Indjija  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Indjija prodaja Indjija Indjija

slične nekretnine * :

Indjija izdavanje - Industrijska zona Izdaje se hala u industrijskoj zoni u Inđiji. Hala je površine 600 m2,kompleetno opremljena za bilo koju vrstu delatnosti. Struja monofazna i trofazna. Voda razvedena u celoj hali. Hala poseduje kancelarijski prostor. Kamionski ulaz na plac sa dve strane. U sklopu hale može se izdatri i viljuškar. Hala se izdaje na duži vremenski period.
- prodaja Prodaje se plac širine 12 metara i dužine 70 metara namenjen za porodično stanovanje, sa stepenom izgrađenosti od 40%.Dozvoljena je izgradnja kuće za porodično stanovanje i to prizemlja, sprata i potkrovlja, kao i pojedini poslovni objekti. Kompletna infrastruktura.Vlasništo 1/1
- Jarkovci plac Prodaje se plac, na vrlo lepom mestu u samom selu. Plac ima kompletnu infrastrukturu.
prodaja - Prodaje se plac površine 12 ari. Plac je 15 metara širine sa 80 metara dužine. Plac se nalazi u ulici sa kompetom infrastrukturom, struja, voda, gas, kanalizacija, asvalt.Vlasništvo 1/1.
prodaja Indjija - Krčevine Prodaje se građevinsko zemljište u Krčevinama u rezidencionom delu. Zemljište ima izlaz na jedan od glavnih puteva.
Indjija prodaja -
- prodaja Prodaje se plac za kojeg je na osnovu Plana generalne regulacije naselja Inđija konstatovano da se nalazi u granicama građevinskog područja naselja Inđija, u bloku 23, koji je namenjen porodičnom i postojećem višeporodičnom stanovanju. Vlasništvo 1/1.
- plac Prodaje se plac na putu od Inđije prema Novom Sadu, u naseljenom delu, površine od oko 3400 m2, pogodan za izgradnju objekta za stanovanje ili za neku drugu namenu. Vlasništvo 1/1.
prodaja - Prodaje se građevinsko zemljište u industrijskoj zoni. Zemljište se nalazi na potezu industrijske zone gde se nalazi Henkel pa prema kružnom toku koji izlazi na Fast. U tom potezu se sada rad par novih hala. Zemljište izlazi na asvaltni put.
prodaja Indjija - Građevinsko zemljište, sa kompletnom infratrukturom, pogodno za gradnju svih vrsta hala i obavljanje bilo kakve delatnosti.
Indjija prodaja - Jednosoban Prodaje se stan površine 60 m2 u samom centru. Stan se u strukturi sastoji od hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, spavaće sobe, kupatila i ostave.Iz dnevnog boravka i spavaće sobe izlazi se na terasu. Patos je u parketu, vlastita brojila. Vlasništvo 1/1.
- Dvosoban prodaja Prodaje se kuća na odličnoj lokaciji. Kuća se u strukturi sastoji od hodnika, dve spavaće sobe, hodnika, kupatila i dnevnog boravka.. Stolarija na kući je drvena. Patosi su delom u keramici delom u podu. Kuća u naravi predstavlja jedan lep stan sa malim dvorištem. Gas proveden do kuće.
- Novi Slankamen Dvosoban kuca Kuća koja se u strukturi sastoji od hodnika, kuhinje, dve sobe i kupatila. U dvorštu kuće nalaze se ostale nus prostorije ( svinjci, kotobanja, kokošinjci i ostalo). U produžetku dvorišta nalazi se veliki voćnjak. Patosi u kući su delom u keramici, laminatu i etisonu. Stolarija na kući je drvena.
prodaja - Dvosoban Kuća,na udaljenosti 10 km od Inđije. Kuća se u strukturi sastoji od hodnika, velikog dnevnog boravka iz kojeg se ulazi u garažu, tuš kupatilo i ostavu, dve spavaće sobe i još jednog velikog kupatila. U dvorištu kuće nalaze se ostale nus prostorije karakteristične za seosko domaćinstvo. Patosi u kući su u keramičkim pločicama i laminatu. Stolarija je PVC. Kuća je delimično izolovana, vlasništvo 1/1.
Dvosoban prodaja Indjija - Prodaje se kuća na glavnom putu Beograd-Novi Sad, na 500 metara od centra grada. Kuća je za renoviranje ili rušenje, pogodna za gradnju novog objekta sa kompletnom infrastrukturom.
Indjija prodaja - Dvosoban Prodaje se stan, starije gradnje, blizina centra. Stan se u strukturi sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe i terase. Stolarija je drvena, patosi delom u parketu, delom u toplom podu. Potrebno je manje renoviranje stana. Stan se nalazi odmah na prvom spratu, odlična lokacija, zgrada rekonstruisana 2010 godine. Vlasništvo 1/1, useljivost odmah.
- Stari Slankamen Dvosoban prodaja Stan koji se u strukturi sastoji od hodnika,, kuhinje sa trpezarijom iz koje se izlazi na terasu, dnevnog boravka te spavaće sobe iz koje se takođe izlazi na terasu e kupatila..U dvorištu zgrade nalazi se nus prostorija koja pripada stanu. Zgrada ima urađen pristup za invalide. Patosi u stanu su parketu i keramici.Sa terase se prostire pogled na Slankamen i Dunav.
- Dvosoban stan Prodaje se stan koji se u strukturi sastoji od hodnika, kuhinje, trpezarije sa dnevnim boravkom, dve spavaće sobe i terase, te podruma. Patosi u stanu su delom u laminatu,delom u parketu i delom u keramici. Stolarija je drvena. Grejanje u stanu je na plinske peći.U stanu su potrebna manja ulaganja. Vlasništvo 1/1.
prodaja - Dvosoban Stan u samom centru grada, odlična lokacija, u strukturi sastoji se od hodnika, kupatila, kuhinje iz koje se ulazi u ostavu, trpezarije, dnevnog boravka, dve spavaće sobe i velike terase. Patosi u stanu su parketu i keramici, stolarija drvena,centralno grejanje. Vlasništvo 1/1.
Dvosoban prodaja Indjija Indjija Indjija Prodaje se stan u samom centru grada, na prvom spratu. Zgrada u kojem se nalazi stan je građena sendvić zidom i obložena izolacijom. Stan se u strukturi sastoji od hodnika, terase, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, kupatila i dve spavaće sobe. Stolarija je drvena odličnog kvaliteta.Patosi su u parketu. Grejanje centralno. Vlasništvo 1/1
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane