Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Zvezdara Veliki mokri lug Stražarska Kosa

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Kotež Garsonjera Kučajska, 1/3, prelep stan u zgradi novije gradnje, veoma svetao, komplet opremljen, na odličnoj lokaciji, u blizini pijace, marketa, 100m od autobuske stanice, za preporuku, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Skadarlija Bulevar Despota Stefana izdavanje Bulevar Despota Stefana, npr/4, odlična lokacija, blizu Skadarlije, Trga Republike, namešten, u sastavu poslovnog prostora je uređeno i ograđeno dvorište oko 40m2 sa roštiljem, sauna, velika prostorija za odmor sa bifeom i šankom, pogodno za IT firme, agencije, ordinacije, postoji mogućnost izdavanja poslovnog prostora iznad od 132m2 što je ukupno 248m2, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Skadarlija Bulevar Despota Stefana poslovni prostor Bulevar Despota Stefana, vpr/4, odlična lokacija, blizu Skadarlije, Trga Repuiblike, salonski, namešten, odličan za poslovni prostor, pogodan za ordinacije, agencije, IT firme, postoji mogućnost iznajmiljivanja poslovnog prostora ispod od 116m2 što čini ukupnu površinu od 248m2. obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zlatibor Zlatibor Šestosoban Zelenkada Kuća se nalazi na perfektnom mestu, u mirnom kraju,u blizini svih bitnih dešavanja na Zlatiboru, na 150 m od Hotela »Mona«, na 400 m od malog skijališta, pijace i tržnog centra. Nalazi se na uzvišenju, u uređenom naselju i ima dosta zelenila i drveća. Ima odličan pogled i ne zaklanjaju je druge kuće. Kuća je građena 1970. godine po projektu Arh. Stojana Maksimovića, koji je gradio ovu kuću za sebe i svoju porodicu. Isti arhirtekta je projektovao i »Sava Centar« u Beogradu. Stanje kuće: Kuća je u odličnom stanju i kompletno renovirana 2011. godine, kada je i kupljena. Na kući urađena izolacija i fasada od fasadne cigle, spoljna stolarija je vrhunski PVC sa termostaklima, urađena struja, voda, svi mokri čvorovi kao i kuhinjski prostori. Kuća se sastoji od: Suteren: - garaža i kotlarnica u kojoj je smešten kotao za grejanje na pelet Prizemlje: - dnevna soba, kuhinja, kupatilo, spavaća soba i dve terase Sprat: Apartman: dnevna soba, kupatilo, hodnik, kuhinja, dve spavaće sobe i dve terase Studio: soba, kuhinja-niša,hodnik, kupatilo i terasa Na podovima u prizemlju je klasičan parket a na spratu je laminat Potencijal kuće i placa: Kuća je postavljena na sredini placa i pruža mogućnosti proširenja, dogradnje i nadogradnje. Površinu placa je 509 m2, urađena konverzija zemljišta. Vlasnik kuće je i vlasnik zemljišta 1/1. Kuća nema tereta. Ukoliko bi neko želeo da gradi mini hotel i apartmane, postoji mogućnost da se od opštine dokupi plac u površini od oko cca 400-450 m2, radi ukrupnjavanja placa. Obzirom da je po urbanizmu koeficijent izgradnje: 1.1, moglo bi se nadzemno sazidati oko cca 1.000 m2. Agencijska provizija 2%.
Šestosoban prodaja Zlatibor Zlatibor Zlatibor Zelenkada Kuća se nalazi na perfektnom mestu, u mirnom kraju,u blizini svih bitnih dešavanja na Zlatiboru, na 150 m od Hotela »Mona«, na 400 m od malog skijališta, pijace i tržnog centra. Nalazi se na uzvišenju, u uređenom naselju i ima dosta zelenila i drveća. Ima odličan pogled i ne zaklanjaju je druge kuće. Kuća je građena 1970. godine po projektu Arh. Stojana Maksimovića, koji je gradio ovu kuću za sebe i svoju porodicu. Isti arhirtekta je projektovao i »Sava Centar« u Beogradu. Stanje kuće: Kuća je u odličnom stanju i kompletno renovirana 2011. godine, kada je i kupljena. Na kući urađena izolacija i fasada od fasadne cigle, spoljna stolarija je vrhunski PVC sa termostaklima, urađena struja, voda, svi mokri čvorovi kao i kuhinjski prostori. Kuća se sastoji od: Suteren: - garaža i kotlarnica u kojoj je smešten kotao za grejanje na pelet Prizemlje: - dnevna soba, kuhinja, kupatilo, spavaća soba i dve terase Sprat: Apartman: dnevna soba, kupatilo, hodnik, kuhinja, dve spavaće sobe i dve terase Studio: soba, kuhinja-niša,hodnik, kupatilo i terasa Na podovima u prizemlju je klasičan parket a na spratu je laminat Potencijal kuće i placa: Kuća je postavljena na sredini placa i pruža mogućnosti proširenja, dogradnje i nadogradnje. Površinu placa je 509 m2, urađena konverzija zemljišta. Vlasnik kuće je i vlasnik zemljišta 1/1. Kuća nema tereta. Ukoliko bi neko želeo da gradi mini hotel i apartmane, postoji mogućnost da se od opštine dokupi plac u površini od oko cca 400-450 m2, radi ukrupnjavanja placa. Obzirom da je po urbanizmu koeficijent izgradnje: 1.1, moglo bi se nadzemno sazidati oko cca 1.000 m2. Agencijska provizija 2%.
Zlatibor prodaja Zlatibor Zlatibor Zelenkada Šestosoban Kuća se nalazi na perfektnom mestu, u mirnom kraju,u blizini svih bitnih dešavanja na Zlatiboru, na 150 m od Hotela »Mona«, na 400 m od malog skijališta, pijace i tržnog centra. Nalazi se na uzvišenju, u uređenom naselju i ima dosta zelenila i drveća. Ima odličan pogled i ne zaklanjaju je druge kuće. Kuća je građena 1970. godine po projektu Arh. Stojana Maksimovića, koji je gradio ovu kuću za sebe i svoju porodicu. Isti arhirtekta je projektovao i »Sava Centar« u Beogradu. Stanje kuće: Kuća je u odličnom stanju i kompletno renovirana 2011. godine, kada je i kupljena. Na kući urađena izolacija i fasada od fasadne cigle, spoljna stolarija je vrhunski PVC sa termostaklima, urađena struja, voda, svi mokri čvorovi kao i kuhinjski prostori. Kuća se sastoji od: Suteren: - garaža i kotlarnica u kojoj je smešten kotao za grejanje na pelet Prizemlje: - dnevna soba, kuhinja, kupatilo, spavaća soba i dve terase Sprat: Apartman: dnevna soba, kupatilo, hodnik, kuhinja, dve spavaće sobe i dve terase Studio: soba, kuhinja-niša,hodnik, kupatilo i terasa Na podovima u prizemlju je klasičan parket a na spratu je laminat Potencijal kuće i placa: Kuća je postavljena na sredini placa i pruža mogućnosti proširenja, dogradnje i nadogradnje. Površinu placa je 509 m2, urađena konverzija zemljišta. Vlasnik kuće je i vlasnik zemljišta 1/1. Kuća nema tereta. Ukoliko bi neko želeo da gradi mini hotel i apartmane, postoji mogućnost da se od opštine dokupi plac u površini od oko cca 400-450 m2, radi ukrupnjavanja placa. Obzirom da je po urbanizmu koeficijent izgradnje: 1.1, moglo bi se nadzemno sazidati oko cca 1.000 m2. Agencijska provizija 2%.
Zlatibor Zlatibor Zelenkada Šestosoban prodaja Kuća se nalazi na perfektnom mestu, u mirnom kraju,u blizini svih bitnih dešavanja na Zlatiboru, na 150 m od Hotela »Mona«, na 400 m od malog skijališta, pijace i tržnog centra. Nalazi se na uzvišenju, u uređenom naselju i ima dosta zelenila i drveća. Ima odličan pogled i ne zaklanjaju je druge kuće. Kuća je građena 1970. godine po projektu Arh. Stojana Maksimovića, koji je gradio ovu kuću za sebe i svoju porodicu. Isti arhirtekta je projektovao i »Sava Centar« u Beogradu. Stanje kuće: Kuća je u odličnom stanju i kompletno renovirana 2011. godine, kada je i kupljena. Na kući urađena izolacija i fasada od fasadne cigle, spoljna stolarija je vrhunski PVC sa termostaklima, urađena struja, voda, svi mokri čvorovi kao i kuhinjski prostori. Kuća se sastoji od: Suteren: - garaža i kotlarnica u kojoj je smešten kotao za grejanje na pelet Prizemlje: - dnevna soba, kuhinja, kupatilo, spavaća soba i dve terase Sprat: Apartman: dnevna soba, kupatilo, hodnik, kuhinja, dve spavaće sobe i dve terase Studio: soba, kuhinja-niša,hodnik, kupatilo i terasa Na podovima u prizemlju je klasičan parket a na spratu je laminat Potencijal kuće i placa: Kuća je postavljena na sredini placa i pruža mogućnosti proširenja, dogradnje i nadogradnje. Površinu placa je 509 m2, urađena konverzija zemljišta. Vlasnik kuće je i vlasnik zemljišta 1/1. Kuća nema tereta. Ukoliko bi neko želeo da gradi mini hotel i apartmane, postoji mogućnost da se od opštine dokupi plac u površini od oko cca 400-450 m2, radi ukrupnjavanja placa. Obzirom da je po urbanizmu koeficijent izgradnje: 1.1, moglo bi se nadzemno sazidati oko cca 1.000 m2. Agencijska provizija 2%.
Zlatibor Zlatibor Šestosoban Zelenkada kuca Kuća se nalazi na perfektnom mestu, u mirnom kraju,u blizini svih bitnih dešavanja na Zlatiboru, na 150 m od Hotela »Mona«, na 400 m od malog skijališta, pijace i tržnog centra. Nalazi se na uzvišenju, u uređenom naselju i ima dosta zelenila i drveća. Ima odličan pogled i ne zaklanjaju je druge kuće. Kuća je građena 1970. godine po projektu Arh. Stojana Maksimovića, koji je gradio ovu kuću za sebe i svoju porodicu. Isti arhirtekta je projektovao i »Sava Centar« u Beogradu. Stanje kuće: Kuća je u odličnom stanju i kompletno renovirana 2011. godine, kada je i kupljena. Na kući urađena izolacija i fasada od fasadne cigle, spoljna stolarija je vrhunski PVC sa termostaklima, urađena struja, voda, svi mokri čvorovi kao i kuhinjski prostori. Kuća se sastoji od: Suteren: - garaža i kotlarnica u kojoj je smešten kotao za grejanje na pelet Prizemlje: - dnevna soba, kuhinja, kupatilo, spavaća soba i dve terase Sprat: Apartman: dnevna soba, kupatilo, hodnik, kuhinja, dve spavaće sobe i dve terase Studio: soba, kuhinja-niša,hodnik, kupatilo i terasa Na podovima u prizemlju je klasičan parket a na spratu je laminat Potencijal kuće i placa: Kuća je postavljena na sredini placa i pruža mogućnosti proširenja, dogradnje i nadogradnje. Površinu placa je 509 m2, urađena konverzija zemljišta. Vlasnik kuće je i vlasnik zemljišta 1/1. Kuća nema tereta. Ukoliko bi neko želeo da gradi mini hotel i apartmane, postoji mogućnost da se od opštine dokupi plac u površini od oko cca 400-450 m2, radi ukrupnjavanja placa. Obzirom da je po urbanizmu koeficijent izgradnje: 1.1, moglo bi se nadzemno sazidati oko cca 1.000 m2. Agencijska provizija 2%.
prodaja Savski venac Dedinje Dedinje - 25. maj Dvoiposoban Dinarska 2.5, 70m2 (terasa), 1/3, EG, salonski, klima, interfon, internet, telefon, ktv, podrum. Ulica Dinarska nalazi se između Bulevara oslobođenja i Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića. Kraj je izuzetno miran i infrastrukturno kompletno pokriven, lako i brzo je saobraćajno povezan sa svim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo dobru, potpuno sređenu, dvoiposobnu salonsku nepokretnost koja se nalazi na prvom spratu od tri starije dobro održavane stambene zgrade. Miran kraj grada na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Autokomande, škola, marketa i izlaska na auto put. Stan je dvostrano orijentisan (istok – zapad), sa pogledom na dvorište i na ulicu, funkcionalnog rasporeda prostorija, svetao i bez buke. Visina plafona je 3.10m, sobe su veoma prostrane i svetle. Sam stan poseduje terasu od 2m2 na koju se izlazi iz dnevnog boravka, sa pogledom na Hram. U stanu nisu potrebna nikakva ulaganja. Poseduje podrum od 8m2. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele kvalitetan, kompletno renoviran stan blizu centra grada. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, dve spavaće sobe, terasa. Uknjižen, odmah useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4084 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Salonski stan. Stara gradnja.
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Ledine NBGD Ledine Nov stan 75m2 sa terasom, funkcionalan raspored, kvalitetna gradnja, etazno grejanje,. 2 spavaće sobe, komforna dnevna soba sa trepezarijskim delom, odvojena kuhinja. Ispred zgrade je veliki parking. Odlican stan, dobra lokacija, u neposrednoj blizini Grand kafe, vise prodavnica i javnog prevoza. Uredna dokumentacija, moguća kupovina preko stambenog kredita. Stan za svaku preporuku... Agencijska provizija 2% od ugovorene kupoprodajne cene. Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Može na kredit Odmah useljiv Gradska kanalizacija
Beograd prodaja Zvezdara Lion Hektoroviceva Lion, Hektoroviceva, 3.0 kuca od 70 m2, na placu od 0.8 ari, PR + PTK, eg, interfon, ktv, internet, klima, uknjizena na 61 m2, parking mesto, starogradnja. Kvalitetno gradjena kuca koja asocira na englesku arhitekturu iz 60. godina, sama na placu od oko 0.8 ari. Kuca se nalazi u lepoj i mirnoj ulici, okruzena drvecem i zelenilom, sa prostorom za rostilj i odmor. PR: dnevna soba sa trpezarijom, odvojena kuhinja (prirodna ventilacija) i kupatilo. PTK: 2 spavace sobe (kosine su zanemarljive). Ispred kuce je obelezeno parking mesto koje pripada samo ovoj kuci. Mogucnost nadogradnje jos jednog sprata. Mirna i lepa, rezidencijalna lokacija koja pruza mogucnost kvalitetnog zivota bez buke. Pogodna za zivot i za iznajmljivanje. ZA SVAKU PREPORUKU! Cena 115 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056052 || dokumentacija : uknjizen
Čukarica Žarkovo Prote Milorada Pavlovica prodaja Zarkovo,Prote Milorada Pavlovica,3.5 kuca od 106 m2 na na 1.75 ari placa,PR + I sprat,eg/gas,telefon,ktv,uknjizena. Kuca je sama na placu i nalazi se na dobroj lokaciji u blizini prevoza i svih ostalih bitnih komunikacija i prodajnih objekata. Iz predsoblja se ulazi u veliku dnevnu sobu,kuhinju sa trpezarijom i letnju kuhinju. Na spratu se nalaze 3 spavace sobe(2 sobe imaju izlaz na terasu) i kupatilo. Postoji mogucnost i zamene za 1.0 - 1.5 stan(oko 40 m2) + doplata. Cena 94 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
Savski venac Senjak Kvarnerska kuca RETKO U PONUDI! Senjak, Kvarnerska, 5.0 kuca od 150 m2 sa terasom od 7 m2, na 2.75 ari placa, SUT + VPR + I sprat, gas, interfon, ktv, internet, klime, uknjizena na 105 m2, podrum, kuca iz 1993. godine. Kuca mereno ima 120 m2 + podrum od 30 m2. Kvalitetna, lepo odrzavana kuca iz 1993. godine, u najlepsem delu Senjaka, preko puta Hajd parka. Kuca je kompletno renovirana pre nekoliko godina, ocuvana i u odlicnom stanju. Nisu potrebna nikakava dodatna ulaganja. SUT: prostrani suv podrum/ostava. VPR: dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, spavaca soba i kupatilo sa tus kabinom. PTK: dnevna soba, 2 spavace sobe i kupatilo sa kadom. Visina plafona prvog sprata je 4.5 m, tako da je napravljena manja galerija. Kosine su zanemarljive. Kuca ima 2 ulaza tako da bi mogla funcionisati i kao 2 zasebne stambene jedinice: VPR kao dvosoban i I sprat kao trosoban stan. Nalazi se u lepo sredjenom dvoristu od 2.75 ari, koje deli sa jos jednom kucom koja je takodje na prodaju. Dakle, sporazumnim dogovorom, na prodaju je ceo plac od 2.75 ari sa 2 kuce na njemu (informacije o drugoj kuci na upit). Veoma mirna ulica, sa dosta mesta za parkiranje. Cena 255 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056052 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Stari Grad Dorćol gornji DORCOL Venizelosova Dorcol, Venizelosova, 4.0 kuca od 184 m2, bez terase, na 2 ara placa, SUT + PR + PTK, eg, bez lifta, interfon, video nadzor, ktv, internet, uknjizena na 73 m2 (111 m2 je na ozakonjenju). Kuca je na frekventnoj centralnoj gradskoj lokaciji, cela u funkciji poslovnog prostora. Lepo odrzavana fasada i unutrasnjost. Sastoji se od 4 poslovne jedinice: 2 lokala u prizemlju i 2 apartmana u potkrovlju (bez kosina). SUT + PR: Teretana na dva nivoa (20 m2 u prizemlju i 60 m2 u suterenu i kupatilo). Suteren ima ventilaciju. Izdaje se za 250 evra mesecno. PR: Lokal brze hrane, 1.0, 35 m2 sa kuhinjom i toaletom. Izdaje se za 350 evra mesecno. PTK: 2 apartamana od po 31 m2. Oba se sastoje od jedne sobe sa cajnom kuhinjom i kupatilom. Dvostrano orijentisani. Izdaju se za po 250 evra mesecno. Total mesecne rente za celu kucu je 1 100 evra mesecno. Renovirana pre 7 godina. Interesantna za investitore jer su na prodaju i parcele do i iza ove. Cena 310 000 evra, moguc dogovor. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056052 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Beograd Savski venac Dedinje Slavka Curuvije Dedinje,Slavka Curuvije,5.0 kuca na odlicnoj lokaciji,244 m2 + terase,SUT + PR + I + PTK; grejanje na gas,uknjizena na 244 m2,novija kuca,demita fasada,pvc-alu stolarija,hrastov parket i keramika I klase; SUT: garaza + kotlarinca; PR: dnevni boravak sa trpezarijom I izlazom na dvoriste + odvojena kuhinja + wc + ostava + terasa; I sprat: 2 sobe + 2 kupatila + terasa; PTK : 2 sobe + terasa; klime,ktv,internet,DOBRA PONUDA,550 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
Beograd izdavanje Vračar Hram Patrijarha Varnave Jednosoban Hram, Patrijarha Varnave, 1.0, 30 m2, terasa, I od III sprata, ta, bez lifta, odmah useljiv, polunamesten. Lep stan u blizini Hrama, odakle se peske moze stici na mnoge lokacije, poput Slavije i Cuburskog parka. Prostorije: dnevna soba sa kuhinjom, kupatilo i terasa. Pogodan za studente. Cena 270 + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi 50 % od dogovorene mesecne cene rente. prostorije Raicevic nekretnine 062/1987601 || opremljenost : Polunamesten || dokumentacija : dokumentacija
Vračar Hram Krusedolska Jednosoban prodaja Hram, Krusedolska, 1.0, 30 m2, bez terase, I od VI spratova, cg, lift, interfon, ktv, klima, uknjizen, starogradnja. Zgrada je iz 1950-ih godina, sa lepim i sredjenim ulazom, novim sanducicima i urednim stepenistem. Stan je 1.0, sa pogledom na mirnu i ozelenjenu Ohridsku ulicu. U stanu postoji kunjinja sa trpezarijom (ulazna prostorija), velika soba i kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Na podu je keramika i klasican parket. Potrebno je izvesno sredjivanje stolarije, zidova i eventualno hoblovanje parketa, mada nije neophodno. Kupatilo je u korektnom stanju. Stan je idealan za studente, samce ili mladi bracni par. U neposrednoj je blizini Hrama, Karadjordjevog parka i Slavije. Cena 87 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
Vračar Cvetni trg Dvosoban Krunska stan Cvetni trg, Krunska, 2.0, 53 m2, terasa, II od V spratova, cg, telefon, bez lifta, interfon, ktv, internet, odmah useljiv, uknjizen, podrum, salonac, predratna zgrada iz 1931. godine. LUKSUZAN 2.0 SOBAN STAN U KRUNSKOJ! Na prestiznoj lokaciji, u najlepsoj ulici na Vracaru, u dvorisnoj salonskoj zgradi, nalazi se ovaj luksuzan 2.0 soban stan, izolovan od buke. Kompletno i izuzetno kvalitetno renoviran, po projektu arhitekte luksuzno namesten i opremljen. Dvostrano je orijentisan, svetao, tih i miran. Visina plafona je 3.1 m. Prostorije: hodnik, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, spavaca soba, kupatilo sa tus kabinom i zastakljena terasa na koju je izvedeno grejanje. U stanu su ugradjeni protocni bojler i 2 klime. Prodaje se kompletno namesten! Cena 175 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056058 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Vračar Cvetni trg Trosoban Kralja Milana Cvetni trg, Kralja Milana, 3.0 (adaptibilan u 4.0), 152 m2 sa dve terase, III od VI spratova, cg, telefon, lift, interfon, ktv, internet, 3 klime, kamin, brzo useljiv, renoviran, uknjizen, podrum, salonac, parking mesto, starogradnja. Raskosni salonac, dvostrano orijentisan, sa pogledom na Cvetni trg i Beogradjanku. Mermerni ulaz, odrzavana zgrada, po 2 stana na spratu. Parking mesto u zajednickom dvoristu. Moderno dizajniran i sa vrhunskim materijalima rekonstruisan stan. Adaptibilan u 4.0. Nove instalacije, stolarija, 3 klime, funkcionalni kamin. Stan sa 2 ulaza, moguce fizicko odvajanje u 2 stambene jedinice. Visina plafona je 3.20 m. Prostorije: ulazni hodnik, veliki garderober, kuhinja, ostava, trpezarija, veliki dnevni boravak, toalet, spavaca soba, kupatilo i terasa. Drugi ulaz: hodnik sa garderoberom, velika soba sa kuhinjsko trpezarijskim delom, kupatilo i terasa. Retko u ponudi! Cena 600 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056060 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Beograd Savski venac Dedinje Generala Vasica Dedinje, Generala Vasica, 6.0 horizontala predratne vile od 302 m2 sa terasom i dve lodje, na 19 ari placa (uradjena konverzija zemljista), VPR od I sprata, eg-gas, telefon, interfon, video nadzor, podrum, tavanski prostor, uknjizena, salonska visina, godina gradnje 1932. godina. Na izuzetnoj lokaciji (rezidencijalni deo Dedinja), na lepo uredjenom placu od 19 ari, nalazi se ova izuzetna predratna vila koju cine dva stana, jedan na VPR, drugi na spratu. Svaki stan ima pripadajuci deo podruma i tavanskog prostora (svaki nivo u osnovi ima 300 m2). U prodaji je autentican salonski stan na visokom prizemlju. Svetao, cetvorostrano orijentisan, sa tri ulaza i visinom plafona od 3.2 m. Grejna povrsina je 250 m2. Prostorije: antre sa izlaskom na lodju od 7.5 m2, tri salona (medjusobno povezana) od kojih jedan izlazi na veliku terasu koja ima direktan pristup dvoristu, odvojen spavaci blok sa tri sobe i kupatilom i odvojen blok sa pomocnim prostorijama (kuhinja sa izlaskom na lodju od 3 m2, dve ostave, devojacka soba i toalet). Stan je u izvornom stanju. Cena 1 500 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056057 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane