4018 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MS03 .
Sopot Sopot okolina Cara Uroša izdavanje Izdaje se nova, luksuzna kuća sa bazenom i letnjikovcem na Trešnji! Glavnu kuću čine podrum i prizemlje, a kuća za goste funkcioniše kao apartman. Prizemlje se sastoji od 2 spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, kupatila i 3 terase. Na placu se nalaze objekat u kome je smeštena sauna i tuš, letnjikovac površine 43m², roštilj, bunar, bazen dimenzija 9,5m x 4,5m, garaža površine 60m2 za 3 automobila, ozidan pomoćni objekat površine 15m2 i voćnjak od 40 stabala različitog voća. Štampani beton (300m2) je urađen na svim stazama na imanju. Plac je površine 31,81ar. Objekat je pokriven video nadzorom. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine Agent: Nenad Zorić br. licence 4129 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com NZ02 .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Jednoiposoban Vitezova Karađorđeve Zvezde stan Kompletno namešten, novogradnja. Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade. Nema terasu. Grejanje na struju ( elektricni kotao ). Infostan 2 500 dinara. Prostorije: predsoblje, veliko kupatilo, garderober, dnevni boravak sa trpezarijom, spavaća soba, kuhinja. Nalazi se u neposrednoj blizini okretnice autobusa 20, 27, 74. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine Agent: Vladimir Jovanović 065/225-12-61 br. licence 1773 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
prodaja Zemun Batajnica Male međe nova 36. Prodaja kuće,Batajnica,156m2,5ari placa,dvospratna,159000 eur,hitno U prilici smo da vam ponudimo izuzetnu,novu,spratnu kuću koja se nalazi na sopstvenom velikom placu u bližem centru Beograda u Batajnicii,u blizini stanice Bg voza,autobusa,prodavnice. Prizemlje kuće se sastoji iz hodnika,velikog dnevnog boravaka sa trpezarijom,odvojene moderne kuhinje sa šank ostrvom u sredini,spavaće sobe,kupatila sa tuš kabinom,velike terase i ostave. Prvi sprat kuće se sastoji iz hodnika,dnevnog boravka sa velikom terasom i garderober prostorijom,dve spavaće sobe,i kupatila.U prizemlju kuće je ostava za vešeraj i sistem za grejanje.Grejanje je fain cooil sa sistemom toplotnih pumpi(vazduh-voda) koji ostvaruju veliki i brz učinak grejanja i vidno manje godišnje troškove.Parking mesto je u dvorištu na placu.Kuća i plac su uknjiženi. . Agencijska provizija 2%
prodaja Beograd Grocka Grocka okolina Žikice Jovanovića Španca Žikice Jovanovića Španca, Po+Vpr+I, hitna prodaja kuće, na dobroj lokaciji, u blizini stajališta, renovirana, bez velikih ulaganja, pripadajući deo placa 2.8ari, grejanja na čvrsto gorivo, dva mokra čvora, ispod kuće je prostor pogodan za garažu, ostavu ili radionicu, mogućnost korigovanja cene, uknjižena na 76m2. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Bulevar Milutina Milankovića Dvoiposoban Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 7 Ukupna spratnost 9 Mesečne režije 100 € Dodatno UknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo LođaKlimaLiftPodrumKATVInternetInterfonParking Dodatni opis Na prodaju uknjižen dvoiposoban stan u novobeogradskom bloku 37. Odlična struktura pogodna za porodice. Stan je severoistočno orijentisan, okrenut ka mirnom dvorišnom delu punom zelenila, bez saobraćaja. Celom dužinom stana su prozorska okna tako da je prirodno osvetljen. Stan je delimično renoviran, ugrađena je PVC stolarija u tri od četiri prostorije i blindirana ulazna vrata. U kuhinji i hodnicima zamenjena je keramika. Drvenarija je ofarbana kao i toplovodne cevi i radijatori. Zamenjeni su ventili na radijatorima. U blizini se nalaze vrtić i osnovna škola, veći broj marketa, mala pijaca, pošta i banke. Blok 37 je linijama 45, 65, 70, 71, 72, 82, 601, 611 i 850l odlično povezan sa ostalim delovima grada. U blizini zgrade je železnička stanica Tošin bunar. Sa zadnje strane zgrade postoji besplatan parking prostor, a stanari imaju pravo i na kupovinu povlašćene parking karte (457 dinara mesečno) za parkiranje u plavoj zoni na glavnoj ulici.
Vračar Slavija Tiršova Jednosoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 7 Ukupna spratnost 7 Mesečne režije 50 € Dodatno Odmah useljivUknjižen Ostalo KlimaLiftPodrumInterfon Dodatni opis Stan se nalazi u stambenoj zgradi u mirnoj ulici nadomak Slavije i Hrama, a u blizini Kliničkog centra, Medicinkog fakulteta, ambasada Rusije, Italije, Nemačke. U neposrednoj okolini se nalazi Shop&Go, pekare, restorani, kafići,veliki broj autobuskih stajališta. Stan je kompletno renoviran, dvorišno orijentisan, tih i ušuškan. Po strukturi je jednosoban, ali može lako da se pregradi da se dobije još jedna dodatna soba. Stan je kompletno namešten i postoji mogućnost prodaje sa ili bez nameštaja.
Zvezdara Bulbuder Dvosoban Dimitrija Tucovića stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 4 Ukupna spratnost 6 Dodatno Uknjižen Ostalo Francuski balkonLiftInterfonVideo nadzor Dodatni opis Trostruko orijentisan,veoma svetao,izuzetno komforan,dvosoban po strukturi. Kaskadna gradnja jedan stan na nivou. Lux Gleda na dve ulice,ugao Dimitrije Tucovića i Jenkove. Idealno povezan sa svim saobracajnicama i stanicama javnog prevoza. U neposrednoj blizini Zira tržnog centar,Vukovog spomenika i vise vrtica i osnovnih i srednjih skola,kao i fakulteta. Zgrada sa svega 10 stanova i prelepim platom ispred zgrade sa zelenilom i klupama. Zavrsetak radova do kraja godine. Vlasnik Bez agencijske provizije.
prodaja Vračar Crveni krst Jednoiposoban Sazonova Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 1 Ukupna spratnost 5 Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo Francuski balkonLiftPodrumKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Stan se nalazi na odličnoj i mirnoj lokaciji u idealnom okruženju. Lep i miran kraj. Odlicna mikro i makro lokacija. Prodavnice Idea, Maxi,Univerexport, Dm iTempo su na 5 do 10 minuta hoda. Na 2 minuta hoda su osnovna skola, vrtić, autobuska stanica, crkva i nekoliko lepih parkova za decu. Šumice su na 10 minuta hoda, Južni bulevar i Vračar su na 5 minuta hoda dok je autoput udaljen kolima na 2 minuta. Stan je moderno opremljen,LG i Bosch belom tehnikom.U kupatilu je Huppe tus kabina,Ideal standard i Grohe sanitarije.
Dvoiposoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst Jadranska Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat VPR Ukupna spratnost 7 Mesečne režije 50 € Dodatno Odmah useljivUknjiženEnergetski pasoš Ostalo TerasaKlima Dodatni opis Nov, neuseljavan stan na Vračaru prodajem. Nalazi se u mirnom delu Vračara, a blizu Kalenić pijace (10 min), Beogradskog Dramskog pozorišta (5min), Hrama Svetog Save (10min). Luksuzno građen, u lepo organizovanoj zgradi. Poseduje dnevni boravak sa kuhinjom, u koji se ulazi direktno sa ulaza, i odvojeni deo sa dve sobe, kupatilom i velikom, lepom terasom, koja gleda na ugao Cerske i Jadranske. Terasa se može lako zatvoriti i pretvoriti u još jednu prostoriju. Iz tog razloga je u toku gradnje ugrađeno podno grejanje i instalacija za klimu. Stolarija je spolja aluminijum - antracit, unutra drvo, sa aluminijumskim roletnama. Sanitarije nemačke, vrhunskog kvaliteta. Ulazna vrata - blindirana. Električna instalacija je u toku gradnje pojačana da bi se prostor mogao koristiti i za poslovne namene. Grejanje centralno, sa ugrađenim kalolimetrom. Troškovi samo kada se greje. Stan je idealan za potrebe modernog stanovanja. Topao, sunčan u toku prepodneva, na istočnoj strani, a posebna prednost je velika terasa, koja vam omogućava uživanje na otvorenom u centru grada. Zgodan za stanovanje, ali i za poslovni prostor. Internet - optički i kablovski.
Beograd prodaja Stari Grad Skadarlija Bajlonijeva pijaca Džordža Vašingtona Jednoiposoban Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje Norveški radijatori Mesečne režije 30 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji sprat Ostalo TerasaKlimaTelefonKATVInternetParkingSa baštom Dodatni opis Prodajem jednoiposoban stan u zajednickom dvorištu, stan se sastoji od antrea, dnevne sobe spojene sankom sa kuhinjom, spavaće sobe i kupatila. Stan je potpuno renoviran Ima parking mesto u dvorištu kao i baštu ispred Idealan kako za zivot tako i za poslovnu aktivnost
Voždovac Medaković 2 Medakovićeva Jednoiposoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje EG Sprat 1 Ukupna spratnost 5 Dodatno Odmah useljivUknjiženMože zamena Ostalo KlimaKATVInternet Dodatni opis Prodajem uknjizen stan na Vozdovcu, moze na kredit. Stan je kompletno renoviran pre oko 3 god (plocice , laminat, gletovanje, stolarija , ulazna vrata) Postoji mogucnost prodaje namestenog stana sve kupljeno novo Forma ideale. Pozicija stana je dobra u blizini Maxi prodavnica, GSP stajaliste , menjacnica , brza hrana i pekare na oko 30m. Stadion shoping centar oko 600m. Direktna linija do Slavije br 30. Stan se sastoji iz 2 zasebne sobe dnevne i spavace , kao i zasebne kuhinje. Prostorije su manje kvadrature ali funkcionalne. Nema CG grejanje pa su rezije niske. Fasada stiropor 10cm. Odlican stan za izdavanje ili za studente. Postoji mogucnost izgradnje terase 4,5m ko ima volje i mogucnosti. Nikola 0648677534.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Blok 9a Dvosoban Klare Cetkin stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 4 Ukupna spratnost 4 Dodatno Odmah useljivUknjiženPod hipotekom Ostalo TerasaKlimaPodrumTopla vodaTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Prodaje se dvosoban stan od 60 m2 u ulici Klare Cetkin na samo nekoliko koraka od keja. Struktura stana: predsoblje sa ugradnim plakarom i cipelarnikom, dnevna soba, kuhinja polu otvorena, hodnik sa ugradnim plakarom, kupatilo, spavaća soba i terasa. Izlaz na terasu je moguć iz obe prostorije. Stan se nalazi na četvrtom spratu od četiri koliko ima u zgradi i okrenut je ka jugo-zapadu. Postoji mogućnosti ugradnje lifta do trećeg sprata bez posebnih dozvola a uz saglasnost stanara. Zgrada je izgrađena 2004. a stan je kompletno renoviran 2019. kada je zamenjeno sve osim parketa i unutrašnje stolarije koja je farbana. Pvc spoljna stolarija sa komarnicima, kuhinja rađena po meri kao i šank/police u dnevnoj sobi. Stanu pripada i drveni box u zajedničkom podrumu, gde takođe postoji i ostava za bicikle. Prodaje direktno vlasnik, stan je uknjižen i vodi se na vlasnika.
prodaja Vračar Slavija Jednosoban Svetozara Markovića Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Grejanje EG Dodatno Odmah useljivUknjiženSalonski Ostalo Terasa Dodatni opis Продајем једнособан стан 66 м2 са терасом у Ул. Светозара Марковића, близина фонтане на Славији. Стан је салонац са етажним грејањем. Зграда дворишна. Мир и добра локација. Погодан за стамбени и пословни простор. Цена је по квадрату. услужни оглас, директно од власника Раде 063 8333 215
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 45 (TC Enjub) Jurija Gagarina Oglašivač Vlasnik Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 8 Ukupna spratnost 11 Dodatno UknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaKlimaLiftTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorParking Dodatni opis Na prodaju stan u bloku 45 na 8 spratu od 11. Stan je renoviran izvorno dvosoban uspesno adaptiran u trosoban ,ugradjena PVC stolarija I zastakljena terasa sa alu kliznom stolarijom. U stanu ostaje sav ugradni namestaj koji je radjen po meri .U zgradi zamenjeni liftovi. Stan u blizini svih pratecih sadrzaja. Skola , vrtici trzni centri u neposrednoj blizini kao I prelepo setaliste sa mnostvom parkica za decu kao I savski kej. Stan prodaje vlasnik . Bez agencija.
Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Ustanička Trosoban Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 8 Ukupna spratnost 11 Mesečne režije 130 € Dodatno UknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo KlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorParking Dodatni opis Na prodaju trosoban stan, dvostrano orijentisan, osvetljen u odrzavanoj zgradi iz '70tih godina. Stan se nalazi na 8 spratu od 11. Zgrada poseduje 2 lifta i stanu pripada podrumska prostorija povrsine oko 4m2. Oko zgrade se nalazi javni parking. Stan je uknjizen bez tereta. Poseduje 2 klime, video nadzor i ugradne plakare. Spoljna stolarija, kuhinja i sobe renovirane 2013 godine, a 2017 godine su zamenjene kompletne vodovodne i kanalizacione instalacije, renovirano predsoblje, kupatilo i wc, kao i decija soba i zamenjena ulazna vrata. Stan se sastoji od ulaznog dela/predsoblja, kupatila sa tus kabinom, wc-a, decije sobe, dnevnog boravka, spavace sobe i kuhinje sa trpezarijom. Stan se prodaje polunamesten ili namesten, s tim da 2 garderobera i 2 klime sigurno ostaju, sve ostalo je stvar dogovora. Stan bez ulaganja, osim higijenskog krecenja. Stan je idealno pozicioniran sa odlicnom povezanoscu sa svim delovima grada. U okolini su: BEO TC, Aviv TC, 3 vrtica, 2 osnovne skole, 2 LIDLa, blizna ukljucenja na autoput, dosta zelenila i decijih igralista. Saradnja sa agencijama moguca samo ukoliko ista naplacuje proviziju od kupca!
Voždovac Braće Jerković I II Zaplanjska Jednosoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 3 Ukupna spratnost 7 Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo LođaKlimaLiftPodrumTopla vodaTelefonKATVInternetInterfonParking Dodatni opis Braće Jerković, Zaplanjska ulica 1.0, 37m2, III sprat, 81.000 EUR, prodajem, izuzetna lokacija, u najlepšem delu naselja, jugo-zapadno orijentisan, svetao, okrenut ka parku, sa lepim pogledom, zaštićen od buke i gasova, brzo useljiv, uknjižen. Zgrada je u dobrom stanju, građena 2004. godine, ima centralno grejanje, toplu vodu i lift. Stan je u dobrom stanju, namešten, ima klimu, PWC stolariju, jednu veliku sobu, kuhinju, kupatilo, zastakljenu terasu, hodnik. Stanu pripada i podrumska prostorija. Javni parking je ispred zgrade. U blizini je i tržni centar Stadion. Vladimir, mob.tel. 064 / 89-82-090
Voždovac Braće Jerković I II Jednosoban Zaplanjska stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 3 Ukupna spratnost 7 Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo LođaKlimaLiftPodrumTopla vodaTelefonKATVInternetInterfonParking Dodatni opis Braće Jerković, Zaplanjska ulica 1.0, 37m2, III sprat, 81.000 EUR, prodajem, izuzetna lokacija, u najlepšem delu naselja, jugo-zapadno orijentisan, svetao, okrenut ka parku, sa lepim pogledom, zaštićen od buke i gasova, brzo useljiv, uknjižen. Zgrada je u dobrom stanju, građena 2004. godine, ima centralno grejanje, toplu vodu i lift. Stan je u dobrom stanju, namešten, ima klimu, PWC stolariju, jednu veliku sobu, kuhinju, kupatilo, zastakljenu terasu, hodnik. Stanu pripada i podrumska prostorija. Javni parking je ispred zgrade. U blizini je i tržni centar Stadion. Vladimir, mob.tel. 064 / 89-82-090
prodaja Voždovac VOŽDOVE KAPIJE Četvorosoban Generala Rašića U naselju Voždove Kapije nalazi se moderan i fukcionalan četvorosoban stan. Izuzetno lep i svetao stan. Dvostrano orjentisan. Savršene strukture. Sastoji se od: kuhinje sa trpezarijom, dnevni boravak, terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila, garderober. Master soba sa svojim kupatilom i garderoberom. Dva lifta, Obezbeđenje 24/7 Centralno grejanje po potrošnji. Predivan pogled se pruža sa terase. Garažno mesto po ceni od 20.000 evra. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 8/9 Generala Rašića || dokumentacija : uknjizen
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator STARI MERKATOR Otona Župančića EKSKLUZIVNA PONUDA ! U prilici smo da Vam ponudimo izuzetan stan na izuzetnoj lokaciji. Zgrada zidana sedamdesetih godina, postavljen novi interfon i kamera, remontovani lift. KLASIČAN DVOSOBAN stan, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije.Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka , spavaće sobe , kupatila sa prirodnom ventilacijom i lođa. Stan je kompletno renoviran pre nekoliko godina. LOKACIJA: blizina prevoza, šetališta, škola, vrtića, snabdevanja, i dovoljno parking prostora oko zgrade. Za sve detaljnije informacije pozovite. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 2/5 Otona Župančića || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane