Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Risanska Na veoma atraktivnoj lokaciji, u Risanskoj ulici na Savskom vencu, u prilici smo da ponudimo autentičan poslovni prostor. Salonac je dvostrano orjentisan, sadrži 5 prostorija, 2 kupatila, kuhinju i ostavu. Površina stana je 105m2. Ulaz u zgradu je autentičnog izvornog dizajna i dosta dobro očuvan. U neposrednoj blizini nalaze se ambasade, advokatske kancelarije, marketi i ostale trgovinsko zanastske radnje. Ugovor na minimum godinu dana, depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 KM08 .
Voždovac Autokomanda Ljutice Bogdana Jednosoban prodaja Ljutice Bogdana, 2/13, lift, odličan jednosoban stan u vojnoj zgradi, nedaleko od Zvezdinog stadiona, u mirnoj ulici sa puno zelenila, stan je funkcionalan, prostran, svetao, sastoji se od predsoblja, velike sobe, kuhinje sa trpezarijom, ostave i kupatila, u blizini se nalazi veliki broj linija gradskog prevoza, pogodan za stanovanje i kao investicija, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Savski venac Savski venac lokacija Savska poslovni prostor Savska, pr/6, lep lokal pogodan za različite namene, na prometnom mestu, sa izlogom, ima zaštitne rolo rešetke, sastoji se od tri prostorije: lokal, čajna kuhinja i toalet, izdaje se prazan, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zvezdara Đeram Trosoban Branka Krsmanovića Branka Krsmanovića, pr+I, renoviran stan u kući sa dvorištem, lođom, idealan za poslovni prostor, 100m od Bul. kralja Aleksandra, sastoji se od jedne velike prostorije sa čajnom kuhinjom, kupatilom, + dve prostorije na drugom nivou sa malim kosinama, uknjižen, mesečno plaćanje, obavezan depozit. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Garsonjera prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Bačvanska Bačvanska, pr/3, lepo ušuškana garsonjera, izolovana od buke, u zgradi sa ograđenim svojim dvorištem, niski režijski troškovi, idelano za izdavanje, na dobroj lokaciji, u blizini stajališta 46, 55, škole u Vojislava Ilića, Obilićevog stadiona, Tempa, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zemun Zemun centar Gospodska Garsonjera Gospodska, 3/5, na najlepšoj lokaciji u Zemunu, sa pogledom na šetalište i Gospodsku ulicu (pešačka zona), sastoji se od sobe, odvojene kuhinje, kupatila sa prirodnom ventilacijom, u izvornom stanju, svetao, očuvan, odličan kao investicija, blizina svih infrastrukturnih sadržaja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Đeram Branka Krsmanovića izdavanje Branka Krsmanovića, pr+I, renoviran stan-za poslovni prostor, u kući sa dvorištem, lođom, 100m od Bul. kralja Aleksandra, sastoji se od jedne velike prostorije sa čajnom kuhinjom, kupatilom, + dve prostorije na drugom nivou sa malim kosinama, uknjižen, mesečno plaćanje, obavezan depozit. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Mladenovac Mladenovac okolina Košutička kuca Na 30 minuta vožnje od Beograda u srcu Šumadije i na obroncima planine Kosmaj nalazi se ovaj jedinstveni objekat za odmor i rekreaciju. Dvoetažna kuća sa svojih 96m2 pruža vam mogućnost smeštaja u dve spavaće sobe sa kupatilom na drugom nivou kao i open space prostor u prizemlju sa kupatilom. Iz dnevnog boravka se izlazi na pokrivenu terasu sa koje se pruža pogled na osunčane obronke Kosmaja. Bazen od 62m2 sa pokrivkom koja vam omogućava produženo uživanje u kupanju i tokom kišnih dana samo je jedna od atrakcija ovog poseda. U prizemlju drugog objekta pored ograđenog i osvetljenog fudbalskog terena nalazi objekat od 81m2 koji se sastoji od se jednosobnog stana kao i svlačionice sa tuševima za rekreativce, na spratu je opremljen prostor za zabave sa ugradnim rashladnim vitrinama, pivskim stolovima, bilijarom i stolom za stoni tenis. Za ljubitelje dobre kuhinje i majstore roštilja letnjikovac u okviru koga se nalazi i bunar, veliki roštilj i dovoljno mesta za druženje čine prostor od 45m2. Površina placa iznosi 3344m2 i jednim delom je pod zasadom aronije kao i nekoliko patuljastih vrsta voćki., Poseduje 10 parking mesta. Kupac plaća proviziju 2%.
prodaja Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Troiposoban Dr Ivana Ribara 3.5, 100m2, CG, lift, VII/VII, dve lođe, telefon, interfon, podrum. Uknjižen. Luksuzan stan na odličnoj lokaciji. Dvostrano orijentisan sa dve lođe i dva mokra čvora. Iznad stana se nalazi tavanski prostor. Agencijska provizija 2% Agent Pavle 060/746-2000
prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Vojvode Dobrnjca Garažno mesto u Starom Gradu. U blizini kafane Stara Hercegovina. Sistem parkiranja klackalica. Dimenzije: Dužina 5.04 Širina: 2.33 Visina: 1.52 Agencijska Provizija 700e Kontakt 064/980-5086
Beograd prodaja Čukarica Čukarička padina Obalskih radnika Jednosoban OPIS NEKRETNINE: Uknjižen stan bez tereta i zabeležbi u zgradi sa liftom. Na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini hrama Svete Petke. Visina plafona u dnevnoj sobi je idealna za galeriju. Simpatičan jednosoban stan sa velikim potencijalom. Agencijska provizija 2%.
Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Blok 7 - Paviljoni Radoja Dakića Dvosoban prodaja 2.0, 51m2(terasa), 1/5, lift, interfon, internet, ktv, klim, podrum, parking Novobeogradski blok 7, poznat pod imenom Paviljoni, nalazi se u neposrednoj blizini više tržnih centara, starog Merkatora i Fontane, Dunavskog keja, Doma zdravlja, osnovnih i srednjih škola. Kako je u blizini početna stanica gradskog prevoza na liniji 16, odlično je povezan sa gradom. U prilici smo da Vam ponudimo dobro struktuiran stan na prvom spratu petospratice. Zgrada je izgrađena 1960-ih godina ali je zbog kvalitetnih materijala i zalaganjem stanara zgrada i njeni zajednički prostori u dobro održanom stanju. Prolazne prostorije u stanu ne postoje, u sve sobe se ulazi direktno iz hodnika. Dvostrano je orijentisan i to uopšte ne prema ulici. Kompletna spoljna stolarija je urađena, sigurnosna vrata i kvalitetna PVC stolarija. Pored toga stan ima kvalitetan parket koji samo zahteva hoblovanje i lakiranje. Stan takođe ima i pripadajući podrum. Od prostorija: ulazni hodnik, prostrana dnevna soba, manja spavaća soba, kuhinja, kupatilo, ostava i velika terasa. Uknjižen na 51m2. Brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4452 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Savski venac Savski venac lokacija Centar (Savski venac) Četvorosoban Kraljice Natalije stan 4.0, 106m2 (terasa 10m2), 4/4, norveški radijatori, klima, internet, kablovska, interfon, podrum. Ulica Kraljice Natalije, bivšeg naziva Narodnog fronta, smeštena je u najužem gradskom jezgru na par minuta hoda od Terazija, Zelenog venca, Trga republike i Knez Mihailove ulice. Spaja Zeleni venac sa ulicom Kneza Miloša. Uz ovakav položaj se podrazumeva kompletna infrastrukturna pokrivenost u svim aspektima i dobra povezanost sa ostalim krajevima grada. U prilici smo da Vam ponudimo komforan četvorosoban stan na četvrtom, poslednjem spratu u predratnoj zgradi sa lepom fasadom. Sam stan je dvostrano orijentisan, vrlo svetao, dobrog i funkcionalnog rasporeda prostorija. Prostran dnevni boravak, diskretno izdvojena kuhinja kao i komforne spavaće sobe su karakteristike ovog prostora. Osećaju udobnosti doprinose i dva kupatila (veće sa kadom i manje sa tuš kabinom). Zastakljena velika terasa sa izvanrednim pogledom idealna je za uživanje i opuštanje. Stan je kompletno renoviran 2016. godine pa veća ulaganja nisu preko potrebna. Grejanje je na struju što omogućava racionalizaciju troškova. Takođe stan ima i pripadajući podrum od 8m2. Ovo je idealna prilika za kupce koji traže kvalitetan stan na odličnoj lokaciji. Od prostorija: dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, tri spavaće sobe, dva kupatila, terasa. Uknjižen na 106 m2, po rečima vlasnika mereno 110m2. Brzo useljiv. Agent: Zorana Novičić 065/ 520 32 80 R-ID: #4454Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
prodaja Centar - Četvorosoban Rujanska Direktna prodaja, bez provizije agencije. Lux Kuća 100m2 mereno, uknjižena na 90m2, sa lepo uredjenim pripadajućim dvorištem i parking mestom u garaži. Funkcionalan raspored, kuća na dva nivoa, uknjižena kao stan-dupleks, prvi nivo open space, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinjom i kupatilom, izlazak na pripadajuće dvorište, na spratu 3 spavaće sobe i kupatilo. Vrhunskog kvaliteta gradnje, PVC stolarija sa roletnama na električni pogon, hrastov parket, granitna keramika, halogena rasveta, podno i zidno grejanje, pikovana fasada. Odlična lokacija, centralni deo Zlatibora u neposrednoj blizini šetališta i jezera. Izuzetna kuća, uknjižena, bez ulaganja, odmah useljiva, retko u ponudi, za svaku preporuku. Na zahtev, šaljemo video-zapis.TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Može na kredit Odmah useljiv Ostava Gradska kanalizacija
Petosoban prodaja Beograd Vračar Neimar Janka Veselinovića Vračar, Neimar - Janka Veselinovića 5.0, 105m2 (terasa 5m2), 4/5, CG, lift, interfon, video nadzor U ponudi je renovirani dupleks u novogradnji na Neimaru iz 2008. godine. Izuzetno je svatao i funkcionalan, u mirnoj ulici ispod Čuburskog parka. Donja etaža se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, kupatila i terase, i ima oko 65m2. Na gornjoj etaži se nalaze još tri sobe, kupatilo i manja terasa. Stan se prodaje polunamesten, sa već montiranom kuhinjom i plakarima. Uknjižen na 56m2. Agent: Ružica Tobdžić 065/24-41-892 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2134Plakari/Ormani, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Nije prizemlje Gradska kanalizacija
Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija VOZDOVAC okolina Vitanovacke Vozdovac, okolina Vitanovacke, 6.0 vertikala kuce, 130 m2 sa dve terase, na 1.78 ari placa, PR + I + PTK, ta, izvorno stanje, uknjizena kao idealni deo, podrum, starogradnja. Kuca poseduje 3 stana. Stan u prizemlju (34.53 m2): dve sobe, kuhinja i kupatilo. Stan na prvom spratu: dve spavace sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, hodnik i dve terase. U potkrovlju se nalaze dve garsonjere. Kuca zahteva kompletno renoviranje. Samo za kes kupce. Cena 150 000 evra, dogovor. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 069/1659266 || dokumentacija : uknjizen
Voždovac Jajinci Milutina Miljkovica prodaja SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Jajinci, Milutina Miljkovica, 5.0 kuca od 204 m2 sa terasom, na 13 ari placa, PR + PTK, eg (pelet), brzo useljiva, uknjizena, podrum, garaza. Veoma lepa, prizemna kuca, kvalitetno gradjena. Poseduje i dva pomocna objekta: garazu i pomocni objekat sa sporetom i rostiljem. Na placu se takodje nalaze i basta, kao i mali vocnjak. Prizemlje: dnevna soba sa izlazom na dvoriste, trpezarija, kuhinja sa spajzom, kupatilo, dve spavace sobe i terasa. U potkrovlju se nalaze dve sobe i kupatilo koje su samo izmalterisane i sprovedeni su struja i voda. Cena 160 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : Uknjizena
Vračar Čubura Sumatovacka kuca Cubura, Sumatovacka, 8.0 kuca od 300 m2, 3 terase od po 6 m2, sama na placu od 2.7 ari, NPR + PR + I, cg, interfon, video nadzor, ktv, 2 garaze, 2 parking mesta, namestena. Izuzetno lepa i kvalitetno gradjena kuca, sama na placu od 2.7 ari, u blizini Cuburskog parka. Kuca se sastoji od 3 stambene jedinice: u prizemlju je dvosoban stan, a na visokom prizemlju i prvom spratu se identicni trosobni stanovi (trenutno funkcionisu kao jedna celina). NPR: predsoblje, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, spavaca soba i kupatilo. VPR: ulazni antre, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom koja izlazi na terasu od 6 m2, 2 spavace sobe, kupatilo i toalet. I sprat: dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom koja izlazi na 2 terase od po 6 m2, 2 spavace sobe, kupatilo, toalet i ostava. Kolskim ulazom iz dvorista se ulazi u garazu za dva vozila, plus parking ispred garaze za jos dvoja kola. Pored garaza, na niskom prizemlju su i 2 velike ostave i kotlarnica koja je povezana sa gradskim centralnim grejanjem. Veoma komforna, svetla kuca, kojoj poseban sarm daju 3 terase koje su orijentisane na dvoriste. Kuca je zbog same centralne lokacije i 4 parking mesta, pogodna kako za zivot, tako i za poslovni prostor. Izdaje se na minimum 3 godine. Cena 3 000 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi 50 % od dogovorene mesecne cene rente. prostorije Raicevic nekretnine 060/3056052 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
prodaja Vračar Hram Sumatovacka SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Hram, Sumatovacka, 2.0 lokal od 76 m2, na dva nivoa, PR od IV sprata, cg, telefon, lift, interfon, internet, klima, odmah useljiv, uknjizen na 76 m2, ostava od 34 m2, novogradnja. U srcu Vracara, kod Hrama, u prilici smo da vam ponudimo prelep lokal u 2 nivoa. On trenutno radi kao frizerski salon sa pedikirom i manikirom. Cena 152 000 evra sa PDV-om. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
Jednoiposoban prodaja ZLATIBOR ZLATIBOR ZLATIBOR Prote Simica EKSKLUZIVNO U PONUDI! Zlatibor, Elitno naselje Zova, Prote Simica, 1.5, 38.48 m2 sa terasom od 3 m2, I od III sprata, norveski radijatori, telefon, bez lifta, interfon, video-nadzor, ktv, internet, odmah useljiv, uknjizen na 38.48 m2, slobodna parking mesta oko kompleksa, novogradnja vrhunskog kvaliteta iz 2020. godine. Sa prakticnom organizacijom prostora i terasom koja se nalazi na potpuno mirnom i skrivenom mestu, ovaj stan je pravi izbor za one koji iznad svega cene svoju privatnost. Lociran je u istocnom delu modernog rezidencijalnog kompleksa na atraktivnom delu Zlatibora, nadomak pesackih staza, ali dovoljno blizu centru. Stan ima sigurnosna vrata, kvalitetne keramicke plocice u ulaznoj zoni, kuhinjskom delu i na terasi, kao i moderno opremljeno kupatilo sa vrhunskom keramikom i sanitarijama. Na podu u dnevnom boravku i u spavacoj sobi nalazi se kvalitetan parket. Prostorije: ulazna zona, prostrani dnevni boravak sa nisom, spavaca soba, kupatilo i terasa. Oko samog kompleksa obezbedjena su parking mesta koja se slobodno koriste, a u planu je izgradnja podzemne garaze prekoputa kompleksa, kao i izgradnja restorana, prodavnica i visokokvalitetnog spa centra sa pratecim sadrzajem. Bilo da trazite mesto za uzivanje u fantasticnom okruzenju, ili pametnu investiciju, ovaj stan je savrsen izbor za vas! Cena 52 350 evra + pdv. Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA! Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane