Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Rakovica Vidikovac Vidikovački venac

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Radivoja Koraća Jednosoban Prodajemo jednosoban stan na atraktivnoj lokaciji, u blizini sportskog centra "Vračar" u ulici Radivoja Koraća. Stan se sastoji se od predsoblja, sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Stan je jako svetao, tih, dvorišno orijentisan. Prostorije su lepog kvadratnog oblika sto omogućava laku adaptaciju u jednoiposoban stan. Izuzetna nekretnina u lepoj i održavanoj zgradi na odličnoj lokaciji i spratu. Stan je uknjižen, bez tereta i odmah useljiv. Za svaku preporuku! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Vladimira Popovića Trosoban prodaja Prodajemo izuzetan trosoban stan u bloku 19A, na sedmom, poslednjem spratu zgrade sa recepcijom i obezbeđenjem. Stan poseduje predivan, otvoren pogled na panoramu grada. Stan se sastoji iz prelepog prostranog dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe od kojih svaka ima sopstveno kupatilo, još jednog toaleta, dve prostrane terase i lođe. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 30000 evra. Ova nekretnina predstavlja idealnu opciju za svakoga ko traži porodičan stan na dobroj lokaciji ili kao investicija za rentu. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Čukarica Velika Moštanica Ibarska Magistrala plac Agencijski ID : 1832. Na Ibarskom putu, preko puta restorana " kod Momčila" u ponudi je poljoprivredno zemljište, njiva 4. klase, ukupne površine 4250 m2. Front do ulice 30-35m, Plac je do glavne ulice, prevoz na 100m. Do placa voda I struja. Na izuzetnoj lokaciji zemljište. Moja preporuka: vredi pogledati. Agencijska provizija 2%
prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Dvoiposoban Narodnih heroja Uknjižen, izvorno 2.5 stan, dvostrano orijentisan, miran, svetao, sunčan, odmah useljiv, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Stan je kompletno renoviran pre 15 godina, tako da većih ulaganja nema.
Jednoiposoban prodaja Beograd Rakovica Vidikovac Vidikovačka padina Janković Stojana Prodajemo jednoiposoban stan u ulici Janković Stojana, površine 44m2 u kvalitetnoj zgradi pozicioniranoj u mirnom kraju Rakovice, u blizini svih sadržaja potrebnih za udoban život. Stan se sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila i terase. Grejanje je centralno. Orijentisan je ka istoku i ima dosta prirodnog svetla. Stan je useljiv. Uknjižba na sadašnjeg prodavca je u toku. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Bulevar kralja Aleksandra Dvosoban Agencijski ID : 1833. Bulevar kralja Aleksandra, zgrada od crvene fasadne cigle, gradnja 2006.g, u ponudi stan 2.0, stan ima 50m2 korisne površine +terasa, 4/7, cg, lift. Stan je uknjižen, funkcionalan, izuzetno svetao, u odličnom stanju, potrebno higijensko krečenje. Zgrada, prilaz kao i sam ulaz sređeni. Odlična povezanost sa drugim delovima grada. U blizini: škola, obdanište, više marketa, banaka i tržni centar. U ovom bloku zgrada retko su u ponudi stanovi na prodaju iz razloga što je odlična gradnja na izuzetnom lokaciji. Brzo je useljiv. Agencijska provizija 2% U zgradi ima lift.
Zvezdara Olimp Dr Vladana Đorđevića Troiposoban izdavanje Funkcionalan stan u kući izuzetno dobro pozicioniran, na odličnoj lokaciji. Stan je opremljen i useljiv. Novogradnja. Pored stambenog prostora na raspolaganju vam je dvorište, dva garažna mesta, letnjikovac pored kuće. Obavezan je depozit. Prostorije: predsoblje, dnevna soba, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, terasa. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
Vračar Vračar lokacija Vračar (Hram) Jednoiposoban Stojana Protića stan Stan je potpuno renoviran i sređen sa nameštajem, u samom centru Beograda. Toplo ga preporučujemo zakupcima da ga pogledaju. Obavezan depozit. Prostorije: Predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
prodaja Novi Beograd Blok 67 Trosoban Jurija Gagarina Trosoban stan, svetao, dvostrano orijentisan na atraktivnoj lokaciji. Prodaje se namešten sa najkvalitetnijim stvarima, dva kupatila moderno opremljena italijanskom keramikom, u jednom je đakuzi kada, plakari, komplet kuhinja sa Samsung kombinovanim frižiderom sa ledomatom, stolovi i stolice, klime... Uz stan se prodaje i uknjiženo garažno mesto za koje se doplaćuje 20.000 eura. Za svaku preporuku. Prostorije: hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, 2 lođe Agencijska provizija 2%
prodaja Beograd Palilula Borča Borča I Vladimira Stanojevića Uknjižen plac, ravan, pravilnog oblika, poljoprivredno zemljište. Do placa je došao asfalt, struja i voda. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Beograd izdavanje Vračar Kalenić Kalenić pijaca Mileševska Jednoiposoban Funkcionalan jednoiposoban stan na savršenoj lokaciji. Uknjižen na 46m2 grejne površine. Dvostrano je orijentisan i dobro osvetljen. Stan je kompletno renoviran i namešten: nove hidro i električne instalacije, parket, nova unutrašnja stolarija, nova spoljna PVC stolarija sa roletnama i komarnicima, sigurnosna ulazna vrata, renovirano kupatilo i kuhinja, bela tehnika, centralno grejanje, inverter klima, dizajnirana rasveta, veliki američki plakar, Matis-ov nameštaj. U dvorištu zgrade se nalazi prostor za parkiranje koji je dostupan stanarima zgrade. Zgrada je uredna, sa liftom i interfonom. Stan se izdaje na duže vreme. Plaćanje je mesečno. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Prostorije: predsoblje, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, lođa. Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
Crveni krst Jovana Rajića Jednosoban prodaja Uknjižen stan od 40 m2, na Vračaru, u neposrednoj blizini Beogradskog dramskog pozorista i Crvenog krsta. Funkcionalan raspored,sa odvojenom spavaćom sobom. Orijentisan je prema zelenoj površini i dobro je osvetljen. Ima prozore standardne veličine. Nalazi se u predratnoj zgradi sa dobrim ulazom i prilazom. Ulaz u stan je iz niskog prizemlja, a postoji mogućnost otvaranja drugog ulaza iz dvorišta. Stan je idealan za poslovni prostor i odmah je useljiv. Prostorije: predsoblje, dnevna soba, spavaca soba, kuhinja, kupatilo, ostava. Agencijska provizija 2%
Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Ekonomski fakultet Petosoban Karađorđeva stan 5.0, 101m2, 1/5, lift, TA, interfon, internet, klima, ktv, podrum, salonac Ulica Karađorđeva je jedna od najstarijih ulica u Beogradu.U blizini samog epicentra grada odnosno Terazija, Trga Republike, Kalemegdana. Zbog toga su nepokretnosti u ovom delu grada sve traženije, pa se kupovina stana smatra sigurnom investicijom. U prilici smo da vam ponudimo petosoban salonski stan, koji se nalazi na prvom spratu održavane predratne zgrade. Zgrada je pod zaštitom zavoda za spomenike kulture, dobro održavana, sa obnovljenom fasadom. Stan funkcioniše trenutno kao poslovni prostor (hostel), ali može se lako vratiti prvobitnom rasporedu. Dvostrano je orijentisan, visine plafona 3.10 m, nedavno su urađene nove hidro i elektro instalacije i postavljena je PVC stolarija.Terasa koja pripada stanu je oko 7m2 i nije ušla u kvadraturu stana. Stan funkcioniše trenutno kao poslovni prostor, ali ga je vrlo lako vratiti u prvobitan raspored jer su zidovi između tri spojene gipsani. Terasa koju ovaj stan ima na korišćenje je veličine oko 7m2. Veliki mokri čvor je opremljen sa dva kompletna kupatila, jednim toaletom i dva umivaonika u predprostoru. Grejanje je na struju što omogućava optimizaciju troškova u toku zimskog perioda. Stanu pripada podrum, a stanari zgrade imaju parking u dvorištu zgrade. Zbog lokacije koja se ubrzano razvija prostor je idealan kako za život tako i kao opcija kancelarijskog prostora, ali i nastavka trenutne delatnosti koja pruža stabilan prihod. Od prostorija: dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijskim delom, hodnik, pet soba (dve su manje), veliko kupatilo, terasa, Stan je u katastru uknjižen bez kvadrature (površina nije evidentirana), po merenju veštaka grejna površina stana je 101,20m2. Agent: Slavka Vasić 060 131 89 08 R-ID: #5143 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Palilula - Veliko selo Prizemna kuća 98m2, renovirana, stavljena Pvc stolarija, nov laminat i keramika, na lepoj parceli od 19 ari u zoni porodične gradnje, voda, struja, urađen novi prilaz. Dobra lokacija u neposrednoj blizini crkve i prodavnice. Lepa komforna prizemna kuća na lepom placu za svaku preporuku.... Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "SM nekretnine" Beograd. Više informacija, br.tel. 060/33-99-122Kuhinjski elementi, Odmah useljiv Stara gradnja.
Garsonjera prodaja Beograd Rakovica Rakovica lokacija Rakovica Kraljice Jelene Stara Rakovica - Kraljice Jelene 0.5, 22m2, SUT/4, TA, parking, klima, video nadzor. Nameštena garsonjera novije gradnje na odličnoj lokaciji, ispod Maričke ulice. Dnevna soba je orijentisana ka dvorištu, postoji mogućnost otvaranja balkonskih vrata-pravljenja terase. Stanu pripada jedno parking mesto. Nalazi se u neposrednoj blizini doma zdravlja, marketa, osnovne škole, apoteke, stajališta gradskog prevoza 50, 59, 37, 504 i BG VOZ. Prostorije: dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, hodnik i kupatilo. Odmah useljiv. Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2849 Video nadzor, Klima,
Vrdnik prodaja Centar - Svetozara Miletića Trosoban Vrdnik, Centar - Svetozara Miletića 3.0, 58m2 (terasa 2m2), 2/4, EG, lift, garaža. Kompleks u izgradnji u centru Vrdnika. Moderan, projektovan tako da svojom orijentacijom, funkcionalnom organizacijom i estetikom zadovoljava potrebe savremenog korisnika. Za izgradnju stanova koriste se materijali visokog kvaliteta, kako za spoljašnjost, tako i za unutrašnjost. Rok završetka radova predviđen je za decembar 2024. godine. Cena stana je bez PDV-a. Agent Aleksandra Damjanović: 062/152-66-91 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2850
Centar - Svetozara Miletića Trosoban prodaja Vrdnik, Centar - Svetozara Miletića 2.0, 41m2 (terasa 2m2), 2/4, EG, lift, garaža. Kompleks u izgradnji u centru Vrdnika. Moderan, projektovan tako da svojom orijentacijom, funkcionalnom organizacijom i estetikom zadovoljava potrebe savremenog korisnika. Za izgradnju stanova koriste se materijali visokog kvaliteta, kako za spoljašnjost, tako i za unutrašnjost. Rok završetka radova predviđen je za decembar 2024. godine. Cena stana je bez PDV-a. Agent Aleksandra Damjanović: 062/152-66-91 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2851
Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Tošin Bunar Četvorosoban Tošin bunar stan Novi Beograd - Tošin bunar 4.0, 187m2 (terasa), 9. i 10. sprat, CG na kalorimetre, interfon, telefon, klima, video nadzor. Četovorosoban, izuzetan dupleks na dobroj lokaciji. Trostrano orijentisan. Pogodan i za stanovanje i za poslovni prostor. Stan ima dodatnu vrednost u vidu terase povšrine 12m2 koja ne ulazi u prodajnu kvadraturu. Mogućnost kupovine dva garažna mesta. Cena stana je sa PDV-om. Prostorije: dnevni boravak sa terasom duž celog zida, tri spavaće sobe, četiri toaleta (tri kupatila). Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2852 Video nadzor, Interfon, Telefon, Klima,
prodaja Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Tošin Bunar Dvosoban Tošin Bunar Novi Beograd - Tošin bunar 2.0, 70m2 (lođa 3m2), 2/10, CG, lift. Dvosoban stan na drugom spratu, dvostrano orijentisan. Stan ima dodatu vrednost u vidu terase od 15m2 koja nije uračunata u kvadraturu (ne vidi se na skici). Mogućnost kupovine garažnog mesta. Cena stana je sa PDV-om. Prostorije: dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, dva mokra čvora i lođa. Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2853
Jednosoban prodaja Beograd Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Tošin Bunar Tošin bunar Novi Beograd - Tošin bunar lokal, 69m2 (terasa 11m2), PR/10, CG, interfon, telefon, video nadzor. Lokal u prizemlju zgrade, sa velikom terasom od 11m2. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Cena stana je sa PDV-om. Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2854 Video nadzor, Interfon, Telefon,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane