Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd izdavanje Čukarica Čukarička padina Obalskih Radnika

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Belvil (A blok) Jurija Gagarina Novi Beograd, Belvil, Jurija Gagarina; 12.43m2, uknjiženo, struja, rampa; U ponudi je garažno mesto od 12.43m2 ispod stambene zgrade u naselju Belvil. Dimenzije garaže su 2.4m x 5.15m. Nalazi se na odličnoj poziciji, u blizini DeltaCity-ja. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi 1.000 evra i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Indjija Indjija okolina Trosoban prodaja U strukturi kuća se sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje sa ostavom, trpezarije i dnevnog boravka te dve spavaće sobe. Patosti u kući su laminatu, keramici i etisonu. Stolarija je drvena. Grejanje u kući je na peći na gas. Kuća je izolovana sa spoljašne strane i stavljena fasada. U dvorištu kuće nalazi se manji objekat koji u suštini predstavlja jednosoban stan ( trenutno u zakupu ) i sastoji se od dve prostorije i kupatila. U dvorištu se nalaze ostale nus prostorije.
Voždovac Braće Jerković I II Super Vero Dvosoban Braće Jerković stan BRAĆE JERKOVIĆ kod Super Vera, u ulici Braće Jerković 47m2, terasa, EG, dvosoban, III (5), lift, Uknižen Novija gradnja, zgrada je jedna od najkvalitetnijih u naselju. Odličan, dvostrano orijentisan stan od 47m2 po strukturi dvosoban, sastoji se od: hodnika, kupatila, spavaće sobe, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje i terase. Adaptibilan je - deo trpezarije se može lako pretvoriti u manju spavaću sobu jer ima veliki prozor. Prodaje sa kompletnim nameštajem: ugradna kuhinja i ormari, mali kućni aparati, bela tehnika (veš mašina, TV, klima, frižider, ugradna rerna, ugradne ringle, aspirator). U kupatilu je granitna keramika prve klase, u stanu je hrastov parket. Grejanje je etažno na struju, infostan oko 1200 rsd mesečno. Stolarija je sa roletnama i rolo zavesama. Uknjižen je na 46m2 i odmah je useljiv. Braće Jerković jedno od najvećih naselja u Beogradu, ono što ga čini posebnim i u neku ruku autentičnim jesu ljudi. U svakom trenutku, bez obzira na doba dana ili noći ulice su pune života i neke dobre energije. Čak i oni koji se tek dosele u naselje kažu da se posle samo par dana osećaju kao tu žive odavno U naselju se nalazi okretnica autobusa 26, i to na udaljenosti od oko 100m od ovog stana a brojni autobusi povezuju Jerković sa skoro svim delovima grada, do Zemuna i Novog Beograda vozi linija 18, linija 50 vodi do Rakovice, Čukarice i okreće na Banovom brdu, linija 25 prolazi kroz Bulevar kralja Aleksandra i ide do Karaburme. U naselju se nalaze tri osnovne škole: Đura Daničić, Zmaj Jova Jovanović i Branislav Nušić kao i tri obdaništa a lako se može stići do Fakulteta organizacionih nauka, Fakulteta političkih nauka, Saobraćajnog fakulteta, Visoke škole elektrotehnike i računarstva, kao i privatnog „Univerziteta Singidunum”, takođe linijom 26 gradskog prevoza je odlično povezan sa Pravnim,Arhitektonskim i Elektrotehničkim fakultetima. Takođe Stadion šoping centar je vrlo blizu. Naselje je urbano i pre svega prilagođeno mladima sa puno zelenila, parkova, igrališta i sportskih terena. Vredan pažnje. CENA: 139.000 EUR Agencijska proviyija 2% Broj u registru 1245 Kontakt: 060 01-468-16
prodaja Zemun Zemun Gornji grad Zemun (Gornji grad) Četvorosoban Rade Končara Prodaje se luksuzan četvorosoban stan, namešten i opremljen sa stilom u novoizgrađenom objektu. Stan je trostrano orijentisan, sa puno prirodnog svetla i lepom velikom terasom. U stanu se nalazi kamin (na struju), dve inverter klime i etažno grejanje. Uz stan se može kupiti garaža od 25m2 sa dva garažna mesta kao i parking mesto sa rampom. Nalazi se u neposrednoj blizini Prvomajske ulice, blizina škole, obdaništa, Doma zdravlja, prevoza...Stan je uknjižen na 81m2 korisne površine plus terasa 10m2. Prostorije: hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevna soba,tri spavaće sobe, kupatilo, toalet, terasa, garderober
Četvorosoban prodaja Beograd Surčin Surčin naselje Surčin Braće Ogrizović Zaseban plac površine 845kvm i kuća od 106kvm na placu. Uknjiženo sa kompletnom dokumentacijom. Pozicija imanja je idealno locirana sa bogatim zelenilom i voćnjakom. Sve pomoćne prostorije su ucrtane i ukupne površine 80kvm - dve pomoćne prostorije. Kuća je za renoviranje sa srednjim ulaganjima. Preporuka za one koji žele život na velikom imanju nadomak grada. Idelno ravan plac, dozvoljena gradnja porodičnog niskog objekta do 2 sprata. U neposrednoj blizini su prodavnice, apoteke i uslužni objekti koji rade 24sata. Sama ulica u kojoj se nalazi nekretnina je mirna, bez saobraćaja. Odlićna povezanost sa gradskim prevozom (stanice su udaljene oko 250m) i izlazom na glavne saobraćajnice. Prostorije: predsoblje, kuhinja, kupatilo, tri spaaće sobe, podrum. Agencijska provizija 2%.
Beograd prodaja Voždovac Banjica I II Banjica Crnotravska Dvoiposoban Funkcionalan 2.5 stan, adaptibilan u 3.5. Na odličnoj lokaciji na početku naselja Banjica. Stan orijentisan jug-zapad, sunčan i svetao. Blizina tržnog centra, pijace, prevoza, škole i obdaništa. Prostorije: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, degažman, dve spavaće sobe, kupatilo, dve lođe Agencijska provizija 2%
Širi centar - Ratka Pavlovića Petosoban prodaja Kuća, 5.0, 200m2(četri terase), uknjižena na 101m2, pr+1+ptk, plac 2.74a, gas, kanalizacija, ktv, internet, podrum. Opština Inđija nalazi se u Vojvodini odnosno u severoistočnom delu Srema, na pola puta između Beograda i Novog Sada. Zahvaljujući dobrom geografskom položaju, blizini Dunava, Jarkovačkog jezera, prirodnim lepotama kao i raznovrsnim aktivnostima predstavlja poželjno mesto za život i rad. Ulica Ratka Pavlovića smeštena je u širem centru Inđije na samo 800 metara od samog centra grada. Urbano mesto sa uređenim prevozom i kompletnom infrastrukturom. U prilici smo da vam ponudimo spratnu porodičnu kuću, zidanu 80-ih godina prošlog veka, na svom placu površine 2.74a, u mirnom okruženju. Kuća je trostrano orijentisana, sastoji se od prizemlja, sprata i potkrovlja koje za sada funkcioniše kao tavanski prostor. Poseduje zajednički ulaz za oba stana u prizemlju i na spratu kuće, ali je ostavljena i mogućnost izdvajanja ulaza kako bi se dobile dve zasebne stambene jedinice. Ova nepokretnost je u izvornom održavanom stanju pa su shodno tome potrebna dodatna ulaganja. U dvorištu iza kuće smešten je pomoćni objekat (letnja kuhinja) u kome su izvedene sve potrebne elektro i vodovodne instalacije. Struktura stanova na prizemlju i na spratu je skoro identična, razlika je samo u stepenišnom prostoru i hodniku. Takođe kuća ima i podrum. Od prostorija: Prizemlje: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, dve terase Sprat: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, dve terase Potkrovlje: jedna prostorija (tavanski prostor) Moguća zamena za jednoiposoban stan u Inđiji. Za svaku preporuku. Plac je uknjižen na 2,74a. Prvi nivo kuće je uknjižen na 101 m2, a za ostatak kvadrature postoji građevinska dozvola i projektna dokumentacija. Po rečima vlasnika kuće ukupna merena površina po dokumentaciji iznosi 200m2. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #5090 Video nadzor, Internet, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Voždovac Medaković 2 Medaković II Dvoiposoban Radovana Simića Cige stan 2.5, 49m2(lođa), 7/11, lift, CG, LUX, interfon, internet, klima, ktv, podrum Ulica Radovana Simića Cige prostire se centralnim delom naselja Medaković II. Miran kraj grada na opštini Voždovac planski je građen za porodični život, sa puno zelenih površina i kompletnom infrastrukturom. Nedaleko od MAXI-ja, između Mokroluške i Medakovićeve ulice, nalazi se zgrada odvojena od ulice drvoredom i prostranim parkingom koji ne spada u zoniran deo. U prilici smo da vam ponudimo potpuno sređen stan na sedmom spratu održavane zgrade sa dva ulaza i dva lifta. Sam stan je svetao, maksimalno iskorišćene kvadrature, jednostrano orijentisan suprotno od ulice te je i uticaj buke znatno smanjen. Kompletno, kvalitetno i sa ukusom renoviran u skladu sa funkcionalnim zahtevima savremenog stanovanja, pri čemu je od izvorno jednoiposobnog prenamenom bivše trpezarije uspešno adaptiran u stan sa dve spavaće sobe. Prozori su PVC, vrata od visoko kvalitetnog drveta, hrastov parket prve kategorije, te je bez ulaganja. Kuhinja je od dnevno-trpezarijskog dela diskretno odvojena pultom a iz komfornog dnevnog boravka izlazi se na lepu zastakljenu lođu. Odlično organizovan prostor koji je do detalja luksuzno projektovan i estetski osmišljen, sa ugrađenim materijalima najviše klase i centralnim grejanjem. Stanu pripada podrum. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele kvalitetan stan bez ulaganja za život ili izdavanje na dobroj lokaciji. Isključivo gotovinski kupci. Od prostorija: hodnik,objedinjen kuhinjsko-trpezarijsko-dnevni prostor, dve spavaće sobe, kupatilo i lođa. Uknjžen na 49m2 građevinske površine, odnosno 47m2 korisne površine. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #5092 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
izdavanje Vračar Kalenić Trosoban Mileševska 3.0, Kalenić, Mileševska, 65m2, VP/4, CG, renoviran Divan salonski stan u održavanoj salonskoj zgradi u blizini Kalenić pijace, u mirnom delu ulice. Pogodan kako za poslovni prostor, tako i za život. Okrenut ka dvorišnoj strani. Preporuka. Uknjižen. Provizija 50%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2338 Salonski stan.
Dvosoban izdavanje Beograd Palilula - Albanske spomenice 2.0, Vukov spomenik, Albanske spomenice, 47m2, 3/11, CG, lift, parking Svetao, sunčan stan, istočno orijentisan sa prelepim pogledom ka gradu. Renoviran. Stan je prostran, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Blizina Vukovog spomenika, tehničkih fakulteta, marketa, gradskog prevoza. Parking u dvorištu . Preporuka. Uknjižen. Provizija 50%. Duška Radonjić 064/263-92-32 R-ID: #2339
Beograd izdavanje Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Strahinjića Bana Jednosoban Stari grad, Dorćol - Strahinjića Bana 1.0, 53m2, podno grejanje, lift, SUT/3, interfon, podrum U monumentalnoj zgradi izdaje se kompletno renoviran prostor površine 53m2 + 8m2 ostava, odmah pored stana. Stan ima izlaz i na dvorište. Urađeno je podno grejanje sa toplotnom pumpom, kompletna instalacija, sve utičnice, kompletno nova kuhinja sa novim aparatima i novo kupatilo. Pod od epoxy. Visina plafona je 2.80m. Agencijska provizija 50% Agent: Mirela Perović 060/72-77-557 (licenca br.2566) Telefon, Nije poslednji sprat Stara gradnja. Ostava Gradska kanalizacija
Novi Beograd Belvil (A blok) Blok 67 - Belville Jurija Gagarina Dvosoban izdavanje Novi Beograd, Belville - Jurija Gagarina 2.0, 56m2, CG, lift, 1/8, interfon Stan je korišćen kao poslovni prostor, a po potrebi zakupca može biti i stambeni. Agencijska provizija 50% Agent: Vojka Joksović 064/55-55-196 (licenca br.1790) Interfon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Dvosoban stan Izdaje se predivan i funkcionalan mali stan u mirnom delu Braće Jerković. Ima niske režijske troškove. Blizu su TC Stadion i TC Beo. Odlično povezan sa autobusima i blizu autoputa. Stan se sastoji od kombinovane dnevne sobe i kuhinje, spavaće sobe, kupatila i terase. Dodatno ima potkrovlje koje može poslužiti kao spavaća soba ili garderober. Obezbeđeno parking mesto. Agencijska provizija je 50% A beautiful and functional small apartment is available for rent in the peaceful area of Braće Jerković. It has low utility costs and is conveniently close to TC Stadion and TC Beo. Well-connected by buses and near the highway. The apartment comprises a combined living room and kitchen, a bedroom, bathroom, and a terrace. Additionally, it features an attic that can be used as a bedroom or a wardrobe. Reserved parking space available. The agency fee is 50%.TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
izdavanje Stari Grad Stari Grad lokacija Kopitareva Gradina 7,0 soba Izdaje se poslovni prostor u samom centru Beograda, u stambenoj zgradi. Pruža raznolike mogućnosti: od kancelarija, ordinacija, salona za pružanje usluga, do igraonica ili školičnih prostora. Ova nekretnina sastoji se od prizemlja i suterena, obuhvatajući 7 prostorija i 2 toaleta. Posebna prednost je mirno dvorište koje pripada samo ovom objektu, kao i zajedničko dvorište. Nakon zakupa, planira se instaliranje norveških radijatora. Agencijska provizija 50%. A commercial space is available for rent in the heart of Belgrade, within a residential building, offering versatile options: from offices, clinics, service salons, to playrooms or educational facilities. This property comprises a ground floor and a basement, consisting of 7 rooms and 2 toilets. An exclusive advantage is the serene private courtyard belonging solely to this property, along with a shared courtyard. Norwegian radiators will be installed after leasing. Agency fee 50%.Kuhinjski elementi, Odmah useljiv Izvorno stanje. Stara gradnja.
Dvoiposoban izdavanje Beograd Stari Grad Dorćol gornji Bajlonova pijaca Dzordza Vasingtona Nudimo vam ekskluzivan dvoiposoban stan u samom srcu Beograda, u ulici Džordža Vašingtona. Svaka prostorija ovog stana je pažljivo odvojena, pružajući ne samo intimnost već i funkcionalnost prostora. Stan se sastoji od trpezarije, kuhinje, toaleta, prostrane dnevne sobe i udobne spavaće sobe. Posebnu notu prostoru dodaje francuski balkon koji omogućava uživanje u gradskim pejzažima. Ova nekretnina dozvoljava držanje manjih kućnih ljubimaca, čineći je idealnom za one koji žele uživati u udobnosti doma uz svoje četvoronožne prijatelje. Agencijska provizija iznosi 50%Veš mašina, Frižider, Šporet, Sudopera, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Odmah useljiv Gradska kanalizacija Topla voda
Beograd izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Hotel Moskva Četvorosoban U Balkanskoj ulici, predstavljamo vam ekskluzivan poslovni prostor od 122 kvadrata, potpuno nov i useljiv. Ovaj moderni prostor ima 4 zasebne kancelarije, 2 toaleta i internet box, pružajući sve što je potrebno za efikasno poslovanje. Nalazi se u mirnom okruženju, u prizemlju zgrade, s grejanjem i hlađenjem putem toplotnih pumpi. Dodatni nivo sigurnosti pruža se posebnim ključem na ulazu, opremljenim tagom. Prostor se izdaje nenamešten, ali po dogovoru postoji opcija za opremanje prema potrebama zakupca. Ova ekskluzivna ponuda uključuje i parking mesto, s tim da je jedno parking mesto uključeno u cenu zakupa. Postoji i mogućnost dogovora oko dodatnog parking mesta. Agencijska provizija za ovaj ekskluzivni poslovni prostor iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.Sudopera, Kuhinjski elementi, Video interfon, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Palilula Palilula lokacija Kneza Danila Dvosoban prodaja Odličan 2.0 stan u kompleksu zatvorenog tipa, na sjajnoj lokaciji, ispod Tašmajdanskog parka. Stan izuzetnog dizajna, uređen do detalja, sa najfinijim materijalima i nameštajem. Sam kompleks poseduje portira, video nadzor i sopstveno uređeno dvorište sa prostorom za igru. Mogućnost kupovine garažnog mesta, 40.000eur. U cenu stana ulazi kuhinja rađena po meri, kompletan nameštaj i tehnika. Stan nije useljavan do sada. Uknjižen na vlasnika, moguća kupovina i na kredit. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 .
Sopot Kosmaj Janka Katića kuca U prilici smo da oglasimo prodaju uknjižene kuće modernog dizajna sa savršeno iskorišćenim prostorom na placu od 5ari, na Kosmaju i sa otvorenim pogledom na Kosmaj . Kuća je prizemna sa galerijom, poseduje sopstveni parking, uvedeni su struja, voda i optički internet. Sastoji se od dnevne sobe, dve spavaće sobe, dva kupatila, ostave, galerije i terase, letnje kuhinje. Velika staklena vrata u dnevnoj sobi, kao i prostrana terasa garantuju uživanje u svetlom prostoru sa najlepšim pogledom na Kosmaj. Prizemlje je površine 83,39m2 dok je galerija 18,60m2 i prostire se celom površinom kuće tako da u zavisnosti od potreba može biti radni prostor /dečiji kutak/prostor za odmor. Grejanje je na struju i postoji mogućnost ugradnje kamina ili peći ma pelet. Mikrolokacija izuzetna. Idealna opcija bilo da tražite kuću za život ili vikendicu za odmor. Dovoljno je blizu grada, na 45 minuta autoputem, a dovoljno daleko da se izmestite iz gužve i uživate u prirodi i čistom vazduhu. Kuća je za svaku preporuku i odmah je useljiva. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 IK05 .
prodaja Čukarica Cerak Četvorosoban Kneza Višeslava U prilici smo da Vam predstavimo nov, nikad useljavan, pre mesec dana završen, četvorosoban stan. Dvostrano orjentisan sa panoramskim pogledom sa obe strane. Vrhunski materijali - bosal vrata, aluminijunska stolarija, hrastov brodski pod, hansgrohe baterije i italijanska keramika, su korićeni u izgradnji ovog kompleksa. Sastoji se od ulaznog hodnika, open space koncepta- kuhinja, trpezarija i velika dnevna soba, sa izlazom na terasu sa spektakularnim pogledom. Spavaći blok poseduje 3 spavaće sobe (sve izlaze na drugu terasu), kupatilo, vešernicu i toalet.Postoji mogućnost kupovine i pripadajućeg garažnog mesta uz doplatu od 20.000€. Postaćete i vlasnik podrumske ostave u dogovoru sa investitorom. Stan se nalazi na izuzetnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Košutnjaka, većih supermarketa, kafića, restorana, pijace, škola, vrtića i svih drugih sadržaja koji život čine ugodnim. Za svaku preporuku nekretnina. Agenc. provizija 2% Agent: Ljiljana Rajković br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Medaković 2 Medakovićeva U prilici smo da vam predstavimo odlično organizovanih 30m2 prostora na izuzetnoj lokaciji. U samom srcu Medaka 2, preko puta Maxija i autobuskog stajališta, nalazi se ovaj svetao stan. Stan se vodi kao suteren, ali je realno u nivou prizemlja. Samo jednan zid je malo ukopan. Ima dve prostorije, kuhinju sa trpezarijom i spavaću sobu. Obzirom na dobru povezanost sa drugim delovima grada i blizine autoputa, može da bude odlična investicija. Vredi pogledati. Agenc. provizija 2% Agent: Ljiljana Rajković br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane