Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Crveni krst Metohijska

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Savski venac Senjak Senjačka Petosoban Fenomenalan, svetao, dvostrano orijentisan, sa terasom 20m2 koja se prostire duž celog stana na izuzetnoj lokaciji na Senjaku. Stan se sastoji od kompletno opremljene kuhinje, dva kupatila, 5 soba sa klima uređajima, ostave, zastakljene lođe sa jedne strane i prostrane terase sa druge. Površina stana sa terasama je preko 200m2. Odlično povezan sa svim krajevima grada. Banke, prodavnice, restorani u neposrednom okruženju. Izdaje se prvenstveno kao poslovni prostor, na duži period i odmah je useljiv. Napomena: Ostali troškovi cc 300eur (Infostan, struja, održavanje zgrade) Obavezan depozit u visini jedne mesečne rente. Parking mesto u ceni rente. U okolini zgrade slobodan parking + zonski (zona 3) Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 IK05 .
Zvezdara Đeram Gvozdićeva Trosoban prodaja Prodaje se jedinstven trosoban stan u Gvozdićevoj ulici, okružen zelenilom i parkovima. Uknjižena površina 52m2, građevinska 78m2. Stan se nalazi u urednoj i dobro očuvanoj zgradi u blizini Zvezdara teatra, Gradske bolnice i Đeram pijace. Dvostrano orijentisan, vrlo svetao i odmah useljiv. Preporuka za mlađe osobe. Postoji mogućnost kupovine sa nameštajem. Stan za svaku preporuku, vredi pogledati. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Jednoiposoban Dr Ivana Ribara stan U lepom kraju na Novom Beogradu u ulici dr Ivana Ribara, prodaje se 1,5 stan na 5 spratu, u održavanoj zgradi. Dvorišno orijentisan, gleda na park, vrlo svetao i odmah useljiv. Uknjižen na 41m2 plus terasa plus podrum. Iznad stana je tavan (potkrovlje) koji daje mogućnost proširenja za duplu kvadaturu stana. Preko puta je Lidl, novi Kineski centar, novi put za izlaz na auto put Miloš Veliki i mnogo autobuskih stanica. Za svaku preporuku, vredi pogledati. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Četvoroiposoban Jurija Gagarina Izuzetan 4.5 stan sa odličnim rasporedom prostorija. Uknjižen na 71 m2 plus prostrana terasa - lođa od 6 m2 koja ne ulazi u knjiženu kvadraturu stana. Perfektno održavana zgrada u Bloku 62. Stan je po strukturi izvorno bio 2,5 soban pa je uspešno preuređen u 4,5 stan. Trostrano orjentisan : Jugo-istok, Severo-istok, Jugo-zapad. Svetao stan sa predivnim pogledom. Idealan stan za višečlanu porodicu. Perfektna lokacija zgrade u blizini gradskog prevoza, obdaništa, škola, doma zdravlja, velikih super-marketa, Piramide ...itd. Dva kao nova kompletno sređena lifta. Prvi vlasnik stana. Agencijska provizija 2% Agent: Aleksandar Ocokoljić br. licence 2029 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Petosoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Mileševska Prazan, 5.0, toplotne pumpe, 2/6, lift, terasa, dva garažna mesta, pet friendly. Nesvakidašnji stan, sam na spratu. Poseduje 4 spavaće sobe, 3 kupatila, plakar celom dužinom hodnika, dnevni boaravak sa izlazom na terasu i komfornu kuhinju. U izradi prostora korišćeni su vrhunski materijali, grejanje je na toplotne pumpe. U cenu zakupa uračunata su i dva garažna mesta. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .
Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Kralja Milana Petosoban Lux, uknjižen, duplex, 6.0, EG, terase, klime, interfon, video-nadzor. Luksuzno opremljen duplex, savršeno dizajniran, na centralnoj gradskoj lokaciji, 173 m2, mereno 200m2, izuzetno svetao, dvostrano orijentisan. Ovaj besprekorno osmišljen duplex na prvom nivou poseduje ulazni hodnik, veliku spavaću sobu dvostrane orijentacije, raskošni dnevni boravak sa izlazom na terasu koja gleda ka Savi, kupatilo, trpezariju sa kuhinjom, ostavu/vešeraj. Na gornjem nivou nalazi se još jedan dnevni boravak i tri spavaće sobe od kojih je jedna "master bed room" sa sopstvenim kupatilom i izlazom na terasu, dok druge dve spavaće sobe koriste drugo kupatilo. Svaka prostorija ovog stana je opremljena u modernom, otmenom stilu i korišćeni su najkvalitetniji materijali i oprema. Svi sadržaji i delatnosti neophodne za kvalitetan život se nalaze na samo par koraka od zgrade. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 IK05 .
Voždovac Ripanj prodaja U ponudi je kuća u norveškom stilu, u ulici Lipovački put 6.deo, sa prelepim pogledom, prizemna sa podrumskim prostorom. Prizemlje se sastoji od ulaznog dela, dnevnog boravka sa kuhinjom koja izlazi na veliku terasu, tri spavaće sobe, i dva kupatila. Prodrum se sastoji od velike prostorije sa priključcima za kuhinju i kupatilo. Kuća se nalazi na placu od 10 ari. Bruto površina kuće je 223m2, a neto 186m2. Objekat ima građevinsku dozvolu i radi se na upotrebnoj dozvoli, a nakon toga biće uknjižena. Kuća je rađena sa najkvalitetnijem materijalima i sada je u završnoj fazi radova ( pločice, parket, sanitarije). Poslednja fotografija je zapravo render kako će kuća izgledati kada bude u potpunosti završena. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Belvil (A blok) Trosoban Jurija Gagarina stan Odličan, renoviran, lux, namešten stan. Istočno orijentisan, svetao, brzo useljiv. Uknjižen. Sve funkcioniše iz hodnika: dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, lođa, dve spavaće sobe, kupatilo. Zgrada sa liftom, video nadzorom, sa dosta parking mesta u zoniranom području. Blizu prevoza, dobra veza sa celim gradom. Odličan za život, kao i investicija za izdavanje. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Voždovac Braće Jerković I II Dvosoban Meštrovićeva Jednoiposoban stan od 38m2+5m2 lođa, ulica Meštrovićeva, Braće Jerković, opština Voždovac Stan se sastoji od dnevne sobe sa izlazom na zastakljenu lođu, kuhinje, kupatila, predsoblja i spavaće sobe i ima posebnu ostavu. Nalazi se na četvrtom spratu od četiri, nema lifta, grejanje struja (TA), stan je renoviran, rađeno kupatilo, i PVC stolarija,sa pripadajućim podrumom! Stan je u mirnom kraju naselja Braće Jerković u blizini saobraćajnica gradskog prevoza, škola i obdaništa, dobra povezanost sa centrom grada i ostalim delovima Beograda Stan je odličan kao investicija.
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Meštrovićeva Jednoiposoban stan od 38m2+5m2 lođa, ulica Meštrovićeva, Braće Jerković, opština Voždovac Stan se sastoji od dnevne sobe sa izlazom na zastakljenu lođu, kuhinje, kupatila, predsoblja i spavaće sobe i ima posebnu ostavu. Nalazi se na četvrtom spratu od četiri, nema lifta, grejanje struja (TA), stan je renoviran, rađeno kupatilo, i PVC stolarija. Stan je u mirnom kraju naselja Braće Jerković u blizini saobraćajnica gradskog prevoza, škola i obdaništa, dobra povezanost sa centrom grada i ostalim delovima Beograda Stan je odličan kao investicija.
Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Meštrovićeva Dvosoban Jednoiposoban stan od 38m2+5m2 lođa, ulica Meštrovićeva, Braće Jerković, opština Voždovac Stan se sastoji od dnevne sobe sa izlazom na zastakljenu lođu, kuhinje, kupatila, predsoblja i spavaće sobe i ima posebnu ostavu. Nalazi se na četvrtom spratu od četiri, nema lifta, grejanje struja (TA), stan je renoviran, rađeno kupatilo, i PVC stolarija. Stan je u mirnom kraju naselja Braće Jerković u blizini saobraćajnica gradskog prevoza, škola i obdaništa, dobra povezanost sa centrom grada i ostalim delovima Beograda Stan je odličan kao investicija.
Stari Grad Stari Grad lokacija Botanička bašta Budimska Jednosoban prodaja Prodajemo odličnu garsonjeru u prizemlju novije zgrade na dobroj lokaciji u Budimskoj ulici u neposrednoj blizini botaničke bašte. Sastoji se od ulaznog hodnika, sobe koja je povezana sa kuhinjom i kupatila. Prodaje se kompletno namešten. Stan je povučen od buke, okrenut je ka dvorištu u koje se izlazi iz sobe i koriste ga samo vlasnici stana, takođe poseduje garnituru za sedenje i uživanje. Zbog odlične pozicije pogodan je za život ili kao investicija za izdavanje. Uknjižen, bez tereta i zabeležbi, odmah useljiv. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO
Zvezdara Olimp Trosoban Vojvode Blažete stan Prodajemo, izuzetan trosoban stan u zgradi novije gradnje na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini SC "Olimp". Stan se sastoji iz dva nivoa. Gornji nivo čine dve prostrane spavaće sobe, od kojih je jedna master soba sa sopstvenim kupatilom, a druga soba ima izlaz na terasu i adaptibilna je i u drugačije namene. Donji nivo je open space koncept sa visinom plafona preko četiri metra, iz kog se izlazi na prostrano dvorište od 50m2, sastoji se od kuhinje sa trpezarijom i mini galerijom iznad kuhinje, ogroman prostor za skladištenje deli kuhinju od dnevnog boravka. Kako i donji i gornji deo poseduju sopstveno kupatilo i ulaz, stan je moguće podeliti na dve stambene jedinice. Kompletan nameštaj koji je rađen po meri ulazi u cenu stana. Postoji mogućnost kupovine dva garažna mesta. Retko u ponudi, za svaku preporuku. Uknjižen i useljiv. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 23 Troiposoban Bulevar Arsenija Čarnojevića Prodajemo troiposoban stan na Novom Beogradu u bloku 23, u zgradi iz sedamdestetih godina, u neposrednoj blizini svih neophodnih sadržaja za funkcionalan život ( škola, vrtić, prodavnice, apoteke, bazen, sportski tereni, autobuske stanice i sl.). Stan se sastoji se od ulaznog hodnika, dva kupatila, terase sa koje se pruža otvoren pogled, kuhinje, dnevne i spavaće sobe na prvom nivou, kao i dve spavaće sobe na galeriji. Pripadajuća ostava na spratu. Orijentisan je ka unutrašnjosti bloka. Uknjižena površina stana je 66 m2, a stvarna je 86m2, uknjižba stvarne kvadrature je u procesu. Pogodan za život ili kao investicija za izdavanje. Odmah useljiv. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Jednoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Blok 72 Mileve Marić Ajnštajn 1.5, 37m2, 3/6, lift, CG, internet, ktv, klima, interfon. Ulica Mileve Marić Ajnštajn se nalazi u na Novom Beogradu, u Bloku 72. Blok je je moderno planski građen pa je kompletno infrastrukturno pokriven. U neposrednoj blizini je sve što je potrebno za ugodan život. U prilici smo da Vam ponudimo jednoiposobnu nepokretnost na trećem spratu novije šestospratnice sa liftom zidane 2012 godine. Zgrada je spolja i iznutra u odličnom stanju i dobro održavana. Stan je jednostrano orijentisan, izuzetno funkcionalan pa je iz raspoložive kvadrature izvučen maksimum. Od izvorno jednosobnog uspešno adaptiran u stan sa jednom spavaćom sobom. Spavaća soba je dovoljno velika da može da stane i bračni krevet. Dnevna soba deli prostor sa blago izdvojenom trpezarijom i kuhinjom. U odličnom je stanju pa nisu potrebna značajna ulaganja. Grejanje je centralno po utrošku. Vlasnici stana imaju pravo korišćenja zajedničke vešernice na spratu. U bloku ima puno mesta za slobodno parkiranje. Od prostorija: ulazni hodnik, kuhinja, dnevni boravak spojen sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo. Zgrada upisana u katastar, ugovorna površina stana je 37m2. Kontakt: 065/233 52 60. R-ID: #5135 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Beograd prodaja Rakovica Skojevsko naselje Luke Vojvodića Dvoiposoban Rakovica, Skojevsko naselje - Luke Vojvodića 2.5, 59m2 (lođa 4m2), CG, lift, 2/5, telefon, interfon, podrum U ponudi odličan, funkcionalan stan u Skojevskom naselju. Sastoji se od velike dnevne sobe, dve spavaće sobe, kuhinje, kupatila i zastakljene lođe. U sve prostorije se ulazi iz hodnika. Nalazi se na drugom spratu, ima centralno grejanje i toplu vodu, kao i pripadajuće podrumske prostorije. U stanu je kompletno renovirano kupatilo sa novim instalacijama i postavljena su sigurnosna ulazna vrata. U neposrednoj blizini je Košutnjak. Uknjižen na 55m2. Agencijska provizija 2% Agent: Ranko Ilić 064/650-19-00 (licenca br.5383) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija Topla voda
Palilula - Dvosoban prodaja Prodaje se namesten dvosoban stan na Karaburmi u blizini BIG Fashion Parka i OŠ Jovan Popović. Lokacija nudi odličnu povezanost sa svim delovima grada ukoliko koristite gradski prevoz ili sopstveno vozilo. Stan se nalazi na 1 spratu I sastoji se od: predsoblja, kupatila, 1 spavaće sobe, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom koji je orijentisan na mirnu ulicu i kuhinje koja ima izlaz na terasu. Stan je dvostrano orijentisan. Stan ima dobru zvučnu izolaciju i pruža prijatan boravak. Etažno grejanje je na struju, kombinovano podno i radijatori, koja pruža niske režijske troškove za korišćenje ovakvog sistema grajanja. Agencijska provizija 2%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Voždovac Autokomanda Dvosoban Oblakovska stan U prilici smo da Vam ponudimo renoviran, kompletno namešten stan u zajedničkom dvorištu. Samo 350 m od autobuskih stajališta na Autokomandi. Nekoliko odličnih marketa u krugu od 500m. Stan se sastoji od prizemlja 27m2:dnevni boravak sa kuhinjom, degažman i kupatilo. Sprat je spavaća soba podne površine 10m2. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. Kontakt:Nenad Raškov, 061/240-9737. Agencijska provizija 50%
izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvosoban Koste Nađa Izdaje se polunamešten stan na dobroj lokaciji u Mirijevu. Stan se sastoji iz velikog dnevnog boravka, odvojenog kuhinjsko trpezarijskog dela, spavaće sobe i kupatila. Mikrolokacija odlična, blizina vrtića, osnovne škole, Doma zdravlja, pijace kao i brojnih marketa. Dobra povezanost sa svim delovima grada javnim prevozom, slobodan parking ispred zgrade. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
Trosoban prodaja Beograd Zemun Kalvarija i naselje Marija Bursać Milana Stepanovića Matroza Odličan trosoban stan,uknjižen,odmah useljiv. Dvostrano orijentisan sa prostranom terasom koja gleda na uređeni park u tihoj slepoj ulici. Parking ispred i iza zgrade. Idealan raspored prostorija,sastoji se od tri sobe,hodnika sa trpezarijom, dva špajza, kupatila. Pvc stolarija, nova sigurnosna vrata, renovirano kupatilo. Na idealnoj lokaciji, okružen zelenilom,na svega 100m od Prvomajske, u blizini pijaca, pošta, banke, škole, vrtići, dom zdravlja. Mogućnost kupovine stana praznog ili nameštenog. Idealno za život. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Momčilo Mitković br. licence 1900 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 MM .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane