Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Palilula Višnjička banja Sestara Bukumirović

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Trosoban Ako vam je potreban elegantan, komforan, svetao porodican stan sa podrumskim prostorom i garazom na dobroj lokaciji, ovo je stan za vas. Stan je uknjizen, vlasnik 1/1 i nalazi se na drugom spratu sa liftom u zgradi sa CG gradjenoj 1974. uvucena u dvorisni deo tako da je tih i miran sa pogledom na novi Beograd. Dvstrano je orijentisan severo-istok / jugo-zapad. Lokacija ovog stana je posebno interesantna. Na 900 m udaljen od mostarske petlje, kao i od kule Beograd na savskoj promenadi gde se stize peske za 10 min. Pored zgrade nalazi se vrtic i KUD Abrasevic, a na udaljensoti od 300 m nalazi se Osnovna skola Njegos i srednja skola tj. gimnazija sv. Sava. Stan je prostran i ima odlican raspored prostorija. Dve spavace sobe sa kupatilom, deganzmanom i garderoberom cine jednu odvojenu celinu, spavaci blok dok drugi deo stana ima odvijenu kuhinju sa ostavom, trpezariju, predsoblje sa posebnim toaletom, veliki dnevni boravak sa izlazom na terasu.
Savski venac Savski venac lokacija Petosoban prodaja Izuzetan luksuzno opremljen salonski stan u predivnoj predratnoj zgradi na prestižnoj lokaciji. Izvanredan i funkcionalan raspored. Dvostarno orjentisan sa fantastičnim pogledima na park Manjež, Hotel Slavija, Hotel Hilton, kao i na Ministarstvo Finansija, Beograd na vodi, kulu Ušće. Predivna i nesvakidašnja zastakljena terasa. Grejanje i hlađenje, toplotna pumpa, fan coil aparati, podno grejanje kupatila. Visina plafona 3.20m, lift do 3. sprata. Postoji mogućnost kupovine stana iznad i spajanje u duplex od ukupno 230m2.
Savski venac Savski venac lokacija Petosoban stan Jedinstven luksuzno opremljen penthouse u predivnoj predratnoj salonskoj zgradi na prestižnoj lokaciji. Izvanredan i funkcionalan raspored. Dvostarno orjentisan sa nesvakidašnjim pogledom na Ministarstvo Finansija, Beograd na vodi, kulu Ušće. Izuzetno svetao, sa francuskim balkonima. Grejanje i hlađenje, toplotna pumpa, fan coil aparati, podno grejanje kupatila. Lift do 3. sprata. Postoji mogućnost kupovine stana ispod i spajanje u duplex od ukupno 230m2.
prodaja Voždovac Šumice Dvosoban Kompletno sredjen stan, nova unutrasnja i spoljna stolarija, parket, kvalitetna keramika, villeroy&boch i grohe sanitarije, sigurnosna vrata, ugradni plakari i kuhinja nova i komplet opremljena. Stan je bez ikakvih ulaganja, kao nov.
prodaja Beograd Novi Beograd Belvil (A blok) Prodaja garažnog mesta u III fazi, prvi nivo garaža.
Beograd izdavanje Palilula Profesorska kolonija Cvijićeva 3 Izdajem lokal,Cvijiceva 3,lokal 2, 50m2 prizemlje+50m2 podrum Izlog gleda na ulicu, centralno grejanje, Al izlog, telefonska linija, klima, internet, sigurnosne rešetke, novogradnja izmedu MUPa i škole, 580 eura mesecni zakup, Lokal slobodan, mob. 063207706
Stari Grad Stari Grad lokacija prodaja Centar Beograd kod Botanicke baste 63m2 kao na slikama hitno povoljno
Ruma Ruma okolin Platičevo poslovni prostor Prodaj se prozvodni pogon ( proizvodnja obuće) površine 450 m2, kapaciteta do 120 radnika sa kompletnom infrastrukturom i opremom. Obezbeđeno inostrano tržište za celokupnu proizvodnju. Sam prostor daje mogućnost izmene namene,u sklopu hale pored proizvodnog pogona nalazi se kuhinja za pripremu obroka za radnike, odvojeni toaleti za više osoba i magacinski prostor. Prednost je i lokacija, blizina magistralnog puta Šabac-Ruma,kao i autoputa Bg-Zg. Cena kompletnog objekta sa opremom 95 000 e
prodaja Palilula Borča Jednosoban Prodajem stan u Borči 1, blizu škole, vrtića, doma zdravlja. Stan ima 36m2, jednosoban. Prvi sprat. Nije uknjižen. Moguć dogovor.
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Politika Hilandarska Uknjižen stan u centru Beograda, Hilandarska ulica. Sastoji se od: hodnika, dve sobe, kupatila, prostrane kuhinje, ostave, zastakljene terase i otvorene terase. Stanu pripada i podrum u zgradi. Stan je na 4 spratu, grada nema lift. Površina stana bez terasa je 54m2 a sa terasama je 60m2. Za sređivanje.
Beograd prodaja Zemun PRVOMAJSKA Prvomajska Troiposoban Funkcionalan troiposoban, dvostrano orijentisan, stan na odličnoj lokaciji. Idealan za porodicu, sa balkonom koji gleda na ulicu i dvorište. Izvorno 2,5 adaptiran u 3.5. Od prostorija ima hodnik, veliku dnevnu sobu, tri spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom i kupatilo. Blizina svih infrastrukturnih sadržaja. Agencijska ndoknada 2% uknjizen 6/12 Prvomajska || dokumentacija : uknjizen
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvoiposoban prodaja Prodaje se stan na Novom Beogradu u ulici Dr. Ivana Ribara (Blok 61). Velicina: 67m2 + terasa. 2,5 soban - 2 spavace sobe, 1 dnevna soba sa izlaskom na terasu i povezanom kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i 2 hodnika.
Savski venac Savski venac lokacija Jednosoban stan Na primamljivoj lokaciji, u neposrednoj blizini Novog Beograda, Knez Mihajlove, Trga Republike, Terazija, Kosancicevog Venca, nalazi se ovaj funkcionalni stan. Zbog savršene lokacije, idealan je za studente, kao i za poslovni prostor, izdavanje ili neku drugu namenu. Infrastrukturu i saobraćajnu mrežu ne treba ni naglašavati. Zgrada je uredna. održavana i poseduje novi lift i interfon. Stan se sastoji od predsoblja, kupatila, sobe, kuhinje sa trpezarijom (prirodna ventilacija u svakoj prostoriji, svetao). Podrum,CG. Stan je renoviran 2020 godine, zamenjene su vodovodne instalacije i elektricne u kupatilu i kuhinji. Nalazi se na visokom prizemlju, 2m iznad nivoa tla. Uknjizen je na vlasnika, bez tereta.
prodaja Čukarica Banovo brdo Ada Mall Trosoban Paštrovićeva LUX stan, dvostrano orijentisan, u neposrednoj blizini sva prateća infrastruktura. Stan se prodaje sa nameštajem i belom tehnikom koji su uračunati u cenu stana. Kontakt: Srđan 066/6111222 Agencijska provizija je 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Stanovi u izgradnji razlicitih struktura i spratnosti, porodicno mesto. Odmah iza Farmaceutskog fakulteta. Ulaskom u suinvestitoraki ugovor ne placate porez na prenos apsolulutnih prava broj stanova ogranicen! Popust pri kupovini 30%
Beograd prodaja Novi Beograd Belvil (A blok) Prodajem zasebnu garažu u naselju Belvil. Sama garaža ima 24m2 i ima odvod za vodu. Ispred garaže postoji mogućnost korišćenja garažnog mesta (13m2) pripadajućeg dela garažnog pred-prostora, bez ometanja drugih korisnika. Garaža je idealna i može se koristiti kao magacinsko - dostavni prostor. Prvi vlasnik. Vrata na daljinski.
Palilula Krnjača prodaja Prodaje se nov lokal u centru Krnjace 50 m od poste,etazno grejanje,klima wc
Stari Grad Trg republike Četvorosoban stan Namešten, četvorosoban stan u mirnoj ulici.Stan je ukupne površine 83kvm, u neposrednoj blizini Knez Mihailove ulice u gornjem delu ulice Dobračina, odmah u blizini Narodnog pozorišta.Sam stan je dvostrano orijentisan, prostran, bez buke,poseduje dve manje terase. . Retko u ponudi
prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Dvosoban Lep, funkcionalan i svetao dvosoban stan sa prelepim pogledom na park. Stan je prazan i odmah useljiv. Potrebno je renoviranje kupatila I kuhinje. Nalazi se na odlicnoj lokaciji,preko puta Starog Merkatora, u blizini skola,vrtica,prodavnica,doma zdravlja i autobuskih stajalista koji povezuju Zemun,centar I ostale delove grada.
7,0 soba prodaja Beograd Savski venac Dedinje Diane Budisavljević 7.0, 369m2 (terasa), 3/4, LUX, duplex, EG (gas/solarno/toplotne pumpe), klima, garažno mesto, lift, video nazdor, obezbeđenje, alarm, ostava, interfon, telefon, ktv. Dedinje spada u jedan od najmirnijih i najlepših delova Beograda. Vremenom se profilisao kao mesto za luksuzan život van gradske vreve, a nadomak centra grada, gde se kultura i karakter individualnog stanovanja u privatnim vilama prepliće sa probranim susedstvom rezidencijalnih objekata i ambasada i luksuznih stambenih zgrada. U prilici smo da Vam ponudimo retko luksuznu i komfornu nepokretnost u najlepšem i najmirnijem delu Lisičijeg potoka, na par stotina metara od Kraljevog kompleksa. Stan se nalazi na dva poslednja nivoa četvorospratnice, sa liftom, zidane 2014. godine. Zgrada je primer kvalitetne i luksuzne gradnje, pa je uz dobro održavanje zadržala izgled novog. Stan je izuzetno luksuzan, komforan, funkcionalan i svetao. Koncipiran je tako da je donji deo dnevni a gornji spavaći. Sve prostorije su vrlo komforne. Stan, zgrada i prostor oko zgrade su do najsitnijih detalja osmišljeni i urađeni vrlo luksuzno i kvalitetno. U stanu su ugrađeni najkvalitetniji materijali i oprema. Notu luksuza dodatno pojačava estetska rasveta sa ukusom raspoređena po stanu. Komforu naročito doprinose dva toaleta na donjem nivou i dva kupatila na gornjem. Iz dnevnog boravka se izlazi na lepu terasu, sa širokim otvorenim pogledom, kao stvorenu za uživanje. Uz spavaće sobe se nalaze i veliki garderoberi. Grejanje je etažno na kombinaciju gasa, solarne energije i toplotne pumpe, pa je vrlo ekonomično. U cenu je uračunat kompletan nameštaj i oprema, vrhunskog kvaliteta. Kuriozitet je direktna veza liftom od stana do garaže u zgradi, gde se nalazi ostava i jedno garažno mesto koje je uračunato u cenu. Deljiv je na više stambenih jedinica. Od prostorija: Donji nivo – antre, radna soba, tehnička soba, vešeraj, dečija igraonica, kuhinja objedinjena sa trpezarijom, ostava, dva toaleta, dnevni boravak i terasa. Gornji nivo – predsoblje, dva kupatila, tri spavaće sobe, višenamenska soba, dva garderobera. Uknjiženo na 369m2 i odmah useljivo. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3806 Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Ostava
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane