Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Novi Beograd Ledine NBGD Novobeogradskih graditelja

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Ledine NBGD Novobeogradskih graditelja Novobeogradskih graditelja, u zoni gradnje, asfalt, struja, voda na placu. Mogućnost prodaje manjeg placa. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Palilula lokacija Albanske spomenice Trosoban prodaja Albanske spomenice, 2/2, +terasa od 72m2 na koju se ide direktno iz stana, održavan (hoblovan parket, pvc stolarija), izvorno trosoban, svetao, iz hodnika se ulazi u sve prostorije: dve spavaće sobe, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, kupatilo, visina plafona 3,20m, dvostrano orijentisan, odlična lokacija, bez veće buke, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Blok 28 Dvoiposoban Bulevar Milutina Milankovića stan Bulevar Milutina Milankovića, 13/16, dva lifta, dve terase sa lepim panoramskim pogledom ka gradu, odličan, funkcionalan stan adaptiran u dvoiposoban, svetao, sunčan, useljiv, pripadajući podrum, u blizini škola, vrtića, hipermarketa, pijaca i TC, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Četvorosoban Sarajevska Sarajevska, 6/6, lift, kvalitetan, nov, lux duplex u nadogradnji iz 2010., god., sa parking mestom u garaži u Kneza Miloša Residence (uključeno u cenu). Prvi nivo: hodnik, kuhinja, prostran dnevni boravak, kupatilo, terasa, drugi nivo: hodnik, dve spavaće sobe, kupatilo, u stanu ostaju ugradni kuhinjski elementi sa belom tehnikom, garderober napravljen od sobe, odmah useljiv, na odličnoj lokaciji, u blizini Savskog trga, Beograda na vodi, Palata pravde, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Vukov spomenik Ruzveltova Ruzveltova, 7/7, lift, odličan, luksuzan stan kod TC Zira, opremljen visokokvalitetnim materijalima, dupleks, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Vukov spomenik Ruzveltova Petosoban Ruzveltova, 7/7, lift, dupleks Donji deo 91,80m2, gornji deo 47,20m2. Dve terase, dva kupatila. Video nadzor u hodniku i ulazu u zgradu i alarm u stanu. Grejanje: etazno. Podno grejanje u donjem kupatilu, kuhinji i trpezariji i na terasi (na terasi se pali po potrebi, da moze da se istopi sneg...). Stolarija PVC. Dve klime, na oba nivoa po jedna. Donji deo stana je organizovan kao open space, dnevni boravak, kuhinja i trpezarija koje su malo izdvojene. u zasebnoj prostoriji je garderoba koja ima malu terasu i kupatilo Stan je dvostrano orijentisan. Velika terasa ima oko 20-25m2 i okrenuta ka Ruzveltovoj ulici, gleda na trzni centar Zira. Izlaz na terasu je iz trpezarije. Terasa ima tendu-pergolu koja se otvara na daljinski. Gornji deo cine dve spavace sobe i kupatilo. Decija soba je ustvari napravljena tako sto su spojene dve sobe, tako da to moze da se pregradi ponovo jer soba ima 2 ulaznih vrata. U decijoj sobi su krovni prozori, Velux. Stan se prodaje potpuno opremljen. Sav namestaj je od medijapana, stepeniste i simsovi na prozorima su od kamena travertino. Parket i keramika su prve klase. Mogućnost kupovine jednog ili dva garažna mesta. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Vukov spomenik Zahumska Jednoiposoban prodaja Zahumska, 4/6, lift, lođa, južno orijentisan, odličan stan u zgradi novije gradnje, kvalitetni materijali, stolarija aluminijum-drvo, roletne, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, prodaje se namešten ili prazan, po dogovoru, odlična lokacija, dobra investicija za izdavanje, za svaku preporuku, retko u ponudi, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Kalenić Garsonjera Požarevačka stan Požarevačka, vpr/5, lift, funkcionalna garsonjera u novoj zgradi, kompetno nameštena, sa garažnim mestom, odmah useljiva, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zvezdara Veliki mokri lug Dvoiposoban Ignjata Stanimirovića Uknjižen dvoiposoban stan na drugom od tri sprata u zgradi iz 2009 godine na Medaković - Sunčanoj padini sa predivnim pogledom na grad. Trostrana orijentisanost omogućava dobru osvetljenost velike dnevne sobe sa laminatnim podom. Dve manje spavaće sobe. Kuhinja i kupatilo sa prirodnom ventilacijom, PVC stolarija, gasni kotao BUDERUS, panelni radijatori, klima. Obeleženo parking mesto za kupca stana ispred zgrade. Na stotinak metara od objekta nalazi se prehrambena radnja a u blizini su i vrtić, osnovna škola autobuska linija 18,26L i trolejbusi 20,29.Kupac plaća proviziju 2%
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Veliki mokri lug Ignjata Stanimirovića Uknjižen dvoiposoban stan na trećem od tri sprata u zgradi iz 2009 godine na Medaković - Sunčanoj padini sa predivnim pogledom na grad. Trostrana orijentisanost omogućava dobru osvetljenost velike dnevne sobe sa laminatnim podom. Dve manje spavaće sobe. Kuhinja i kupatilo sa prirodnom ventilacijom, PVC stolarija, gasni kotao BUDERUS, panelni radijatori, klima. Obeleženo parking mesto za kupca stana ispred zgrade. Na stotinak metara od objekta nalazi se prehrambena radnja a u blizini su i vrtić, osnovna škola autobuska linija 18,26L i trolejbusi 20,29.Kupac plaća proviziju 2%
Beograd prodaja Čukarica Rušanj U neposrednoj blizini Ibarske magistrale plac površine 8884m2.Kupac plaća proviziju 2%
Čukarica Železnik prodaja Plac na desnoj strani puta prema Železniku iz pravca petlje Orlovača. Širina fronta 24m. Prema planu detaljne regulacije naselja Savska i Jezerska terasa predviđen je za sportske objekte i komplekse. Kupac plaća proviziju 2%
Palilula Karaburma Dvoiposoban Ćustendilska stan AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižen, stan je podeljen u dve nezavisne celine, 1.5 stan i garsonjera. Lako ga je vratiti u prvobitno stanje. Garsonjera ima 20 kvm i terasu i ona je renovirana. Veći deo stana je u izvornom stanju i potrebno je renoviranje. Nalazi se u većoj porodičnoj kući. Nije poslednji sprat. Blizina gradskog prevoza. Mirno okruženje. Nije za kreditne kupce. PROSTORIJE : jednoiposoban stan - predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, terasa; garsonjera - soba sa kuhinjom, kupatilo, terasa
prodaja Palilula Borča Borča I Jednosoban Kosovopoljska OPIS NEKRETNINE: dokumentacija za legalizaciju predata. Mogućnost dogradnje terase. PROSTORIJE: predosblje, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba i kupatilo. Agencijska provizija 2%.
prodaja Beograd Palilula Borča Borča I Zrenjaninski put OPIS NEKRETNINE: u neposrednoj blizini Zrenjaninskog puta i Roda Centra, prodaje se plac od 6 ari, gradsko građevinsko zemljište Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Čukarica Sremčica Stublinska OPIS NEKRETNINE: Plac se nalazi na odličnoj lokaciji u naseljenoj ulici na 40m od poslednje kuće i na 500m od glavne ulice (Beogradska). Plac se vodi kao gradsko građevinsko zemljište, ravan i odličan za izgradnju. Agencijska provizija 2%.
Čukarica Sremčica Stublinska prodaja OPIS NEKRETNINE: Odličan ravan plac koji se nalazi na useljenoj ulici na 80m od poslednje kuće u ulici i oko 500m od glavne ulice (Beogradska). Ulica je asfaltirana, struja, voda. Plac se vodi kao gradsko građevinsko zemljište. Plac je idealan za stambenu gradnju ili industrijsku gradnju, skladišta... Agencijska provizija 2%.
Rakovica Kanarevo Brdo Petosoban Vareška kuca OPIS NEKRETNINE: Prodaje se vertikala kuće, čiji plac izlazi na dve ulice. Miran kraj sa odličnom infrastrukturom. U blizini su: škole, vrtići, marketi, pošta, banke, gradski prevoz. Plac je ograđen, ispred dvorišta je veliki parking. U dvorištu postoji i manja, pomoćna kuća, koja se može lepo preurediti. Na kući je renoviran krov, urađena izolacija, nova fasada i postavljena je PVC stolarija. Kuća ima 3 etaže. PROSTORIJE: PRIZEMLJE - garaža, podrum; VISOKO PRIZEMLJE - predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, gostinjski toalet, ostava; PRVI SPRAT - predsoblje, dve spavaće sobe, kupatilo, velika terasa. Agencijska provizija 2%
izdavanje Stari Grad Skadarlija Četvorosoban Skadarska OPIS NEKRETNINE: Odlična lokacija između Bulevara despota Stefana i Braće Jugovića, salonac, trostrano orijentisan, izdaje se za poslovni prostor. Kompletno renoviran, prazan, opremljena kuhinja. Zgrada je dobra, održavana. Depozit obavezan. PROSTORIJE: Ulazni hodnik, kuhinja, četiri sobe, dva mokra čvora, terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Četvorosoban izdavanje Beograd Stari Grad Stari Grad lokacija Stari Grad Skadarska OPIS NEKRETNINE: Odlična lokacija između Bulevara despota Stefana i Braće Jugovića, salonac, trostrano orijentisan, izdaje se za poslovni prostor. Kompletno renoviran, prazan, opremljena kuhinja. Zgrada je dobra, održavana. Depozit obavezan. PROSTORIJE: Ulazni hodnik, kuhinja, četiri sobe, dva mokra čvora, terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane