Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Stari Grad Skadarlija Francuska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac FON Bulevar oslobođenja Jednoiposoban Uknjižen, 33m2, 1.5, II/IV, feancuski balkon, grejanje gas, lift. ODLIČNA INVESTICIJA. Uknjižen stan u prelepoj zgradi novije gradnje /2012/ koja je trenutno organizovana kao mali porodični hotel sa recepcijom i uređenim ulazom. Zgrada je na atraktivnoj lokaciji, 4 km od centra grada preko puta Bajfordove šume. Stan je koncipran kao apartman, lepo i moderno opremljen i trenutno se izdaje. Izvanredna lokacija, blizina stadiona Rajko Mitić, mnogi zdravstveni centri, fakulteti, Banjička šuma sa trim stazom i mnogi drugi sadržaji ovu nekretninu čine pogodnom za poslovne delatnosti, izdavanje kao i za stanovanje. Mogućnost kupovine garažnog i parking mesta. Odmah useljiv. U blizini je sva potrebna infrastruktura za udoban porodični život, dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
Zvezdara Đeram Bulevar Kralja Aleksandra Jednoiposoban prodaja Jednoiposoban stan u predratnoj zgradi u ulici Bulevar kralja Aleksandra, ugao sa ulicom Marka Oreškovića. Stan je svetao, trostrano orjentisan, salonac, renoviran. Ulazni deo stana je sa prirodnom ventilacijom, velika soba, kuhinja sa trpezarijom, ostavom i izlaskom na zastakljenu terasu, kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Grejanje - kaljeva peć sa ugrađenim grejačima. Zgrada je kvalitetne gradnje, uredan i održavan ulaz. Agencijska provizija 2%
Vračar Južni bulevar Sindjeliceva Dvoiposoban stan Prodajem 2.5 stan u neposrednoj blizini Kalenic pijace i bulavara Kralja Aleksandra. Molim agencije da me ne kontaktiraju.
prodaja Vračar Čubura Svetozara Gligorića Prodajemo komforan dvosoban stan u blizini Hrama Svetog Save i Čuburskog parka, u mirnoj ulici. Stan se nalazi na drugom spratu u lepoj manjoj četvorospratnoj zgradi sa liftom. Zgrada je izgrađena 2008.g. Uknjižen je na 52 m2. Stan ima lepu prostranu terasu. Prodaje se direktno od vlasnika, bez provizije.
prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Jovanova Izvanredan stan sa najlepšim pogledom u Beogradu. Svetao, topao, komforan, visok nivo privatnosti, nova lodja sa termoizolacionim staklima i otvorenim pogledom na Dorćol, Kalemegdan, Ušće i Dunav. Osim lodje postoji i otvorena terasa. Uknjižen, održavan, odlično izolovan od buke i spoljne temperature. U zgradi se nalazi veliki maksi supermarket. Podzemna parking garaža takođe dostupna u istom stambenom kompleksu. Stan se nalazi na 5 minuta hoda do Knez Mihailove, Trga Republike, Kalemegdana.. U neposrednoj blizini su brojni kafici, butici, prodavnice, zanatske radnje, pošte, bolnice, škole, banke, itd.
Beograd prodaja Vračar Crveni krst C. Nikolaja Prodajem stan na vracaru namesten, trosoban sa dve terase. 94 kvm. Mogucnost prosirenja. Garazna 2 mesta obezbedjena. Vlasnik. Uknjizeno. Ne saradjujemo sa agencijama.
Vračar Neimar prodaja Prodjem Vracar jednosoban u Hadzi Milentijevoj uli
Zvezdara Vukov spomenik stan Prodajem odličan salonski stan, sa dva ulaza na drugom spratu predratne zgrade. Stan je 2003. renoviran i prepravljen u 2.5. Stan je u pristojnom stanju i kao takav može da služi za izdavanje ili da se renovira. Uknjižen bez bilo kakavih tereta, odmah useljiv. Prodaje ga vlasnik i nema nikakvih dodatnih provizija. Zgrada je u mirnom delu ulice, fasada i krov su nedavno sredjeni, a ulaz se lepo održava. Bez zamena.
prodaja Stari Grad Kalemegdan Strahinjica Bana Stan u najlepšem delu ulice Strahinjića bana, sa velikom terasom koja gleda na Beogradsku tvrđavu i park. Sastoji se od dnevne sobe, kuhinje, kupatila, galerijskog prostora i pomenute terase. Zgrada je održavana i poseduje lift. Pogodan i za izdavanje. Odlično izolovan. Niski troškovi režija. Useljiv odmah. Bez provizije.
prodaja Beograd Savski venac Savski venac lokacija Gavrila Principa
Beograd prodaja Vračar Hram Mutapova Uknjizen i odmah useljiv Donji deo stana ima 213m2 -terasa i francuski balkon 55m2.Tri sp.sobe i dn.soba (dve sa svojim mokrim cvorom),vesernica sa izdvojenom ostavom.Od jedne sp.sobe je napravljen mali spa sa djakuzijem,saunom i masaznim delom.Tri mokra cvora. Gornji deo obuhvata sp. sobu i cajnu kuhinju (oko 22m2) i terasa 170m2 Podno i zidno grejanje Garaza i ostava u podrumu Stan je kompletno uradjen po licnom projektu podova,zidova itd..O kvalitetu opreme ne treba pricati
Stari Grad Skadarlija prodaja U STROGOM CENTRU, NADOMAK SKADARLIJE I TRGA REPUBLIKE. STAN U ODRŽAVANOJ ZGRADI. LEP OTVOREN POGLED NA SKADARLIJU. IDEALAN ZA IZDAVANJE STAN NA DAN ILI MESEČNO. ODLIČNA INVESTICIJA. ODMAH USELJIV. UKNJIŽENO NA 39M2.
Vračar Kalenić stan Vračar, Kalenic pijaca, Maksima Gorkog.uknjižen, cetvоrosoban stan.GREJANJE JE INVERTER KLIMA, STAN IMA 2 ULAZA I DVOSTRANO JE ORIJENTISAN .na IV/5 spratu u toku su pripreme za ugradnju lifta. Stan je kompletno renoviran, bez ulaganja. Sastoji se od dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, tri spavaće sobe, kupatila i gostinjskog WC-a. Veoma je svetao, dvostrano orijentisan, gleda ka dvorištu i na Kalenić pijacu. Poseduje i pripadajući podrum od 10m2, sa prozorom i mokrim čvorom.
prodaja Stari Grad Skadarlija
prodaja Beograd Savski venac Zeleni venac Blizu pijace Lokal sa toaletom, blizu okretnice autobusa na Zelenom Vencu. Označena je približna lokacija. Provizija dva posto.Fotografija predstavlja ilustraciju. 069/236-5768
Beograd prodaja Savski venac Sarajevska Blizu Sarajevske Lokal sa galerijom. Blizu državnih ustanova. Označena je približna lokacija. Provizija je dva posto.Fotografija predstavlja ilustraciju. 069/236-5768
Stari Grad Skadarlija Skadarlija izdavanje Vidljiv sa prometne lokacije; ima izlog, toalet,2 sobe, 2 ulaza+1 , pretsoblje i kuhinja. Pogodan za uslugu i trgovinu- ne za brzu hranu. Ulaz sa bočne strane zgrade, ka prometnoj ulici, kao i iz hodnika zgrade.Može biti namešten i za stanovanje. Označena je približna lokacija. Provizija u visini od pola mesečne zakupnine. 069/236-5768
Savski venac Beograd na vodi Dvosoban stan Izuzetan, potpuno opremljen i namešten stan, svetao i funkcionalan, odvojena spavaća soba, terasa sa prelepim pogledom. Centralno grejanje po utrošku, multi split sistem ventilacije, zgrada sa recepcijom, portirom i video nadzorom, puno zelenila i parkova. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 20.000 eur, izuzetan!!!
prodaja Vračar Crveni krst Branka Krsmanovica Trosoban Stan sa odlicnim rasporedom na vrhunskoj lokaciji, dve spavace sobe, odvojena kuhinja,kupatilo i terasa. U stanu je renovirano kupatilo, hoblovan parket i zidovi su okreceni. Izuzetan.
Troiposoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Tomasa Jeza У једној од најлепших и најмирнијих улица у срцу Врачара продаје се одличан стан на 1. спрату изузетно квалитетне и уредне стамбене зграде грађене 1973. године за високе функционере. Стан се налази на 1. спрату без лифта и двострано је оријентисан. Стан је потпуно реновиран. Стан се налази у Улици Томаса Јежа, троипособан, 113м2 са две лође (10м2 + 4м2) Просторије: предсобље, гостињски тоалет, тоалет, кухиња, дневни боравак са трпезаријом и 3 спаваће собе од које су 2 оријентисане ка парку - супротно од улице. Стан је укњижен и поседује: телефон, интернет, КАТВ и ЦГ.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane