Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Zvezdara Zeleno brdo Ilindenska

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Čukarica Filmski grad Arčibalda Rajsa Četvorosoban Namešten, 4.0, cg, renoviran, 4/5, lift, dve terase, pet friendly U prilici smo da ponudimo izuzetan, dvostrano orijentisan, osunčan četvorosoban, namešten stan, sa dve terase, u najlepšem delu Ceraka. Stan se sastoji od kompletno opremljene kuhinje, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i izlazom na terasu, dve spavaće sobe od kojih je jedna veća sa izlazom na drugu terasu i druga koja je manja, radne sobe koja po potrebi može biti isto spavaća soba i kupatila. Zbog lokacije na kojoj se nalazi stan je idealan za porodice sa decom. Svi neophodni sadržaji su u neposrednoj blizini ( prodavnice, škole, vrtići, banke, Košutnjak, Ada Ciganlija). Odlična povezanost sa svim krajevima grada linijama gradskog prevoza. Slobodna parking zona. Ostali troškovi: Infostan -cc 14.600rsd, struja po utrošku, internet po izboru. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Stan je odmah useljiv. Obavezan jedan depozit u visini mesečne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
Voždovac Voždovac lokacija Kapetana Zavišića Šestosoban prodaja Na odličnoj lokaciji u blizini Banjičke-Bajfordove šume, uknjižen stan 144m2 na dva nivoa + terasa + dvorište. I nivo od 72m2 grejne površine, sastoji se od dve spavaće sobe, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom iz koje se izlazi u dvorište, predivan kutak od 50m2 za uživanje. II nivo - 72m2, povezan unutrašnjim stepeništem sa prvim nivoom takođe ima dve spavaće sobe, kupatilo, dnevnu sobu sa kuhinjsko trpezarijskim prostorom i izlaz na terasu koja je stepenicama povezana sa dvorištem. Grejanje u stanu je podno sa vrlo niskim troškovima, može da funkcionise posebno za svaki nivo. Stan ima dva parking mesta u delu garaže. Agencijska provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Vitezova Karađorđeve Zvezde garaža Vitezova Karađorđeve Zvezde, dva garažna mesta u prizemlju po 19m2 (5,5x3,5m2 po garaži), na placu od 4.5ara, oba imaju kanale za popravku automobila, vodu, struju, višenamenska, pogodno za radionicu, skladište, parkiranje na celom placu, podnet zahtev za legalizaciju, depozit. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Čukarica Banovo brdo Jednosoban Izvorska Izvorska, pr/3, luks novogradnja u završnoj fazi, rok za završetak radova 1. jun. 2022, zgrada sa samo 4 stana. Na najlepšem delu Banovog brda, Košutnjaka sa jedne strane i svih infrastrukturnih pogodnosti za udoban život sa druge strane. Visok kvalitet gradnje, granitna keramika, tarket pod I klase, pvc stolarija, dizajnerski odlično urađeni stanovi. U ponudi imamo stanove od 56m2 i 87m2. Za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvorosoban prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Izvorska Izvorska, 3/3, luks novogradnja u završnoj fazi, zgrada sa samo 4 stana. Na najlepšem delu Banovog brda, Košutnjaka sa jedne strane i svih infrastrukturnih pogodnosti za udoban život sa druge strane. Visok kvalitet gradnje, granitna keramika, tarket pod I klase, pvc stolarija, dizajnerski odlično urađeni stanovi. Za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Kisela voda Trosoban Kisela voda, 1/4, zastakljena lođa+ terasa koja nije ušla u m2, sunčan, južno orijentisan, sa odličnim rasporedom prostorija, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, adaptiran u trosoban, kvalitetna gradnja, u zgradi od crvene fasadne cigle, bez većih ulaganja, prodaje se prazan, ostaje kuhinja, odlična lokacija blizu Bulevara kralja Aleksandra, parking ispred zgrade, odmah useljiv, cena fleksibilna, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Padinska Skela Tovilište Jednosoban prodaja Tovilište, komforan jednosoban stan u prizemnim stambenim zgradicama u nizu, u izvornom stanju, sa pripadajućim ograđenim dvorištem, visoki plafoni preko 3m, iznad je pripadajući tavanski prostor, postoji mogućnost nadogradnje, prirodna ventilacija u svim prostorijama: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, kupatilo, dvostrano orijentisan, brzo useljiv, priključeno na gradsku kanalizaciju, odlična lokacija, na samom ulazu u Padinsku skelu, 100m od Zrenjaninskog puta, autobuske stanice, prodavnice, iz otkupa PKB-a, nije pogodno za kupovinu putem stambenog kredita. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Indjija Indjija stan Izdaje se namešten stan, površine 26 m2. U strukturi sastoji se od hodnika, kupatila,kuhinje i sobe. Stan poseduje svoj parking u dvorištu. Stan se nalazi u novoj zgradi, do sada ne useljavan. Kompletno namešten, kuhinja sa svim aparatima, veš mašina, klima. Stan se izdaje na duži vremenski period. Odvojena brojila za gas, struju, vodu, tj. računi se plaćaju po ostvarenoj potrošnji.
prodaja Grocka Kaluđerica Trosoban Karađorđeva U ponudi trosoban, manji stan u Kaluđerici, površine 48,29m2, u porodičnoj stambenoj kući, u nivou dvorišta. Komplet renoviran. PVC stolarija, struja, voda, kanalizacija. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom iz kog se ulazi u dve sobe. Uknjižen, grejanje etažno, sa radijatorima bez kotla. Visina plafona 2,40m. Nalazi se na 50m od stajališta mini busa... Hitna prodaja... Kontakt: Peđa 064/ 116 11 06
Dvosoban prodaja Beograd okolina Grocka Kaluđerica Vinogradi U ponudi dvosoban, manji stan u Kaluđerici, površine 40,18m2. Uknjižen, grejanje etažno, parking.... Kontakt: Peđa 064/ 116 11 06
Beograd prodaja Novi Beograd Blok 67a Uroša Martinovića Jednoiposoban OPIS NEKRETNINE: Odličan jednoiposoban stan u izuzetno kvalitetnoj stambenoj zgradi u kompleksu A-bloka. Trenutno funkcioniše kao kancelarijski prostor. Visina prostorija od poda do plafon h=4m. Izuzetno očuvan. U mirnom delu naselja. PROSTORIJE: Predsoblje, kupatilo, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, ostava. Agencijska provizija 2%
Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Novi Beograd Blok 7 (Paviljoni) Sremskih odreda Jednosoban izdavanje OPIS NEKRETNINE: Vrlo simpatičan stan na četvrtom spratu od šest u zgradi bez lifta. Potpuno namešten, grejanje na struju, minimalni režijski troškovi (npr. info stan 1200dinara, održavanje zgrade 500 RSD). Uknjižen na 29m2, mereno ima 31-32m2. Zahvalna lokacija paviljoni u blizini Instituta za majku i dete i Tošinog bunara. Useljiv od 15 Juna. 2022 god. PROSTORIJE:predsoblje, kuhinjsko-trpezarijski deo, soba, kupatilo. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Surčin Surčin naselje Surčin Četvorosoban Ane Karenjine kuca OPIS NEKRETNINE: Uknjižena stara kuća od 90m2 na placu od 4,84ari na prodaju. Kuća se nalazi u delu Surčina bliže Ledinama u blizini aerodromskog puta, blizu Vinogradske ulice. Lokacijski zanimljivo za porodični život,ali i interesantno za investirire (zgrada za kolektivno stanovanje, magacin) . Agencijska provizija je 2 %
izdavanje Zvezdara Zvezdara lokacija Zvezdara Dvoiposoban Paje Jovanovića OPIS NEKRETNINE: Izdaje se nov, kompletno namešten stan na odličnoj lokaciji na Zvezdari, nedaleko od "BEO shopping centra". Stan je po strukturi dvoiposoban, ima izdvojene dve spavaće sobe. Nalazi se u prizemlju zgrade, ali zbog konfiguracije terena ispod stana su stanovi u dva nivoa. Nameštaj u stanu je nov, ne korišćen. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine je obavezan. Mesečni troškovi ne ulaze u visinu zakupnine. Stan se izdaje na duže (minimum šest meseci). PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
izdavanje Beograd Rakovica Rakovica lokacija Rakovica Pilota Mihaila Petrovića OPIS NEKRETNINE: Izdaje se garažno mesto u zajedničkoj garaži u stambenoj zgradi na duži vremenski period (minimum šest meseci). Zgrada se nalazi u blizini McDonald's-a na Vidikovcu. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine obavezan. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Beograd izdavanje Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Novi Beograd Blok 11c (Stari Merkator) Aleksinačkih rudara Trosoban Dvostrano orijentisan stan u zgradi okruženoj zelenilom na odličnoj lokaciji. Stan je kvalitetno renoviran pre par godina. Funkcionalan raspored. Kompletno namešten, dve klime. Useljiv od 1. aprila. Prednost za duži zakup, bar dvanaest meseci. Prostorije: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostava, terasa. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
Bulevar Kr. Aleksandra Braće Nedić Jednoiposoban prodaja OPIS NEKRETNINE: Lep stan u mirnoj ulici punoj zelenila sa velikom terasom sa koje se vidi hotel Metropol preko Bulevara kralja Aleksandra. U neposrednoj blizini stana nalazi se više fakulteta: Pravni, Građevinski, Arhitektonski, Mašinski, Elektrotehnički, Visoka poslovna škola... I ako poslednji sprat, nije potkrovlje jer je iznad stana prazan prostor visine 1.2 m. Od stvari u stanu ostaje : kuhinja, plakar i klima. Infostan je 5.000 din. i održavanje lifta 4.800 din. godišnje. Stan je odmah useljiv. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, toalet, terasa sa ostavom. Agencijska provizija 2%.
Čukarica Žarkovo Garsonjera Vodovodska stan OPIS NEKRETNINE: Uknjižen stan se nalazi u novogradnji izgrađenoj 2018. god. Zgrada poseduje dva lifta, kao i dva ulaza u zgradu: glavni ulaz iz Vodovodske, a drugi vodi ka dvorištu. Grejanje je centralno, računi se plaćaju po potrošnji. Stanu pripada i odgovarajući podrum. U samoj blizini zgrade nalazi se prodavnica, gradski prevoz, a u samoj zgradi je i obdanište. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, mokri čvor, podrum. Agencijska provizija 2%.
prodaja Zvezdara Lion Dvosoban Bulevar kralja Aleksandra Lion, Bulevar kralja Aleksandra, 2.0, 55 m2, terasa, III od IV sprata, eg, telefon, bez lifta, interfon, renoviran, uknjizen, podrum, salonac, zgrada iz 1939. godine. Odlicno pozicionirana predratna zgrada, dobro odrzavana, sa lepim ulazom i fasadom. Svetao, dvostrano orijentisan salonski stan odlicnog rasporeda. Visina plafona je 3.0 m. Stan je renoviran i ne zahteva dodatna ulaganja. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa izlaskom na manju terasu, spavaca soba, kupatilo sa prirodnom ventilacijom i kuhinja sa trpezarijom. Cena 130 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056057 || dokumentacija : uknjizen
Četvorosoban prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo LEKINO BRDO Krusevacka SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Lekino brdo, Krusevacka, 4.0, 90 m2, dve lodje, II od III sprata, cg, 2 tel linije, bez lifta, interfon, brzo useljiv, ktv, internet, klima, uknjizen, parking mesto za stanare u dvoristu zgrade, podrum od 20 m2, pristojna starija zgrada u blizini Brace Kovac. Originalna stolarija, solidno kupatilo i parket, ulaganja po zelji kupca. Dvostrano je orijentisan - na ulicu i dvoriste. Stan poseduje 2 mokra cvora kao i parking mesto u dvoristu. Cena 180 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane