Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Zvezdara Cvetkova pijaca Ulcinjska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Autokomanda Ljube Šercera Dvoiposoban Samo u našoj ponudi! Na prodaju dva stana, jedan dvoiposoban i jedan jednosoban, u dvojnoj kući sa posebnim ulazima. Na dobroj lokaciji, u mirnoj ulici, svega nekoliko minuta od Vojvode Stepe i na podjednakoj pešačkoj udaljenosti do Visoke elektrotehničke škole i Fakulteta političkih nauka. Stanovi imaju pripadajuće dvorište, unutar kojeg postoji parking mesto i šupa. Stan u niskom prizemlju se trenutno izdaje, što je još jedna investiciono isplativa opcija za budućeg vlasnika. Kontakt:Jelena Arsenović, 065/810-4000. Agencijska provizija 2%
Zemun Naselje Save Kovačević Drenova Dvoiposoban prodaja Uknjižen, 2.5, cg, vpr/3, podrum, lođa. Prodaje se 2,5 stan u novogradnji 55m2(L) na VPR bez ulaganja sa centralnim grejanjem i pripadajućim podrumom. Novo naselje iza IDEA-e. Prostorije: predsoblje, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupatilo, lođa. Dvostrano orjentisan, svetao. Uknjižen. Agencijska provizija 2% Agent: Raško Jorović br. licence 015 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Čukarica Žarkovo Dvosoban Šavnička stan Izdaje se nov potpuno opremljen stan u Žarkovu. Stan poseduje veliku terasu sa nameštajem za sedelje i parking mesto. Dozvoljeni su kućni ljubimci uz dodatni depozit. U cenu najma su uračunati mesečni troškovi. Moguća je prijava boravka za strance. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 ST05 .
prodaja Savski venac Beograd na vodi Šestosoban Hercegovačka Na ekskluzivnoj lokaciji uz reku, okupana svetlošću i svežinom BW Riviera se izdvaja dizajnom i otmenošću. Njenih 25 spratova i 139 stanova, pružiće poseban doživljaj života sa pogledom ka reci i gradu. Dodatni akcenat za neometani užitak daju naglašeno velike staklene površine pružajući osećaj beskonačnosti. Zgrada je prvi red do reke sa obezbeđenjem 24/7, ima wellness centar sa bazenom čiji pristup je sa prvog sprata čime je obezbeđena potpuna privatnost stanarima. Visina plafona u stanovima je 2.90 metara, grejanje i hlađenje je sa toplotnim pumpama, čija je sigurnost obezbeđena gasnom podstanicom. Svaki stan ima proširenu terasu i nezavisnu ventilaciju. Staklene površine su povećane što obezbeđuje povećan protok vazduha i svetlosti. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Dvoiposoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka BW Thalia, boginja sreće vam pruža šansu da živite na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu. Blizina spa i sportskog centra Apollo, dvojezične osnovne škole, vrtića, pozorišta, a na korak od promenade i TC Galerija. Zgrada Thalia sa svojih 15 spratova ima 178 stanova i 229 garažnih mesta različitih struktura od studio apartmana do onih sa 4 spavaće sobe. Zgrada će imati dodatke poput parkinga za dečija kolica i pet station. Rok završetka je 2025 godina. Bez provizije za kupca! Pozovite nas, zakažite sastanak i uverite se da vam se sreća osmehuje. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Beograd izdavanje Vračar Slavija Deligradska Polunamešten PP, 3.0, 69m2, III/VI, CG, lift. Poslovni prostor u samom centru grada u neposrednoj blizini ministarstava, NBS i kružnog toka na Slaviji. Prostor ima tri kancelarije od kojih je jedna odvojena, kupatilo i kuhinju. Centrali prostor pogodan za sekretarske obaveze i tri odvojene kancelarije. Grejanje je centralno, infostan. Dvostrano orijentisan prostor, svetao. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV04 .
Vračar Kalenić Mlatišumina Dvosoban izdavanje Namešten, 2.0, renoviran, cg, 1/4, lift, dve terase. U blizini Kalenić pijace i Vukovog spomenika u zgradi novije gradnje, izdajemo odličan dvosoban stan, opremljen i sređen. Stan se nalazi na prvom spratu, površine 47m2 plus dve terase, izdaje se kompletno namešten. Prostorije : ulazni hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i dve terase. Stan je odmah useljiv. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Palilula Botanička bašta Dvosoban Dr Dragoslava Popovića stan Namešten, 2.0, mereno 37m2, pr/III, 2 kupatila, grejanje na toplotne pumpe, dvorište. Izdaje se kompletno sređen dvosobni stan u centru grada sa dva kupatila, ostavom, dvorištem sa drvećem i stolom (prijatno i sveže leti), duplim zidovima tako da je zimi veoma toplo. Mesečni troškovi su veoma niski – oko 20€. Idealan za parove. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 OB05 .
prodaja Palilula Krnjača Dvosoban Grge Andrijanovića Prodaje se dvosoban, funkcionalan stan u blizini Zrenjaninskog puta u Krnjači. U neposrednoj blizini vrtića, škole, Doma zdravlja, pijaca i marketa. Zgrada je novije gradnje, uredna je i održavana. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlaskom na zastakljenu lođu, dečije sobe, kuhinjsko trpezarijskog dela i prostranog kupatila. Prodaje se polunamešten, ostaju norveški radijatori, klima, ugradni američki plakari, ugradna kuhinja i polica za tv. Stan je uknjižen. Agencijska provizija 2 % Agent: Olivera Gostimir broj licence 5196 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-236 OG .
izdavanje Beograd Zvezdara Đeram Vojvode Savatija Novoizgrađeni poslovni prostor, u mirnom delu između Dimitrija Tucovića i Bulevara kralja Aleksandra. Savremeno osmišljen i organizovan u dva nivoa, pogodan je za različite delatnosti. Najprisutnije su bile IT firme, a razvučena mreža ima 18 kompjuterskih mesta. Grejanje je putem inverter klima i Bosh panela kojima se može daljinski upravljati. U prizemnom delu je veći otvoren prostor, soba, toalet, čajna kuhinja i terasa od 16m2 sa ozidanim roštiljem. Na spratu su hodnik, tri sobe i kupatilo. Osim kuhinjskih elemenata, prostor se izdaje prazan i useljiv je. Prostor ima mereno 158m2. Agenc. provizija 50%. Agent: Zdenka Babović br.licence 674 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 ZBO6 .
Beograd izdavanje Savski venac Savski venac lokacija Sarajevska Garsonjera Na duži period se izdaje kompletno opremljena garsonjera. Nov nameštaj sa kompletnom belom tehnikom i sitnim aparatima, kablovska sa internetom, prečišćivač vazduha, klima. Nova kvalitetna zgrada sa video nadzorom, fizičkim obezbeđenjem, portirnicom, prodavnicom u zgradi. Blizina linija gradskog prevoza. Mesečni troškovi za stan su od 120-150evra. Mesečno plaćanje, depozit u visini mesečne kirije. Stan je odmah useljiv. Mogućnost zakupa garažnog mesta. Agencijska provizija 50%
Rakovica Skojevsko naselje Ranka Žeravice Jednosoban prodaja U prilici smo da vam ponudimo izuzetno lep,svetao stan koji se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini prevoza,prodavnica,škole,doma zdravlja,parka i bazena Košutnjak. Stan se sastoji iz hodnika,dnevnog boravka sa trpezarijom i ugradnom kuhinjom,spavaće sobe,kupatila i terase sa koje se pruža divan pogled. U stanovima je ugrađena 6-okomorna stolarija i postavljen hrastov parket.Grejanje je etažno-norveški radijatori. Stan je uknjižen i useljiv.Mogućnost kupovine za kreditne kupce. Postoje i druge kvadrature slobodnih stanova: Prvi sprat Stan-dvosoban-42 m2- cena 88000 eur III sprat Stan-dvosoban-67,38 m2 cena 135000 eur ( pogled na Košutnjak ) . Agencijska provizija 2%
Voždovac Šumice Četvorosoban Ustanička stan Miran kraj bez buke, sa prelepim pogledom na grad. U neposrednoj blizini Beo šoping centra, Lidla, autobuskih stajališta, restorana, kafića. Zgrada uredno održavana sa zelenilom ispred ulaza i sa video nadzorom. Lift do 4. sprata. Stan izuzetne strukture, koncipiran kao penthaus, izuzetno svetao, sa 3 spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom, odvojenom kuhinjom i trpezarijom, velikom lođom okrenutom ka dvorišnom delu zgrade što omogućava mir i tišinu. Iznad stana je tavanski prostor sa ugrađenjom termo izolacijom. Spolja urađena Demit fasada koja doprinosi visokom stepenu energetske efikasnosti. Podovi urađeni mermerom, kupatilo renovirano, nova stolarija, zamenjene vodovodne i elektro instalacije, sigurnosna vrata. Stan je izuzetan kako za život tako i za poslovne kancelarije. Za preporuku. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Garsonjera Đure Daničića Izdaje se namešten lux opremljena garsonjera 20m2 sa galerijom od 7m2. Na odličnoj lokaciji u centru grada, u blizini Bajlonijeve pijace, Skadarlije. Dobro povezan linijama gradskog prevoza sa svim delovima grada. Veoma lepa zgrada sa obnovljenom fasadom pod zaštitom zavoda. U zgradi postoji video nadzor. Visina plafona u stanu je preko 4m. Uveden je EON premium paket i super brzi internet. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Vračar Neimar Internacionalnih brigada U prilici smo da vam ponudimo lokal na odličnoj lokaciji. Uknjižen u katastru na 15m2, mereno 18m2. Pravilnog je oblika. Poseduje mokri čvor. Ima dva velika izloga. Brzo useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Vračar Crveni krst Metohijska Troiposoban Prostran stan, uknjižen na 92m2 građevinske površine, sa dve zatvorene lođe od 8m2 i 5m2. Adaptiran u troiposoban sa velikim mogućnostima. Dvostrano orijentisan. U izvornom, održavanom stanju (dnevni boravak, master soba i kupatilo imaju pvc stolariju). Na odličnoj lokaciji, dobra povezanost sa celim gradom. Mogućnost kupovine iz kredita. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Savski venac Senjak Bulevar Vojvode Mišića Jednosoban prodaja 1.0, 34m2, francuski balkon, TA, PR/PR, telefon, interfon. Uknjiženo 31m2. Sređen dvorišni stan na odličnoj lokaciji, blizina Ade Ciganlije. Povezan sa svim delovima grada. Renoviran, uknjižen na 31m2, mereno 34m2. Visina plafona 2.80m. Mogućnost iskorišćenja tavanskog prostora. Ispod stana ima još jedan stan. Agent Snežana 064/81 32 137 Agencijska provizija 2%
Stari Grad Kalemegdan Dvosoban Cara Lazara stan 2.0, 80m2, lođa, CG, lift, II/IV, telefon, interfon. Uknjižen. Prostran i elegantan stan na atraktivnoj pešačkoj zoni, pruža jedinstvenu priliku za udoban život u centru Beograda. Stan je dvostrano orijentisan i nalazi se u odličnoj održavanoj zgradi. Sastoji se od dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe, predsoblja, kupatila i lođe. Enterijer stana je urađen sa pažnjom u sofisticiranom stilu. Izdaje se na duži vremenski period.Depozit 2200 evra. Agent Mirjana 063/770-8837 Agencijska provizija 50%
izdavanje Voždovac Šumice Ustanicka Izdaje se opremljen poslovni prostor od 38m2. na dobroj lokaciji u Ustanickoj ulici , preko puta hotela Srbija, T.C.Kosum. Lokal ( poslovni prostor) se nalazi u prizemlju trznog centra, ima 38 m2, sastoji se od glavne prostorije- p. prostora i odvojenog mokrog čvora. Niske mesecne režije, grejanje - inverter klima,opticki internet,telefon.idealno za advokatsku ili knjigovodstvenu agenciju, predstavnistva firme, ,turisticke agencije, izdavacke kuce ... Agencijska provizija iznosi polovinu rente.
Dvoiposoban prodaja Beograd Čukarica Bele vode Belo vrelo Prodajemo odličan funkcionalan, dvoiposoban stan površine 54m2 u najboljem delu naselja Bele vode u neposrednoj blizini škole i vrtića. Stan se nalazi u desetak godina staroj četvorospratnoj zgradi na prvom spratu. Dvostran i svetao, u odličnom stanju. Sastoji se od predsoblja, kupatila, kuhinje i trpezarije, dnevnog boravka i dve spavaće sobe. Stan zahteva minimalna ulaganja, grejanje i topla voda su na gas. Poseduje pripadajuće parking mesto. U procesu ozakonjenja. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane