Indjija  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Indjija prodaja -

slične nekretnine * :

Indjija prodaja - Šestosoban Kuća na 5 minuta od centra grada. U strukturi kuća se sastoji od suterena, prizemlja, sprata i tavanskog prostora. Suteren se sastoji od hodnika, dve sobe i dnevnog boravka. Iste strukture se sastoji i prizemlje i sprat kuće. U kući je potrebno izvršiti izvesna ulaganja. Kuća je pogodna i za etažiranje te se može koristiti kao dva zasebna stana. Kuća je takođe povoljna za izdavanje. Vlasništvo 1/1.
- Šestosoban prodaja Kuća koja s u strukturi sastoji od suterena u kojem se nalazi garaža i podrum, prizmelja koje se sastoji od ograđene terase,prostorije uz terasu koja služi kao dnevni boravak, zatim hodnika iz kojeg se ulazi u podrum i penje na sprat, kupatila, velike kuhinje, trpezarije i velikog dnevnog boravka. Na spratu kuće nalazi se još jedna kuhinja, trpezarija, dnevni boravak sa kaminom, velikog kupatila i dve spavaće sobe sa izlaskom na terasu. Stolarija na kući je visokog kvaliteta aluminijum i PVC, u braon boji, sem ograđene terase koja je u beloj boji.Patosi u kući su u parketu i keramici, kvalitetnog materijala i usklađenog dezena. Kuća se prodaje kompletno sa stvarima sem jedne spavaće sobe, koje su kompletno uvežene iz Nemačke. Grejanje u kući je centralno na gas. U kući se nalaze posebno dve ostave i dva podruma. Kuća je kompletno izolovana i fasada je nova. Dvorište kuće je lepo uređeno sa rasvetom i ostalim ukrasnim detaljima. U kući je ugrađen alarmni sistem.
- Šestosoban kuca Prodaje se stambeno poslovni prostor ukupne površine 305 m2,na 500 metara od centra grada. Nekretnina se sastoji od dela za stanovanje i dela u kojem je postojeća igraonica za decu. Deo za stanovanje sastoji se od kuhinje, velikog dnevnog boravka, hodnika i dve sobe. Igraonica je iz tri dela ( za različite uzraste dece ), sa sanitarnim čvorom i posebnom prostorijom za roditelje u sklopu koje je i kafić, sve vrlo lepo opremljeno i potpuno spremno za rad, tj. igraonica je i sada u radu. Kompletan objekat je pod video nadzorom, tj. dok roditelji opušteno piju kafu gledaju na TV ekranu kako se deca bezbrižno igraju. U dvorištu se nalaze još manja dva lokala. Kuća-poslovni prostor poseduje i vinski podrum. Dvorište kuće je sve u behatonu. Kuća poseduje svojih 6 parking mesta. Patosi u kući su u mermeru i to kompletno patosi. Grejanje je centralno na gas. Struja je industrijska 34 KW.Stolarija na kući kvalitetna drvena. Poseduje 4 klime. Kapija je kovana sa otvaranjem na daljinski.
prodaja - Šestosoban Kuća u dvosmernoj ulici,koja se u strukturi sastoji od prizemlja i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje, kupatila, ostave i dve spavaće sobe. Sprat kuće sastoji se od hodnika, kuhinje, trpezarije i dve spavaće sobe. Ispred ulaza u spart kuće nalazi se velika terasa dimenzije 9 x 7 metara. U dvorištu se nalaze još jedna soba i nus prostorije kao i garaža. U zadnjem delu dvorišta nalazi se mladi voćnjak. U prizemlju kuće nalazi se i lokal površine od oko 40-tak m2 u koji je u radu i sastoji se od tri prostorije i kupatila. U prizemlju kuće stolarija je drvena a na spratu je nova PVC stolarija. Patosi su u parketu, grejanje je centralno na gas.
Šestosoban prodaja Indjija Indjija Indjija Kuća u mirnom delu grada koja se sastoji od prizemlja, sprata i potkrovlja. Kuća je kompletno izolovana. Svaki deo kuće sastoji se od hodnika, kupatila, kuhinje, sa dnevnim boravkom i dve velike sobe. U dvrištu kuće nalaze se dve garaže, radionica sa kancelarijskim prostorom, te dva zasebna uređena jednosobna stana. Patosi u kući su u laminatu, delom u keramici a delom u etisonu. Stolarija je drvena i PVC.
Indjija prodaja - Šestosoban Kuća se u strukturi sastoji od suterena,prizemlja,sprata i potkrovlja.U suterenu kuće nalazi se garaža i prostorije koje služe kao ostave.Sprat kuće sastoji se od hodnika, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i izlaskom na terasu,kupatila i spavaće sobe.Sprat kuće sastoji se od hodnika,četiri spavaće sobe iz kojih se izlazi na velike prostrane sa lepim pogledom terase, kao i kupatila.Potkrovlje kuće je završeno u sivoj fazi predviđen za stanovanje iz kojeg se takođe izlazi na veliku i prostranu terasu.Grejanje u kući je na peći na gas.Patosi u kući su u vrlo kvalitetnom parketu,kao i stepenište koje vodi do sprata i potkrovlja koje je urađeno u drvetu od hrasta.Kompletna stolarija je drvena.Kuća je građena sendvič zidom obložena kompletno silikatnom ciglom.Bočni delovi kuće urađeni su radi svetlosti staklenim prizmama.Kuća je uvučena od glavnog puta stotinjak metara, pa je samim tim na vrlo lepom i mirnom mestu u jednoj od glavnih ulica u Inđiji.
- Šestosoban prodaja Prodaju se kuća u mirnom delu grada sa još jednom kućom u dvorištu. Kuća za stanovanje sastoji se od prizemnog dela u sklopu kojeg se nalazi garaža, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak i kupatilo a u gornjem delu nalaze se tri spavaće sobe , dnevni boravak kupatilo. Na istom placu nalazi se još jedna kuća gde se u prizemnom delu nalazi poslovni prostor-hladnjača sa kancelarijom i potkrovlje koje je urađeno kao stambeni prostor. Kuća ima centralno grejanje na plin i na struju te na čvrsto gorivo. Stolarija je delom PVC a delom drvena. Kuća poseduje i svoj zaseban bunar koji je u funkciji. Struja ima pekarsku mernu grupu. Kuća se nalazi blizu vrtića.
- Šestosoban kuca Kuća u strogom centru Inđije, koja se u strukturi sastoji od sedm soba, kuhinje i trpezarije, te kupatila, odvojenog WC-a i svih ostalih nus prostorija. Stolarija je drvena, patosi su drvenom podu i keramici. Ispred kuće nalazi se veliki hodnik dužom cele kuće. Iza dvorišta nalazi se bašta. Kuća je pogodna za etno restoran i sl.
prodaja - Šestosoban Prodaje se starija kuća i novi poslovno stambeni objekat u dvorištu površine 488 m2. Kuća do ulice je starije gradnje i sastoji se od hodnika, četiri sobe, kuhinje i kupatila. Zasebno voda, trofazna struja, gas, telefon. U kući su potrebna izvesna ulaganja. U dvorištu kuće sagrađen je nov poslovno stambeni objekat uglavnom u sivoj fazi koji ima zasebno vodu, struju, jednim delom urađeno centralno grejanje u prostorijama koje su poslovni deo zgrade. Objekat je urađen kvalitetno sa sendvić zidom, krov je pokriven tegolom i podašćan OSB tablama. Objekat je predviđen tako da u donjem delu bude poslovni deo a na spratu stambeni deo.
Šestosoban prodaja Indjija Indjija Indjija Prdaje se kuća u samom centru, šetalište Inđije. Kompletna inrastruktura. Kuća ima ogromno dvorište-plac, sve ograđeno sa mogućnošću gradnje još objekata. Kuća je kompletno rađena od tvrdog materijala i u strukturi sastoji se od primenog dela i sprata. Prizemlje kuće sastoji se od tri lokala površine od 22 m2 i jednog velikog lokala površine 146 m2. Svaki manji lokal ima centralno grejanje i zaseban sanitarni čvor. Opremljen za bilo koju vrstu delatnosti. Veliki lokal ima između ostalog veliki separe, kuhinju, zasebno odvojen WC i sanitarni čvor , i još dve manje prostorije. I u tom lokalu je centralno grejanje, takođe osposobljen za bilo koju trgovinsku, ugostiteljsku ili kancelarijsku delatnost.U prizemlju kuće nalazi se i dvosoban stan površine 65 m2, koji se sastoji od hodnika, kuhinje, kupatila i dve sobe. Centralno grejanje, PVC stolarija, patost bambus parket. U potkrovolju kuće nalaze se dva stana u sivoj fazi,razvedena struja, voda i i dr.uređivati po želji. Interfon i dr.
Indjija prodaja - centar Prodaje se garaža u strogom centru grada. Garaža je površine 12 m2 ispod stambene zgrade.
- GRAĐEVINSKI REON INĐIJA BLOK 93 prodaja GENERALNIM PLANOM OPŠTINE INĐIJA PREDMETNE PARCELE NALAZE SE U GRANICAMA GRAĐEVINSKOG REONA NASELJA INĐIJA U BLOKU 93 KOJI JE NAMENJEN RADNIM ZONAMA ZA IZGRADNJU VEĆIH RADNIH KOMPLEKSA. DEO PREDMETNIH PARCELA OBRAZUJE POJAS JAVNOG GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA ŠIRINE 17 METARA U KOME JE IZGRAĐENA SAOBRAĆAJNA INFRASTRUKTURA I KOJI DELI BLOK 93 NA DVE SIMETRIČNE URBANISTIČKE CELINE CELOM SVOJOM DUŽINOM.
- industrijska zona plac Prodaje se zemljiše u industrijskoj zoni prema Staroj Pazovi. Zemljište se nalazi u neposrednoj blizini asvaltiranog puta
prodaja - inđija Prodaje se lokal 23 m2 u centru grada.Lokal je nov,centralno grejanje, dobra lokacija
Dvosoban prodaja Indjija - INĐIJA PRODAJE SE NEDOVRŠENA KUĆA SA PRIZEMLJEM, SPRATOM I TAVANSKIM PROSTORIJAMA. PRIZEMLJE KUĆE JE OSPOSOBLJENO ZA STANOVANJE SA URAĐENOM IZOLACIJOM U DONJEM DELU ODNOSNO PRIZEMLJU. SPRAT I TAVANSKI PROSTOR NISU UREĐENI ZA STANOVANJE. U DVORIŠTU SE NALAZI JEDNOSOBAN STAN. FASADA JE URAĐENA SA ŽUTOM FASADNOM CIGLOM. KUĆA SE NALAZI U MIRNOM DELU GRADA.
Indjija prodaja - INĐIJA Trosoban Prodaje se kuća u centru grada na povoljnom placu. Kuća se nalazi u kompletno rekonstruisanoj ulici. U strukturi sastoji se od hodnika, kuhinje i trpezarije, velikog dnevnog boravka i velike dve sobe. U dvorištu kuće nalazi se zanatska radnja. Grejanje je na gas, a može i na drugu vrstu grejanja. Patosi su u parketu i keramici. Stolarija je drvena. Iza kuće nalazi se veliko prostrano dvorište.
- Inđija Četvorosoban prodaja Kuća, koja se u strukturi sastoji od hodnika, dve sobe do ulice, trpezarije, kuhinje, te još tri sobe u dvorištnom delu sa tuš kupatilom i velikim kupatilom u glavnom delu kuće. Patosi u kući su u keramici, parketu i laminatu.Stolarija je drvena. U dvorištu kuće nalazi se garaža i ostale nus prostorije. Ispod kuće nalazi se veliki podrum. U produžetku dvorišta ima manja bašta.
- Petosoban INĐIJA kuca Prodaje se kuća koja se sastoji od podrumskog dela u kojem se nalazi kotlarnica sa posebnim odeljenjem za skladištenje uglja ili drveta. U prizemnom delu nalazi se prostor koji se u strukturi sastoji od velike dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinjom, kupatilom i dve spavaće sobe. Potkrovlje se može urditi kao stambeni prostor a krov je urađen sa kompletnom izolacijom. U prizemnom delu kuće nalaze se dva lokala jedan koji je u funkciji frizerskog salona i drugi koji se može korisiti za bilo koju namenu. U dvorištu se nalazi garaža, jedna nus prostorija, pušnica i velika radionica koja se sastoji od dva dela. U dvorištu se nalazi poseban bunar koji je u funkiciji i može se koristiti za polivanje bašte ili dvorišta. U zadnjem delu dvorišta nalazi se deo koji je bio planiran da se napravi bazen. Kuća je građena od fasadnog bloka,stolarija je drvena a podovi su u laminatu i keramici.
prodaja - Šestosoban INĐIJA Prodaje se kuća u Inđiji, u blizini centra. Na placu su izgrađene dve kuće, jedna starija koja se u strukturi sastoji od dve sobe do ulice hodnika, kuhinje, dnevnog boravka i trpezarije,te ostave. Starija kuća je povezana sa novom kućom u dvorištu koja se sastoji do hodnika, kupatila velike kuhinje i dnevnog boravka sa podnim grejanjem te u potkrovlju od hodnika, dve sobe, kupatila. U dvorištu zgrade nalazi se pečenjara urađena ciglom te radionica sa dve velike prostorije. Kuća je izlovana, fasada je urađena crvenom fasadnom ciglom. Struja u kući je rađena nemačkim sistemom.
Šestosoban prodaja Indjija - INĐIJA PRODAJE SE SPRATNA KUĆA U ELITNOM DELU INĐIJE. KUĆA SE SASTOJI OD SUTERENA, PRIZEMLJA I PRVOG SPRATA. KUĆA JE KOMPLETNO UREĐENA SA VELIKOM RADIONICOM U DVORIŠTU. U KUĆI JE PARKET, ODLIČNA DVRENA STOLARIJA.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane