Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd BLOK 34 NARODNIH HEROJA

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Slavujev venac Đurićeva Lokal u novijoj zgradi. Trenutno funkcioniše kao kafić. Ima lepu baštu. Razrađen kao kafić i lepo funkcioniše jer u blizini nema drugih kafića. Dobra investicija. Agencijska provizija 2%.
Zvezdara Vukov spomenik Ruzveltova Dvoiposoban prodaja Mali salonac u dobroj zgradi. Uknjižen na 61m2, na drugom spratu u zgradi bez lifta. Ceo okrenut suprotno od ulice i gleda ka Ivankovačkoj ulici. Odličan kao investicija za izdavanje jer se nalazi u blizini mnogih fakulteta ili za stanovanje. Ima dva ulaza i postoji mogućnost podele u dve stambene jedinice. Na spratu se nalaze po dva stana. Zgrada sa dobrom fasadom i održavanim i urednim hodnicima. Raspored klasičnog salonca: ulazi se u predsoblje iz koga se ide u centralni salon. Iz njega se ide u dve sobe i kupatilo koje ima prirodnu ventilaciju. Kuhinja je na drugoj strani. U taj deo stana može se ući i na drugi ulaz. Tu je još špajz i zastakljena lođa. Cena stana je 140.000 EUR. Agencijska provizija 2%.
Voždovac Voždovačka Crkva Dvosoban Kumodraška stan Uknjižen, 2.0, 63m2, na visokom prizemlju , CG. Stan se sastoji od hodnika, velike dnevne sobe, spavaće sobe , zasebne kuhinje sa trpezarijom iz koje se izlazi na lodju, gostinskog toaleta i kupatila. Stan je dvostrano orijentisan. Oko zgrada ima dosta zelenila , kao i igrališta za decu . U blizini OS Veselin Masleša, XII gimnazija ,nekoliko fakulteta, trgovine. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Grocka Grocka Dr Aleksandra Kostića Prodaje se kvalitetna kuća udaljena oko 5 km od centra Grocke. Nalazi se na uzvišenju, sa pogledom na Dunav. Okružuje je prelepo, uređeno dvorište, sa dosta zelenila, veličine 10 ari. Donji nivo: Ulazni deo, dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Gornji nivo: Ulazni deo, spavaća soba, kupatilo i garderober. Terasa na spratu. Poseduje veliki podrum, koji je zbog nagiba terena u nivou niskog prizemlja. Kuća je uređena sa puno ukusa, za sopstvene potrebe, sa kvalitetnim materijalima. Uknjižena na 44m2. Agencijska provizija 2% Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BB01 .
Trosoban izdavanje Beograd Voždovac Braće Jerković I II Dragice Končar Renoviran, namešten, 3.0, cg, useljiv U ponudi vrlo lep i komforan stan u mirnom delu Voždovca. Stan poseduje dve spavaće sobe, dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i dve lođe. Dvostrano orijentisan i kompletno namešten i ima 3 klime. Depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MT05 .
Beograd izdavanje Čukarica Žarkovo Ratka Mitrovića Dvosoban Izdaje se namešten stan u mirnom delu Žarkova. Veoma funkcionalan raspored, sastoji se iz dnevne sobe, kuhinje i trpezarije, spavaće sobe, kupatila i terase. Okružen zelenilom i prijatan za život. Obavezan depozit u visini mesečne rente. MInimalan zakup na godinu dana. Agencijska provizija 50% od jedne mesečne zakupnine Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com AJ01 .
Vračar Čubura Maksima Gorkog Dvosoban izdavanje Funkcionalan 2,0 dvostrano orijentisan stan sa zelenom oazom u unutrašnjem dvorištu. Stan je na I spratu renovirane kuće, spratnosti P+1, sa PP u prizemlju. Ulaz je zaseban, iz unutrašnjeg dvorišta. Privilegija: stan je upravo renoviran, funkcionalan i vrlo lepo sređen za život i rad. Mikrolokacija prostora; Čuburski park, Vračarski plato, Kalenić Pijaca, Hram Sv. Save, Crveni Krst, KCS… Predivnim drvenim stepeništem se ulazi u prostrani dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom i lepom trpezarijom, sa pogledom na Čuburski park. Kupatilo novo sa direktnom ventilacijom i prostrana spavaća soba sa radnim stolom su okrenute ka lepom dvorištu. Stan poseduje odličnu skrivenu ostavu za sve što moramo imati a nemamo gde odložiti. Savršena lokacija i odnos cena/kvalitet. POZOVITE i prvi zakazite posetu! Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Marina Dojčinović br. licence: 4334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MD04 .
Zemun Zemun centar Dvosoban Cara Dušana stan Lep dvosoban stan u ulici Cara Dušana u neposrednoj blizini Zemunskih kapija. Odlična pozicija zgrade u neposrednom blizini svih infrastrukturnih objekata. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, odvojene kuhinje, velike dnevne sobe, manje spavaće, kupatila I garderobera. Stwn je u dobrom odrzavanom stanju i ne zahteva dodatna ulaganja, lako Adaptibilan u dvoiposoban. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRZAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU SIRENJA COVID-19. Agencijska provizija 2% Agent Dejan Trivunović br. licence 2680 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com
prodaja Zvezdara Ðeram Troiposoban Golubačka Moderan dvoetažni stan u zgradi novije gradnje sa urednim ulazom I videonadzorom. U donjem nivou ima konfornu dnevnu sobu, modernu kuhinju sa ostavom, kupatilo i terasu. Na gornjem nivou su dve spavaće sobe i kupatilo. Stan je u dobrom održavanom stanju i ne zahteva dodatna ulaganja. Stan je uknjižen 1/1 bez hipoteka i zabeležbi. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRZAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU SIRENJA COVID-19. Agencijska provizija 2% Agent Dejan Trivunović br. licence 2680 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com
Jednosoban izdavanje Beograd Vračar Južni bulevar Generala Horvatovića Namešten studio/ 1.0 stan, nove, vrlo kvalitetne zgrade iz 2018, lociran u mirnoj urbanoj eriji na tromedji Vračara, Crvenog Krsta i Šumica. Dvorišno orijentisan stan, koji funkcionalno ima visinu I sprata I krajnje je bezbedan I siguran. Mikrolokacija prostora; ipak I samo Vracar, šoping centri, BDP, škole, vrtići, KCS, Neimar sa svojom paletom rezidencijalnih vila I restorana. Studio stan, sa prostranom sobom koja je povezana sa kompletno opremljenom modernom kuhinjom I trpezarijom. U nastavku je dnevni deo sa TV I sofom I deo za spavanje. U produzetku sobe je divna terasa sa pogledom na zelenu baštu. Ulazni hol sa prostorom za odlaganje garderobe I savršenim kupatilom. Stan je slobodan od 01.07.2022. POZOVITE ODMAH SAVRŠEN STAN ZA zaposlenu osobu ili studenta. Agenc. provizija 50% prve rente Agent: Marina Dojčinović br. licence: 4334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MD04 .
Beograd izdavanje Zvezdara Gradska bolnica Hadži Mustafina Trosoban Komplet opremljen trosoban stan, nova zgrada u neposrednoj blizini Dimitrija Tucovića. Dobra komunikacija sa svim delovima grada, blizina više linija gradskog prevoza. Dnevna soba sa trpezarijom, odvojena kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo. CG sa kalorimetrima, klima, interfon, internet, telefon. Agencijska provizija 50%
Voždovac Pašino i Lekino brdo Tetovska Četvorosoban izdavanje Tetovska, vpr/4, lift, lođa, visina I sprata, odlična pozicija, namešten, grejanje i hlađenje toplotnom pumpom, mesečno plaćanje, depozit obavezan, novogradnja sa garažnim mestom (dodatno 50eur). Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Trosoban Tetovska stan Tetovska, vpr/4, lift, lođa, visina I sprata, novogradnja, u odličnom stanju, adaptibilan u četvorosoban, garažno mesto (uračunato u cenu), odlična pozicija, etažno grejanje/hlađenje toplotnom pumpom, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Čukarica Železnik Avalska Avalska, plac 15,28ari, pravilnog oblika, građevinsko zemljište blago nagnuto, dozvoljena gradnja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednosoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Molerova Molerova, sut/3, kompletno renoviran (granitni podovi, aluminijumska stolarija), prodaje se sa nameštajem, u mirnom delu Vračara (između Njegoševe i Makenzijeve), odmah useljiv, uknjižen (29m2). Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Narodnih heroja Troiposoban Narodnih heroja, 1/4, dvostrano orijentisan, svetao, izvorno trosoban, pre nekoliko godina adaptiran u troiposoban, renoviran, u cenu je uračunata ugradna kuhinja sa novom tehnikom, zgrada uredna, lepo održavana i odličnno pozicionirana u mirnom kraju sa dosta zelenila i slobodnog prostora za parkiranje, stanu pripada podrum i zajednička prostorija za odlaganje stvari, brzo uselji, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Železnik Avalska prodaja Avalska, plac 24,75ari, pravilnog oblika, građevinsko zemljište blago nagnuto, dozvoljena gradnja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Železnik Avalska plac Avalska, plac 40,03ara, pravilnog oblika, građevinsko zemljište blago nagnuto, dozvoljena gradnja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Dvosoban Stojana Aralice Stojana Aralice, 4/4, lift, odličan, prelep duplex, funkcionalan, adaptibilan u dvoiposoban, svetao, sa prelepim pogledom, I nivo: dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, mokrim čvorom. II nivo: spavaća soba sa kupatilom, ostaju ugradni plakari, klima, kuhinja, zgrada od fasadne cigle, na odličnoj lokaciji, u blizini škole, vrtića, prevoza, marketa, okružen zelenilom, samo keš kupci, za svaku preporuku, odmah useljiv, hitna prodaja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvorosoban prodaja Beograd Surčin Jakovo Boljevačka Kuća se nalazi u glavnoj ulici, povučena od kolovoza 20m a od trotoara dodatnih 5m. Nalazi se na placu od 8 ari, pravilno postavljena u odnosu na susedne objekte. Na placu je travnjak i mlade voćke. Kuća je useljiva dez dodatnih ulaganja. Funkcioniše kao četvorosobna sa dva mokra čvora. Za svaku preporuku. Agencijska provizija koju plaća kupac 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane