Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Palilula Krnjača Vinka Grdana

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Neimar Hadži Melentijeva Jednoiposoban Uknjižen, 51m2, 1.5, VI/VI, terasa, CG, lift, namešten. Jako lep jednoiposoban stan na povučenom spratu novije zgrade useljene pre par godina. Na istom spratu se prodaje jos jedan jednosoban stan od istog vlasnika tako da je moguća kupovina oba stana i spajanje u jedan veći. San poseduje veliku terasu od 20m2 sa raznim mogućnostima za uživanje. Prodaje se kompletno opremljen. Grejanje sa kalorimetrima i plaća se po utrošku. Izvanredna lokacija. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović 2704 br. licence “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .
Zvezdara Cvetkova pijaca Vjekoslava Kovača Dvoiposoban prodaja Uknjižen, 65m2, u sivoj fazi. Sada je to jedan prostor dimenzije 8,3m x 7,8m. Dovedena je voda, struja, kanalizacija. Prostor je moguće adaptirati po svojoj želji i mogućnostima. Ima prozore na tri strane. Najniža visina plafona je 2,60 metara, a najviša visina je 3,17 metara. Zidano je itong blokovima + 10 cm fasade, demit fasada spolja. Krov je rađen panelima od 5cm ( zamena 50 cm izolacije ). Stan se nalazi u nadogradnji zgrade, u potkrovlju, bez krovnih prozora. Odrađena je spoljna fasada. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-236 .
Stari Grad Kalemegdan Rige od Fere poslovni prostor Poslovni prostor od 353 kvadratnih metara koji se nalazi u samom centru grada. Sastoji se od prizemlja i dva sprata. Na svakom spratu po dve kancelarije i dva toaleta. Takođe poslovni prostor poseduje i kuhinju. Razvučena je kablovska i Telekom internet mreža. Grejanje je na inverter klime. Troškovi infostan i klima ukupno 28000 zimi. Izdaje se na duži vremenski period. Odmah dostupan. Jedan depozit. Moguć dogovor. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JM06 .
izdavanje Vračar Karađorđev park Jednoiposoban Hadži Melentijeva Hadži Melentijeva, 2/5, lift, lođa, stan u zgradi iz 1992. godine, sa prelepom terasom od 13m2, okrenut ka uređenom dvorištu, useljiv, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Neznanog Junaka Četvorosoban uknjižen stan u zgradi iz 1993 godine na trećem spratu. Otvoren dnevno trpezarijski deo je prvo što vidite na ulazu u ovaj ekskluzivan stan kompletno renoviran 2019 godine. Izdvojena kuhinja sa vrhunskim ugradnim elementima ima izlaz na lođu. Spavaći blok se sastoji od tri spavaće sobe i dva kupatila istočno je orijentisan a svaka soba je klimatizovana.. Odlična lokacija, dobra povezanost da drugim delovima grada kao i velike zelene površine koje okružuju ovaj stan pružiće vam zadovoljstvo življenja na visokom nivou. Kupac plaća proviziju 2%.
Beograd izdavanje Rakovica Vidikovac Pilota Mihaila Petrovića Lokal od 117m2, na odličnoj lokaciji. Poseduje veliki izlog, dva ulaza, mokri čvor. Pogodan za sve vrste delatnost: kladionicu, teretaneu, banku, salon nameštaj... Agencijska provizija 50% Agent 061/211 65 88
Voždovac Autokomanda Oblakovska Dvosoban izdavanje 2.0, 75m2 (terasa 18m2), Struja EG, VPR/3, lift, telefon, interfon, klima, vieo nadzor. Izuzetno lep, svetao stan na odličnoj lokaciji, u blizini Autokomande, stadiona Parizana i Marakane, kao i svih sadržaja neophodnih za lagodan život. Ispred zgrade ima dosta mesta za parkiranje. . Nalazi se u luksuznoj novogradnji (italijanska keramika i sanitarije, fasada od traventino kamena....) Stan je kompletno namešten. Agencijska provizija 50%
Novi Beograd Ledine NBGD aerodrom Vojvođanska 383 poslovni prostor Novoizgrađena poslovna zgrada, poslovni prostor neto površine 1.100. m2 nalazi se u Vojvođanskoj ulici , lokacijski je udaljen 350m od skretanja za aerodrom u blizini autoputeva i obilaznica. Vojvođanska ulica spada u red najfrekventnijih saobraćajnica. Prodaje se nov savremen ful opremljen novoizgrađeni objekat ukupne površine 1100m2 iz dva nivoa. Objekat je konstruktivno izgrađen čeličnim profilima, obložen termo i hidro izolovan protivpožarnim panelima debljine 10cm najnovije generacije-uvoz iz Grčke ; profili za stakla uvozni-Grčki ; segmentna ulazna vrata uvozna-Švedska ; keramika I klasa Italijanska; kompletno osvetljenje-led-uvozna Turska; protivpožarni kablovi kompletna instalacija i e-instalacija uvozna Šnajderova na prizemlju šemirano i opremljeno za market a sa rekom za svaki nivo posebno ; kompletna protivppožarna zaštita i hidrantska mreža sa prikljucima u samom objektu kao i sa prednje i zadnje strane objekta. Objekat je klimatizovan, takođe je opremljen agregatom sa mogućnošću napajanja celog objekta. Prizemlje površine 550m2 dimenzija 14 x 40m visine 5,10 m sa prednjim ulazom direktno iz Vojvođanske ulice i šleperskim ulazom iz asfaltirane ulice Neznanog junaka sa zadnje strane objekta. Prizemlje je sledeće planiranog sadržaja : gledano iz Vojvođanske ulice, dve trećine otvorenog izložbeno prodajnog prostora ili lokala , jedna trećina ( zadnji deo ) magacinsko skladišni prostor sa kancelarijom, svlačionicom i prostorom za kuhinju, dva mokra čvora od kojih je jedan sa tuškabinom. Kancelarija je povezana i ima mogućnost praćenja svih kamera video nadzora kako unutrašnjosti tako i spoljašnosti i oba parking prostora. Sprat površine 550m2 dimenzija 14 x 40m visine 3,9m sa zasebnim prednjim stepenišnim ulazom direktno iz Vojvođanske ulice i šleperskim ulazom sa zadnje strane objekta, ovaj ulaz je sa teretnim liftom. Sprat je otvorni prostor širokih mogućnosti (lokal, prodajni, skladišni, kancelarijski itd. ) i takođe ima dva mokra čvora, svlačionicu i kancelariju sa istim mogućnostima nadzora kao i u prizemlju. Veliki parking za posetioce je sa direktnim pristupom iz Vojvođanske ulice , ograđeni manipulativno-distributivni parking površine 6 ara je sa zadnje strane objekta. Oba parkinga asfaltirana, osvetljena i sa video nadzorom.
prodaja Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Novi Beograd Blok 28 (Potkovica) Dvosoban Milutina Milankovića OPIS NEKRETNINE: odličan izuzetno funkcionalan dvosoban stan, lako adaptibilan u dvoiposoban. Nalazi se na odličnoj lokaciji nadomak "Štark" arene. Prostran, svetao, orijentisan ka parku, uredna zgrada sa novim liftom, pripadajući podrum. Delimično renoviran, zamenjena PVC stolarija, kupatilo renovirano pre pet god. Uknjižen na 58kvm, (62kvm sa lođom). Retko u ponudi. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo i lođa. Agencijska provizija 2%.
Jednosoban izdavanje Beograd Palilula Karaburma Marijane Gregoran OPIS NEKRETNINE: Stan se nalazi na lepoj lokaciji u centru Karaburme kod stare okretnice u mirnom okruženju kod velikog parka. Sastoji se od sobe, kuhinje, kupatila i predsoblja. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, soba, kupatilo Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzća
Beograd prodaja Čukarica Žarkovo Kopaonička Jednosoban 1.0, 43m2 (lođa 2m2), 3/3, CG, klima, interfon, internet, video nadzor, ktv. Žarkovo je naselje na opštini Čukarica sa puno zelenih površina, karakteristično po živim ogradama i sada već odraslim drvećem i odličnom planskom porodičnom gradnjom, kome pripada i Kopaonička ulica, paralelna sa Trgovačkom ulicom. Kombinovano sa dobrom saobraćajnom mrežom, blizinom škola, Košutnjaka i Ade, tako pozicionirano naselje je veoma popularno za stanovanje. U prilici smo da Vam ponudimo jednosoban stan na trećem spratu uredne, kvalitetne i održavane nepokretnosti izgrađene 2009 godine. Stan je zapadno orijentisan pun svetlosti, funkcionalnog rasporeda prostorija i bez buke. Zgrada je u savršenom stanju, prozori, vrata i parket su u izvrsnom stanju. Od prostorija: hodnik, soba, kuhinja objedinjena sa trpezarijom, kupatilo, lođa. Uknjižen na 43m2 plus lođa 2m2, brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4403 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70 Jurija Gagarina Dvosoban prodaja 2.0, 58m2(terasa 3m2), 10/11, CG, dva lifta, interfon, internet, ktv, klima, ostava, video nadzor, podrum,. Blok 70 se prostire pored Savskog keja, dužinom ulice Jurija Gagarina i u okruženju je više zelenih površina sa dečijim igralištima. U neposrednoj je blizini osnove škole, vrtića i više tržnih centara. Odlično je povezan sa gradom linijama prevoza. U prilici smo da vam ponudimo komforan dvosoban stan desetom spratu zgrade od jedanest spratova. Održavana zgrada je kvalitetne gradnje iz sedamdesetih godina sa interfonom, video nadzorom i dva lifta. Stan je jednostrano istočno orijentisan i pun svetlosti, bez buke zbog same spratnosti, funkcionalnog rasporeda(iz hodnika u sve prostorije). Grejanje je centralno. U izvorno održavanom je stanju što budućem kupcu daje mogućnost da iskoristi sav potencijal stana i da ga renovira po svom ukusu. Od prostorija: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, ostava, terasa. Uknjižen na 55m2 korisne površine, građevinska površina 58m2. Brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4404 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja. Ostava
Vračar Južni bulevar Dvosoban Gospodara Vučića stan 2.0, Južni bulevar, Gospodara Vučića, LUX, 58m2, 1/5, toplatne pumpe, lift, lođa, parking, nov Novogradnja na odličnoj lokaciji, useljiv u julu 2022. god. U ponudi su različite strukture stanova od prizemlja do petog sprata. Slobodni stanovi: dvosobni, trosobni četvorosobni, petosobni i dupleksi (penthouse). Prizemlje: 53,71m2 i 79m2; Prvi sprat: 58m2; Treći sprat: 83m2; Četvrti sprat: 101m2; Peti i šesti sprat: 193m2 i 226m2. U cenu nije uračunat PDV. Građevinska dozvola. Provizija 2%. Goran Janković 065/533-97-47 R-ID: #1941
izdavanje Vračar Čubura Sumatovacka Cubura, Sumatovacka, 8.0 kuca od 300 m2, 3 terase od po 6 m2, sama na placu od 2.7 ari, NPR + PR + I, cg, interfon, video nadzor, ktv, 2 garaze, 2 parking mesta, namestena. Izuzetno lepa i kvalitetno gradjena kuca, sama na placu od 2.7 ari, u blizini Cuburskog parka. Kuca se sastoji od 3 stambene jedinice: u prizemlju je dvosoban stan, a na visokom prizemlju i prvom spratu se identicni trosobni stanovi (trenutno funkcionisu kao jedna celina). NPR: predsoblje, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, spavaca soba i kupatilo. VPR: ulazni antre, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom koja izlazi na terasu od 6 m2, 2 spavace sobe, kupatilo i toalet. I sprat: dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom koja izlazi na 2 terase od po 6 m2, 2 spavace sobe, kupatilo, toalet i ostava. Kolskim ulazom iz dvorista se ulazi u garazu za dva vozila, plus parking ispred garaze za jos dvoja kola. Pored garaza, na niskom prizemlju su i 2 velike ostave i kotlarnica koja je povezana sa gradskim centralnim grejanjem. Veoma komforna, svetla kuca, kojoj poseban sarm daju 3 terase koje su orijentisane na dvoriste. Kuca je zbog same centralne lokacije i 4 parking mesta, pogodna kako za zivot, tako i za poslovni prostor. Izdaje se na minimum 3 godine. Cena 3 000 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi 50 % od dogovorene mesecne cene rente. prostorije Raicevic nekretnine 060/3056052 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
prodaja Beograd Palilula Botanička bašta Takovska Botanicka basta, Takovska, 1.0 lokal od 36 m2, bez terase, PR od II sprata, ta, bez lifta, odmah useljiv, uknjizen na 36 m2, starogradnja. Prostorije: 2 povezane prostorije i toalet. Lokal na atraktivnoj lokaciji, renoviran. Ulaz direktno sa ulice. Cena 75 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
Beograd prodaja Vračar Kalenić Cara Nikolaja drugog RETKO U PONUDI! Kalenic, Cara Nikolaja drugog, 1.5 lokal od 36 m2, terasa + dvoriste koje koristi samo ovaj lokal, PR od VI spratova, cg sa kalorimetrima, tel, lift, interfon, ktv, internet, klima, odmah useljiv, uknjizen na 36 m2 kao stambena jedinica, novogradnja iz 2012. godine (sendvic zid, fasada od travertino kamena, alu stolarija, keramika I klase). Lokal je orijentisan prema dvoristu. Dvoriste po ugovoru iskljucivo koristi ovaj lokal. Trenutno funkcionise kao dva odvojena lokala. Cena 95 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
Zvezdara Zvezdara lokacija ZVEZDARA Bulbulder prodaja POVOLJNO, RAZRADJENI LOKAL! Zvezdara, Bulbulder, 1.0 lokal od 61 m2 sa dve terase od po 20 m2, PR od V spratova, cg, video nadzor, uknjizen, novogradnja iz 2009. godine. Dobro pozicioniran razradjen lokal - ugostiteljski objekat u kvalietnoj novogradnji lepe spoljasnjosti. Sastoji se od ulazne terase od 20 m2, sanka, prostora za sedenje, ostave, 2 toaleta i spoljne poplocane terase od 20 m2. Dvostrano orijentisan, ceo u staklenim izlozima koji se pomeraju po potrebi. Lokal je moderno dizajnirao nas poznati arhitekta Vlada Gugl i prodaje se kompletno namesten kao vec razradjeni biznis. Cena 155 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056052 || dokumentacija : uknjizen
Palilula Krnjača Zage Malivuk plac Krnjaca, Zage Malivuk, plac od 70 ari, gradsko gradjevinsko zemljiste, uknjizen. U pitanju je njiva trece klase u podrucju gradskog gradjevinskog zemljista. Ravan plac, pogodan za vise namena kao i za buducu investiciju. Cena 220 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/1488062 || dokumentacija : uknjizen
prodaja ZLATIBOR ZLATIBOR Jednoiposoban Prote Simica EKSKLUZIVNO U PONUDI! Zlatibor, Elitno naselje Zova, Prote Simica, 1.5, 45.42 m2 sa terasom od 3 m2, III od III sprata, norveski radijatori, telefon, bez lifta, interfon, video-nadzor, ktv, internet, odmah useljiv, uknjizen na 45.42 m2, slobodna parking mesta oko kompleksa, novogradnja vrhunskog kvaliteta iz 2020. godine. Sarmantan stan, smesten u mirnom okruzenju sa opustajucim pogledom na zelenilo, koji ima sve sto mozete da pozelite od apartmana na jednoj od najlepsih planina u Srbiji. Nalazi se u zapadnom delu kvalitetnog i modernog rezidencijalnog kompleksa na najatraktivnijem delu Zlatibora. Stan ima sigurnosna vrata, kvalitetne keramicke plocice u ulaznoj zoni, kuhinjskom delu i na terasi, kao i moderno opremljeno kupatilo sa vrhunskom keramikom i sanitarijama. Na podu u dnevnom boravku i u spavacoj sobi nalazi se kvalitetan parket. Prostorije: ulazna zona, prostrani dnevni boravak sa nisom, spavaca soba, kupatilo i terasa. Oko samog kompleksa obezbedjena su parking mesta koja se slobodno koriste, a u planu je izgradnja podzemne garaze prekoputa kompleksa, kao i izgradnja restorana, prodavnica i visokokvalitetnog spa centra sa pratecim sadrzajem. Bilo da trazite mesto za uzivanje u fantasticnom okruzenju, ili pametnu investiciju, ovaj stan je savrsen izbor za vas! Cena 61 800 evra + pdv. Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA! Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
Jednoiposoban prodaja ZLATIBOR ZLATIBOR ZLATIBOR Prote Simica EKSKLUZIVNO U PONUDI! Zlatibor, Elitno naselje Zova, Prote Simica, 1.5, 45.43 m2 sa terasom od 3 m2, III od III sprata, norveski radijatori, telefon, bez lifta, interfon, video-nadzor, ktv, internet, odmah useljiv, uknjizen na 45.43 m2, slobodna parking mesta oko kompleksa, novogradnja vrhunskog kvaliteta iz 2020. godine. Atraktivan, funkcionalan i svetao stan koji obiluje potencijalom, bilo da je izbor za investiranje ili izbor za odmor i uzivanje. Idealno je smesten u okviru modernog stambenog kompleksa na Zlatiboru, orijentisan ka dvoristu kompleksa, sa pogledom na lepo uredjen unutrasnji plato i na okolne borove. Stan ima sigurnosna vrata, kvalitetne keramicke plocice u ulaznoj zoni, kuhinjskom delu i na terasi, kao i moderno opremljeno kupatilo sa vrhunskom keramikom i sanitarijama. Na podu u dnevnom boravku i u spavacoj sobi nalazi se kvalitetan parket. Prostorije: ulazna zona, prostrani dnevni boravak sa nisom, spavaca soba, kupatilo i terasa. Oko samog kompleksa obezbedjena su parking mesta koja se slobodno koriste, a u planu je izgradnja podzemne garaze prekoputa kompleksa, kao i izgradnja restorana, prodavnica i visokokvalitetnog spa centra sa pratecim sadrzajem. Bilo da trazite mesto za uzivanje u fantasticnom okruzenju, ili pametnu investiciju, ovaj stan je savrsen izbor za vas! Cena 61 800 evra + pdv. Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA! Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane