Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Vračar Hram Sokolska

slične nekretnine * :

JUŽNO-BANATSKI OKRUG prodaja Pančevo Stara Misa Kopaonička Izuzetna uknjižena kuća na Novoj Misi, na uglu dve ulice, sama na placu od 3,3 ara. Nalazi se u mirnom stambenom naselju na 700m od sportskog centra, 2,5km od centra Pančeva i 100m od magistralnog puta ka Vršcu. Sastoji se od tri nivoa. Polusuteren predviđen za poslovni prostor sa visinom plafona od 3 metra, kupatilo, toalet, dve garaže i kotlarnica, svaka prostorija sa dnevnim svetlom. Na visokom prizemlju nalazi se dnevna soba sa kaminom, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo, toalet i zastakljena zimska bašta od 20m2. Na prvom spratu je pet spavaćih soba, svaka sa svojom terasom i dva kupatila. Kuća je građena izuzetno kvalitetnim materijalima i dobro izolovana. Sva stolarija je hrastova kao i plakari rađeni po meri, na podovima parket i mermer. Grejanje je etažno, električni kotao + kotao na lož ulje sa cisternom od 9 tona. Gasovod u ulici, dva električna brojila. Ukupno šest mokrih čvorova, četiri kupatila i dva toaleta. Po premeru 330m2 korisne površine + dvorište od 160m2. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. Licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Dvosoban izdavanje U ponudi je dizajnerski sređen stan u čuvenom kompleksu Petica. Prostor se sastoji iz prostrane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i prelepe terase. Stan je kompletno opremljen nameštajem i tehnikom.Svaki detalj je sa pažnjom biran, te budućim stanarima pruža poseban ugođaj. Sjajna mikrolokacija. U cenu zakupa je uračunato i parking mesto u garaži. Pet friendly. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Troiposoban Dr Ivana Ribara stan Lep i prostran stan idealan u mirnom delu Novog Beograda, u neposrednoj blizini keja. Sastoji se iz dnevne sobe, dve spavaće i jedne male dečije sobice, wc, kupatilo, ostava i prostrana terasa sa pogledom na park. Mogućnost dodatnih izmena u zavisnosti od potrebe zakupca. Dobra povezanost sa ostalim delovima grada. Odmah useljiv. Obavezan depozit u visini mesecne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BS07 .
prodaja Zvezdara Zvezdarska šuma Trosoban Kladovska Zvezdarska šuma, 3,0, novogradnja! Atraktivan stan, 3,0 soban, lako adaptibilan u 3,5, novogradnja, uknjižen, sa pogledom na Zvezdarsku šumu, namešten, parking! Idealan stan za ljubitelje zelenila i mirnijeg životu, šarmantan, mladalački stan, sa mogućnošću lake adaptacije u 3,5-soban. Uknjižen je na 73 m2, mereno 75 m2, Zgrada je novije gradnje, iz 2010. sa malim brojem stanova. Poseduje ulaznu zonu, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, prostrano kupatilo i lepu terasu za uživanje sa pogledom na Zvezdarsku šumu. Ispred zgrade je parking za stanare zgrade. Grejanje je etažno. Prodaje se namešten i opremljen. Udoban i lep prostor za život ili odlična investicija. Agenc. provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .
Dvoiposoban izdavanje Beograd Čukarica Banovo brdo Nikolaja Gogolja Svetao, prostran 2.0 stan, na odličnoj adresi na Banovom Brdu, izvanredno povezan sa svim delovima grada. Romantično namešten i u potpunosti opremljen. Ulazni hodnik, kupatilo, kuhinja, trpezarija, koja je ujedno i radni prostor, velika dnevna i spavaća soba sa garderoberom. Uknjižena nekretnina na 60m2, mereno 65m2. Dozvoljeni kućni ljubimci uz dupli depozit. Odmah useljiv. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 DS06 .
Beograd izdavanje Vračar Kalenić Tomaša Ježa Dvosoban Prostran stan na Vračaru. Izdaje se na minimum godinu dana, depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 VG08 .
Vračar Hram Patrijarha Varnave 7,0 soba prodaja U neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, u mirnoj ulici, penthaus-dupleks, funkcionalan, trostrano orjentisan. Četverospratnica sa četiri stana građena po visokim standardima, uredan granitni ulaz, video nadzor. U donjem nivou je prostrana dnevna soba sa izlaskom na terasu koja je popločana granitnim pločicama, tri tende. Trpezarijski deo je u produžetku dnevne sobe, odvojena kuhinja sa izlaskom na terasu. Odvojen spavaći deo sa jednom spavaćom sobom, gostinsko kupatilo, master spavaća soba sa velikim kupatilom i izlaskom na terasu, biblioteka-radna soba.U predsoblju je prostor sa plakarima, prostorija za vešeraj. U gornjem nivou su dve spavaće sobe, dečija dnevna soba i kupatilo. Stan ima dva ulaza, drugi ulaz je ekonomski. U stanu je 8 klima, hrastov parket, granitna keranika, aluminijum-drvo stolarija, roletne sa elektronskim podizačima, kupatila sa podnim grejanjem,Stan ima pripadajuću ostavu u garaži. Parking mesta su u nivou, ulaz u garažu sa rampom- rolo vrata. Uz stan se prodaju dva parking mesta po ceni, za jedno parking mesto 35.000evra. Stan i parking mesta su uknjiženi na ime prodavca. Agencijska provizija 2%
Palilula Bulevar despota Stefana Jednoiposoban Cvijićeva stan Stan na odličnoj lokaciji, u izvornom stanju, adaptibilan u 1.5, mereno 48m2 sa ostavom. Svetao, iz otkupa, sa terasom koja se prostire dužinom celog stana. U zgradi sa novijim liftom. Na uglu Cvijićeve i Bulevara Despota Stefana, preko puta Lidla. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Dvosoban Terazije U prilici smo da ponudimo potuno renoviran stan modernih linija u storgom centru, na Terazijama. Nalazi se na drugom spratu u potkrovlju sa kosinama koje ne utičiu na normalno kretanje po stanu. Prodaje se sa svim aparatima i nameštajem. Izuzetan je kao investicija za iznajmljivanje, posebno zbog centralne pozicije. Stan je uknjižen na vlasnike i odmah useljiv, bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Gandijeva Uknjižena garaža bez tereta i zabeležbi. Dobro pozicionirana, u prizemlju, 15m2, ima struju. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Troiposoban Uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. U izvornom stanju, jugo-zapadno orijentisan, sa dva mokra čvora. Nalazi se u blizini škole, vrtića i šetališta. Troiposoban stan, odlično održavan ulaz. Liftovi su remontovani. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Pećinci Šimanovci Golubinačka prodaja Na placu površine 23a nalazi se kuća na dva nivoa koja u osnovi ima 120m2. Ulazno stepenište vodi do hola iz koga se ulazi u sve prostorije. Na prvom nivou se nalazi dnevni boravak spojen sa trpezarijom i kuhinjom iz koga se izlazi na prostranu terasu. Na istom nivou se nalazi i jedna spavaća soba kao i kupatilo pored koga je vešernica. Drugi sprat se sastoji od četiri spavaće sobe i kupatila. Pored ovog objekta na placu se nalaze još tri uknjižena pomoćna objekta ukupne površine oko 127m2. U ulici prošao gas. Kupac plaća proviziju 2%
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvoiposoban Jurija Gagarina stan Predstavljamo vam renoviran stanu koji se nalazi u bloku 63 preko puta Piramide.Ovaj stan nalazi se na 10 spratu zgrade koja ima 2 lifta.Na samom ulasku u stan dočekuje vas prijatan hodnik sa ugradnim plakarom koji vodi do dnevno-trpezarijskog dela.Dnevni boravak i trpezarijski deo uređeni do najsitnijih detalja. Trpezarija i izuzetno funkcionalna kuhinja su ukusno namešteni, sa izlaskom na zatvorenu lođu na kojoj je organizovan prostor za vešeraj. Koncept uređenja i spojenost kuhinje i trpezarije vam omogućava da ugostite veliki broj prijatelja i uživate u hrani i piću dok se zabavljate.Kuhinja je opremljena kvalitetnim uređajima.Dnevni boravak je izuzetno komotan i udobna.Spavaći blok je izolovan hodnikom u kom se nalazi veliki ugradni plakar. Hodnik vodi do kupatila sa tuš kabinom koje je kompletno renovirano. Pored se nalaze još dve spavaće sobe , manja i veća sa velikim ugradnim plakarom.Stolarija je od kvalitetnog PVC materijala, a ulazna sigurnosna izuzetno kvalitetna.Mikrolokacija je izuzetna. Nalazi se u sklopu bloka 63 jednog od blokova sa uređenim šetalištem i prostorom za dečiju igru, u blizini prevoza, škole , vrtića Savskog keja, Doma zdravlja i velikog broja tržnih centara ( Delta city,Imocentar…).Za svaku preporuku. Kupac plaća proviziju 2%
prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Dvosoban Nedeljka Gvozdenovića Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 2.0,67m2, CG, lift, II/VI, podrum, telefon, interfon,parking. Uknjiženo 67m2. Uknjižena dvosobna nepokretnost na dobroj lokaciji u samom centru naselja. Stan je dobro održavan i ne zahteva ulaganja. Oko zgrade se nalazi dosta zelenih površina kao i ne zoniranih parking mesta. Poseduje i pripadajući podrum. Agent Pavle 060/7462 000 Agencijska provizija 2%
Četvorosoban prodaja Beograd Zemun Zemun Gornji grad Banatska Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 4.0, 92m2, terasa, podno grejanje, II/II, ostava, telefon, interfon, pdrum, parking. Donji nivo 49m2 uknjiženo, gornji nivo predat na legalizaciju. Lep svetao stan iz dva nivoa : donji nivo se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, terasom, kupatilom, spavaće sobe i garderoberom. gornji nivo se sastoji od tri spavaće sobe i kupatilom. Grejanje je podno na toplotne pumpe, zimi grejanje a leti hlađenje. Prodaje se sa komplet ugradnim nameštajem i tehnikom. Stanu pripada parking mesto i ostava od 7m2 koje ulaze u cenu stana.Novogradnja useljena 2019. godine. Agent Pavle 060/7462 000 Agencijska provizija 2%
Beograd izdavanje Stari Grad Kalemegdan Bulevar Vojvode Bojovića Trosoban Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine. 3.0, 81m2(terasa 5m2), CG, lift, V/IX, interfon, parking mesto. Luksuzan stan u novoizgradjenom kompleksu K-distrikt. Stan se izdaje bez namestaja. Poseduje, ulazni hodnik, toalet, veliku dnevnu sobu iz koje se izlazi na terasu, kuhinja je otvorenog tipa. U nastavku je jos jedan hodnik, dve spavace sobe sa master kupatilom i jos jednim zajenickim kupatilom. Dvostrano orijentisan i izuzetno je osvetljen. Pogodan je kako za poslovni prostor tako i za privatan zakup. U cenu stana ulazi i parking mesto. Postoji mogucnost iznajmljivanja jos 3 garazna mesta u istom kompleksu ali drugoj zgradi u blizini po ceni od 150evra. Kontakt 062/853 0990 Agencijska provizija 50% Agencijska provizija 50%
Vračar Južni bulevar Gospodara Vučića Dvosoban izdavanje Vračar, Gospodara Vučića; 43m2, 2.0, I/4, cg, klima, lift, interfon, internet, kablovska; U ponudi je divan, kompletno namešten, dvosoban stan na prvom spratu novije zgrade u blizini Južnog Bulevara. Izvanredna struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski prostor, spavaća soba, kupatilo (u koje se ulazi i iz sobe i iz hodnika), terasa. Nalazi se u mirnom delu ulice, okružen zelenilom. U neposrednoj blizini zgrade je zonirani parking sa velikim brojem slobodnih mesta za parkiranje. Sjajna mikrolokacija: blizina autoputa, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Palilula Hadžipopovac Dvosoban Primorska stan 2.0, 50m2(terasa), 2/3, CG, klima, ktv, internet, interfon, video nadzor, ostava/garderober. Hadžipopovac kao deo opštine Palilula, nalazi se u njenom centralnom delu i predstavlja odličnu lokaciju za stanovanje. Tiha i mirna Primorska ulica kreće od ulice Albanske spomenice do Preradovićeve i spomen parka “Oslobodioci Beograda”. Deo grada koji je kompletno infrastrukturno razvijen, sa svim sadržajima potrebnim za život. Zbog velikih saobraćajnica u neposrednoj blizini, povezan je gradskim prevozom sa mnogim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo konfornu dvosobnu nepokretnost na drugom spratu uredne i održavane trospratne zgrade bez lifta, kvalitetno izgrađene 2006-te godine. Stan je dvostrano orijentisan, bez buke, izuzetno svetao i sunčan (sve prostorije imaju prozore),funkcionalnog rasporeda i maksimalno iskorišćene kvadrature. Prateći moderne trendove u projektovanju, po sistemu open space prostora, dnevni boravak je objedinjen sa trpezarijom i kuhinjom. Udobnosti dodatno doprinosi visina plafona od 2.80 kao i komotna terasa idealna za uživanje sa pogledom ka unutrašnjem dvorištu. Grejanje je centralno. Stan je u dobro održavanom stanju pa ne zahteva ulaganja. Prodaje se namešten uključujući ugaonu garnituru, police, kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mašina za sudove, rerna i ugradna ploča), bračni krevet, kompletno opremljeno kupatilo uključujući i veš mašinu, klima uređaj. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, ostava/garderober, terasa. Uknjižen na 50m2 i brzo useljiv. Kontakt 065 233 52 60 R-ID: #5069 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja. Ostava
prodaja Vračar Vračar lokacija Krunski venac Petosoban Beogradska Vračar, Krunski venac - Beogradska 5.0, 146m2 (dve terase 4m2), 2/6, TA, lift, podrum, interfon, telefon. Sjajan salonac na drugom spratu u zgradi sa liftom i mermernim ulazom. Dvostrano orijentisan, tri sobe orijentisane prema ulici (zapadno), izuzetno osvetljene, u koje se ulazi iz komotnog predsoblja i velikog salona. Salon je osvetljen preko lepe zastakljene lođe orijentisane prema dvorištu. Kuhinja sa trpezarijom je povezana sa devojačkom sobom. Stan ima dva ulaza i lako je deljiv na dve stambene jedinice (ima dva kupatila i toalet). Visina plafona je 3 metra, dva balkona prema ulici. Centralno grejanje je uvedeno u zgradu, u stanu postoje dve kaljeve peći. Fantastična lokacija, u Beogradskoj ulici, na uglu sa Krunskom, stan sa velikim potencijalom, renoviranjem po sopstvenom ukusu novi vlasnik dobija jedinstvenu nekretninu pogodnu za poslovni prostor ili kvalitetno stanovanje. Uknjižen na 131 m2, mereno ima 146 m2. Agent: Sonja Tasić 064/202-71-06 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2764 Interfon, Telefon, Salonski stan. Za adaptaciju
Dvosoban prodaja Beograd Rakovica Miljakovac Stevana Opačića Rakovica, Miljakovac - Stevana Opačića 2.0, 60m2 (terasa 6m2), 2/4, CG, lift, parking, podrum, interfon. Svetao, funkcionalan dvosoban stan, lako adaptibilan u dvoiposoban. Dvostrano orijentisan, u izvornom stanju, zahteva ulaganja. Zgrada je održavana, u veoma mirnom delu bez saobraćaja, sa više parkova i zelenila. Ispred zgrade je mnogo parking mesta. Neposredna blizina osnovne škole, vrtića, stajališta gradskog prevoza, marketa. Prostorije: dnevna soba, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, hodnik i terasa. Uknjižen na 54m2 i brzo useljiv. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2765 Interfon, Izvorno stanje.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane