Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Palilula Višnjička banja Višnjička Banja Slobodana Jovanovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Knez Miloševa Klinički centar Resavska Trosoban 3.0, 72m2 (terasa ), CG, 4/5, lift, interfon, podrum, video nadzor. Resavska ulica počinje od Bulevara kralja Aleksandra do Višegradske ulice a pruža se paralelno između Kneza Miloša i Svetozara Markovića. U prilici smo da vam ponudimo dobru trosobnu nepokretnost u odličnoj zgradi iz devedesetih godina, urednog ulaza sa fizičkim obezbeđenjem u neposrednoj blizini Kliničkog centra. Stan je vrlo svetao, dvostrano orijentisan, bez buke. Funkcionalan je i odličnog rasporeda prostorija. U izvornom je stanju, što pruža mogućnost budućem kupcu sređivanja prostora po sopstvenoj želji. Takođe malom adaptacijom se može dodati još jedna spavaća soba ako je to potreba budućeg vlasnika. Pripadajući podrum koji je ujedno i atomsko sklonište, na petom spratu je uređena vešernica i ostava. Dobra lokacija, odlična zgrada i stan sa lepim rasporedom omogućavaju kvalitetan život višečlane porodice Od prostorija: hodnik, kuhinja, trpezarija koja se nastavlja na dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostava, terasa. Uknjižen na 70m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #2973 Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Stari Grad Dorćol gornji Gornji Dorćol Gospodar Jevremova Četvoroiposoban prodaja 4.5, 116m2, vpr/2, TA, podrum, interfon, internet, telefon, ktv Ulica Gospodar Jevremova se nalazi u najužem centru starog Beograda, Dorćolu. Spaja ulicu Tadeuša Košćuška i Skadarliju. Obzirom da je ovo epicentralna lokacija, infrastrukturno je kompletno razvijena. Zbog toga, ali i zbog lepote i položaja, ovaj kraj je uvek bio jedna od najtraženijih lokacija na tržištu nekretnina i zbog toga sigurna investicija. U prilici smo da Vam ponudimo konfornu salonsku nepokretnost koja se nalazi u visokom prizemlju (2m od tla) dvospratne zgrade predratne gradnje, sređene fasade, zidane 20-ih godina prošlog veka. Zgrada je spolja i iznutra u dobrom stanju, uredna i održavana. Stan je u izvornom stanju, dvostrano orijentisan, klasičnog rasporeda prostorija tipičnog za tu vrstu gradnje. Trenutno funkcioniše kao dve stambene jedinice obzirom da ima dva ulaza ( jedan deo ka stambeni a drugi kao kancelarije). Odlična investicija i za poslovni prostor. Od prostorija: Prvi deo stana- antre, centralni salon u funkciji dnevnog boravka,antre, dve sobe, kuhinja, kupatilo. Drugi deo stana – hodnik, tri male sobe, kupatilo. Uknjižen na 116m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #2972 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Salonski stan. Izvorno stanje. Stara gradnja.
Stari Grad Stari Grad lokacija Gundulicev venac Dvoiposoban stan Dvorišna kuća na prelepom delu Dorćola.Dva ulaza u dvorište iz Dostejeve i iz Gundulićevog Venca pored kafe Avijatora. Na spratu su dve spavaće sobe i kupatilo,dok su u prizemlju dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom,mala ostava i wc.Prostor je pogodan i za stanovanje i za poslovni prostor.Uknjiženo je 30m2 ostalo je predato za uknjižbu.Kuća je odmah useljiva bez dodatnih tereta,ali se izdaje kao stan na dan preko Airbnb,pa je potrebno zakazati gledanje unapred.
prodaja Vračar Vračar lokacija Sredacka Trosoban Prodajemo lep stan na Vracaru. Kompletno je renoviran pre par godina (PVC stolarija, hrastov parket, italijanska keramika, ugradni plakari, ugradna kuhinja koja ostaje u stanu). Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, radne sobe, dve spavace sobe, toaleta i kupatila i terase, adaptirane u prostor za odmor. Grejanje je na inverter klimu. Visina plafona 3m. Stan ima pripadajuci podrum. Uknjizen je na 71kvm a meren ima 79kvm. Za sve dalje dogovore i razgledanje stana stojimo na raspolaganju.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst Metohijska Prodaje se stan na Crvenom krstu veličine 82 kvm (76 kvadrata grejne površine + 3 terase). Fantastičan raspored prostorija, Dnevna soba, trpezarija, kuhinja, predsoblje, dugačak hodnik, dve spavaće sobe, kupatilo i mali wc. Stan se nalazi na 3. spratu od 5, u mirnoj ulici okružen zelenilom i udaljen od buke i saobraćaja. Na 100m od zgrade nalazi se vrtić za decu, u neposrednoj blizini su i dve osnovne škole. Sjajna povezanost sa svim delovima grada trolejbuskim, autobuskim i tramvajskim linijama. Zona slobodnog parkinga. Stan prodaje vlasnik, bez posrednika.
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol donji Komnen Barjaktara Dvoiposoban Stan se nalazi u mirnom delu centra grada. Uknjizena površina 72,24m2+8m2 terasa, izmerena površina 77m2+7,5m2. Dvoiposoban, dvostrano orijentisan. Sastoji se od kuhinje, predsoblja, trpezarije, dnevne sobe, dve spavaće sobe i terase. Kuhinja je sa prirodnom ventilacijom. Mogućnost za tri spavaće sobe. U blizini se nalaze osnovne škole, gimnazije, muzeji, akademije i razni komerijalno-poslovni sadržaji. Mogućnost kupovine na kredit.
Palilula Višnjička banja Višnjička banja Petosoban prodaja Prostran petosoban stan na dva nivoa sa centralnim rasporedom na oba - iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Uknjižen na 138 m2 + 25 m2 terasa. Stolarija, keramika, parket prve klase. Zgrada kvalitetno građena i uredno održavana. Dobra lokacija, blizina prodavnica i gradskog prevoza. Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - CG, sprat 3/3, TERASA, PARKING, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7434. . Sa parkingom
Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Arena Šestosoban Bulevar Arsenija Čarnojevića stan 6.0, NOVI BEOGRAD, ARENA(BLOK 29), Bulevar Arsenija Čarnojevića, 166m2 (198m2). Odličan šestosoban stan na dve etaže koji može da  funkcionise i kao dve odvojene stambene jedinice  sa zasebnim ulazima. Kvalitetna zgrada novije gradnje. Donji nivo stana se sastoji  od dnevnog boravka,trpezarije,kuhinje,ostave,zatvorene lodje, wc-a, velike terase, kupatila sa wc-om i dve spavace sobe. Gornji nivo (koji ima i direktan ulaz) sastoji se iz dnevnog boravka,trpezarije sa kukuhinjom,dve spavace sobe i velikog kupatila sa wc-om. U gornjem delu su velux prozori sa senzorima za kisu,kao i grejanjem i hladjenjem na toplotnu pumpu ( fan & coil ) , dok je u donjoj etaži centralno grejanje  . Ukupna površina stana je 198m2 a zbog kosina na gornjoj etaži stan je uknjižen na 166 m2.  Stan se prodaje sa ugradnom kuhinjom i plakarima, i postoji  mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 20.000 eura. Zbog svoje odlične lokacije, položaja I kvaliteta pruža sve uslove za kvalitetan I udoban život, mada je i veoma pogodan i kao investicija za izdavanje kao stambeni ili poslovni prostor. Za svako dodatno intresovanje ili razgledavanje nekretnine slobodno nas kontaktirajte. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. POSREDNIČKA NAKNADA 2%
prodaja Zemun Zemun Donji grad Donji Grad Četvorosoban Majakovskog Zemun, Donji Grad - Majakovskog 4.0, 81m2, PR+I sprat, TA, telefon, interfon. Veoma funkcionalan četvorosoban stan na dva nivoa. U prizemlju se nalazi prostran dnevni boravak sa kuhinjom i toaletom na gornjem nivou, a na spratu tri spavaće sobe i kupatilo. Nalazi se na vrlo dobroj lokaciji, u centru Zemuna, u neposrednoj blizini škole, marketa, bolnice, autobuskog stajališta... Uknjižen. Agent: Aleksandra Dobrijević 065/227-17-07 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #764 Interfon, Telefon,
Jednoiposoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst Cerska Stan se nalazi na Vracaru, Crveni Krst , ulica Cerska 115, ulaz iz Grcica Milenka. Stan je velicine 39m2 sa pripadajucom terasom od 20m2. Stan se nalazi u novoizgradjenoj stambenoj zgradi spratnosti P + 4 + Pk sa liftom i garazom. U prizemlju zgrade nalaze se poslovni prostori. Oprema stana ce biti standardna, u sobama parket, u kupatilu i kuhinji keramicke plocice. PVC stolarija. Terasa je poplocana keramickim plocicama. Pripada stanu i jedini izlaz na nju je iz stana. Ostali stanari nemaju pristup terasi. Stan je idealan za mladji bracni par sa jednim detetom, poslovni prostor i naglasavamo stan ce biti posebno pogodan za osobe sa invaliditetom, jer zgrada ima pristupnu rampu i stan se nalazi omah pored lifta na visokom prizemlju sa prostranom terasom od 20m2. Uz stan se dobija arhitektonsko idejno resnje za uredjenje enterijera. Cena stana je 2000 eura po kvadratu 39m2x2000e - 78000e Pripadajuca terasa je 750e po kvadratu 20m2 x 750e - 15000e Cena nije fiksna Proaja se vrsi direktno od vlasnika stana
Beograd prodaja Vračar Kalenić Trosoban Odlican stan u prizemlju novije zgrade sa visokim plafonima sa mermernim ulazom i stepenistem. Iz dnevne sobe se preko lodje izlazi na uredjeno dvoriste zgrade(videti slike). Sastoji se od predsoblja, prostranog dnevnog boravka, 2 kupatila, kuhinje i dve spavace sobe. Okrenut ka dvoristu. NE SARADJUJEM SA AGENCIJAMA.
Stari Grad Dorćol donji Žorža Klemansoa Garsonjera prodaja Garsonjera na Dorćolu, Žorža Klemansoa, nekadašnja Francuska, odlična lokacija u krugu dvojke. Stan je u blizini pumpe, škole i crkve Aleksandra Nevskog. Mesečni troškovi su mali i ne prelaze mesečno 50e, (grejanje)
Stari Grad Centar i Terazije Obilićev venac Dvosoban Marsala Birjuzova stan STAN SE NALAZI U NEPOSREDNOJ BLIZINI GARAZE OBILICEV VENAC. 2. SPRAT TJ. POTKROVLJE ORJENTISAN KA ULICI MARSALA BIRJUZOVA. SASTOJI SE OD: -SPAVACE SOBE OD 20m2 -KUPATILO -KUHINJE -DNEVNE SOBE OKO 35m2 OGLASIVAC-VLASNIK STANJE OBJKETA- NOVO NADZIDANO GREJANJE- KOTAO- RADIJATOR SPRAT 2. UKUPNA SPRATNOST 2 UKNJIZEN STAN ZA VISE INFORMACIJA KONAKTIRATI.
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Obilićev venac Dvosoban Maršala Birjuzova Odličan stan na atraktivnoj lokaciji, ispod Obilićevog venca Lud renoviran Direktna prodaja AGENCIJE STOP
Četvorosoban prodaja Beograd Vračar Hram Kneginje Zorke Stan je uknjizene povrsine 169.45 m2 na 4. spratu bez lifta sa centralnim grejanjem. Stan je u tri nivoa: na prvom nivou se nalazi dnevna soba (sa kaminom), trpezarija, kuhinja i WC (70 m2) i lodja povrsine 11.6 m2. Iz dnevne sobe sest stepenika vodi do kupatila i dve spavace sobe, svaka povrsine po 15 m2. U jednoj sobi se nalazi garderober povrsine 3.7 m2 a u drugoj ugradjeni plakar. Stepenicama se stize na teci nivo gde se nalazi soba sa kupatilom povrsine 57 m2. Stan je izuetno svetao, trostrano orijentisan, sa pogledom na Hram i iako u samom centru, izuzetno tih i osecaj je kao da ste u kuci a ne u stanu. Prostora za odlaganje stvari ima puno i stvarna kvadratura je oko 200 m2.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Bulevar kralja Aleksandra Niška Trosoban DVOSTRANO ORIJENTISAN STAN, SUNČAN, DNEVNI BORAVAK NA STRANI PRIZEMLJA, SPAVAĆE SOBE NA STRANI DVORIŠTA I TERASE, VISOKO PRIZEMLJE. KOMPLET RENOVIRAN, LUX SREĐEN I UKNJIŽEN. MOGU I KREDITNI KUPCI. 100M OD BULEVARA, 200M OD KALENIĆ PIJACE. Mermerni radijatori PARKING U 3. ZONI. PRODAJE VLASNIK.
Stari Grad Dorćol donji Jevrejska Jednosoban prodaja Predratna zgrada. Visoki zidovi. Zgrada nema lift. Ulaz sa terase. U blizini Kalemegdana i Dunavskog keja.
Zvezdara Lion Milana Rakica 30 Jednosoban stan Zvezdara – Lion, Jednosoban stan 32m2, u Milana Rakica 30, bas preko puta VI beogradske gimnazije, ispod ZVEZDARA TEATARA. h=2,9 m. Sredjen. CG. Uknjizen na 27m2 (bez kupatila, zbog umanjene visine). Prednost imaju kupci i lokala do ulice. Vlasnik
prodaja Stari Grad Skadarlija Dvosoban Mirna zgrada, malo stanara, Trg Republike udaljen 300m. Pogodan za izdavanje, dve spravaće sobe plus trpezarija sa kuhinjom. Treći sprat bez lifta. Stara gradnja, debeli zidovi, dobra izolacija, okrenut na jug-jugoistok, TA grejanje, CATV, Internet,
Jednosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Kapetan Misina Potpuno opremljen stan u samom centru, idealan za izdavanje. Kompletno renoviran prosle godine. Pogodan i za stanovanje.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane