Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Stari Grad Kosančićev venac Karađorđeva

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Gradska bolnica Svetog Nikole Jednosoban Zvezdara,Gradska bolnica garsonjera od 17,5 m2,kompletno nameštena,renovirana,odlična lokacija. Odmah useljiva,nove stvari u garsonjeri,minimalni troškovi režija. Izdaje se na period od 8.meseci. Depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine. Za više informacija kontakt telefon 064/110-8395 Aleksandar17,
Čukarica Čukarička padina Radnička Garsonjera prodaja U prilici smo da vam ponudimo garsonjeru u izvornom stanju od 27m2 grejne površine+ terasa od 6m2, sa odvojenom čajnom kuhinjom. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon 064/577-6659 Biljana
Zvezdara Cvetkova pijaca Jednoiposoban Paje Jovanovića stan Stan u Učiteljskom naselju, mirnom delu između Aviv parka i Beo Shopping centra. Novija zgada u perspektivnom kraju po pitanju gradnje. Kvalitetna gradnja sa garažama, hodnicima osvetljenim prirodno, velikim staklenim površinama i mermernim stepeništem. Stan je dvostran, svetao sa idealnim rasporedom. Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom ima izlaz na terasu i panoramski pogled ka ulici, spavaća soba okrenuta je ka dvorištu, hodnik je sa plakarom i kupatilo je sa prirodnom ventilacijom. Bez ulaganja, sa kuhinjskim elementima, plakarima i garažnim mestom uključenim u cenu. Zgrada je uknjižena, stan sa svom potrebnom dokumentacijom je predat za uknjižbu, tako da je dostupan za gledanje kako keš tako i kreditnim kupcima. Agenc. provizija 2% Agent: Zdenka Babović br.licence 674 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 ZBO6 .
izdavanje Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Trosoban Nehruova Odličan stan u 63. bloku na Novom Beogradu. Kompletno renoviran i opremljen stvarima za svakodnevni život. U blizini škola, vrtića, supermarketa. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV07 .
Jednoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Paje Jovanovića Stan u Učiteljskom naselju, mirnom delu između Aviv parka i Beo Shopping centra. Novija zgada u perspektivnom kraju po pitanju gradnje. Kvalitetna gradnja sa garažama, hodnicima osvetljenim prirodno, velikim staklenim površinama i mermernim stepeništem. Stan je dvostran, svetao sa idealnim rasporedom. Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom ima izlaz na terasu i panoramski pogled ka ulici, spavaća soba okrenuta je ka dvorištu, hodnik je sa plakarom i kupatilo je sa prirodnom ventilacijom. Bez ulaganja, sa kuhinjskim elementima, plakarima i garažnim mestom uključenim u cenu. Zgrada je uknjižena, stan sa svom potrebnom dokumentacijom je predat za uknjižbu, tako da je dostupan za gledanje kako keš tako i kreditnim kupcima. Agenc. provizija 2% Agent: Zdenka Babović br.licence 674 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 ZBO6 .
Beograd izdavanje Zvezdara Denkova bašta Topalovićeva Jednoiposoban izdaje se namešten stan na odličnoj lokaciji u Denkovoj bašti u neposrednoj blizini Beo shopping centra.Stan se sastoji iz velikog dnevnog boravka,odvojene spavaće sobe,kuhinje i kupatila.Mikrolokacija odlična u blizini svi neophodni sadržaji za život,slobodan parking ispred zgrade. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
Čukarica Cerak Jablanička Garsonjera prodaja Jablanička, sut/3, terasa natkrivena tremom, garaža pretvorena u stan u visini prizemlja, sa dva ulaza, pvc, laminat, sa dosta prirodnog svetla, od prostorija: dnevna soba, mini čajna kuhinja, sređeno kupatilo, kompletno nameštena (uračunato u cenu), parking mesto, idealno za izdavanje ili poslovni prostor, odlična lokacija, u prelepoj ulici, u blizini Košutnjaka, OŠ, vrtića, pijace, autobuskog stajališta, linije 50, 52, Ada 1, 37, 57, 89, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Trosoban stan Ljube Danilovića, 3/4, lift, terasa, zgrada iz 2018., trostrano orijentisan, od prostorija: dnevni boravak sa kuhinjom - open space, dve spavaće sobe, kupatilo, ostava, nameštaj po dogovoru, u mirnom kraju, u blizini škole, vrtića, marketa, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Rakovica Miljakovac 3 Garsonjera Dr Selimira Đorđevića Dr Selimira Đorđevića, pr/1, u porodičnoj zgradi, pored stana garaža od 16m2 koju je moguće pripojiti stanu i preurediti u stambeni prostor, otvaranjem vrata na zidu koji ih deli dobija se lep, veliki i funkcionalan stan, garaža ima struju i vodu, od prostorija soba sa kuhinjom, kupatilo i garaža sa mokrim čvorom, toalet u garaži se na isti način može pripojiti kupatilu u garsonjeri čime se dobija jedno veće kupatilo, u stanu laminat, pvc stolarija, kuhinja ostaje kupcu. Stan ima odvojen račun za vodu, struju, komunalije, niski režijski troškovi, pripadajuće parking mesto. Uz malo ulaganja moguće je stvoriti divan stan u mirnom i lepom okruženju, u blizini vrtića, igraonice, marketa, apoteke, balona za fudbal i škole fudbala, doma za stara lica, kod okretnice 505L i oko 1km od okretnice autobusa 48. Stan i garaža su upisani kao posebni delovi, ima rešenje o ozakonjenju, u toku je uknjižba. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Slavija Deligradska Deligradska, 3/5, lift, lođa, odličan, sunčan, dvostrano orijentisan, lep, održavan, unikatna unutrašnja stolarija, lužani hrast, hrastov parket, tri sobe, kuhinja sa trpezarijom, miran, bez buke, blizina Slavije, prevoza, marketa, škole, vrtića, strogi centar, odličan za stanovanje i za poslovni prostor, kao i za izdavanje stan na dan, retko u ponudi, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Čukarica Filmski grad Živana Saramandića Dvoiposoban Živana Saramandića, 5/5, lift do četvrtog sprata, kompletno renoviran (nov hrastov parket, vodo i elektro instalacije, pločice u kuhinji, pvc, šinska rasveta, nova kuhinja sa belom tehnikom, ugradnim frižiderom, mašinom za pranje posuđa, ugradnom rernom i pločom - ostaje kupcu), u svakoj sobi i kupatilu ima puno prostora za odlaganje u ugradne plakare, izuzetno svetao, dvostrano orijentisan sever-jug, javni parking ispred zgrade, na odličnoj lokaciji, u blizini Košutnjaka, škole, vrtića, Doma zdravlja, marketa, prevoza linije 57, 50, 52, 89, 37, Ada 1, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Banovo brdo Požeška Dvoiposoban prodaja Požeška, 2/4, 2 terase (izlaz iz dnevne i spavaće sobe), kupatilo kompletno renovirano kao i elektroinstalacije u predsoblju, na podu je laminat a pločice u predsoblju i kuhinji, očuvana drvena stolarija, potrebno je samo osvežiti boju, u kuhinji drveni ugradni plakar, kupcu ostaje kuhinja sa celokupnom belom tehnikom, stan izuzetno topao, podstanica se nalazi u ulazu zgrade, dvostrano orijentisan zapad - severozapad, izuzetno svetao sa lepim pogledom, odlična lokacija u blizini osnovne škole Filip Kljajić, vrtića, brojnih marketa, doma zdravlja, odlična povezanost sa drugim delovima grada brojnim linijama gradskog prevoza 12, 23, 37, 49, 51, 52, 53, 57, 58, 85...uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Stepa Stepanović Jednoiposoban Pukovnika Petra Mišića stan Pukovnika Petra Mišića, 3/6, lep, zapadno orijentisan stan, kompletno namešten, sa dosta ugradnih plakara i sa neophodnom tehnikom, cg sa kalorimetrima, ispred zgrade mnogo slobodnih parking mesta, blizu Maxija, kafića, restorana, banke, miran kraj, dobro povezan gradskim prevozom sa ostalim delovima grada, odmah useljiv, za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvosoban Gandijeva Specijalna ponuda, retko u prodaji stan u Bloku 70 u neposrednoj blizini Savskog keja . Mikrolokacija je pogodna za rekreaciju i odmor u prirodi . Na keju postoje staze za trčanje šetnju , vožnju bicikla, U parku se nalazi teretana na otvorenom a osnovna škola ima svoj bazen. Neposredna blizina više tržnih centara, pijace, doma zdravlja i mreža saobraćajnica Vas povezuje sa ostalim delovima prestonice.Na prvom spratu će Vam se otvoriti blindirana ulazna sigurnosna vrata pri ulasku u ovaj divan stan .Široki ulazni hodnik vas vodi u prostrani open space upotpunjen dnevnim boravkom koji odiše udobnošću i toplinom, trpezarijrijom gde će te razgovarati sa svojim ukućanima ili gostima, opuštati se i smejeti iz hranu piće koju možete pripremiti u kuhiji gde je spojena esttetika i funkcionalnost. Iz dnevnog boravka se izlazi na obe terase sa pogledom od XY$. Jedno kupatilo kadom je izuzetno lepo I funkcionalno tako da deluju opuštajuće. Stan ima pripadajući podrum. Kupac plaća proviziju 2%
Dvosoban izdavanje Beograd Voždovac Stepa Stepanović Generala Štefanika Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanj od 1 godine! 2.0, 50m2( terasa 4m2), CG, lift, III/VI, telefon, interfon, podrum, garaža, parking. Dvosoban stan u naselju Stepa Stepanović, od 50m2, nalazi se na 3. spratu nove, kvalitetno gradjene zgrade sa liftom. Funkcionalan i potpuno opremljen sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i otvorene terase oko 4m2. Stan se izdaje namešten i opremljen svim potrebnim uredjajima za nesmetan i ugodan život. Grejanje je centralno po potrošnji. U dnevnom boravku se nalaze klima uredjaj. Podne obloge su od parketa, stolarija je PVC. Ulaz u zgradu je obezbedjen interfonom, dok je ulaz u stan obezbedjen sigurnosnim vratima. Zgrada je uredna, redovno se održava. Zgrada se nalazi u naselju koje ima sve bitne objekte neophodne za komforan život. Ova lokacija je odlično povezana sa ostalim delovima grada autobuskim prevozom (49, 25, 25P, 50, E5). Cena zakupa je 550,00 EUR na mesečnom nivou + deposit u visini jedne mesečne zakupnine. Mesečne režije iznose oko 70 eur. Postoji mogućnost zakupa garažnog mesta u okviru zgrade (nivo -1), po ceni od 100 eur na mesečnom nivou. Takodje postoji javni parking - parkiranje je u slobodnoj zoni, tako da se može parkirati u ulici ispred zgrade. Odlična preporuka. Agent Svetlana 060/340-7077 Agencijska provizija 50%
Beograd prodaja Rakovica Rakovica lokacija Dr Milivoja Petrovića Troiposoban Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 3.5, 77m2 (67m2 + dve terase 10m2), TA, 1/2, telefon, interfon, mogućnost garaže. Uknjižen na 67m2. Stan na odličnoj lokaciji, u mirnom, centralnom delu Opštine Rakovica, u neposrednoj blizini OŠ Nikola Tesla, vrtića, Doma zdravlja, stanice Beo voza kojim je do Vukovog spomenika potrebno svega 15 minuta. Zgrada je čista i održavana. Stan je izuzetnog rasporeda prostorija, veoma lako adaptibilan u troiposoban. Trostrana orijentacija stana omogućava osunčanost stana tokom celog dana. Sastoji se od ulaznog dela, tri sobe koje imaju izlaz na dve terase, kuhinje sa velikom trpezarijom, kupatila i terase. Opciono garažno mesto + parking mesto ispred garaže (dogovor). Odlična prilika. Miroslav 060/433-3406 Agencijska provizija 2 % Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! Agencijska provizija 2%
Palilula Karaburma Srnetička Dvoiposoban izdavanje Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanj od 1 godine! 2.5, 60m2( lođa 6m2), EG, IV/IV, telefon, interfon, parking. Dvoiposoban duplex od 60m2 nalazi se na 4. spratu u kvalitetno gradjenoj starijoj zgradi bez lifta. Funkcionalan i potpuno opremljen stan ima dva nivoa. Na prvom nivou se nalaze hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i lodja, Na drugom dve spavaće sobe. Stan se izdaje namešten i opremljen svim potrebnim uredjajima za nesmetan i ugodan život. Grejanje je na struju. U dnevnom boravku se nalaze klima uredjaj i TA peć, a u spavaćoj sobi norveški radijator. Podne obloge su od parketa, stolarija je PVC. Stan je orijentisan ka dvorištu punom zelenila - tako da je veoma tiho i mirno. Ulaz u zgradu je obezbedjen interfonom, dok je ulaz u stan obezbedjen sigurnosnim vratima. Zgrada je uredna, redovno se održava. Zgrada se nalazi u blizini svih bitnih objekata neophodnih za komforan život, kao i autobujskih stanica koje ovu lokaciju povezuju sa ostalim delovima grada (16, 25, 25P, 23). Tržni centar BIG je samo na par minuta hoda od zgrade. Parkiranje je u slobodnoj zoni, ispred zgrade. Cena zakupa je 400,00 EUR na mesečnom nivou + deposit u visini jedne mesečne zakupnine. Mesečne režije iznose oko 50 eur. Stan je odmah useljiv! Odlična preporuka. Agencijska provizija 50%
Vračar Vračar lokacija Garsonjera Braće Nedić stan Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanj od 1 godine! 0.5, 20m2, EG, IV/IV, telefon, interfon. Garsonjera od oko 20m2 nalazi se na odličnoj lokaciji opštine Vračar, u blizini hotela Metropol, na 4. spratu u kvalitetno gradjenoj starijoj zgradi bez lifta. Funkcionalana i potpuno opremljena garsonjera se izdaje nameštena i opremljena svim potrebnim uredjajima za nesmetan i ugodan život. Grejanje je na struju - klima uredjaj i norveški radijator. Podne obloge su od parketa, stolarija je PVC. Garsonjera je orijentisana ka dvorištu - tako da je veoma tiho i mirno. Kupatilo ima prirodnu ventilaciju. Ulaz u garsonjeru obezbedjen sigurnosnim vratima. Zgrada je uredna, redovno se održava. Zgrada se nalazi u blizini svih bitnih objekata neophodnih za komforan život, kao i autobujskih i tramvajskih stanica koje ovu lokaciju povezuju sa ostalim delovima grada. Cena zakupa je 350,00 EUR na mesečnom nivou + deposit u visini jedne mesečne zakupnine. Mesečne režije iznose oko 70 eur. Garsonjera je odmah useljiva! Odlična preporuka zbog lokacije i cene zakupa. Agencijska provizija 50%
izdavanje Novi Beograd Ledine NBGD Trosoban Kađenička ulica Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstava u trajanju od 1 godine! 3.0, 80m2( terasa 5m2), EG, I/II, telefon, interfon. Potpuno opremljena trosobna nepokretnost u mirnoj ulici u naselju Ledine. Nalazi se u blizini svih sadržaja neophodnih za udobno stanovanje. Grejanje etažno na struju. Odmah useljivo! Agencijska provizija 50%
prodaja Beograd Palilula Karaburma Jastrebačka Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 240m2( 192m2 grejne površine), grejanje TA, PVC-stolarija. Uknjiženo 136m2 Prodaje se vertikala kuce od 240m2 u starom delu Karaburme. Kuca se sastoji od: Podruma podeljenog u dve prostorije od 20.8m2 i 7 m2 Stan u suterenu od 48 m2 koji ima hodnik, dnevnu i spavacu sobu, kupatilo. Stan u visokom parteru od 48 m2 koji ima hodnik, dnevnu sobu, spvacu sobu, odvojenu kuhinju, terasu i kupatilo. Stan na 1 spratu od 48 m2 koji ima dnevnu i spavacu sobu, kuhinja, hodnik, kupatilo i terasu. Stan u potkrovlju od oko 40 m2 sa dnevnim sobom, kuhinjom i kupatilom a pored stana se nalazi vesernica koja moze lako da se adaptira u spavacu sobu. Oko kuce se nalazi dvoriste sa parkingom. Svaki stan u kuci ima zasebno brojilo. Grejanje je na TA pec a stolarija je PVC. Kontakt 062/853 0990 Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane