Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Hram HRAM SVETOG SAVE KNEGINJE ZORKE

slične nekretnine * :

Beograd prodaja BEOGRAD Senjak Bulevar Vojvode Mišića Dvosoban Na Senjaku, luksuzno sređen dvosoban stan na 10. spratu od 13, sa pogledom na Adu. Retko u ponudi i vrlo brzo useljiv. Zgrada poseduje dva renovirana lifta. Odlično povezan sa svim delovima grada gradskim prevozom (tri tramvaja i 15 autobuskih linija). U blizini sve prateće institucije - škola, banka, obdanište, bolnica i ostalo, što život čini udobnim. Lokacijski, stan je odličan kao investicija - rentiranje. Odlična organizacija prostora. Prostorije: hodnik, kuhinja i trepzarija, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo i terasa.
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Nikole Dobrovića Trosoban prodaja Bezanijska kosa 1, prelep kompletno renoviran stan pogled na zelenilo, a blizina svih infrastrukturnih objekata. stan je izvorno trosoban sa dva mokra cvora. Mogucnost kupovine stana sa stvarima po zelji. Potpuno namesten. Grejna povrsina 85m2, korisna povrsina 92m2. Uknjizen 1/1, moguca kupovina putem stambenog kredita. Oznaka na mapi pokazuje deo grada , ne i tačan položaj zgrade. Kupac plaća proviziju 2%
Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Jednosoban Otona Župančiča stan BLOK 8A MERKATOR U prilici smo da vam ponudimo lep i funkcionalan mali porodican stan sa velikom, svetlom zastakljenom lodjom. Stan je odlicno odrzavan, na prvom spratu uredne zgrade. Ispred ulaza veliki parking. U cenu uracunata ugradna kvalitetna kuhinja, kao i veliki ugradni plakari u hodniku. Renovirano kupatilo. Brzo useljiva nekretnina. Na izvrsnoj omiljenoj lokaciji za svaku preporuku. 37m2 grejna povrsina, korisna povrsina 44m2 Kupac plaća proviziju 2%
prodaja Zemun Kalvarija i naselje Marija Bursać Dvosoban Marije Bursać RETKO U PONUDI lux penthaus, opremljena nekretnina u novom komplexu zgrada u Zemunu sa slobodnim i osiguranim parkingom ispred zgrade, samo za rezidente. Visokokvalitetna novogradnja sa video nadzorom u celoj zgradi, liftom i interfonom. Zgrada je prilagodjena i osobama sa invaliditetom, kao i parking mesta. Stan ima samostalno grejanje, po potrosnji, a u kupatilu pored zidnog grejaca ima i podno grejanje. Na svim prozorima i vratima se nalaze elektricne roletne, a na balkonu je i elektricna tenda. Troskovi komunalija su uzuzetno mali. Kupac plaća proviziju 2%
Garsonjera prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Mike Alasa Agencijska provizija 2%.
BORSKI OKRUG prodaja Majdanpek Centar Hajduk Veljka Jednosoban Prodaje se odličan stan u Majdanpeku. Zgrada od fasadne cigle. Stan je po strukturi jednosoban, površine 36m2. Prodaje se sa stvarima. Cena stana je 10.500 eur. Ag. provizija je 500 eur u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja
Rakovica Petlovo Brdo Tuzlanska Jednoiposoban izdavanje Nenamešten, 1.5, 43m2, VPR/IV, EG, terasa. Izdaje se prazan stan u mirnoj ulici na Petlovom brdu. Pogodan za stanovanje ili poslovni prostor. Nalazi se na visokom prizemlju, ispod stana je lokal, u zgradi novijeg datuma. Iz hodnika se ulazi u ostale prostorije, spavaću sobu, dnevnu sobu sa kuhinjskim delom i kupatilo. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu. Stan je prazan i odmah useljiv. Obavezan depozit u visini mesečne rente. Agenc. provizija 50% od jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Jovanović br. licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com AJ01 .
Zemun Kalvarija i naselje Marija Bursać Mozerova magacin U prilici smo da ponudimo nov, nekorišćen magacinski prostor površine 935m2 sa dve kancelarije od po 90m2. U prostoru postoje dva mokra čvora i kuhinja. Nalazi se u neposrednoj blizini auto-puta, lako je dostupan, poseduje parking i ima prilaz za kamione i za šlepere. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 IK05 .
izdavanje Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Tošin bunar U prilici smo da ponudimo magacinski prostor površine 600m2. Pored magacina postoje i tri montažne kancelarije. Nalazi se u neposrednoj blizini auto-puta, lako je dostupan, poseduje parking i ima prilaz za kamione i za šlepere. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com IK05 .
Jednosoban prodaja Beograd Zvezdara Đeram Jedrenska Kolektivno stanovanje u kućama PR+1 sa zajedničkim atrijumskim dvorištem na Djermu. Mikrolokacija: Bulevar, Vuk, Fakulteti… U prizemlju kuća je stan/ studio površine 26m2 sa prostranom zajedničkom terasom od 20m2. Strukture je sledece; ulaz sa trpezarijom sa prostorom za dnevni boravak, zasebni kuhinja I kupatilo, oba sa prirodnim osvetljenjem I ventilacijom, prostrana spavaća soba. Privilegija: Top lokacija, privilegija imanja dvorišta, udoban renoviran studio, minimalni troškovi . IDEALNO za kancelariju, salon, ordinaciju ili obezbedjen stan za Vašeg studenta. Agenc. provizija 2% Agent: Marina Dojčinović br. licence: 4334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Beograd prodaja Palilula Borča Save Maleševića Garsonjera Save Maleševića, 1/1, veća garsonjera (30m2) koja se sastoji od sobe, čajne kuhinje, predsoblja, kupatila i prostrane zastakljene lođe od 6m2, odmah useljiv, nedavno renoviran (kupatilo sa tuš kadom, pvc stolarija), bez ulaganja, svetao, ostaje kuhinja i klima uređaj. Poseduje pripadajući podrum. Na samo 30m od pijace, novog Doma zdravlja, glavnih saobraćajnica sa pet linija gradskog prevoza. Idealan za izdavanje i stanovanje, iz otkupa, u procesu uknjiženja. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Čukarička padina Obalskih Radnika prodaja Obalskih Radnika, pr/6, lokal na odličnoj lokaciji u centralnom delu naselja, 2 mokra čvora, trenutno se izdaje, mogućnost nastavka zakupa, javni parking ispred lokala, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Barajevo Barajevo Svetosavska poslovni prostor Svetosavska, sut+pr+1+ptk, poslovni prostor koji funkioniše kao dom za stara lica, kapacitet 35 mesta, licenca za dom važi do 2025., na 10ari placa, kvalitetno građen, na dobrom mestu, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Palilula Borča Jednoiposoban Mihaila Šolohova Mihaila Šolohova, pr/2, zastakljena lođa 6m2, odličan jednoiposoban stan u starijoj gradnji, očuvan, svetao, renoviran pre 4 godine, prazan, odmah useljiv, parket, kupatilo sa tuš kadom, klima ostaje u stanu, sa pripadajućom šupom, samo keš kupci. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Rakovica Vidikovac Pilota Mihaila Petrovića Prodaja stanova u novogradnji od 41m2-148m2. Prilaz ozelenjen sa podzemnim sistemom za navodnjavanje, stepenište sa odgovarajućom ogradom sa rukohvatom i ulazom za osobe sa invaliditetom. PodovI u ulaznom hodniku i unutrašnje stubište će biti u keramici prve klase , zidovi obojeni belom bojom. Elektro lift će Vas dovesti do vašeg doma gde će Vam se otvoriti protiv provalna blind vrata sa sigurnosnim bravama u prvoj klasi.unutrašnja stolarija- vrata minimum visine 220cm, spoljašna stolarija sa termopan staklom u ramu od aluminijuma sa aluminijumskim roletnama. Podovi u stanovima će biti obloženi hrastovim parketom prve klase, keramičke pločice prve klase u kupatilima i kuhinjama a na terasama neklizajuće keramičke pločice prve klase u padu, sanitarije prve klase u kupatilima sa tuš kabinom ili kadom u zavisnosti od prostora i veličine kupatila. Grejanje na gas, nezavistan klasičan kotao za svaki stan. Mogućnost kupovine garažnog mesta.
Beograd prodaja Rakovica Vidikovac Pilota Mihaila Petrovića Trosoban Prodaja stanova u novogradnji od 41m2-148m2. Prilaz ozelenjen sa podzemnim sistemom za navodnjavanje, stepenište sa odgovarajućom ogradom sa rukohvatom i ulazom za osobe sa invaliditetom. PodovI u ulaznom hodniku i unutrašnje stubište će biti u keramici prve klase , zidovi obojeni belom bojom. Elektro lift će Vas dovesti do vašeg doma gde će Vam se otvoriti protiv provalna blind vrata sa sigurnosnim bravama u prvoj klasi.unutrašnja stolarija- vrata minimum visine 220cm, spoljašna stolarija sa termopan staklom u ramu od aluminijuma sa aluminijumskim roletnama. Podovi u stanovima će biti obloženi hrastovim parketom prve klase, keramičke pločice prve klase u kupatilima i kuhinjama a na terasama neklizajuće keramičke pločice prve klase u padu, sanitarije prve klase u kupatilima sa tuš kabinom ili kadom u zavisnosti od prostora i veličine kupatila. Grejanje na gas, nezavistan klasičan kotao za svaki stan. Mogućnost kupovine garažnog mesta.
Rakovica Vidikovac Pilota Mihaila Petrovića Trosoban prodaja Prodaja stanova u novogradnji od 41m2-148m2. Prilaz ozelenjen sa podzemnim sistemom za navodnjavanje, stepenište sa odgovarajućom ogradom sa rukohvatom i ulazom za osobe sa invaliditetom. PodovI u ulaznom hodniku i unutrašnje stubište će biti u keramici prve klase , zidovi obojeni belom bojom. Elektro lift će Vas dovesti do vašeg doma gde će Vam se otvoriti protiv provalna blind vrata sa sigurnosnim bravama u prvoj klasi.unutrašnja stolarija- vrata minimum visine 220cm, spoljašna stolarija sa termopan staklom u ramu od aluminijuma sa aluminijumskim roletnama. Podovi u stanovima će biti obloženi hrastovim parketom prve klase, keramičke pločice prve klase u kupatilima i kuhinjama a na terasama neklizajuće keramičke pločice prve klase u padu, sanitarije prve klase u kupatilima sa tuš kabinom ili kadom u zavisnosti od prostora i veličine kupatila. Grejanje na gas, nezavistan klasičan kotao za svaki stan. Mogućnost kupovine garažnog mesta.
Rakovica Vidikovac Trosoban Pilota Mihaila Petrovića stan Prodaja stanova u novogradnji od 41m2-148m2. Prilaz ozelenjen sa podzemnim sistemom za navodnjavanje, stepenište sa odgovarajućom ogradom sa rukohvatom i ulazom za osobe sa invaliditetom. PodovI u ulaznom hodniku i unutrašnje stubište će biti u keramici prve klase , zidovi obojeni belom bojom. Elektro lift će Vas dovesti do vašeg doma gde će Vam se otvoriti protiv provalna blind vrata sa sigurnosnim bravama u prvoj klasi.unutrašnja stolarija- vrata minimum visine 220cm, spoljašna stolarija sa termopan staklom u ramu od aluminijuma sa aluminijumskim roletnama. Podovi u stanovima će biti obloženi hrastovim parketom prve klase, keramičke pločice prve klase u kupatilima i kuhinjama a na terasama neklizajuće keramičke pločice prve klase u padu, sanitarije prve klase u kupatilima sa tuš kabinom ili kadom u zavisnosti od prostora i veličine kupatila. Grejanje na gas, nezavistan klasičan kotao za svaki stan. Mogućnost kupovine garažnog mesta.
prodaja Rakovica Vidikovac Jednosoban Pilota Mihaila Petrovića Prodaja stanova u novogradnji od 41m2-148m2. Prilaz ozelenjen sa podzemnim sistemom za navodnjavanje, stepenište sa odgovarajućom ogradom sa rukohvatom i ulazom za osobe sa invaliditetom. PodovI u ulaznom hodniku i unutrašnje stubište će biti u keramici prve klase , zidovi obojeni belom bojom. Elektro lift će Vas dovesti do vašeg doma gde će Vam se otvoriti protiv provalna blind vrata sa sigurnosnim bravama u prvoj klasi.unutrašnja stolarija- vrata minimum visine 220cm, spoljašna stolarija sa termopan staklom u ramu od aluminijuma sa aluminijumskim roletnama. Podovi u stanovima će biti obloženi hrastovim parketom prve klase, keramičke pločice prve klase u kupatilima i kuhinjama a na terasama neklizajuće keramičke pločice prve klase u padu, sanitarije prve klase u kupatilima sa tuš kabinom ili kadom u zavisnosti od prostora i veličine kupatila. Grejanje na gas, nezavistan klasičan kotao za svaki stan. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Kupac plaća proviziju 2%
Trosoban prodaja Beograd Rakovica Vidikovac Pilota Mihaila Petrovića Prodaja stanova u novogradnji od 41m2-148m2. Prilaz ozelenjen sa podzemnim sistemom za navodnjavanje, stepenište sa odgovarajućom ogradom sa rukohvatom i ulazom za osobe sa invaliditetom. PodovI u ulaznom hodniku i unutrašnje stubište će biti u keramici prve klase , zidovi obojeni belom bojom. Elektro lift će Vas dovesti do vašeg doma gde će Vam se otvoriti protiv provalna blind vrata sa sigurnosnim bravama u prvoj klasi.unutrašnja stolarija- vrata minimum visine 220cm, spoljašna stolarija sa termopan staklom u ramu od aluminijuma sa aluminijumskim roletnama. Podovi u stanovima će biti obloženi hrastovim parketom prve klase, keramičke pločice prve klase u kupatilima i kuhinjama a na terasama neklizajuće keramičke pločice prve klase u padu, sanitarije prve klase u kupatilima sa tuš kabinom ili kadom u zavisnosti od prostora i veličine kupatila. Grejanje na gas, nezavistan klasičan kotao za svaki stan. Mogućnost kupovine garažnog mesta.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane