Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zemun Zemun Donji grad Donji Grad Majakovskog

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Crveni krst Cerska Jednoiposoban Stan se nalazi na Vracaru, Crveni Krst , ulica Cerska 115, ulaz iz Grcica Milenka. Stan je velicine 39m2 sa pripadajucom terasom od 20m2. Stan se nalazi u novoizgradjenoj stambenoj zgradi spratnosti P + 4 + Pk sa liftom i garazom. U prizemlju zgrade nalaze se poslovni prostori. Oprema stana ce biti standardna, u sobama parket, u kupatilu i kuhinji keramicke plocice. PVC stolarija. Terasa je poplocana keramickim plocicama. Pripada stanu i jedini izlaz na nju je iz stana. Ostali stanari nemaju pristup terasi. Stan je idealan za mladji bracni par sa jednim detetom, poslovni prostor i naglasavamo stan ce biti posebno pogodan za osobe sa invaliditetom, jer zgrada ima pristupnu rampu i stan se nalazi omah pored lifta na visokom prizemlju sa prostranom terasom od 20m2. Uz stan se dobija arhitektonsko idejno resnje za uredjenje enterijera. Cena stana je 2000 eura po kvadratu 39m2x2000e - 78000e Pripadajuca terasa je 750e po kvadratu 20m2 x 750e - 15000e Cena nije fiksna Proaja se vrsi direktno od vlasnika stana
Vračar Kalenić Trosoban prodaja Odlican stan u prizemlju novije zgrade sa visokim plafonima sa mermernim ulazom i stepenistem. Iz dnevne sobe se preko lodje izlazi na uredjeno dvoriste zgrade(videti slike). Sastoji se od predsoblja, prostranog dnevnog boravka, 2 kupatila, kuhinje i dve spavace sobe. Okrenut ka dvoristu. NE SARADJUJEM SA AGENCIJAMA.
Stari Grad Dorćol donji Žorža Klemansoa Garsonjera stan Garsonjera na Dorćolu, Žorža Klemansoa, nekadašnja Francuska, odlična lokacija u krugu dvojke. Stan je u blizini pumpe, škole i crkve Aleksandra Nevskog. Mesečni troškovi su mali i ne prelaze mesečno 50e, (grejanje)
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Obilićev venac Dvosoban Marsala Birjuzova STAN SE NALAZI U NEPOSREDNOJ BLIZINI GARAZE OBILICEV VENAC. 2. SPRAT TJ. POTKROVLJE ORJENTISAN KA ULICI MARSALA BIRJUZOVA. SASTOJI SE OD: -SPAVACE SOBE OD 20m2 -KUPATILO -KUHINJE -DNEVNE SOBE OKO 35m2 OGLASIVAC-VLASNIK STANJE OBJKETA- NOVO NADZIDANO GREJANJE- KOTAO- RADIJATOR SPRAT 2. UKUPNA SPRATNOST 2 UKNJIZEN STAN ZA VISE INFORMACIJA KONAKTIRATI.
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Centar i Terazije Obilićev venac Maršala Birjuzova Odličan stan na atraktivnoj lokaciji, ispod Obilićevog venca Lud renoviran Direktna prodaja AGENCIJE STOP
Beograd prodaja Vračar Hram Kneginje Zorke Četvorosoban Stan je uknjizene povrsine 169.45 m2 na 4. spratu bez lifta sa centralnim grejanjem. Stan je u tri nivoa: na prvom nivou se nalazi dnevna soba (sa kaminom), trpezarija, kuhinja i WC (70 m2) i lodja povrsine 11.6 m2. Iz dnevne sobe sest stepenika vodi do kupatila i dve spavace sobe, svaka povrsine po 15 m2. U jednoj sobi se nalazi garderober povrsine 3.7 m2 a u drugoj ugradjeni plakar. Stepenicama se stize na teci nivo gde se nalazi soba sa kupatilom povrsine 57 m2. Stan je izuetno svetao, trostrano orijentisan, sa pogledom na Hram i iako u samom centru, izuzetno tih i osecaj je kao da ste u kuci a ne u stanu. Prostora za odlaganje stvari ima puno i stvarna kvadratura je oko 200 m2.
Vračar Vračar lokacija Bulevar kralja Aleksandra Niška Trosoban prodaja DVOSTRANO ORIJENTISAN STAN, SUNČAN, DNEVNI BORAVAK NA STRANI PRIZEMLJA, SPAVAĆE SOBE NA STRANI DVORIŠTA I TERASE, VISOKO PRIZEMLJE. KOMPLET RENOVIRAN, LUX SREĐEN I UKNJIŽEN. MOGU I KREDITNI KUPCI. 100M OD BULEVARA, 200M OD KALENIĆ PIJACE. Mermerni radijatori PARKING U 3. ZONI. PRODAJE VLASNIK.
Stari Grad Dorćol donji Jevrejska Jednosoban stan Predratna zgrada. Visoki zidovi. Zgrada nema lift. Ulaz sa terase. U blizini Kalemegdana i Dunavskog keja.
prodaja Zvezdara Lion Milana Rakica 30 Jednosoban Zvezdara – Lion, Jednosoban stan 32m2, u Milana Rakica 30, bas preko puta VI beogradske gimnazije, ispod ZVEZDARA TEATARA. h=2,9 m. Sredjen. CG. Uknjizen na 27m2 (bez kupatila, zbog umanjene visine). Prednost imaju kupci i lokala do ulice. Vlasnik
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Skadarlija Mirna zgrada, malo stanara, Trg Republike udaljen 300m. Pogodan za izdavanje, dve spravaće sobe plus trpezarija sa kuhinjom. Treći sprat bez lifta. Stara gradnja, debeli zidovi, dobra izolacija, okrenut na jug-jugoistok, TA grejanje, CATV, Internet,
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol donji Kapetan Misina Jednosoban Potpuno opremljen stan u samom centru, idealan za izdavanje. Kompletno renoviran prosle godine. Pogodan i za stanovanje.
Palilula Palilula lokacija Cvijićeva Troiposoban prodaja Postoje 3 spavaće sobe i dnevni boravak u sklopu koga se nalaze kuhinja/niša i kupatilo. Stan zahteva renoviranje u smislu promene struje i vode. Dve spavaće sobe su komotne, a treća spavaća sobe je oko 10 kvadrata.
Zvezdara Cvetkova pijaca Podujevska Jednosoban stan Vlasnik prodaje uknjižen, polunamešten stan od 32kvm na Zvezdari kod DZ Zvezdara, u idealnom mirnom kraju, u blizini više fakulteta. Stan je odmah slobodan za prodaju. Od prostorija stan ima: dnevnu sobu sa kuhinjom + odvojenu spavaću sobu, kupatilo, ulazni hodnik. Stan ima komplet opremljenu kuhinju i 2 garderobera koji ostaju u stanu i uračunati su u kupoprodajnu cenu stana. Grejanje je sopstveno, etažno na struju. NE SARAĐUJEM SA AGENCIJAMA UKOLIKO PROVIZIJU NAPLAĆUJU I VLASNIKU STANA.
prodaja Vračar Čubura Vučedolska Trosoban Stan je salonski. Ima dve sobe, trpezariju, kuhinju, kupatilo, predsoblje i lodju.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Veliki mokri lug Vojvode Brane Stan u izvornom stanju, po strukturi 3.0, crvena fasadna cigla, odlicna gradnja i kvalitet stana, adaptilan u 3.5, treba pogledati, sva infrastruktura u okruzenju, uknjzen. Vlasnik. Cena dogovor.
Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Stanoja Glavasa Trosoban Na prodaju 3.0 stan u centru grada(Stanoja Glavasa - Palilula) . Stan (salonac u predratnoj zgradi) poseduje dnevnu sobu, dve prostrane spavace sobe, kuhinju sa velikom ostavom, kupatilo, WC i dve terase. Stan je kompletno renoviran ( prvoklasna PVC stolarija, el.instalacije,kompletna vodovodna i kanalizaciona mreza, parket itd). U cenu stana ulazi kompletna kuhinja sa svim elek.elementima i dva velika ugradna plakara(u sobi i ostavi) vrlo malo koriscena. MOLIM AGENCIJE DA ME NE KONTAKTIRAJU ZA SARADNJU! Hvala
Vračar Vračar lokacija Krunska Kneginje Zorke Četvorosoban prodaja Vlasnik prodaje odličan stan, 101m2, Vračar, Crvena fasadna cigla. Stan je uknjižen, vlasnik 1/1, uredno održavana zgrada od crvene fasadne cigle.
Stari Grad Dorćol donji Petosoban stan Prodajem kompletno renoviran salonski stan, na prvom spratu u najlepšoj zgradi u ulici. Stan se nalazi u samom srcu grada, par minuta hoda do Kalemegdana i par minuta hoda do Dunava. Sastoji se iz 2 odvojena stana, sa 2 odvojena ulaza, sa ukupno 3 terase. Ova nekretnina donosi ozbiljan godišnji prihod kroz izdavanje jer ima najviše ocene na sajtovima za izdavanje. Ovu nekretninu,koja je odličan izvor prihoda, a i može biti predivno mesto za život 2 porodice, prodajemo isključivo zbog iseljenja u inostranstvo. Stan je uknjižen 1/1. Staro vlasništvo, nije iz otkupa. Bez tereta. Odmah useljiv.
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 44 Neuhruova Uknjižen lokal na prvom spratu TC Piramida plus sa mokrim čvorom, prirodnim svetlom, centralnim grejanjem, klimom, fizičkim obezbeđenjem. Agent prodaje Arsen Arsenović 064 113 09 03 Agencijska provizija 2% R-ID: #37 Internet, Telefon, Klima, Može na kredit Odmah useljiv
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Kursulina Vračar, Kalenić pijaca - Kursulina 2.0, 58m2 (terasa 5m2), CG, 5/11, interfon, video nadzor. Stan za sređivanje, svetao, dvostrano orijentisan ka ulici Kursulina i Maksima Gorkog. Nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, pogodan za stanovanje, kao i za poslovni prostor. Zgrada je odlično održavana. Prostorije: prostrano predsoblje iz kog se ulazi u sve prostorije: spavaća soba, odvojena trpezarija sa kuhinjom i kupatilo sa prirodnom ventilacijom, spavaća soba. Prodaja od strane vlasnika, bez posrednika! Uknjižen, bez tereta!
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane