Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Obrenovac Obrenovac okolina Pljoštara

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Debarska Debarska, vpr/4, poslovni prostor na odličnoj lokaciji sa izlogom u novijoj zgradi, višenamenski, pogodan za različite delatnosti (poslovno-kancelarijskog tipa, ordinacije, kozmetičke salone), sa dva ulaza, odvojena kuhinja, toalet, +4,5m2 podrumskog prostora, mogućnost dogovora i za zakup poslovnog prostora, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Vukov spomenik Ćirila i Metodija Četvorosoban prodaja Ćirila i Metodija, 2/3, lift, terasa, u luksuznom kompleksu Oaza, funkcionalan stan koji se sastoji od prostranog dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje, 2 kupatila i terase koja gleda na dvorište kompleksa. Stan ima centralno grejanje kao i podno grejanje u kupatilima i određenim delovima stana. U skolopu kompleksa postoji sauna, solarijum, bazen, teretana i privatno dvorište, sa video nadzorom i obezbeđenjem 24h. Prodaje se sa garažnim mestom koje je uračunato u cenu. Nalazi se u blizini škole i dobro snabdevenih marketa, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Braće Jerković I II Dvoiposoban Braće Jerković stan Braće Jerković, 3/3, 2 terase, novogradnja, dvostrano orijentisan, izuzetno svetao sa predivnim pogledom, interesantan raspored stana sa dve terase, jedna iz dnevne sobe, druga iz spavaće, tavanski prostor iznad stana, na odličnoj lokaciji, u krugu od 100m nalaze se sve infrastrukturne pogodnosti za udoban život, odlična povezanost sa svim delovima grada, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Vračar Vračar lokacija Dvosoban Krunska Krunska, 3/3, terasa, na idealnoj lokaciji u blizini Muzeja Nikola Tesla, ambasada, stara gradnja, uredna, održavana zgrada, renoviran, pvc stolarija, kompletna vodovodna i elektro instalacija, nov tarket, kupatilo lux sređeno, izuzetno svetao, orijentisan ka dvorišnoj strani tako da je zaštićen od buke, odličnog rasporeda sa odvojenom spavaćom sobom i velikom terasom od 12m2 takođe orijentisanom ka dvorišnoj strani, bez ulaganja, za preporuku, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Dimitrija Tucovića 129 Oglašivač Vlasnik Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 7 Ukupna spratnost 7 Mesečne režije 70 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije stan u kući Ostalo TerasaKlimaLiftKATVInternetInterfon Dodatni opis Odličan stan u blizini Gradske bolnice na Zvezdari. Zgrada je građena 2007.godine i u odličnom je stanju. Stan se nalazi u potkrovlju, zidovi su bez kosina i izuzetno je funkcionalan. Iznad stana nije ravna ploča. Kuhinja je rađena po meri, a u spavaćoj sobi je ugradni plakar. Stan takođe poseduje i sve kuhinjske elemente i belu tehniku, te je osposobljen za stanovanje odmah. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, hodnika i velike terase. Prodaja je direktna, bez agencije, osim u slučaju da imaju zainteresovanog kupca
Beograd prodaja Vračar Slavija Beogradska Garsonjera Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Lux Grejanje Norveški radijatori Sprat PR Ukupna spratnost 6 Mesečne režije 50 € Dodatno Odmah useljivUknjiženNije stan u kući Ostalo LiftTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorSa baštom Dodatni opis Prodajem 3 grasonjere u Beogradskoj ulici. Sve tri se nalazi u prizemlju stambene zgrade od 6 spratova. Profesionalno renovirane sa najkvalitetnijim materijalama na trzistu. Bez ikakvih dodatnih ulaganja. Parking Slavija je bukvalno na 50 metara tako da su idealne za izdavanje stan na dan. Izdaju se odmah za min. 900 eur zajedno. Idealna investicija.
Vračar Vračar lokacija Resavska Jednoiposoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje TA Sprat 2 Ukupna spratnost 6 Mesečne režije 15 € Dodatno UknjiženNije poslednji spratNije stan u kućiSalonski Ostalo TerasaKlimaLiftTelefonInternetInterfon Dodatni opis Nadomak Beogradjanke i Tasmajdana nalazi se salonac odlicno iskoriscene strukture od 28m2 ( uknjizen 24m2). Sastoji se iz ulaznog hodnika, spavace sobe, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i trepezarijom sa izlazom na terasu. Niski rezijski troskovi. Idealan i za poslovni prostor.
Palilula Karaburma Trosoban Patrisa Lumumbe 32 stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje TA Sprat 5 Ukupna spratnost 5 Mesečne režije 55 € Dodatno Odmah useljivNije stan u kućiDuplex Ostalo TerasaKlimaTelefonKATVInternet Dodatni opis Renoviran stan sa mnogo ugradnih delova koji ostaju sa stanom. Parket ishoblovan pre neku godinu.ceo stan je u PVC stolariji i maksimalno je iskoriscen prostor. Stan je duplex i ima dva mokra cvora kupatilo i wc. Parket,vrata i stepeniste je uradjeno od jasena. Metalna konstrukcija i stepenici stepenista su vrlo kvalitetne zavrsne obrade. Na gornjem spratu su dve spavace sobe. Grejanje je na TA pec i na klimu. Postoje dve klime,jedna u dnevnoj sobi a jedna u spavacoj. Terasa je u sklopu dnevne sobe velicine okvirno 3m2. Vrlo lep i funkcionalan stan u procesu legalizacije. Vlasnik. Za vise informacija pozovite na broj u oglasu. Srecna kupovina
prodaja Voždovac Medaković 2 Trosoban Radovana Simića Cige Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje Norveški radijatori Sprat 10 Ukupna spratnost 10 Mesečne režije 100 € Dodatno Odmah useljivDuplex Ostalo KlimaLiftTopla vodaTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorParking Dodatni opis Na prodaju duplex. 2 spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, wc, kupatilo. Nadogradnja iz 2000, 10 sprat. Zgrada ima 2 lifta - parni i ne parni, idu najvise do 8 sprata. Stan je u procesu legalizacije, drugi vlasnik, kompletna dokumentacija. Nije moguće kupiti stan na kredit. Za sve dodatne informacije pozovite.
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 21 Bulevar Mihajla Pupina 97 Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 7 Ukupna spratnost 9 Dodatno Odmah useljivUknjižen Ostalo TerasaLift Dodatni opis Trosoban stan 69 m2 + 10 m2 terase, dvostrano orjentisan, sa dosta dnevnog svetla. Iz predsoblja se ulazi u sve prostorije, dve spavaće sobe, dnevna soba, kuhinja, odvojeno kupatilo i WC, mala ostava, Izuzetna lokacija, 2 km od centra grada, prekoputa parka Ušće , pored je Osnovna škola Jovan Dučić, 10. Beogradska gimnazija i vrtić, u blizini TC Ušće. Dve terase koje se mogu pretvoriti u sobe i proširiti (u gabaritu), u zgradi postoji podrumski prostor u zajedničkom podrumu. Mana: potrebno renoviranje. Uknjižen na 77m2, prodaja direktno od vlasnika (bez agencijske provizije).
Beograd prodaja Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Pohorska Pohorska Jednosoban Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje CG Sprat 4 Ukupna spratnost 6 Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji sprat Ostalo TerasaKlimaLiftPodrum Dodatni opis Izuzetan, svetao, sa terasom i pogledom na park. kompletno kvalitetno renoviran. Stan pogodan za sve namene. Nema dodatnih ulaganja. Uknjižen.
Palilula Tašmajdan Svetozara Ćorovića 16 Petosoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 5 Ukupna spratnost 6 Mesečne režije 120 € Dodatno Odmah useljivUknjiženDuplex Ostalo TerasaLođaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorGaražaParking Dodatni opis Uknjižen duplex 120m2 sa garažom 17m2 (koja je posebna katastarska jedinica ), nalazi se u ul Svetozara Ćorovića udaljena od ulaza Tašmajdanskog parka 330m. Stan se sastoji od dve etaže i uknjižen je kao petosoban. Sve prostorije imaju visinu 2.62cm. i sve su bez kosina. Donja etaža sadrži trpezariju dnevnu sobu, salon, kuhinju i gostinski wc. Iz donjeg predsoblja vode hrastove stepenice na gornju etažu koja se sastoji od spavaće sobe, biblioteke (može da bude spavaća soba), gardarobera sa plakarima (može da bude treća spavaća soba), dva kupatila (može posebno dečije i posebno za odrasle). U donjoj etaži su dve lođe a u gornjoj dve terase, Stan je dvostrano orjentisan (severoistok- jugozapad) i izuzetno je svetao ( ima 16 prozora) i potpuno je klimatizovan. Zgrada je zidana pre 12g , ima pet spratova sa po tri stana. Lift je hidroulični bešuman (KLEEMAN). Dvorište je besprekorno sređeno i redovno se održava. Iz dvorišta se ulazi u deo sa garažama. Garaža ima 17m2 i ne prodaje se bez stana. Kolski ulaz ima automatizovanu kapiju a garaža čelična rolo vrata, Otvaranje kapije i vrata je preko daljinskog upravljača ili telefonom. Ulaz u zgradu je takođe elektronski putem tokena. Cena garaže nije ušla u cenu stana ali za kupca stana je 25000e., što je znatno manje od realne. Zgrada ima sopstveni video nadzor koji je dostupan internetom na svim medijima. U okviru dvorišta postoje dva parking mesta za dnevne goste iz zgrade. Direktni kupci nemaju nikakve provizije jer je oglašivač vlasnik. Stan po svojoj dvoetažnoj strukturi i rasporedu idealan je kao poslovno stambeni objekat, u izvornom je stanju i kupljen je direktno od investitora. P.S. Kupujem dvosoban stan, isključivo od vlasnika, potez Trg Nikole Pašića - Cvetkova pijaca. Ponude poslati na mail (soulbay48@gmail.com).
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 64 Dvoiposoban Gandijeva 19 stan 1.717 € / m2 Tip: Stan u zgradi Površina: 76m² Broj soba: 2.5 sobe Uknjiženost: uknjiženo Grejanje: centralno grejanje Stanje: uobičajeno stanje Godina izgradnje: 1980-e Spratnost: 12/12 spratova Lift: ima lift (3) Parking: u dvorištu zgrade Infrastruktura: podrum, terasa Unutrašnje prostorije: kupatilo, kuhinja Nameštenost: polunamešteno Opremljenost: kablovska, video nadzor, kuhinjski elementi, sudo mašina, frižider, rerna, šporet Orijentacija nekretnine: jugozapad Pogled na: ulicu Autobuske linije: 95, 82 Tramvajske linije: 7, 9, 11 Trolejbuske linije: 7 Internet: Optički Useljivo od: 01.04.2022 Stan je dvoiposoban sa openspace trpezarijom, kuhinjom i dnevnom sobom. Potrebno malo ulaganja. PVC stolarija u svim sobama osim u dnevnoj sobi sa zastakljenom terasom. Nova renovirana kuhinja i ugradni plakari koji ostaju u stanu. Fantastican pogled sa terase... Moguc svaki dogovor. Samo ozbiljni kupci. Molim agencije da mi se ne javljaju. Kontakt tel. 064 333 82 67 Danijela 062 228 028
prodaja Palilula Palilula lokacija Garsonjera Albanske spomenice Albanske spomenice Cvijićeva, Palilula opština, Beograd Cena: 48.000 € Rata kredita od 150 € Cena po m2: 2.400 € / m2 Tip: Stan u zgradi Površina: 20m² Broj soba: 0.5 soba Uknjiženost: uknjiženo Grejanje: grejanje na struju Spratnost: 3/4 sprata (nije poslednji sprat) Parking: javni parking u zoni Infrastruktura: dvorište, podrum Unutrašnje prostorije: kupatilo, kuhinja Nameštenost: polunamešteno Opremljenost: telefon, kablovska, klima, veš mašina, kuhinjski elementi, frižider, rerna, šporet, plakar Useljivo: useljivo Prodaje se garsonjera od 20 kvadrata u mirnijem delu šireg centra grada, u neposrednoj blizini tržnog centra Zira i na pešačkoj distanci od nekoliko fakulteta, uključujući tehničke fakultete, pravni i bogoslovski. Zgrada je starije gradnje, garsonjera je uknjižena i u pristojnom stanju. Uz stan dolazi i manji podrum, koji je pogodan za odlaganje bicikla, trotineta i drugih stvari.
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Vojvode Stepe Prodaja Kategorija: Dvosoban stan Kvadratura: 78 m² Uknjiženo: Da Godina izgradnje: 2011 Stanje nekretnine: Novogradnja Pozicija: Stambeno naselje Ukupan broj soba: 2 Broj kupatila: 1 Spratnost: 3 Ukupan broj spratova: 7 Dodatna opremljenost Garažno mesto Opis Prodajem stan u novijoj zgradi,u ulici Vojvode Stepe,blizu crkve.Mogucnost prodaje i garaznog mesta.Vlasnik
Beograd prodaja Voždovac Trošarina Vojvode Stepe 351 Jednosoban Prodajemo namesten na trosarini 54kv stambeno i 22kv terasa koja se moze adaptirati u dodatne prostorije. Zgrada ne novije gradnje. Kategorija: Nekretnine Grupa oglasa: Stanovi Osnovne informacije Tip gradnje Novogradnja Struktura Jednosoban Uknjiženost Uknjiženo Nameštenost Namešteno Broj kupatila 1 Grejanje Na struju Oglašivač Vlasnik Sprat 4 Spratnost 6
Stari Grad Centar i Terazije Atelje 212 Svetogorska Trosoban prodaja Stan za preporuku, salonac. Sastoji se od: predsoblja, dnevnog boravka 45m2, kuhinje, trpezarije, dva mokra čvora, dve spavaće sobe sa izlaskom na nadkrivenu terasu prema dvorištu od 25m2. Mogućnost dobijanja još jedne spavaće sobe. Stan je dvostran. PVC stolarija, Bosalova ulazna vrata. Pogodan za život i poslovni kancelarijski prostor. Uknjižen na 106m2 korisne površine. Agencijska proviziju koju plaća kupac 2%
Vračar Vračar lokacija Četvorosoban Niška stan Agencijski ID : 1649. 4.0.Vračar, ul.Niška, Lux Prodaje se izuzetan 4.0 stan, 98m2, sa terasom, 4/7, lift, sa podnim grejanjem (toplotne pumpe) i Fan coil uredjajem (ventilator konvektor), petokomornom Alu stolarijom sa komarnicima i roletnama na daljinsko upravljanje sa forsizen troslojnim staklom, italijanskom keramikom prve klase, višeslojnim hrastovim parketom prve klase, blindiranim čeličnim ulaznim vratima, Grohe sanitarijom i garažnim mestom. Zgrada i stanovi su vrhunskog kvaliteta gradnje i materijala (mermerni ulaz, video nadzor, lift Schneider Austrija, izolacija ventilirajuća-laminam...). Terasa gleda u pravcu Bulevara kralja Aleksandra, na plato ispred Opštine Zvezdara i Ustanove Vuk Karadžić. Cena stana i garažnog mesta je 336.600 Eur. U toku su završni radovi, stan i garažno mesto su uknjiženi - moguća je kupovina na kredit. Agencijska provizija 2%. Agent: Gordana J.Vučković 064/583-20-21 - radnim danima zvati posle 17h! Poseduje 2 mokra cvora. U zgradi ima lift.
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvosoban Gandijeva Agencijski ID : 1650. Dobar dvosoban stan u bloku 64, lako je adaptibilan u 3,0. Nalazi se u neposrednoj blizini Lidla. Uknjižen je na 66m2. Odlican, retko u ponudi. Brzo useljiv. Samo keš kupci. Agencijska provizija 2 % U zgradi ima lift.
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Topčider Teodora Drajzera ZA PREPORUKU, 2.0 kompletno renoviran, odmah useljiv stan na odličnoj lokaciji u blizini KBC Dragiša Mišović i brojnih linija gradskog prevoza. Nalazi se u uredno održavanoj zgradi sa sigurnosnim ulaznim vratima, interfonom i video nadzorom. Trostrano orijentisan. Svetao. Bez buke. Odličan raspored prostorija. Nova kuhinja rađena po meri. Parking ispred zgrade. Mesečno plaćanje. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane