Indjija  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Indjija prodaja - INĐIJA

slične nekretnine * :

Indjija prodaja - INĐIJA Šestosoban Prodaje se ekstra opremljena kuća u neposrednoj blizini centra grada. Kuća je tvrde gradnje sa keramičkim crepom bakarnim olucima i kompletnom hidro i termo izolacijom. Na površini od 824 m2 nalazi se velika kuća do ulice, dvorišna zgrada, igralište za basket te bašta sa posađenim voćem.Kuća do ulice u strukturi sastoji se od velikog podruma, hola, hodnika velike kuhinje, tpezarije sa dnevnim boravkom, spavaće sobe, ostave i kupatila. Na spratnom delu nalaze se dve dećije sobe, gostinska soba, vešernica i veliko kupatilo.Sobe imaju terase koje su ograđene betonskim ukrasima.Keramika je španska, kuhinja ručni rad, stolarija i parket sve u hrastu.Iza kuće nalazi se predivan vrt u cveću sa garniturom za sedenje i raznim ukrasima. Dvorišna zgrada sastoji se od velike letnje kuhinje sa kupatilom i predivnom velikom terasom. U produžetku nalazi se još jedna manja letnja kuhinja .U produžetku je igralište za basket i bašta.Kuća se prodaje sa stvarima.
Indjija Indjija Inđija Šestosoban prodaja Prodaje se kuća u eltinom delu Inđije. Kuća je luksuzno sređena i strukturi sastoji se u prizemlju od kotralrnice, letnje kuhinje, velike trpezarije sa velikiom kuhinjom, spavaćom sobom i kupatilom. U prizemlju kuće nalazi se kuhinja sa velikom trpezarijom i velikim dnevnim boravkom sa odvojenom bibliotekom i dve spavaće sobe te kupatila. Iz dnevnog boravka izlazi se na veliku terasu sa roštiljem i izlaskom u dvorište. U potkrovlju kuće nalaze se dve spavaće sobe, kupatilo veliki dnevni boravak, sa izlaskom na terasu. Podovi u kući su u hrastu i keramici. Zidovi u lamperiji i u gipsu. Stolaija je hrastova, drvena. Garaža je u sklopu kuće za dva automobila.
- Kralja Petra I Karađorđevića Inđija poslovni prostor NA PRODAJU 6 GARAŽA U NOVOIZGRAĐENOJ STAMBENOJ ZGRADI U ULICI KRALJA PETRA I POVRŠINE OD 11.41 M2 DO 13.23 M2.
prodaja - Ostalo Beška Garsonjera Prodaju se novi stanovi u Beški između ostalog garsonjere površine od 40 m2 koja se u strukturi sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje i velike sobe sa izlaskom na terasu. Centralno grejanje, parket, vlasništvo 1/1
prodaja Indjija - Ostalo Novi Slankamen Prodaje se plac u samom centru Novog Slankamena, kod pravoslavne crkve na kojem se nalazi stara kuća koja je za rušenje pa samim tim na placu ima voda i struja. Plac se nalazi uz sam asvalt pogodan za izgradnju stambenog ili poslovnog objekta. Plac je širine 14,5 metara i dužine 201 metar.
Indjija izdavanje - Ostalo Beška Izdaje se lokal u Tržnom centru u Beški, površine 42 m2. U strukturi sastoji se od lokala i dela sa sanitranim čvorom. Grejanje u lokalu je na peći na gas. Pogodan je za sve vrste delatnosti, zadnji put lokal je bio izdat za kladionicu.
- Ostalo Beška izdavanje Izdaje se lokal u Tržnom centru u Beški, površine 42 m2. U strukturi sastoji se od lokala i dela sa sanitranim čvorom. Grejanje u lokalu je na peći na gas. Pogodan je za sve vrste delatnosti, zadnji put lokal je bio izdat za kladionicu.
- Ostalo Banstol Jednosoban kuca Prodaje se vikendica na Banstolu, od glavnog puta prema Novom Sadu udaljena 2 kilometra. Do vikendice se dolazi tvrdim putem ( makadam ). Vikendica je nove gradnje na placu od 3000 m2, zasađenim mladim voćem koji daje rod. Vikendica se u strukturi sastoji od hodnika, prostora predviđenog za kupatilo, kuhinje sa dnevnim boravkom i spavaće sobe. U dvorištu se nalazi nus prostorija koja služi za odlaganje alata ispod koje se nalazi bazen za vodu od 32 m3 i bunar dubine 42 metra. Voda, struja monofazna,uknjižena, vlasništvo 1/1.
izdavanje - Ostalo Novi Karlovci Izdaje se hala površine 250 m2 u neposrednoj blizini mesta Inđija. Hala je kompletno opremljena za bilo koju vrstu delatnosti. Kamionski pristup, internet, kancelarijske prostoroje.
prodaja Indjija - Ostalo Slankamenački vinogradi Prodaje se plac sa kompletno infrastukturom. Vlasništvo 1/1
Indjija prodaja - Ostalo Novi Slankamen Prodaje se jutro i pol voćnjaka i to u dve parcele jedna površine od jednog jutra i druga površine od oko pola jutra. Voćnjaci su zasađeni vrstama jabuka i to Ajdaret oko 70%, Jonagold od oko 30% i ima oko desetak stabala zlatni delišes. Cena je za jutro 10000 evra a za pola jutra 8000 evra. Oko cene je moguć dogovor.
- Ostalo NOVI KARLOVCI prodaja Prodaje se poljoprivredno zemljište i to jedno na putu iz Novih Karlovaca prema Banovcima, a drugo uz put koji vodi prema Staroj Pazovi. Zemljište koje je na putu prema Banvcima površine je 1 ha 24 ara i 80 m2, a zemljište prema Staroj Pazovi površineje 2 ha, 99 ara, 03 m2. Vlasništvo 1/1. Cena po jutru je 10000 evra.
- Ostalo Beška Jednosoban stan Stan površine 46 m2 koji se u strukturi sastoji od hodnika, kupatila, dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe i ostave. Patosi u parketu, centralno grejanje, interfon. Stan ima zaseban ulaz.
prodaja - Ostalo Krčevine Dvosoban Prodaje se vikendica u vikend naselju Inđije. Vikendica je građena od tvrdog materijala, ciglom, na placu od 911 m2. Na placu se nalazi bunar. U strukturi sastoji se od kuhinje, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i ostave. Na placu je zasađeno voće. Vrlo povoljna nekretnina u neposrednoj blizini grada.
Dvosoban prodaja Indjija - Ostalo SLANKAMENAČKI VINOGRADI Vikendica na glavnom putu. U strukturi sastoji od kuhinje sa dnevnim boravkom, spavaće sobe, hodnika i velike terase. Vikendica je izgrađena na placu koji je zasađen voćem, prilaz odličan. U kući je provedena voda i struja s tim što je voda tehnička tj. snabedevanje iz bazena, a struja je delom na agregat a delom solarno.
Indjija prodaja - Ostalo GLADNOŠ Dvosoban Vikend kuća, tvrde gradnje, udaljena od Inđije nekoliko kilometara i strukturi se sastoji od hodnika, kupatila, dve sobe i kuhinje. Kuća je renovirana, stolarija je drvena. Kuća je odmah useljiva.
- Ostalo Novi Slankamen Dvosoban prodaja Prodaje se kuća na odličnoj lokaciji koja se u strukturi sastoji od hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, ostave, kupatila i dve spavaće sobe. Kuća je kompletno građena tvrdim materijalom, puna ploča. Patosi u kući su laminatu, etisonu i keramici. Stolarija drvena, grejanje na peći na drva. U kući su potrebna ulaganja mada je osposobljena tako da se u njoj može odmah živeti. U dvorištu kuće nalazi se garaža i ostale nus prostorije a iza svega toga bašta. Kuća je na odličnoj lokaciji, odnosno nalazi se na izlazu iz Novog Slankamena tako da se bukvalno peške može doći do Starog Slankamena odnosno do Dunava. Vlasništvo 1/1.
- Ostalo Banstol Dvosoban kuca Kuća na ogromnom placu na kojem je zasađen vinograd i voćnjak uz glavni put Inđija-Novi Sad. Kuća se u strukturi sastoji od podruma, prizemlja i potkrovlja. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje, trpezarije, velikog dnevnog boravka i kupatila.U potkrovlju kuće nalaze se dve spavaće sobe sa izlaskom na terasu.Patosi u kući su u kvlaitetnom parketu i laminatu. Stolarija delimično PVC a delimično drvena u dobrom stanju. Grejanje u kući je centralno na drva. Voda je iz vlastitog bazena od 20000 m3, na hidrofor. Kuća poseduje klimu mada je smeštena na tkvom mestu gde nije potrebna klima. Izolacija strioporom i fasada. U sklopu kuće nalazi se i garaža. Kuća je idelna za staovanje ili za bavljenje turizmom na tom području. Vlasništvo 1/1. Oko cene moguć dogovor.
prodaja - Ostalo Beška Dvosoban Prodaju se novi stanovi u centru Beške površine od 40 do75 m2.Stanovi su novi, do sada neuseljevani.Stolarija u stanovima je kvalitetna drvena. Patosi su u odličnom parketu. Na terasama su keramičke pločice.Svaki stan ima zasebno centralno grejanje. Unutrašnja stolarija je odlična drvena. Stanovi se nalaze u centru Beške.
Dvosoban prodaja Indjija - Ostalo Beška Prodaje se više stanova, novih, neuseljenih površine od 56,82 m2,54,31 m2, 59,83 m2,57,52 m2,74,93 m2,80,76m2 i 90,48 m2. Svaki stan ima terasu,centralno grejanje, zasebna struja, patosi u stanovima u odličnom parketu. Stanovi se nalaze u centru Beške. Vlasništvo 1/1.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane