Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Zemun Kalvarija i naselje Marija Bursać Vladimira Nikolića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Ledine NBGD Vladimira Pogačića Dvosoban Vladimira Pogačića, 4/4, kvalitetna novogradnja iz 2016. godine, veoma funkcionalan, svetao, trostrano orijentisan stan, odlično koncipiran prostor ''open space'' modela kuhinjsko- trpezarijskog dela sa dnevnim boravkom, blage kosine ne utiču na funkcionalnost prostora, stan poseduje 6 ostava približe površine 10m2 kao dodatak postojećoj kvadraturi, u cenu ulaze ugradna kuhinja, tehnika i kompletan nameštaj, stan bez ulaganja, dobra infrastruktura, brzo useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Vukov spomenik Vojvode Bogdana Jednoiposoban prodaja Kompletno renoviran stan, lux kvaliteta. U Ulici Vojvode Bogdana mirnoj I jednosmernoj ulici u samom srcu Zvezdare a u neposrednoj blizini Bulevara,Vukovog spomenika nalazi se kvalitetno gradjena zgrada od crvene fasadne cigle.Zgrada je veoma dobro odrzavana I poseduje lift,video nadzor,interfon .Ulaskom u stan nalazite se u funkcionalnom hodniku iz kojeg se sa leve strane u odnosu na ulazna ulazi u kuhinju sa trpezarijom iz koje se izlazi na lodju sa koje se pruza pogled na dvoriste zgrade I lepo uredjeno decije igraliste .Slede dve veoma lepe I suncane sobe od kojih je jedna dnevna od16m2 a druga spavaca od 10m2 iz kojih se isto tako moze videti dvoriste zgrade.Na krajnjoj desnoj strani hodnika se ulazi u kupatilo koje je kompletno I sa stilom renovirano . Stan ima ugrađen klima uređaj,stolarija je zamenjena .Stan ima pripadajući podrum od 3 m2 i pravo korišćenja zajednicke terase na spratu, koja gleda na ulicu. U okolini se nalazi više fakulteta, osnovnih i srednjih škola, kao i supermarketa . Kupac plaća proviziju 2%
Čukarica Makiš Bore Stankovića plac Lep plac, idealan za poslovni prostor, magacin, tj. objekte komercijalnog karaktera. Bliže starom makiškom putu. Frontalni deo do ulice 57,63 m. Agencijska provizija 2%
izdavanje Dedinje (Rtv Pink) Petosoban Krupanjska AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE : Izdaje se uknjižena kuća u rezidencijalnom delu Dedinja sa manjim zasebnim plecem. Kompletno opremljena i nameštena. Depozit obavezan. Za svaku preporuku. PROSTORIJE : I NIVO: Garaža, prestorije za održavanje, soba sa bilijar stolom II NIVO: Dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo III NIVO: Spavaće sobe, kupatilo.
Trosoban prodaja Beograd Zemun Zemun centar Zemun-centar Bežanijska 3.0, 108m2, TA, salonski, interfon, internet, ktv, podrum. Bežanijska ulica spada u jednu od traženijih ulica u Zemunu, kako za poslovanje tako i za stanovanje sa obiljem prodajnih i zanatskih radnji. Prostire se od Glavne ulice do raskršća Ugrinovačke, Ivićeve i Vrtlarske. U prilici smo da Vam ponudimo salonski tip stana, u objektu sa početka prošlog veka. U predhodnom periodu je delimično renoviran i odrađena je dogradnja ali i dalje su potrebna određena ulaganja. Pogodan za obavljanje raznih delatnosti kao i za stanovanje. Visina plafona je 3m i postoje dva ulaza. Ispod stana je podrum od 80m2. Od prostorija: dve spavaće sobe, ulazni antre, radna soba, gardarober, hodnik, kuhinja i kupatilo. Uknjižen kao idealni deo, brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3948 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Salonski stan. Izvorno stanje. Stara gradnja.
Beograd prodaja Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Blok 37 Bulevar Milutina Milankovića Trosoban 3.0, 100m2 (dve terase) 4/4, CG, renoviran, interfon, interfon, Ktv, podrum Blok 37 jedan je od stambenih blokova Novog Beograda. Oivičen je ulicama Bulevar Arsenija Čarnojevića, Tošin Bunar, Bulevar Milutina Milankovića i ulicom Narodnih heroja. Blok 37 je jedan od najstarijih novobeogradskih blokova čija izgradnja je završena u potpunosti 1968. godine. U naselјu se nalazi osnovna škola i vrtić, a takođe je odlično povezan sa gradom linijama gradskog prevoza. U prilici smo da vam ponudimo odličan, potpuno renoviran stan na četvrtom, poslednjem spratu kvalitetne zgrade okružene zelenilom koja je građena osamdesetih godina. Stan je po strukturi trosoban, komletno sređen kvalitetnim materijalima u skladu sa modernim arhitektonskim rešenjima ( nove hidro i elektro instalacije, grejanje novo, novi krov, urađeni gipsani radovi, hrastov parket, prvoklasna pvc stolarija u braon boji). Jednostrano orijentisan ka parku čime je izolovan od buke, svetao, odličnog rasporeda prostorija. Ukras stana su dve velike terase dekorisane kamenom. Stan ima i pripadajuci podrum. Iznad stana je tavan stambene visine većim delom, te se iz stana budući kupac može proširiti celom dužinom postojećeg prostora, uz potpise kućnog saveta. S obzirom da je iznad, pre nekoliko godina, vrlo kvalitetno odrađen krov kose konstrukcije. Od prostorija: ulazno predsoblje, dnevni boravak na koji se nastavlja trpezarija, kuhinja, hodnik, dve spavaće sobe, kupatilo, dve terase. Uknjizen na 70m2, brzo useljiv. Po rečima vlasnika stana sa terasama blizu 100m2. Za svaku preporuku. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3949 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Zemun Zemun Gornji grad Gornji Grad Prvomajska Dvosoban prodaja 2.0, 63m2(lođa 7m2), 1/5, lift, CG, interfon, internet, telefon, ktv, podrum Ulica Prvomajska nalazi se u delu opštine Zemun koji se zove Gornji grad. Sama ulica se prostire između Ugrinovačke i ulice Marije Bursać. U neposrednoj blizini se nalazi kompletna infrastruktura koja je neophodna za lep i ugodan život. U prilici smo da vam ponudimo prostorno dobru i konfornu dvosobnu nepokretnost u zgradi zidanoj 1977.godine. Stan se nalazi na prvom spratu od pet, jednostrano je orijentisan (zapadno), svetao i sunčan, bez buke, funkcionalnog rasporeda prostorija jer se iz hodnika se ulazi u sve prostorije komotnih veličina. Upotpunjen je ugradnim plakarima, koji su u ceni stana, kao i kuhinjski elementi. Stan je u izvornom stanju i održavan, što budućem vlasniku daje mogućnost da kroz sređivanje dobije prostor po svojoj želji. Stanu pripada podrumska prostorija na korišćenje. Od prostorija: predsoblje, kuhinja koja se nastavlja na trpezariju, dnevni boravak sa izlaskom na lođu, spavaća soba i kupatilo. Uknjižena zgrada, vlasnik poseduje svu potrebnu dokumentaciju za knjiženje stana. Grejna površina je 56m2, po rečima vlasnika merena površina sa lođom je oko 63m2. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3952 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, U fazi knjiženja Izvorno stanje. Stara gradnja.
Zemun Zemun centar Zemun-centar Trosoban Preka stan 3.0, 94m2, pr, EG, interfon, internet, telefon, ktv, klima, podrum Ulica Preka je mala ulica koja se nalazi između Triglavske i Gundulićeve i odmah nadomak KBC Zemun. U neposrednoj bilizini je i Zemunski park, sportka hala „Pinki“, osnovna škola, vrtić, fakultet. Od Preke ulice svega nekoliko minuta hoda je potrebno do Glavne ulice i samog Madlenijanuma, tako da se u okolini nalazi sve što je potrebno za komforan život. U prilici smo da Vam ponudimo odličan stan, salonskog tipa u centru Zemuna. Stan je renoviran u potpunosti, zamenjene su elektro-instalacije, stolarija, vodovodne cevi. Visina plafona je prilikom renoviranja spuštena sa 3.20m na trenutnih 3m. Stan je lepo osvetljen tokom celog dana i ako se nalazi u prizemlju, s ozbirom da je trostrano orijentisan. Sastoji se od ulaznog hodnika iz koga se ulazi odmah u prostranu kuhinju koja je opremljena svim novim potrebnim ugradnim uređajima koji ostaju u stanu. Dve spavaće sobe su izuzetno velike i svetle, a jedna od njih se lako može adaprirati u dve manje spavaće sobe. Dnevni boravak je prostran i hodnikom povezan sa kupatilom i toaletom. I kupatilo i toalet imaju prirodnu ventilaciju. Iznad stana nalazi se tavanski prostor u koji se ulazi izvan stana, tako da je lako adaptibilan u još jednu odvojenu stambenu jedinicu. Takođe stan poseduje i podrum od oko 30m2. Od prostorija: antre, dnevni boravak, kuhinja, degažman, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet. Uknjižen na 91m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3953 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja.
prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 21 Dvosoban Bulevar Zorana Đinđića 2.0, 47m2 (plus lođa), 11/11, CG, lift, interfon, internet, ktv. Blok 21 smešten je između Bulevara Mihajla Pupina, Bulevara Zorana Đinđića i Ulice Milentija Popovića. Ova novobeogradska lokacija jedna je od najprestižnijih pošto se u njenoj neposrednoj blizini nalaze TC "Ušće", hotel "Hyatt" i Sava centar.U bloku se nalazi sva potrebna infrastuktura za udobno stanovanje. U prilici smo da Vam ponudimo odličnu dvosobnu nepokretnost u održavanoj zgradi sa liftom, interfonom i video nadzorom. Oko zgrade se nalazi dosta zelenih površina kao i nezonirani parking prostor. Stan je izuzetno funkcionalnog rasporeda prostorija, iz hodnika se može pristupiti svim prostorijama. Veoma je svetao, maksimalno iskorišćene kvadrature, zaštićen od saobraćajne buke. Pre nekoliko godina renoviran pa samim tim ne zahteva veća ulaganja. Ukras stana je velika lođa sa otvorenim pogledom. Odlična prilika za kupovinu i sigurna investicija za rentiranje. Od prostorija: ulazni hodnik, kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, lođa. Uknjižen na 47m2 (samo 3m2 od 10m2 lođe je ušlo u uknjiženu kvadraturu) i brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3954 Video interfon, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Jednoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Ledine NBGD Ledine Oplenačka U prilici smo da Vam ponudimo 1.5-soban stan u modernom kompleksu novogradnje na najlepšem delu Ledina. Stanovi su kompletno završeni i opremljeni kvalitetnim materijalima koji su ugrađeni po svim građevinskim standardima: sigurnosna termoizolovana vrata, PVC stolarija (nemački petokomorni prozori sa roletnama), hrastov parket, etažno grejanje sa sistemom za daljinsko upravljanje, unutrašnja stolarija od lakiranog medijapana sa širokim štok lajsnama, španska keramika. Odlična povezanost ka svim delovima grada, stajalište sa šest linija gradskog prevoza (72,601,603,604,605,610). Svi stanovi poseduju pripadajuće numerisano parking mesto koje ulazi u cenu stana. PROSTORIJE: Dnevna soba sa kuhinjom (21.6m2), spavaća soba (9.1m2), kupatilo (3.3m2), terasa (7.3m2), hodnik (4m2). Za sve ostale informacije, zakazivanje gledanja pozovite naš prodajni tim. DIREKTNA PRODAJA-BEZ PLAĆANJA PROVIZIJE R-ID: #175 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Nije prizemlje Može na kredit Odmah useljiv
Beograd izdavanje Zvezdara Učiteljsko naselje Učiteljsko Naselje ŽIVKA DAVIDOVIĆA Dvosoban Nov, svetao i kompletno opremljen stan. Neposredna blizina okretnice tramvaja, TC Aviv park i Bulevara kralja Aleksandra. Maxi u zgradi, CG po utrosku (kalorimetar). Bez kucnih ljubimaca. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Vračar Hram Hram Sv. Save SVETOG SAVE Trosoban izdavanje Izdaje se trosoban namesten stan kod Hotela Slavija u centru Vracara u ulici Svetog Save 20, stan se nalazi na trecem spratu i zgrada ima lift. Stan poseduje dve spavace sobe, veliku dnevnu sobu sa francuskim balkonom i pogledom na Hram Svetog Save, takodje poseduje i kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i jedan dodatni toalet. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Salonski stan. Stara gradnja.
Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković 9,0 soba DUKATSKA kuca KUĆA NA VOŽDOVCU , LUX .550 m2 ODMAH USELJIVA .KUĆA IMA VINSKI PODRUM , VEŠERAJ,GREJANJE NA ČVRSTO GORIVO U PRIZEMLJU IMA VELIKA DNEVNA SOBA , 2 SOBE I 2 KUPATILA. NA PRVOM SPRATU IMA 4 SPAVAĆE SOBE I 3 KUPATILA U POTKROVLJU SE NALAZI DNEVNA , SPAVĆA SOBA I 2 KUPATILA POVRŠINA PLACA JE 7, 7 ARI AG PROVIZIJA 2 % Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Ostava
prodaja Zvezdara Bulbuder Bulbulder Četvorosoban DIMITRIJA TUCOVIĆA Na prodaju stan u ulici Dimitrija Tucovića povrsine 165 m2 sa terasom povrsine 51 m2, SA GARAŽOM.ODMAH USELJIV . AG PROVIZIJA 2 % Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Jednoiposoban prodaja Kopaonik - VIKEND NASELJE ODLIČAN APARTMAN NA KOPAONIKU , POTPUNO NAMESTEN . AG PROVIZIJA 2 %TV, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Kopaonik prodaja - VIKEND NASELJE Dvosoban ODLICAN APARTMAN NA KOPAONIKU , NOV , NAMESTEN -ODMAH USELJIV . AG PROVIZIJA 2 %TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
- NASELJE TRESKA prodaja GRADJEVINSKO ZEMLJIŠTE POVRSINE 4, 4 ARA. AG PROVIZIJA 2 %
BUDVA (Centar) - Dvoiposoban MESTO MARKOVIĆE apartman APARTMANI NA PUTU KA CETINJU .3 , 5 KM OD BUDVE . AG PROVIZIJA 2 %TV, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
prodaja BUDVA (Centar) - Jednoiposoban PUT ZA MARKOVIĆE APARTMAN 30 M2 , NA 3, 5 KM OD BUDVE . AG PROVIZIJA 2 %TV, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Jednosoban prodaja Budva BUDVA (Centar) - PUT ZA MARKOVIĆE JEDNOSOBAN APARTMAN NA 3, 5 KM OD BUDVE AG PROVIZIJA2 %Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane