Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Zvezdara Đeram Đuke Dinić

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Milana Rakića Garsonjera Odlična garsonjera u novijoj zgradi u neposrednoj blizini Bulevara kralja Aleksandra. Odmah useljiva. Agencijska provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Vračar Slavija Deligradska izdavanje Izdaje se kozmetički salon kod Meka na Slaviji. Sastoji se od kupatila, kuhinje i 4 prostorije u potpunosti opremljene za rad. Može da se izdaje i kao prazan poslovni prostor. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Jelena Nikolić br. licence 5056 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JN06 .
Savski venac Palata pravde Jednosoban Dr Aleksandra Kostića stan U ponudi renoviran stan kod Palate pravde polunamešten.Sastoji se iz komotne sobe,kupatila,kuhinje i hodnika.Opremljen i vrlo prijatan stan. Postoji mogućnost i da bude i namešten. Slobodan od 1-og maja. Depozit obavezan Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Miloš Todorović br. licence:5404 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MT05 .
prodaja Stari Grad Skupština Troiposoban Palmotićeva Uknjižen, 3.5, salonski stan, cg, renoviran, vpr/4, dvorište, podrum. Zastupamo prodaju odličnog renoviranog troiposobnog salonskog stana koji se nalazi u jednoj od omiljenih gradskih ulica, Palmotićevoj. Stan je na pravom visokom prizemlju, trostrano orjentisan, a samo iz ovog stana je moguć i pristup ograđenom delu dvorišta od 12kvm. Pogodan za sve namene, a odnos lokacije, cene i kvadrata ga čine odličnom ponudom na tržištu. Agencijska provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 TV .
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Lion Batutova Uknjižen dvosoban 57 m2 + terasa 5m2, cg na toplanu, ima mogućnost i eg-a, klima, internet, interfon, video nadzor. Mogućnost adaptacije u dvoiposoban. Raspored prostorija: ulazno predsoblje, dnevna soba prolazna do spavaće sobe, koja ima male kosine i krovni Velux prozor, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom i izlaskom na prelepu terasu. Stan je nastao adaptacijom tavanskog prostora pre 20.godina, zgrada je salonska iz 1937. Stan ima mogućnost proširenja na tavanski prostor od nekih 50 m2. Postoji mogućnost da ostane kompletan nameštaj. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339 011/26-20-734 .
Beograd izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Učiteljice Milice Janković Jednoiposoban Izdaje se namešten stan u Mirijevu u neposrednoj blizni osnovne škole Despot Stefan Lazarević.Stan se nalazi u prizemlju zgrade i sastoji se iz dnevnog boravak sa kuhinjskim delom,kupatila i odvojene spavaće sobe.Mesečni troškovi niski,grejanje na TA peć.Stan se izdaje državljanima republike Srbije i useljiv je od 01.05.Kućni ljubimci nisu dozvoljeni,slobodan parking ispred zgrade. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MGO6 .
Voždovac Trošarina Save Maškovića Dvosoban prodaja Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, centralni deo Voždovca, u tek izgradjenom kompleksu Park Vila na Trosarini u blizini više autobuskih i tramvajskih stajališta. Odličan raspored prostorija. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom (dnevna soba ima izlaz na terasu), spavaće sobe, vešernice i kupatila (tuš kabina). Stan je kompletno opremljen novim nameštajem i uređajima (mašina za pranje veša, mašina za pranje sudova, kombinovani frižider, smart TV, indukciona ploča i ugradna rerna) kao i smart home sistemom (daljinsko upravljanje uređajima). Klima uređaj poseduje split sistem - jedna spoljna jedinica i tri unutrašnje. Sav nameštaj je uračunat u cenu. U cenu je uračunata ostava na spratu od 2 m2. Zgrada poseduje privatno obezbeđenje, privatno dvorište sa igraonicom za decu. Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Savski venac Palata pravde Jednosoban Dr Aleksandra Kostića stan Izdaje se funkcionalan, lux jednosoban stan. Na odličnoj lokaciji kod Palate Pravde. Dobra povezanost sa svim delovima grada. Renoviran, sve u odličnom stanju. Izdaje se prazan, mogućnost izdavanja sa nameštajem. Niski režijski troškovi, grejanje na struju, inverter klima, veš mašina, frižider, šporet. Zgrada dobro održavana, u mirnoj ulici. Plaćanje mesečno. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zemun Zemun Gornji grad Jednosoban Karlovačka Funkcionalan jednosoban u izvornom stanju. Komotna trpezarija sa kuhinjom i špajzom površine oko 12m2 omogućava uspešnu adaptaciju u dvosoban stan. Zgrada očuvana sa urednim ulazom. Orijentisan ka parku, mirno bez buke. U okruženju zgrade ima dosta parking mesta za stanare. Lociran u neposrednoj blizini prodajnih objekata, škola, doma zdravlja i gradskog prevoza. Odlična povezanost sa gradom. Poseduje pripadajući podrum oko 10m2. Uknjižen bez tereta i zabeležbi. Cena nije fiksna. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Stan na odličnoj poziciji, u naselju kod Doma zdravlja i novobeogradske pijace. Dvostrano orijentisan, veoma svetao, komforan, u izvornom, održavanom stanju. Lako adaptibilan u troiposoban. Sve sobe imaju izlaz na lođu. Odlična održavana zgrada. Uknjižen na prodavca. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Gospodara Vučića Izdaje se lokal 40 m2 na dobroj lokaciji. Nalazi se u novoizgradjenom objektu u blizini skola i u prometnoj ulici. Poseduje jednu veliku prostoriju, mokri cvor i deo koji moze da se iskoristi za malu kuhinjicu. Kontakt 062/853-0990 Agencijska provizija 50%
Pančevo centar Zmaj Jove Jovanovića Dvosoban prodaja 2.0, 43m2, EG, 2/2, telefon, interfon. Uknjižen Kvalitetna, moderna novogradnja u samom centru Pančeva, na prelepoj lokaciji u neposrednoj blizini osnovne škole, supermarketa, reke Tamiš, crkve, brojnih restorana i kafića. Za izgradnju korišćeni su najkavalitetniji materijali moderene gradnje. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila , hodnika. Agencijska provizija 3%
Čukarica Železnik Đorđa Milovanovića kuca 282m2+14m2 dve terase, 10 ari placa, 4 ara pod voćem, PR/I/PTK, manja kuća ima 51m2, veća 232m2,struja, voda, kanalizacija. Uknjiženo 51m2 U mirnom kraju, kod osnovne škole Stefan Dečanski, prodaje se plac od 10 ari sa dve kuće, mala od 51m2 i velika od 232m2, pr+I+ptk. Prizemlje je 3.0, komforan stan, kao i na prvom spratu. Potkrovlje je takođe 3.0 ali u grubim radovima. drvena stolarija, grejanje na čvrsto gorivo i gas. Blizina lidla i max-i prodavnica, pijace, pošte , dom zdravlja i autobuskih stajališta 88,55,54,58,511,512,521,522. Kuća je priključena na kanalizaciju, na 4 ara se nalazi voćnjak. Agencijska provizija 2%
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Dvoiposoban Veselina Masleše 2.5, 46m2, terasa 2m2, EG, lift, VPR, telefon, interfon. Uknjiženo 46m2. Funkcionalan dvoiposoban stan na visokom prizemlju ( ispod se nalazi stan) u održavanoj zgradi. Jednostrano orijentisan , pogled na ulicu. sastoji se od predsoblja, kupatila, dve spavaće sobe, kuhinje, trpezarije i dnevnog boravka sa izlazom na terasu. Kontakt 069/394--5605 Agencijska provizija 2%
Četvorosoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Kalenić pijaca Patrijarha Gavrila 4.0, VRAČAR, Patrijarha Gavrila, 156m2, garaža, LUX. Izuzetan , prostran, četvorosoban stan sa tri kupatila, na odličnoj lokaciji, na Vračaru.. Luksuzan, svetao i kompletno namesten. Dobra zgrada sa malo stanova, lift ide u stan sa posebnom identifikacijom. Stan se izdaje sa jednim garažnim mesto, na duži vremenski period, po ceni od 2700eur. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. Hvala Vam na pregledu oglasa. Za svako dodatno intresovanje ili razgledavanje nekretnine slobodno nas kontaktirajte. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. Posrednička naknada je u skladu sa našim Opštim uslovima poslovanja koji su javno dostupni na našem sajtu.
Indjija prodaja Indjija Indjija okolina Građevinsko zemljište na odličnoj lokaciji, površine 5108 m2, gde se na osnovu lokacijskih uslova može izgraditi stambeni objekat površine200 m2 kao i pomoćne zgrade. Uz plac prolazi struja. Voda je na 30-tak metara, i nalazi se na oko 60 metara od asvalta.
Čukarica Bele vode Kraljevačkih Žrtava Dvosoban prodaja Agencijski ID : 1846. Odličan stan u zgradi novije gradnje, bez ulaganja. Stan ima hodnik, dnevno trpezariski deo, kuhinju, veliku lođu od 13m2, koja gleda na zelenilo, spavaću sobu i galeriju. Grejanje je na gas, ima svoj kotao. U stanu u jednom delu ima kosina. Stan je ozakonjen i UKNJIŽEN. Agencijska provizija 2%
Savski venac Dedinje Petosoban Neznanog junaka stan Prodajemo odličan stan na Dedinju u ulici Neznanog junaka, na prvom spratu zgrade iz 2010.godine sa video nadzorom i obezbeđenjem. Stan se sastoji se od prostranog dnevnog boravka, odvojene kuhinje, četiri spavaće sobe, tri kupatila, četiri terase od kojih jedna ima preko 40m2 i gleda na dvorište, takođe poseduje vešeraj i odvojene garderobere. Trostrano je orijentisan i osvetljen tokom celog dana. Stolarija je od aluminijuma, parket od trešnjinog drveta, a visina plafona je 2,8m. U cenu stana su uračunata dva garažna mesta. Uknjižena površina je 286m2, a ukupna površina 330m2 Idealan je za život višečlane porodice, ali zbog svoje funkcionalnosti i pozicije može biti i pogodno kao poslovni prostor. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Vračar Južni bulevar Četvorosoban Mlade Bosne Prodajemo četvorosoban dupleks stan u novogradnji iz 2023.godine u mirnoj ulici na Vračaru, Mlade Bosne, u neposrednoj blizini škola, vrtića, prodavnica, stajališta više linija gradskog prevoza i ostalih neophodnih sadržaja za udoban život. Stan se sastoji od dva nivoa. Prvi nivo stana čine antre, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom sa izlazom na terasu površine 10m2 i toaleta dok su na drugom nivou master spavaća soba, dve spavaće sobe, kupatilo i lođa od 3m2. Stan je jugozapadno orijentisan, svetao, sa velikim staklenim površinama. Oprema stana je vrhunskog kvaliteta i to: ALU stolarija, hrastov parket I klase, italijanska keramika, sanitarije "Hans- Grohe" i "Geberit". Dvorište površine 80m2 koristi samo ovaj stan. Garažno mesto uračunato u cenu stana. Uknjižen i odmah useljiv. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Jednosoban prodaja Beograd Zvezdara Gradska bolnica Preševska Prodajemo odličan jednosoban stan na prelepoj lokaciji u kvalitetnoj zgradi okruženoj zelenilom u blizini gradske bolnice,Cvekove pijace, Doma zdravlja "Zvezdara", SC "Olimp", škola, vrtića i ostalih potrebnih sadržaja potrebnih za udobno stanovanje. Stan se sastoji od dnevnog boravka, izdvojene kuhinje, kupatila i lođe sa pogledom na park. Zbog konfiguracije terena visina je prvog sprata. Grejanje je na struju. Idealan kao investicija za izdavanje. Uknjižen, bez tereta i zabeležbi. Za svaku preporuku! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane