Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Uskočka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Petosoban Raskošan salonski stan sa dva ulaza ,sam na spratu od 215kvm, tj. 160+55. U samom centru grada kod hotela Moskva, sa visokim tavanicama, autentičnim gipsanim radovima i originalnom stolarijom. Odlična zgrada i ulaz sa video nadzorom i prelepim dvorištem u zelenilu - oaza mira u strogom centru grada. Do ulice su dva salona, kuhinja, trpezarija, radna soba i mokri čvor. Ogroman raskošan srednji salon, spojen sa salonom prema dovrištu, koji je srce stana, sa polukružnim prozorima, prelepim hrastovim vratima u prirodnoj boji, sa duborezom i šlajfana stakla. Sve to sa bogatim gipsanim radovima, promenjena spoljna pvc stolarija. Drugi ulaz ovog stana, je stan površine 55kvm, trenutno funkcioniše kao zasebna jedinica, sređen: dva salona, kuhinja sa trpezarijom, predsoblje, kao mali prijemni deo i mokri čvor. Plakari, pločice, parket, pogled ka dvorištu. Svetao, sunčan, posle podne, veći stan dvostrano orijentisan, sunčan tokom celog dana. Ova nekretnina ima svoj mir i pruža, ugodan život u samom centru grada. Za svaku preporuku, kako za život tako i za poslovni prostor ili rentiranje. Agencijska provizija 2% 065/333 - 45 - 31
Voždovac Kumodraž I II III Kumodraž Daljska prodaja Plac, 20a, voda i struja, uknjižen Kumodraž je poznati deo opštine Voždovac, nalazi se između Jajinaca i Velikog Mokrog Luga. U prilici smo da Vam ponudimo plac u delu koji je u neposrednoj blizini vrha Kumodraškog brda. Sa placa se pruža veoma lep pogled na okolinu. Na placu se nalaze dve stare kuće iz predratnog perioda koje su delimično u upotrebi kao i veliki broj stabala voća. U zoni je porodične gradnje. Na placu je uvedena voda i struja. Do placa dolazi asfaltni put. Pored ove parcele moguća je kupovina još dve katastarske parcele. Uknjiženo. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #2892
Palilula Višnjička banja Dvoiposoban Visnjicki venac stan AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. Veoma lep i funkcionalan stan, sa dve spavace sobe, trpezarijom, kuhinjom, kompletno sredjen i uknjizen. Centralno grejanje, topla voda, ispred stana park sa puno zelenila. Miran kraj, odlicna veza sa centrom grada. Vredi videti! Povoljno i jeftino. Moguca zamena za lokaciju Kaludjerica, Mali Mokri Lug. Kuhinja:da, Dnevna soba:da, Spavaca soba:dax2, Mokri cv.:da RADIVOJE DJORDJEVIC, Br.licence 2234, 063/689215 POSLOVNICA AUTOKOMANDA 011/2450110, 063/623484 ST/4 Visnjicki venac ID#11818
prodaja Vračar Slavija Vojvode Milenka PRODAJA I NAJAM POSLVONOG PROSTORA, CENA NIJE FIKSNA, PO DOGOVORU Lokal je na 2 nivoa u prizemlju (177m2) i suterenu(130m2). Sa prednje srtrane izlazi na ulicu, a sa zadnje na prostor iza stambenih zgrada, koje su iznad lokala. Cena je znatno umanjena jer lokal nije uknjžen, kad se bude uknjižio, cena će se povećati za 35%. Lokal je u fazi uknjižbe. 2017 je renoviran, dok je zgrada u kojoj se nalazi napravljena oko 2000-tih. Gornji nivo u prizemlju je osunčan, sa prednje i zadnje strane su prozori sa rešetkama visine 2 metra, dok je visina plafona na 4 metra, a kod donjeg nivoa plafon je na oko 2,5 metara. Lokal je višenamenski i pogodan za privatni vrtić ( u blizine je dispanzera i doma zdravlja), banku, restoran, pa čak i teretanu, mada ih već ima u okolini. U blizini lokala se nalaze ambasade, škola, gimnazija i razne državne ustanove. Poslovni prostor je moguće videti radnim danima posle 17 časova. Postoji još jedan lokal u blizini od 100 m2 koji se prodaje za 160.000 e.
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Santiceva Veoma svetao i funkcionalan dvosoban stan sa dve manje terase na petom spratu u zgradi sa liftom, idealan za stanovanje, odlicna investicija za stan na dan, prednosti blizina Bajloni pijace i Skadarlije. Ulica nije zonirana, zgrada ima i svoje manje pripadajuce dvoriste gde se moze parkirati .
Beograd prodaja Stari Grad Skupština Palmoticeva Trosoban Vrhunski izuzetno očuvan uknjižen stan u najlepšem i najširem delu Palmotićeve ulice.Najlepša i najmirnija mikrolokacija u centru grada Svetao, dvostran, prelep pogled, nema zgrade preko puta koja zaklanja pogled, što se odnosi na obe strane stana, centralno grejanje, 5 sprat od 6, lift, svaka soba ima izlaz na sopstvenu veliku terasu ( 2 terase ) + lodja kod treće sobe, dva mokra čvora, klima, veliki ugradjeni plakari, velika ostava sa sopstvenim prozorom koja se moze pretvoriti u manju kuhinju , veliki odvojen podrum.Visina plafona 2,90m! Obezbedjeno, odvojeno i zaštićeno parking mesto, dva ulaza u zgradu, jedan ulaz direktno na parking zgrade, klima, kablovska + internet, telefon. Top lokacija, odlična zgrada,parking, retko u ponudi.Nema potrebe za dodatnim ulaganjem u stan.
Palilula Tašmajdan Karnegijeva Trosoban prodaja Trosoban stan koji može na lak način da se pretvori u četvorosoban. U stanu postoje i kupatilo sa WC-om i WC. Stan ima predivan pogled na Crkvu Svetog Marka, Hotel ,,Metropol'', mali Tašmajdanski park i Arhiv Srbije. Iznad stana nije ravna ploča već postoji tavanski prostor. Zgradi ima 3 lifta (jedan od njih je veliki teretni). U dvorištu zgrade se nalazi i zasebno parking mesto. Vlasnik ne želi da mu se javljaju posrednici.
Vračar Hram Mačvanska stan Stan u Mačvanskoj ulici kod Hrama Svetog Save. Duplex, 144 m2, četvorosoban, toalet, dva kupatila, garderober, dve terase. Kompletno luksuzno namešten i opremljen. Stanu pripada ostava u zgradi. Cena 430.000e. Mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi po ceni od 20.000e.
prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Troiposoban Dimitrija Tucovica Uknjizen, izuzetno svetao, dvostrano orijentisan na spratu 5/7, potpuno opremljen, iz novogradnje (2017 g.), sa odlicnim rasporedom prostorija. Stan ima 92 kvadrata, dve terase, dva kupatila, centralno grejanje, garazno mesto. Zgrada ima energetski pasos, dva lifta, SBB i MTS infrastrukturu. Odlicna lokacija. Gradski prevoz 40, 77 i 79.
prodaja Beograd Vračar Kalenić Molerova Stan je funkcionalan, renoviran 2010. godine. Kompletno su urađene nove električne i vodovodne instalacije, stolarija, parket, sanitarije. Izuzetno svetao, dvostrano orijentisan, Istok-Zapad. Kupatilo i kuhinja imaju prirodnu ventilaciju. Odlična mikrolokacija. U blizini parka, prevoza, prodavnica, pekara, pijace, opštine Vračar. Komšiluk u zgradi fin i ljubazan. VAŽNO: U stanu je sprovedena LAN mreža kroz zidove, tako da je stan lako adaptibilan u kancelariju.
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Bulevar kralja Aleksandra Dvosoban Na prodaju 2.0 soban stan, 52 m2 u Beogradu, ul. Blevar kralja Aleksandra, u blizini Djeram pijace, tehničkih i pravnog fakulteta, osnovnih i srednjih škola. Stan se nalazi na 1. spratu. Uknjižen, 1 vlasnik. Pogodan kako za stanovanje tako i za poslovni prostor.
Savski venac Beograd na vodi Lomina Petosoban prodaja LUX trostrano orjentisani, svetao sa puno stakla stan u novogradnji. Zgrada i stanovi vrhunskog kvaliteta. Ukupno 7 stanova, ovaj stan je sam na poslednjem IV spratu. Ravan krov koji moze da se za kupca napravi kao dodatna terasa ili zelena basta. Odlicno organizovan prostor. Odvojen spavaci blok, prostran dnevni boravak. Zgrada ima sve urbanisticko gradjevinske dokumente uredne i ocekivani zavrsetak radova odnosno useljenje planirano je za 30.9.2019. Zgrada je vec ozidana i sada se rade zanatski radovi. Cena je bez PDV-a. PDV je 10% na navedenu cenu. Mogucnost kupovine za ovaj stan i 2 garazna mesta. Cena je 15.000 EUR plus PDV 20%. Bez posrednicke provizije. Mogucnost kupovine putem kredita.
Zvezdara Konjarnik Dvoiposoban Glamočka stan 2.5, 81m2(lođa), vpr/4, lift, CG, LUX, interfon, telefon, ktv Kratka i mirna Glamočka ulica prostire se u najlepšem delu Konjarnika ušuškana između Učiteljskog naselja i Ustaničke ulice. U ovom živopisnom delu grada nedaleko od TC Konjarnik, okružena sa puno zelenih površina nalazi se četvorospratna zgrada, sa dosta slobodnih parking mesta ispred. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture, ovo je jedna od traženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti na Zvezdari. U prilici smo da vam ponudimo vrlo luksuznu i komfornu dvoiposobnu nepokretnost u održavanoj zgradi iz 1973 godine. Stan je izuzetno funkcionalnog rasporeda prostorija, vrlo svetao, bez buke, orijentisan ka ulici sa pogledom na igralište za decu. Kompletno je renoviran, uključujući termo i zvučnu izloaciju, pa ne zahteva dodatna ulaganja. Opremljen spoljašnjom PVC stolarijom velikih okvira, sa aluminijumskim roletnama, hrastovim parketom, vrhunskom italijanskom keramikom i sanitarijama. Odlično organizovan prostor koji je do najsitnijih detalja luksuzno projektovan i estetski osmišljen, sa ugrađenim materijalima najviše klase i centralnim grejanjem. Pored vrlo kvalitetnih materijala, renoviranjem su dodati detalji, kao što su spušteni plafoni i estetska rasveta, koji stanu daju notu luksuza. Ova nepokretnost je prilika za one koji traže luksuzan, funkcionalan i moderan stan, bez ikakvih ulaganja, u blizini centra grada. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, kupatilo i lođa. Uknjižena zgrada, uknjižba stana u toku, bez ulaganja. Kontakt:065/233 52 60 R-ID: #2895 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, U fazi knjiženja Stara gradnja.
prodaja Vračar Crveni krst На продају стан од 85m² грејне површине и лођом од 5m², 1. спрат од 7. Зграда је усељена 1990. године. Стан је двострано оријентисан (исток и југ), у најлепшем делу Црвеног Крста, окружен зеленилом, заштићен од саобраћајне буке. Дневна соба, кухиња, трпезарија, три спаваће собе, два мокра чвора, предсобље, ходник, остава, подрум. Паркинг зграде није зониран. Стан је укњижен, без накнадних адаптација, у изузетно очуваном стању. У непосредној близини су две основне школе, три средње школе, вртић, велики број продавница и више тролејбуских, аутобуских и трамвајских линија. У домету хода су Темпо, Веро. Стан продаје власник, без посредника.
prodaja Beograd Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Knez Mihailova Lokal se nalazi u Knez Mihailovoj 21, TC Milenium, na najboljoj poziciji na prvom spratu, u pravcu lifta i stepenica, lokal je opremljen kao prodavnica vesa i odece. Klima centralna plus split sistem, grejanje i ventilacija, izlog, sanitarni cvor. Neposredna blizina javne garaze Obilicev venac. Pesacka zona. Vlasnik.
Beograd prodaja Stari Grad Politika Svetogorska Stara gradnja, salonski stan od 93kvm, troiposoban po strukturi,na I spratu,centralno grejanje,podrum. Od prostorija ima: tri sobe,trpezariju,terasu (okrenutu ka ulici,pogled na dve ulice ), kupatilo,ostavu,kuhinju. Stan je za renoviranje, nalazi se u ulici Svetogorska i Stevana Sremca Stan je uknjizen je. Vlasnik
Zvezdara Vukov spomenik Bul. Kralja Aleksandra Jednoiposoban prodaja
Zvezdara Zvezdara lokacija Zahumska Jednoiposoban stan
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Dvosoban
10,0 soba prodaja Beograd Čukarica Rušanj Oslobođenja Dve porodične kuće od 100 i 60 m2, u samom centru Rušnja, 11 ari placa. Renovirana. Agencijska provizija je 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane