Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Surčin Bečmen 11. oktobra (Bečmen)

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Ljube Sercera Lepa, održavana, prostana kuca koja se sastoji od PO +PR+ I + POT.Trenutno funkcionise kao petosoban stan sa prelepim dnevnim boravkom ,kuhinjom ,trpezarijom i kupatilom na jednom nivou ,a na sledecoj etazi nalaze se tri spavace sobe i jos jedno kupatilo.Iznad ovog nivoa nalazi se nov moderan open speis prostor sa kupatilom.Svaki sprat moze biti poseban stan korisne površine 65,12 kvm.Etaže, tj stanovi su povezani unutrasnjim stepeništem.U prizemnom delu je letnja kuhinja sa izlaskom na bastu, ostava ,garaza Objekat poseduje video nadzor,ogradu od kovanog gvoždja.U zadnjem delu placa ozidan rostilj porep prelepog letnjikovca. Kupac plaća proviziju 2%
Stari Grad Skupština Vlajkovićeva Troiposoban izdavanje Renoviran, prazan, ta Troiposoban stan, dvostrano orijentisan u samom centru grada, odmah ispod zgrade Parlamenta. Zbog svoje lokacije u samom centru grada i niskih troškova ovaj stan je idealan za poslovni prostor. Odlična povezanost sa svim krajevima grada, blizina Glavne Pošte, raznih banaka i drugih sadržaja neophodnih za svakodnevno nesmetano funkcionisanje čine ovaj stan još interesantnijim. Odmah je useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com IK05 .
Vračar Hram Jednoiposoban Šumatovačka stan Uknjižen, 1.5, VPR, eg, lift, terasa, garažno mesto Prodaje se stan u novogradnji na Vračaru. Stan je u završnoj fazi i očekuje se useljenje za 2-3 meseca. Poseduje, dnevni boravak, manju spavacu sobu, kupatilo, kuhinju, hodnik i terasu. Nalazi se na visokom prizemlju, ima garažu, klimu, bazen , tereranu koje mogu koristiti samo stanari. Uz stan se prodaje i jedno, pripadajuće, garažno mesto. Stan za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com SC05 .
izdavanje Savski venac Dedinje Trosoban Heroja Milana Tepića Stan u kući na Dedinju, 3.0, sa dvorištem i parking mestom u dvorištu, namešten, useljiv odmah Nalazi se u prizemlju kuće u blizini vrtića i internacionalnih skola, bolnice Dragiša Mišović. Stan ima hodnik iz koga se ulazi u sve prostorije, zasebna kuhinja, kupatilo i dve spavaće sobe i odvojena dnevna soba. Stan je svetao, trostrano orijentisan okružen zelenilom. U dvorištu kuće obezbeđeno parking mesto. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MV04 .
Trosoban izdavanje Beograd Zvezdara Denkova bašta Mis Irbijeve Namešten, 3.0, cg, 5/7, lift, terasa, pet friendly Odmah useljiv, namešten stan, prekoputa Beo shopping centra. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Ispred zgrade je veliki parking. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Potreban depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 KJ06 .
Beograd prodaja Stari Grad Botanička Bašta Bulevar Despota Stefana Dvoiposoban Bulevar Despota Stefana, vpr/2, u prilici smo da vam ponudimo salonski stan na odličnoj lokaciji preko puta Botaničke bašte, orijentisan ka Budimskoj ulici tako da nema buke, delimično renoviran, pogodan kako za stanovanje tako i za poslovni prostor, moguća ozbiljna korekcija cene, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Cvetkova pijaca Olge Jovanović Dvosoban prodaja Olge Jovanović, 1/4, lift, lođa, 2 mokra čvora, potpuno nov stan, sa pogledom na park, odmah useljiv, u toku je dobijanje upotrebne dozvole i knjiženje. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Cvetkova pijaca Dvosoban Olge Jovanović stan Olge Jovanović, 2/4, lift, lođa, 2 mokra čvora, potpuno nov stan, sa pogledom na park, odmah useljiv, u toku je dobijanje upotrebne dozvole i knjiženje. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Savski venac Dedinje Dvoiposoban Augusta Cesarca Augusta Cesarca, vpr/2, lep dvoiposoban stan sa lođom, u najlepšem delu Dedinja, namešten, za izdavanje na duži vremenski period, sa pripadajućim parking mestom u dvorištu, useljiv, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Vojvode Dragomira Vojvode Dragomira, 2/3, u ponudi je stan sa lođom na izuzetnoj lokaciji u najlepšem delu ulice i u samom srcu Vračara. Stan se izdaje na ograničen vremenski period od 6 meseci. Izuzetne je strukture, salonskog tipa sa 2 mokra čvora, jednom spavaćom sobom na raspolaganju, kompletno opremljenom kuhinjom i velikom dnevnom sobom, kompletno namešten sa svom belom tehnikom i opremom, za svaku preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Krunska Dvosoban Krunska, 3/3, terasa, na idealnoj lokaciji u blizini Muzeja Nikola Tesla, ambasada, stara gradnja, uredna, održavana zgrada, renoviran, pvc stolarija, kompletna vodovodna i elektro instalacija, nov tarket, kupatilo lux sređeno, izuzetno svetao, orijentisan ka dvorišnoj strani tako da je zaštićen od buke, odličnog rasporeda sa odvojenom spavaćom sobom i velikom terasom od 12m2 takođe orijentisanom ka dvorišnoj strani, bez ulaganja, za preporuku, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Hram Patrijarha Varnave Četvorosoban prodaja Patrijarha Varnave, 1/4, lift, lođa, extra ponuda, stan kakav se retko pojavljuje u prodaji, u samom srcu Vračara, na najlepšoj lokaciji i na samo 200 metara od Hrama Svetog Save, u novoj zgradi, izuzetnog kvaliteta sa mermernim ulazom, video nadzorom, izuzetno luksuzan stan, dvostrano orijentisan, svetao, prostran, odvojen spavaći blok sa tri spavaće sobe od kojih je najveća master sa walk in garderoberom i luksuznim kupatilom, sa sigurnosnim vratima i Bosal sobnim vratima, stolarija drvo aluminijum sa elektronskim spuštanjem roletni, hrastov parket, prvoklasna italijanska keramika, grejanje je centralno sa kalorimetrima. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži zgrade. Izuzetna ponuda za sve one koji za sebe i svoju porodicu traže luksuzan porodični stan na najlepšoj lokaciji u gradu. Za svaku preporuku, fleksibilna cena, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Centar i Terazije Troiposoban Nušićeva stan Odlična prilika retko u ponudi troiposoban stan, koji će ispuniti potrebe višečlane porodice, nalazi se na odličnoj lokaciji u pešačkoj zoni centra grada, sve što je bitno za ugodan život u gradu nalazi se na dohvat ruke. Odlična povezanost sa ostalim delovima prestonice. U veoma dobro održavanom ulazu nalazi se lift koji će Vas poneti do predposlednje etaže a polukružne stepenice Vas dovode do sigurnosnih vrata iza kojih se krije ova impozantna nepokretnost. Na ulasku je izdvojen i svetao hodnik iz koga se ulazi u prelep prostran dnevno-radni deo . Tri spavaće sobe od kojih je jedna manja I može se lako izvršiti prenamena u garderober ili u još jedno kupatilo. Trpezarija i kuhinja sa dosta prostora i lepim dizajnom učiniće svaki obrok posebnim iskustvom i velikom terasom sa predivnim pogledom, ovaj prostran, trostrano orijentisan stan odgovaraće svačijem ukusu i čine ovaj stan mestom u kome ćete uživati u svakom trenutku. Kupatilo sa tuš kabinom odiše udobnošću i deluje veoma opuštajuće.Stan je uknjišen na 71m2 Kupac plaća proviziju 2%
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Troiposoban Mirijevski Venac 2.5, 63m2, terasa, EG, VPR/4, telefon, interfon, parking. Uknjižen. Kompletno sređen, svetao stan na odličnoj lokaciji, u jednoj od najboljih ulica u Mirijevu. Nalazi se na visokom prizemlju-visina prvog sprata. Sastoji se od: dnevnog boravka, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila i dve zastakljene terase. U blizini su svi neophodni sadržaji, pošta, maxi, vrtić, škola... U cenu je uračunato parking mesto ispred zgrade. Kontakt 061/2116 588 Agencijska provizija 2%
Jednosoban prodaja Beograd Voždovac Šumice Ustanička Odličan jednosoban stan u vojnoj zgradi na trećem spratu sa liftom i centralnim grejanjem. Uneposrednoj blizini su svi infrastrukturni objektineophodni za kvalitetan život (vrtić, škola, dom zdravlja, trgovine...). Odlična investicija za izdavanje. Cena stana je 79.500 eur. Ag.provizija je 2%. Kontakt: Vladimir Jevtić 063384428
Beograd izdavanje Stari Grad Kalemegdan Cara Uroša Petosoban U prilici smo da ponudimo, u samom centru grada, na par koraka od Kalemegdana i Knez Mihailove ulice, prazan stan sa galerijom. Stan se sastoji od 5 soba, kuhinje i poseduje 4 mokra čvora Zbog svoje lokacije i veličine ovaj stan je idealan za poslovni prostor (npr. IT kompanije, Call centrar, zdravstvene institucije, hosteli i drugo). Mikrolokacija izuzetna, u najbližem okruženju nekoliko različitih banaka, odlična povezanost sa svim krajevima grada što uz postojanje drugih sadržaja neophodnih za svakodnevno nesmetano funkcionisanje čine ovaj stan još interesantnijim. Stan je odmah je useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
Palilula Botanička bašta Bulevar despota Stefana Troiposoban prodaja Uknjižen, 3.5, eg, terasa U lepoj salonskoj zgradi preko puta Botaničke bašte, na prvom spratu prodajemo odličan salonski stan sa dva ulaza, dvostrane orjentacije i odlično organizovanog prostora. Prostorije: centralni salon, dve sobe, kuhinja, devojačka soba, kupatilo, toalet, terasa i lođa. Stan je uknjizen i odmah useljiv. Agenc. provizija 2% Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Savski venac Palata pravde Trosoban Višegradska stan Savršen primerak beogradske škole arhitekture kolektivnog stanovanja. Prostran 3.0, dvostrano orijentisan stan sa 2 lođe površine svaka po 7m2. na VI spratu sjajne zgrade u čuvenoj Višegradskoj ulici. Mikrolokacija prostora; BW, univerzitetski/ klinički blok; Residence Kneza Miloša…Novi/ stari Beograd 21veka. Ulazni prostran hodnik sa gostinskim kupatilom, i desnim krilom dnevnog boravka sa trpezarijom i savremenom kuhinjom, prostiru se na 50m2. Naravno, tu je i izlaz na savršenu lođu, predviđenu za baštenski sto, sa pogledom na BW. Spavaći blok čine 2 spavaće sobe, obe sa francuskim krevetima, i kupatilo. U hodniku su brojni plakari za odlaganje garderobe. Stan poseduje garažu koja se izdaje odvojeno. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine Agent: Marina Dojčinović br. licence: 4334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MD04 .
prodaja Vračar Kalenić Jednoiposoban Trnska Trnska, 1/1, na odličnoj lokaciji između Kalenić pijace i Vukovog spomenika, u mirnom delu bez buke, dvorišni stan, uređena fasada, idealan za izdavanje studentima, iznad je kosi krov koji je u dobrom stanju, najniži deo je 2m, blizu svih infrastrukturnih objekata, prevoza, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Savski venac Dedinje Dedinjska Dedinjska, pr/2, izuzetna ponuda, poslovni prostor u novoj zgradi u srcu Dedinja, novogradnja iz 2021. godine, poslovni prostor odlične strukture, pogodan za različite delatnosti u jednoj od najlepših zgrada na Dedinju, organizacija i uređenje poslovnog prostora po želji kupca, odličan prilaz, obezbeđen parking, energetska efikasnost, grejanje toplotnim pumpama, visdokokvalitetni materijali, idealna poslovna prilika, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane