Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Zemun Zemun centar Karađorđeva

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Crveni krst Trosoban Prodajem ili izdajem parking mesto
Palilula Hadžipopovac Trosoban prodaja TC Zira ulica Nikodima Milaša trosoban stan, površine 64m2 + terasa, uknjižen i useljiv, na 3 spratu, CG, LIFT raspored prostorija: hodnik, dve spavaće sobe, ostava, kupatilo, kuhinja, trpezarija i terasa.
Stari Grad Dorćol gornji Jednosoban stan Stan se nalazi na 5 minuta hoda od samog centra grada. U suterenu. Moguce je od njega napraviti lokal/prodajni prostor posto ka ulici mogu da se izbiju vrata.
izdavanje Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Jednoiposoban Aleksinačkih rudara Kompletno namešten stan, opremljen nameštajem i belom tehnikom. Odmah useljiv
prodaja Beograd Palilula Višnjička banja Ramadanska Ramadanska, po+pr, bašta, dve samostalne kuće na placu 2,5ara, pomoćni objekat, garaža, infratrukturno povezana sa Ulicom Maršala Tita, priključak na vodovod i kanalizaciju, blizu gradskog prevoza, uknjiženo. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Jednoiposoban Noviji stan, očuvan, osvetljen, blizu autobuskog stajalista 20 i 79 a na 5 minuta i 27, 27E, 74, 25P, lep raspored, miran kraj,
Zvezdara Mirijevo I II III IV Trosoban prodaja KOMPLETNO LUX renoviran stan 60m2 sa terasom na drugom spratu sa pogledom na zelenilo. Uknjizen, prazan, ODMAH USELJIV. Funkcionalan raspored, dve spavace sobe, dnevna soba, kuhinja, tepezarija, kupatilo. Zgrada uredna, video nadzor, interfon, parking, lift.
Vračar Kalenić Garsonjera stan Prodaje se garsonjera sa terasom, povrsine 27 mkv od cega je 21 mkv uknjizeno. Stan se nalazi na poslednjem, cetvrtom spratu, u zgradi bez lifta. Iako stara, zgrada je ocuvana, nalazi se u srcu Vracara - Njegosevoj ulici - preko puta GO Vracar. Za sve informacije pozovite nakon 17h radnim danima.
prodaja Vračar Čubura Trosoban Svetao, trostrano orijentisan stan odličnog rasporeda, u sve prostorije se ulazi iz hodnika. Kompletno renoviran, stolarija, instalacija, očuvan parket, ima dve terase. Kupatilo je sa prirodnom ventilacijom. Kuhinja okrenuta ka dvorišnoj strani, ima ostavu sa prirodnom ventilacijom. Za razgledanje zvati posle 17h.
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Ova luksuzna nekretnina nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, u srcu Dedinja, u neposrednoj blizini Uzicke ulice i RTV Pink. Zgrada u kojoj se stan nalazi,pored moderne opreme i video nadzora poseduje i 24/7 fizicko obezbedjenje sto pruza maksimalnu bezbednost stanarima. Tu je i besprekorno odzavan atrijum koji dodatno krasi okruzenje zgrade. U blizini stana nalazi se mnogo ambasada, skola, vrtica, restorana,prodavnica.. Na prvoj etazi se nalaze predsoblje,toalet za goste, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom iz koje se izlazi na veliku predivnu terasu. Na drugoj etazi se nalaze tri spavace sobe, kupatilo i jos jedna velika terasa. U cenu stana je uracunata podrumska ostava kao i garazno mesto od 20m2 koje se nalazi u podzemnoj garazi zgrade. Idealan za zivot ali i za biznis (rentu ili poslovni prostor)
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Trosoban
Savski venac Dedinje Jednoiposoban prodaja Nalazi se direktno preko puta Hajd Parka u blizini kuce cveca najlepsi deo grada.Takodje je blizu i Prokop zeleznicka stanica.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Jednoiposoban stan Stan se nalazi u mirnom kraju,odmah iza starog Merkatora. Okružuju ga parkovi sa puno zelenila i dečijih igrališta. U blizini se nalaze pijaca,vrtić,škola,opština i tržni centar. Izlaz na Dunavski kej je u neposrednoj blizini ( 150m ).
prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd na prodaju stan na novom beogradu dr.ivana ribara video nadzor podrum,cg,internet,kablovska,fiksni vlasnik uknjizen vredi videti
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Geneks kula, odličan, uknjižeu Geneks kuli na 20-om spratu od 30, noću prelep pogled na ceo grad!!! IZDAVANJE MOGUĆE - 350 EUR. mesečno Od njega je moguće napraviti poslovni prostor, ordinaciju, galeriju, hostel ili lepo zaraditi kupovinom i izdavanjem "stan na dan". Stan gleda na prema gradu, urađeno je novo veliko kupatilo i ima novu klimu. Postoji i poseban wc na samom ulasku u stan pa je idealan za poslovni prostor. U stanu mogu da se sruše svi zidovi i dobije jedna prostorija, ili da se pregrade i dobiju dve ili tri sobe, već prema želji i broju dece Dva nova lifta, video nadzor, puno mesta za parkiranje sa obe strane zgrade. Postoji zajednički hodnik za četiri stana koliko se nalazi na spratu i imaju vrata koja se zaključavaju tako da je to i što se tiče bezbednosti prednost, a moguće je postaviti i sopstveni video nadzor za ceo sprat, komšije su zainteresovane. Interfon i video nadzor već postoje na samom ulazu u zgradu. Blizu su osnovne škole, obdanište, prodavnice, Carina, TC Merkator, Palata Srbija, mnoge poslovne zgrade, banke, osiguranja, gradski prevoz je sa četiri strane (18, 65, 68, 70, 73, 74, 85, 88, 601, 610, 612, Ada 5...)
Beograd prodaja Savski venac Senjak Dvosoban
Voždovac Brace Jerkovic I II Braće Jerković Četvorosoban prodaja Prodajemo izvanredan stan u centru naselja Braće Jerković. Izvorno dvoiposoban, uspešno adaptiran u troiposoban pripajanjem lođe. Nalazi se na 11. spratu, u blizini Maxi prodavnice. Zgrada u kojoj se nalazi stan je očuvana, sređena, sa novim liftovima. Sam stan se sastoji od ulaza, dnevne sobe, tri spravaće sobe, kuhinje, trpezarije i kupatila. Stan je kompletno renoviran. Korišćeni su kvalitetni novi materijali i oprema da bi se dobile raskošne i bogate podne i zidne štukature. Prilikom renoviranja korišćeni ukrasni gipsani elementi i različite dekorativne tehnike. Stan je stalno snabdeven toplom vodom. U cenu stana uključen je deo nameštaja i bele tehnike. Jedinstven stan. Za svaku preporuku. Uknjižen. Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - CG, sprat 11/17, LIFT, TERASA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7600.
Voždovac Stepa Stepanović Trosoban Generala Ljubomira Milića stan 3,0, 82m2 (dve terase), 1/7, CG (kalorimetar), lift, video nadzor, interfon, ktv. Ulica Pukovnika Generala Ljubomira Milića proteže se centralnim delom naselja Stepa Stepanović. Miran kraj grada na opštini Voždovac, planski građen po najsavremenijim standardima, opskrbljen je svim sadržajima za udoban gradski život. Brza i laka veza sa svim delovima grada, obezbeđena je odličnom povezanošću interne sobraćajne i pešačke mreže sa postojećom infrastrukturom koja okružuje kompleks. U prilici smo da Vam ponudimo luksuzan stan za izdavanje na duži vremenski period u novijoj zgradi obezbeđenoj video nadzorom. Stan je izuzetno svetao, bez buke i jednostrano orijentisan sa otvorenim pogledom. Sve prostorije su odličnog rasporeda, prostrane i do najsitnih detalja estetski osmišljene. Centralno grejanje je po utrošku i shodno tome su niski režijski troškovi održavanja. Oprema u stanu je prvoklasnog kvaliteta i izdaje se kompletno namešten. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture ovo je prava prilika za sve one koji traže kvalitetan stan na prestižnoj lokaciji. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe od 14m2, toalet, kupatilo i dve terase. Obavezan depozit u visini mesečne zakupnine, odmah useljiv. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #3609TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska,
prodaja Zvezdara Vukov spomenik Vukov Spomenik Dvosoban Zahumska 2.0, 61m2 (terasa 6m2), 6/6, CG, duplex, lift, podrum, interfon, internet, telefon, ktv Zahumska ulica se nalazi u mirnom delu grada, blizu centra i Vukovog spomenika, na par minuta hoda i od Đeram pijace. Kraj je opskrbljen sadržajem koji je potreban za ugodan život, blizu su škole, vrtići i prodavnice. U prilici smo da Vam ponudimo dvosoban stan u zgradi novije gradnje sa urednim i održavanim ulazom i liftom. Stan je na šestom spratu, koji je bio poslednji, do trenutka kada su uz saglasnost stanara i uredne dozvole, sadašnji vlasnici pripojili tavanski prostor stanu i dobili odličan funkcionalan dupleks. Visina plafona na donjem nivou je 2,60m a na gornjem se kreće od 1m do 3,10m. Jednostrano orijentisan i vrlo svetao, jer dnevni boravak poseduje dupla vrata kroz koja se izlazi na terasu duž celog spoljašnjeg zida. Na gornjem nivou su postavljeni krovni prozori. Orijentisan je ka ulici, pozicioniran severoistočno. Do spavaće sobe vode stepenice sa širokim gazištima pravljene od hrastovine, sa ogradom zbog bezbednosti stanara, a naročito dece. Nepokretnost je u odličnom očuvanom stanju, bez mnogo ulaganja, sa mogućnošću zatvaranja kuhinje, koja je od dnevnog prostora diskretno odvojena šankom. Od prostorija: Prvi nivo: hodnik, kuhinja, trpezarija objedinjena sa dnevnim boravkom, terasa. Drugi nivo: spavaća soba, kupatilo. Uknjižen na 34m2, zbog redukovanih površina, dok na osnovu merenja ima 61m2 zajedno sa terasom od 6m2. Odmah useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3603 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Dvosoban izdavanje Beograd Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković BRAĆE JERKOVIĆ Izdaje se stan u mirnom i lepom delu Braće Jerkovića. Mala četvorospratna zgrada sa liftom i stanom na prvom spratu sa velikom terasom koja gleda u zelenilo drvća. Jedna velika soba, jedna mala, odvojena trpezarija, odvojena kuhinja i kupatilo. AG PROVIZIJA 50% Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane