Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Cvijićeva Cvijićeva

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Konjarnik Kačićeva Dvoiposoban Kačićeva, vpr/3, 2 lođe, na odličnoj lokaciji, nedaleko od Beo šoping centra, na par minuta hoda od gradskog prevoza ka svim delovima grada. Stan kompletno renoviran, nova kuhinja sa ugradnim elementima i novom belom tehnikom koja je u garanciji 5 godina, novi plakari, kreveti, garnitura u dnevnoj sobi. Odlična struktura stana, 2 spavaće sobe i 2 lođe, idealan za parove ili porodice sa detetom. Zgrada novije gradnje, uredno održavana. Za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Hram Svetog Save Trosoban prodaja U prilici smo da vam ponudimo stan uknjižen na 68m2, mereno 69,5m2, bez tereta i zabeležbi. U neposrednoj blizini platoa Hrama Svetog Save. Dvostrano je orijentisan, sa dve terase. Funkcioniše kao dve stambene jedinice jer ima dva ulaza. Jedan od 46m2, drugi 23,5m2. Veoma lako može da se vrati u prvobitno stanje. Mirna, dvorišna zgrada, van ulične buke, sa uređenim dvorištem i održavanim ulazom. Promenjene su vodovodne i elektro instalacije. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Medaković 2 Dvoiposoban Rastka Petrovića stan Lepo namešten, prostran stan u mirnom kraju. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće i radne sobe, kupatila i terase. Potpuno je opremljen nameštajem, belom tehnikom, u kuhinji ima veš mašinu i mašinu za sudove. Poseduje internet, kablovsku, grejanje na struju, dve klime. Izolovan od buke, u mirnom kraju, dobro povezan sa drugim delovima grada, blizu TC Stadion i drugih sadržaja neophodnih za ugodan život. Stan se izdaje sa fiksnim iznosom od 200 eura za sve račune na mesečnom nivou. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Voždovac Braće Jerković I II Garsonjera Rade Vranješević Stan na odličnoj lokaciji, u blizini autobuskih stajališta, odlična povezanost sa svim delovima grada. Nameštena garsonjera. Niski režijski troškovi. Odličan. Useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvorosoban prodaja Beograd Zemun Zemun Gornji grad Drinska Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 4.0, 123m2, dve terase, EG, telefon, interfon. Uknjižen. Dupleks u maloj stambenoj zgradi od četiri stana. Stan je renoviran i ne zahteva veća ulaganja. Sastoji se dva nivoa, na prvom nivou se nalazi dnevno trpezarijski deo, kuhinja, soba, kupatilo i dve terase. Na gornjem nivou se nalaze dve prostrane spavaće sobe, kupatilo i kuhinja pa je samim tim moguće da funkcioniše kao dve zasebne stambene jedinice. Agent Pavle 060/7462-000 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol donji Venizelosova Trosoban U prvoj fazi kompleksa Novi Dorcol prodaje se premium stan na povucenom spratu velicine 91 kvm od cega se pod terasom nalazi 25kvm. Stan je severoistocno orijentisan, ka unutrasnjem delu kompleksa. Stan je veci deo dan na suncanoj strani sto ga cini veoma svetlim. Terasa je otvorenog tipa sa tendom na izvlacenje. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavace sobe od koijih jedna poseduje svoje kupatilo. U stanu se nalaze dva kupatila, od kojih jedno ima Walk-in tus, dok se u drugom nalazi kada. Stan ima i domacinstvo kao odvojenu prostoriju u kojem se nalaze toplotna pumpa, ves masina i prostor za odlaganje. Unutrasnjost stana je moderna i atraktivno opremljena. Materijalizacija je vrhunskog kvaliteta renomiranih proizvodjaca. Grejanje i hladjenje se vrsi preko Daikin toplotne pumpe za ciju distribuciju se koriste plafonske jedinice i podni konvektori. Svaka prostorija u stanu je zasebna zona klimatizacije. Kupatila poseduju podno grejanje i samostalne zidne grejace na struju. Tolpotna pumpa je ujedno i tank sanitarne vode kapaciteta 180 litara. Parket je troslojni natur hrast velikog formata, sirine 18cm. Keramika u kupatilima je visokog kvaliteta proizvodjaca Marazzi. Sobna vrata su visine 230cm proizvodjaca Entero. Ulazna vrata su Bosal Lux. Sistem pametne kuce i galanterija su proizvodjaca ABB. Roletne i tende se kontrolisu putem tastera i takodje su uvezane na sistem pametne kuce. Stan se prodaje komplet namesten ili po dogovoru. Svaka soba poseduje plakare radjene po meri. U hodniku se nalaze ugradni plakar i cipelarnik. Kuhinja je prostrana i kompletno opremeljna tehnikom kao sto su sudomasina, rerna, indukciona ploca, ugradni aspirator i frizider. Sav namestaj je radjen po meri, a u izdradi su korisceni materijali vrhunskog kvaliteta. Zgrada je izuzetno kvalitetne izrade. Kompleks poseduje spa centar, deciji park, vrtic, vise kafica i prodavnica. Uz stan postoji mogucnost kupovine prostranog parking mesta. Kupovina direktno od vlasnika.
Vračar Kalenić Cara Nikolaja II Dvosoban prodaja na prodaju stan od 51 kvadrat koji je podeljen na dva stana od 31 i 20 kvadarata i godinama su se ta dva manja stana izdavala kao stan na dan, idelani za stan na dan lako se moze preurediti u 1 stan
Savski venac Beograd na vodi Četvorosoban Hercegovačka stan Fantastičan stan. Useljiv odmah. Stan gleda ka reci, sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, 2 kupatila, 1 toaleta ( 3 mokra cvora ), vešernice, 3 spavaće sobe, 2 terase, ulaza i hodnika. Postoji dodatna mogućnost kupovine 1 ili 2 garažna mesta ( cena za svako je 27.500e ). Cena iz oglasa je cena samo za stan. U stanu se nalazi gotova kuhinja, plakari u svim sobama, elementi za kupatila. Uz stan se dobija mala ostava u garaži. Ako se ne javim na telefon- molim da mi poruku posalje zainteresovani kupac. Pogled ka reci, svetao. Struktura stana savršena, prostran, komforan. Unutrašnjost stana zauzima 100kv a terase ukupno 9kv. *agencije mogu kontaktirati samo ako imaju potencijalnog kupca. Recepcija 24h/7. Vlasnik. Bez dodatne provizije.
prodaja Savski venac Beograd na vodi Trosoban Beograd na vodi ( Aria ) Luksuzan stan ukupne površine 91,85m od čega terasu čini 7,71m u Beogradu na vodi, u zgradi Aria, na petom spratu sa dvostranom orijentacijom veoma svetao i odmah useljiv. Stan je potpuno nov i prodaje se komplet opremljen. Stan poseduje hodnik, dnevni boravak sa kuhinjsko-trpezarijskim delom otvorenog koncepta, vešernicu, spavaću sobu, kupatilo sa kadom, jedna master spavaća soba sa svojim kupatilom sa tuš kabinom i prelepu terasu sa otvorenim pogledom na grad. Aluminijumska stolarija velikih profila, klima uredjaji u svakoj sobi, centralno grejanje sa kalorimetrima , široki hrastov parket- tarket. Stanu pripada i ostava u nivou -1. Na spratu se nalazi i prostorija za odlaganje smeca, a zgrada poseduje tri lifta.
Jednosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Pop lukina Moderan i komforan stan, Nalazi se na prvom spratu zgrade sa liftom u ulici Pop Lukuna .Kupatilo je opremljeno modernim pločicama i tuš kabinom. Apartman je kompletno renoviran i opremnjen. Poseduje udobran bračni krevet, sto sa foteljama za odmor kao i čajnu kuhinju sa indukiconom pločom i frižiderom. Internet, greanje i klima uređaj se nalaze u sklopu jedinice. smešten je na jednoj od najatraktivnijih delova Beograda. Beograd na vodi kao i T.C. Galerija se nalaze na oko 300 metara kao i prelepo šetalište uz obalu reke. Zeleni venac je smešten na oko 200 metara od stana kao i Knez Mihailova.
Beograd izdavanje Vračar Slavija Njegoševa APN LOKALI CENTAR / RENTA Lokal Vračar, Njegoševa ulica, za pekaru, prizvodnju i dostavu hrane, može picerija - fast, dva mokra čvora, dva toaleta, na duži period, ozbljnom, renomiranom zakupcu. Kontakt: Miroslav 063 235 404
Palilula Hadžipopovac Cvijićeva Dvosoban prodaja Prodajemo odličan dvosoban stan u Cvijićevoj ulici u neposrednoj blizini TC "Zira". Stan je dvorišno orijentisan, miran i okružen zelenilom. Izuzetno dobro koncipiran prostor sa mogućnošću adaptacije u dvoiposoban stan. Stan je većim delom renoviran. Sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, spavaće sobe i kupatila. Uknjižen na 50m2, merene površine 53m2. Pogodan za život, kao investicija za izdavanje ili poslovni prostor. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Zemun Altina Dvosoban Abebe Bikile stan Odličan, sunčan stan, južno orijentisan, na odličnoj lokaciji, EG grejanje na struju. Odmah useljiv. Prostorije: predsoblje, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, lođa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
izdavanje Zvezdara Cvetkova pijaca Troiposoban Vojvode Bojovića Prelep stan u mirnom delu grada, savršen za porodicu. Potpuno opremljen lux nameštajem. Sastoji se od predsoblja, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, velikog kupatila opremljenog veš mašinom i lepe velike terase. Stanu pripada i parking mesto. U neposrednoj blizini Doma zdravlja Zvezdara, Cvetkove pijace, odlično povezan sa centrom autobusima i tramvajima. Za svaku preporuku! Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Trosoban prodaja Beograd Palilula Višnjička banja Mirka Milojkovića Odličan trosoban, neuseljavan funkcionalan stan, orijentisan jugo-zapadno, u zgradi iz 2022 godine sa liftom. Grejanje je centralno po utrošku. Nalazi se u delu naselja koji je već useljen. U blizini su nekoliko vrtića, osnovna škola, Maxi, Lili, uskoro Idea, pijaca, par stanica od TC BIG. Useljiv je odmah. Stan za svaku preporuku. Prostorije: Antre sa mestom za ugradni plakar, kuhinjsko trpezarijsko dnevni prostor sa izlazom na lođu (open space), dve spavaće sobe, kupatilo, ostava. Agencijska provizija 2%.
Beograd izdavanje Palilula Višnjička banja Sestara Bukumirović Dvosoban Odličan, dvosoban stan u kući u lepom delu Višnjičke Banje. Namešten. Obavezan depozit. Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, soba, kupatilo, terasa Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Novi Beograd Blok 11c (Stari Merkator) Palmira Toljatija prodaja Odličan lokal u Starom Merkatoru. Uknjižen na 12 kvm. Pogodan za kancelarijski prostor. Mokri čvor na spratu. Prostorije: radni prostor Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Novi Beograd Blok 11c (Stari Merkator) Palmira Toljatija lokal i skladišta Odličan lokal u Starom Merkatoru. Uknjižen na 12 kvm. Pogodan za kancelarijski prostor. Mokri čvor na spratu. Obavezan depozit. Prostorije: radni prostor Agencijska provizija se plaća u iznosu od 50% + pdv dogovorene jednomesečne zakupnine.
prodaja Zemun Nova Galenika Zemun (Nova Galenika) Dvoiposoban Jovana Stojsavljevića Odličan, komforan, izvorno 2.0, adaptiran u 2.5, renoviran, svetao stan. Uknjižen na 58 kvm + zastakljena lođa, ukupno 63 kvm. Predsoblje sa ugradnim plakarima, kupatilo kompletno renovirano (zamenjene elektro i vodovodne instalacije). Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, lođa Agencijska provizija 2%
Jednoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Konjarnik Ustanička 1.5, Konjarnik, Ustanička, 46m2, CG, 2/11, lođa, 2 lifta. Stan je odmah useljiv. Dvostrano orijentisan. Sobe, trpezarija i predsoblje sa parketom. Renovirano kupatilo. Održavan stan. Uknjižen. Provizija 2%. 063/346-332 R-ID: #2335 Izvorno stanje.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane