Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Savski venac Palata pravde Palata Pravde Savska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Hram Mome Kapora - Mačvanska Petosoban Agencijski ID : 1324. Uknjižen petosoban stan sa dva ulaza:glavni ulaz u stan i ulaz u dvorišni deo,109m2+2,5m2 ostava,stan sam na toj etaži!Visina plafona 2,8 m, odvojena kuhinja sa tri mokra čvora,dva kupatila i gostinjski toalet,jedna terasa stana okrenuta je ka dvorištu,a stanu pripada i 1-ar placa oplemenjen zelenilom.Stan je dvostrano orijentisan,bez ulaganja , svetao,izuzetno funkcionalan(iz centralnog dela ulaz u sve prostorije),odmah useljiv i idealan za PP(trenutno se rentira za fitnes centar-u fazi preseljenja pa će stan biti brzo useljiv!).Zgrada novije gradnje.Agencijska provizija 2%! Poseduje 3 mokra cvora.
Stari Grad Dunavski kej Dvoiposoban prodaja
Vračar Vračar lokacija Kičevska - Kneginje Zorke Dvosoban stan Prodaje se kompletno renoviran dvosoban stan na Vračaru, na uglu Kičevske i Kneginje Zorke. Stan se sastoji iz 2 sobe (15 i 17 kvm), kuhinje, kupatila, hodnika i ulaznog hola. Prilikom renoviranja zamenjena je elektro i vodovodna instalacija, spoljašnja stolarija, ugrađena ulazna sigurnosna vrata, ugrađen novi interfonski sistem, kompletno zamenjeni podovi i izvedeni detaljni molerski radovi. U zgradi postoji centralno grejanje sa priključkom do stana, ali se stan greje norveškim radijatorima. Stan je ukopan 30-80cm. Svi prozori imaju komarnike i rešetke. Prodaja isključivo bez posrednika.
prodaja Zvezdara Učiteljsko naselje Kozarčeva Dvoiposoban Prodaje se 2.5 soban stan u Učiteljskom naselju u Kozarčevoj ulici.Povrsina stana je 55 m2, dve odvojene sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, hodnik, kupatilo i terasa.Grejanje je etazno, elektricni kotao u stanu od 6 kv.Stan je jugo-istocno orjentisan sa pripadajucim parking mestom u dvoristu zgrade.Hrastov parket, pvc stolarija.Stan se nalazi u blizini škole, Aviv parka i Maxija.U cenu stana je ukljucena i cena parking mesta.
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Kluz - Mis Irbijeva Novogradnja, useljiv. Veoma lep raspored i funkcionalan. Hodnik iz kojeg se ulazi u sve prostorije, veliko kupatilo, dve sobe, dnevna soba sa trpezarijom i uvucenom kuhinjom sa elementima.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Maksima Gorkog Dvosoban Prodaje se stan bez posrednika u zgradi, drugi sprat, stara gradnja, stan je dvostran. Sastoji se iz predsoblja sa proširenem za trpezarijiski sto i uvučenm kuhinjom koja ima svoj prozor, dnevne sobe sa dvokrilni prozorom, spavaće sobe sa terasom, i kupatila. Spavaća soba je okrenuta ka dvorištu gde je dosta zelenila, dnevna soba je okrenuta ka ulici gde je takođe drvored. Visoki plafoni. Stolarija delimično zamenjena. Struja menjana. Beoma svetao stan. Stanice autobusa 25,26, 46,55 na 2 minuta od stana. Autokomanda na 10 minuta peške. Jako blizu Drgue Ekonomse škole, na 10ak minuta od Medicinskog, Stomatološkog i Veterinarskog fakulteta. Na 5 miuta od tri hipermarketa.
Stari Grad Stari Grad lokacija Gundulićev venac Vojvode Dobrnjca Jednosoban prodaja Luksuzno opremljena garsonjera uknjizena na 27m2 u Vojvode Dobrnjca kod kafane Stara Hercegovina, Djura bara i hotela Allure Caramel. Idealno za izdavanje na dan. Stan se prodaje kompletno namesten sa svim stvarima. Drugi sprat bez lifta, CG, mali troskovi, visina plafona 3.5m, jako svetao, pogled na zelenilo, mermerni ulaz, udobne stepenice, kvalitetna gradnja - debeli zidovi Bez posrednika. Gledanje prepodne radnim danima.
Stari Grad Centar i Terazije Obilicev venac Dvosoban stan Dvosoban stan na Obilicevom vencu u pesackoj zoni. Uknjizen,u zgradi iz 1954. godine, sa panoramskim pogledom i parking mestom u dvoristu zgrade. Izuzetno svetao stan. Stan je renoviran pre par godina, PVC stolarija, laminat, blindirana vrata, dva klima uredjaja, plocice na terasi, tenda na terasi. Izvorno dvosoban (dve velike sobe) lako adaptibilan u dvoiposoban, 66 m2 + terasa, dvostrano orijentisan sa centralnim grejanjem. Sobe gledaju na Obilicev venac, a kupatilo, kuhinja i trepezarija gledaju na dvorste. Na 6. spratu, gde su dva stana na spratu, u zgradi od 7 spratova, zgrada ima lift. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Kupatilo sa prirodnom ventilacijom, dvokrilni prozor. Struktura stana: hodnik, dve velike sobe, kupatilo, trepezarija, kuhinja. Stan ima svoje parking mesto u dvoristu sa nadstresnicom i trouglom na zakljucavanje. Prodaje vlasnik
prodaja Vračar Južni bulevar Sime Igumonava Četvoroiposoban Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, povezan sa svim delovima grada gradskim saobraćajem. Autobusi 24, 25, 26, 30, 31, 46, 55, 17, 18, 70, 48, 33, 47, 59, 42, 78, 39 Tramvaji 9, 10 i 14. BG voz. Dve pijace, odlično snabdevanje. Parking ispred zgrade. Parkić, škole, vrtići, tri fakulteta. Blizu kliničkog centra i hitne pomoći. Stan je za renoviranje. Mogu se napraviti dve stambene jedinice. Spavaće sobe su orjentisane na mirnu ulicu.
Petosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Nake Spasic Kuća se nalazi u Ulici Nake Spasić, površine je 200m2, ima tri nivoa (suteren, prizemlje i sprat), dvorište 2 ara i garažu. Prizemlje: Salon: dve veće prostorije spojene lučnim prolazom (slika 1 i slika 2), kuhinja, WC, prostran hodnik i predsoblje. Sprat: Tri sobe (slike 4, 5 i 6), kupatilo sa WC-om (slika 8) terasa nas baštom, sunčana. Suteren: Tri prostorije, kuhinja, kupatilo sa WC-om, podrumski prostor. Tavan: sređen, suv i čist. Garaža (48m2): mogu da se smeste dva automobila prosečne veličine (jedan za drugim), manja ostava u produžetku garaže. Bez posrednika i agencijske provizije.
Beograd okolina prodaja BARAJEVO LIPOVACKA SUMA Vuka Karadzica Trosoban AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. Blizina Beograda, stan u kuci lepog izgleda od dve etaze. Ponuda se odnosi na prizemni nivo sa terasom, dvoristem i garazom od 30m2 za dva vozila. Odrzavan trosoban stan od 90m2 sastoji se od hodnika, kupatila, kujne, trpezarije, dnevnog boravka i dve spavace sobe. Takodje, kucu krasi 3 ara lepo uredjenog dvorista. Blizina prevoza 560 i 561. Kuhinja:da, trpezarija:da, Dnevna soba:da, Spavaca soba:dax2, Hodnik:da, Mokri cv.:da uknjizen RADOSEVIC NEKRETNINE, VAS POSREDNIK, 011/3057545 POSLOVNICA BANOVO BRDO, 011/2542596, 063/623596 PR/0 Vuka Karadzica || dokumentacija : uknjizen
Zvezdara Lion Ravanička Dvoiposoban prodaja Zvezdara, Lion - Ravanička 2.5, 59m2, 3/3, CG na kalorimetre, interfon, podrum, parking. Veoma svetao i prostran dvoiposoban stan, ima blage kosine koje ne ometaju funkcionisanje u stanu. Poseduje kvalitetnu stolariju, keremiku i parket. Stan ima odličan raspored prostorija, maksimalna iskorišćenost prostora. Zgrada ima mali broj stanova, redovno je održavana. Nalazi se u mirnoj ulici bez saobraćaja,, u neposrednoj blizini je škola, vrtić, marketi, linije gradskog prevoza (19, 21, 22, 29). Prostorije: kuhinja, dnevna soba, dve spavaće sobe (u jednoj sobi je pregrađen prostor za garderober), kupatilo, hodnik. Uknjižen. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #802 Interfon,
BARAJEVO LIPOVACKA SUMA Vuka Karadzica poslovni prostor AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. Na lokaciji Lipovicka suma-Barajevo prodaje se uknjizen poslovno-ugostiteljski objekat (Caffe bar) ukupne povrsine 66m2, na dva nivoa, sa inventarom. Donji nivo je uknjizen 1/1, povrsine 33m2Građevinske mere 60m2, uknjizeno 33m2, strukture: klub prostorija sa sankom i mini barom i odvojenom kuhinjom za rostilj i pizza pec. Gornji nivo je rekonstruisani tavan, sa kosim krovom i krovnim prozorom, poluzavrsen, prilagodljiv u poslovno stambeni deo, sa dve prostorije, kuhinjom, mokrim cvorom i sa izvedenom strujom, vodom, izolacijom. Ispred lokala je obelezeno 5, plus15 neobelezenih parking mesta. U blizini je autobuska stanica za gradski prevoz, prodavnica i benzinska pumpa. Lokal moze biti u funkciji odmah. Vredi pogledati, preporucujemo. uknjizen RADOSEVIC NEKRETNINE, VAS POSREDNIK, 011/3057545 POSLOVNICA BANOVO BRDO, 011/2542596, 063/623596 PR/0 Vuka Karadzica || dokumentacija : uknjizen
prodaja Vračar Vračar lokacija Maksima Gorkog Jednosoban Odlična investicija - Vračar, ul. Mlade bosne, 33m2, 1 soban stan u visokom prizemlju u stambenoj zgradi, visina oko 2.70 -3 m od tla do prozora stana. Prostorije: predsoblje, kupatilo, odvojena kuhinja sa trpezarijom i 1 dnevna soba. Adaptibilan. Stan je ne useljiv - plodouživanje za života. Odlična investicija. Cena: 35.000 € Direktno od vlasnika.
Jednosoban prodaja Beograd Savski venac Savski venac lokacija Vojvode Milenka Retko u ponudi, odlična investicija. Jednosoban stan koji je pretvoren u jednoiposoban (odvojena mala spavaća soba, što je jako retko za stanove u ovoj kvadraturi.) Nalazi u potkrovlju, što znači da ima dosta prostora za odlaganje. Korisna površinastana je 31m2, dok je podna daleko veća. Zgrada je napravljena 90-tih i odlično održavana. Nastao je podelom većeg stana na dve stambene jedinice i trenutno se izvode radovi po pravosnažnoj građevinskoj dozvoli. Kupac dobija renoviran i uknjižen stan. Skida se lamperija koja se vidi na slikama i postavljaju se gips ploče, tako da će biti ceo u beloj boji(ili drugoj po želji kupca). Ugrađeni su su novi Velux prozori, najviše klase sa garancijom od 10 godina. Krov je od betonske ploče sa limenim pokrivačem. Ulazna vrata su tapacirana i zvučno izolovana sa sigurnosnom bravom. Ugrađen je nov digitalni protočni bojler. Stan se nalazi u gornjem delu Vojvode Milenka,iznad Resavske, preko puta osnovne škole. Za dodatne informacije slobodno pozovite. Vlasnik
Beograd prodaja Zvezdara Učiteljsko naselje Kačićeva 21 Porodična kuća, prizemlje i potkrovlje, 2 stana sa zasebnim ulazom, u mirnom delu Učiteljskog naselja, GSP prevoz 2-5 min udaljen, osnovna škola 5 min, vrtići 4 u okolini, prodavnice 5 min Aviv, 4 min Maxi, 10 min Lidl... Plac sav u zelenilu, mali voćnjak, loza... Garaza oko 25m2, betonska ograda, dve kapije.
Zvezdara Zvezdara lokacija Dimitrija Tucovica Jednosoban prodaja Odlicno grejanje, veoma tih, veliki americki plakar. Opciona garaza u istoj zgradi - 10.000e
Palilula Višnjička banja Leonarda Da Vincija Petosoban kuca Nudimo povoljno na prodaju lepu i komfornoj kuću u Beogradu u Višnjičkoj banji na placu od cca 6 ari– okruženu zelenilom u miru i tišini a samo 7 km od centra Trga Republike tj. cca 12 do 15 auto minita. Kuća je sa super izolacijom od crvene opeke, visokog kvaliteta gradnje, podela po vertikali sa komšijom ali sve zasebno ulaz,stepenice, ogradjeno dvorište, tri polunivoa sa 6 soba, dve dnevne, dve ipo spavaće, velika trpezarija sa ugradjenom komplet oprmenjom italijanskom belom rustikal kuhinjom(ariston frižider sa malim zamrzivačem, ariston električni šporet i boš sudomašina), tri mokra čvora dva kupatila i gostinski WC, dve terase sa pogledom na Dunav,velika terasa u prizemlju pokrivena kao lodja gleda na vrt, garaža,podrum, parking u dvorištu ispred kuće od preko 200m2 za 3 putn. vozila a pozadi dvordište-vrt u zelenilu preko 300m2.. Komplet sve renoviranrano, hrstov nov lakiran parket, delom mernmer, ugradjena nova alu stolarija sa trostrukim solar staklom punjeno argonom,itd, kuća je prazna i odmah useljiva, legalno je izgradjena sa gradjevinskom i upotrebnom dozvolom i uknjižena, gradjena je vrlo kvalitetno po evropskim standardima od strane Energoprojekta 1991.godine. Telefon, interfon, kablovska, EG, dve klime itd. Ukupno 170m2 korisne površine plac od ca 6 ari cena za prodaju neto za plaćanje Eura 160.000,- po ugovoru kod notara . Niski mesečni i godišnji troškovi održavanja kuće i etažno grejanje na struju.
prodaja Vračar Vračar lokacija Pravni fakultet Jednosoban Kumanovska
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Licka Direktan dogovor sa vlasnikom, bez agencijske provizije. Sjajna, sadržajna lokacija u srcu Beograda, 250m od Beograda na vodi. Škola i državni vrtić na 250m, više fakulteta i srednjih škola u neposrednoj blizini. Pijaca 300m. Šetalište na reci 5min hoda. Blizu stanica prevoza ka svim bližim i daljim delovima grada. Puno parking mesta (druga zona) ispred zgrade sa obe strane ulice. Idealan za moderan porodični gradski život, kancelariju, studio, ordinaciju itd. jer je na pešačkoj relaciji od reke, Beograda na vodi ka Zelenom Vencu, Terazijama i centru Starog grada. Ulica nije bučna i ima veliki park. Prostorije: Malo predsoblje, veliki hodnik, 2 velike prostorije po 18m2, 1 mala prostorija, komotno kupatilo, kuhinja/trpezarija, 2 ostave, terasa ka parku i podrum sa prozorom. TA grejanje, klima, telefon, internet + kablovska. Infostan nizak. Sa jedne strane pogled na jednosmernu ulicu, parking, park Luke Ćelovića i Ekonomski fakultet. Sa druge strane pogled na prostrano dvorište škole.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane