Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd izdavanje Zemun Altina Dobanovački Put

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Neimar Rudnička Četvorosoban Ekskluzivni stambeni objekat (godina izgradnje 2022), u kome je ovaj stan, nalazi se na Vračaru, u prvoj zoni, nedaleko od Karađorđevog parka i Hrama Svetog Save, u mirnoj i kratkoj ulici, u Rudničkoj ulici. Četvorosoban useljiv stan na petom spratu novoizgrađene šestospratnice sa liftom, koji zauzima celu površinu petog sprata i pruža mogućnost direktnog ulaza iz putničkog lifta u stan. Objekat sadrži mali broj stanova – 12 stambenih jedinica, raspoređenih na 6 spratova. Fasadni zidovi izgrađeni su od kvalitetnih termo-blokova i obloženi su kamenom vunom od 12 cm. Sa ulične strane zgrada je obložena fasadnim dekorativnim klinker ciglicama austrijske proizvodnje. Na dvorišnoj strani fasada je u kontakt knauf sistemu. Podovi ulaznog hola i stepenište obloženi su granitnom keramikom velikih formata, marke "Marazzi". Fasadna stolarija je aluminijumska, sa troslojnim staklom, punjena argonom, sa aluroletnama, komarnicima na elektro pogon. Ulazna vrata su premijum klase, marke "Bosal", opremljena sigurnosnom bravom na sef-ključ. Sobna vrata, takođe marke "Bosal", punjena su estrudiranom ivericom, sa visoko kvalitetnim šarkama i magnetnom bravom, a obložena medijapanom. Sva vrata su visine 2.30 cm. Obloga podova je od troslojnog hrastovog parketa prve klase, ispod koje je postavljen terileks italijanske proizvodnje i omogucuje zvucnu izolaciju izmedju spratova. Grejanje je obezbeđeno preko sistema beogradskih toplana sa kalorimetrima – individualno merenje potrošnje. Svaka soba opremljena je inverterskim klimama, marke "Toshiba". Sistem pametne kuće povezan je daljinskim komandama za pojedine uređaje i može da se nadogradi samoinicijatvno-instalacija je izvedena. Stan je sam na spratu. Odličan i funkcionalan raspored prostorija. Dvostrano je orijentisan, podeljen na dnevni i spavaći blok. Duž dnevnog dela je velika terasa na koju se izlazi i iz kuhinje i iz dnevnog boravka, a na drugu terasu se izlazi iz dve spavaće sobe. Spavaci deo sa tri spavace sobe potpuno je odvojen od dnevno-trpezarijskog dela i kuhinje. Komforu doprinose tri mokra čvora (dva kupatila i toalet), gostinjski toalet i jos dva kompletna kupatila - jedan uz master sobu i drugi za preostale dve sobe. Od prostorija poseduje: predsoblje, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, dva kupatila, toalet, dve terase. U ponudi su i dva klasična garažna mesta po ceni od 18000 EUR po mestu, sa PDV-om. Ulazak je obezbeđen auto-liftom. Povraćaj PDV-a za kupce provog stana. Stan je za svaku preporuku, idealan za stanovanje, za dug i udoban porodičan život, i kao investicija. Agencijska provizija 2% Agent: Vesna Petrovic br. licence 2996 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. reg.br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
Zvezdara Vukov spomenik Zahumska Dvosoban izdavanje Izdaje se mali salonac od 50m2. sa dva ulaza iz hodnika zgrade, kompletno opremljen , III/IV, interfon, klima, ta grejanje, bez lifta. Troškovi; infostan oko 2 000 dinara , struja po potrošnji, internet i kablovsku zakupac samostalno dogovara. Stan je kompletno opremljen. Stan je odmah dostupan. Kirija + depozit u visini jedne kirije. Agencijska provizija 50 % vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Milica Cagić br. licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236, 011/4016-237 .
Stari Grad Botanička Bašta Dvoiposoban Vojvode Dobrnjca stan Luksuzan stan u centru grada, 60m², 2.0, Palilula, u blizini ulice Bulevar despota Stefana Stan poseduje dnevni boravak, spavaću sobu, kupatilo, đakuzi, kuhinju i terasu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JN06 .
prodaja Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Trosoban Dr Ivana Ribara Stan,Beograd,Novi Beograd,blok 72,Dr Ivana Ribara,53 m2,119 000eur, odličan U prilici smo da vam ponudimo trosoban stan na prodaju 53 m2,koji se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu u održavanoj zgradi sa liftom na vpr/VII sprata, blizu reke,keja i šetališta,škole,obdaništa,marketa,restorana i kafea. Trosoban,funkcionalan,svetao stan se sastoji iz hodnika,dnevnog boravka sa trpezarijom,odvojene kuhinje,dve spavaće sobe,kupatila i zastakljene terase. Grejanje je centralno.Stan ima pripadajući podrum a parking mesto je ispred zgrade za stanare zgrade.Stan je uknjižen. . Agencijska provizija 2%
Troiposoban prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Šumatovačka Šumatovačka, pr/4, novogradnja vrhunskog kvaliteta i izrade, blizu OŠ Kralj Petar II, u mirnom delu Vračara, poseduje Smart sistem sa bezbednosnim i protivpožarnim senzorima, grejanje u stanu je sa kalorimetrima i plaća se po utrošku, u kupatilu podno grejanje, zgrada ima vrhunsku izolaciju i aluminijumsku stolariju sa tri stakla. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Mitrovdanska Dvosoban Mitrovdanska, 2/3, terasa, lep stan u mirnoj ulici, dobar raspored i veoma lepo iskorišćen prostor, dvostrano orijentisan, osvetljen, u novoj zgradi u naselju Braće Jerković. Stan je izgrađen od vrhunskih materijala. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase, parking za stanare ispred zgrade, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Braće Jerković I II BRACE JERKOVIC Jovana Bjelića Jednoiposoban prodaja Stan se nalazi u naselju Braće Jerković, ulica Jovana Bijelića. Zgrada je starije gradnje, uvučena je od ulice i okružena zelenilom. Stan je orijentisan prema parku i sastoji se od hodnika, kuhinje, kupatila velike dnevne sobe i jedne male sobe koja je izvorno bila trpezarija, stan poseduje i pripadajući podrum. Grejanje TA peć, na zgradi je uradjena izolacija i fasada prozori su PVC, mali režijski troškovi. Zbog lokacije stan je osim za život pogodan i kao investicija. Agencijska nadoknada 2% uknjizen PR/4 Jovana Bjelića || dokumentacija : uknjizen
Vračar Hram Četvorosoban Stojana Protića stan Vračar, kod Hrama Sv. Save, Stojana Protića Četvorosoban stan od 111m2, koji se sastoji iz predsoblja, dnevnog boravka, trpezarijskog dela, kuhinje, 3 spavaće sobe, dva kupatila, wc-a i terase Na petom spratu od šest, u zgradi iz 2000. godine U oglasnu cenu nije uračunata cena garaže od 16m2 koja se prodaje u zgradi, njena cena je 50.000eur 0637107822 Miloš
prodaja Zvezdara Vukov spomenik Jednoiposoban Bulevar kralja Aleksandra - Vojvode Brane Uknjižen Ovaj komforan stan se nalazi na 2. spratu odlicne nove zgrade (10 godina) Stan je veoma funkcionalan sa odvojenom spavacom sobom koja kao i dnevna soba izlaze na terasu. Najkvalitetnij materijali ALU spoljna stolarija, prvoklasna keramika, hrastov parket Nepotrebna su ulaganja Garažno mesto 20.000 eur posebno se plaća
Jednoiposoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Hitna prodaja! Stan u izgradnji. Mogucnost kupovine na rate. Mogucnost kupovine i stana do oglasenog. Mogucnost dogovora oko kupovine parking mesta. Za sve dodatne informacije pozvati na telefon +38166233422 Ivan.
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Licka Trosoban Direktan dogovor sa vlasnikom, bez agencijske provizije. Sjajna, sadržajna lokacija u srcu Beograda, 250m od Beograda na vodi. Škola i državni vrtić na 250m, više fakulteta i srednjih škola u neposrednoj blizini. Pijaca 300m. Šetalište na reci 5min hoda. Blizu stanice prevoza ka svim bližim i daljim delovima grada. Puno parking mesta (druga zona) ispred zgrade sa obe strane ulice. Idealan za moderan porodični gradski život, kancelariju, studio, ordinaciju itd. jer je na popularnoj pešačkoj relaciji od Beograda na vodi ka Zelenom Vencu, Terazijama i Starom gradu. Ulica nije bučna i ima veliki park na koji stan gleda. Prostorije: Malo predsoblje, veliki hodnik, 2 velike prostorije po 18m2, 1 mala soba kao dečija, komotno kupatilo, kuhinja/trpezarija, 2 ostave, terasa ka parku i podrum sa prozorom. TA grejanje, klima, telefon, internet + kablovska. Infostan 3000din. Mogućnost kačenja na centralno grejanje. Sa jedne strane pogled na jednosmernu ulicu, parking, park Luke Ćelovića i Ekonomski fakultet. Sa druge strane pogled na prostrano dvorište škole koje je idealno za decu. Pozovite 0611626759
Vračar Hram Celjska prodaja Nov izuzetno luksuzno kompletno opremljen, uknjižen, stan od 78m sa velikom pripadajućom baštom/terasom od 45m, visina plafona preko 3m, odlično pozicioniran, ušuškan u maloj mirnoj ulici bez Vračarske buke i saobraćajne gužve, idealan za porodičan život. Stan je rađen i opremljen najkvalitetnijim materijalima i opremom. Stan je dvostrano orjentisan sastoji se od ulaznog predsoblja, kupatila, kompletno opremljene kuhinje sa belom tehnikom, dnevnog boravka sa izlazom na prostranu terasu. Neposredna blizina Doma Zdravlja Vračar Kalenić pijace, škole, obdaništa, marketa, prevoza, većeg broja prestoničkih kafića i restorana.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Četvorosoban Meše Selimovića stan Komforan, trostrano orjentisan, svetao porodični stan u mirnom delu Mirijeva. Izuzetno funkcionalan: 1. Dnevni blok oko 43m2 - Ulazni hodnik, - Komforni dnevni boravak sa izlaskom na terasu, - Trpezarija - Odvojena kuhinja sa prirodnom ventilacijom i špaizom 2. Spavaći blok Tri spavaće sobe okrenute ka ograđenoj bašti-dvorištu čije korišćenje uživaju vlasnici stana. Ceo spavaći blok je okrenut ka mirnoj pešačkoj stazi u zelenilu. Dnevni i spavaći blok povezuje hodnik, iz kojeg se ulazi u dva renovirana mokra čvora (wc sa kupatilom i wc). Sama zgrada je kvalitetno građena i održavana (tzv. "Mirijevske Karingtonke"sa žutom fasadnom ciglom). Zgrada ima dva sprata i mali broj stanova. O tome koliko su komšije složne i domaćinski nastrojene, govori činjenica da je samo u poslednje dve godine: - hodnik zgrade okrečen, - bravarija ofarbana, - fasada prekrečena, - uvedena LED rasveta, - postavljeni PP aparati itd. U neposrednoj blizini stana, se nalaze svi sadržaji potrebni za život, osnovna škola, vrtić, mnoštvo prodavnica, pijaca, dom zdravlja, parkovi za šetnju i uživanje kao i autobuske linije povezane sa celim gradom. Uz stan ide i podrumska prostorija od oko 3 kvadrata, kao i dve zajedničke prostorije gde stanari odlažu zimske gume, bicikle i sanke sl. Iza stana se nalazi ograđeno dvorište od oko 50m2, koje koriste samo vlasnici stana.
prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Jednosoban Dobrinjska Vlasnik prodaje trosoban stan, 57 m2, uknjižen, prostran, dvostrano orjentisan, ima podrum. Na drugom spratu, pogodan i za poslovni prostor. Zgrada poseduje dvorište za parkiranje automobila. Useljiv, izuzetna lokacija u strogom centru grada, mirna ulica. Agencije STOP!
Trosoban prodaja Beograd Zemun Batajnica Prvog sremskog odreda U mirnom delu Batajnice, tipske zgrade sa po tri stana, duplex pr+1, bez korvnih prozora, funkcionala, dobar raspored, 2mč, terasa u donjem delu, lođa na prvom nivou, ostava, korišćenje dela dvorišta, u korektnom stanju, potrebna određena ulaganja, uknjižen. U donjem delu: dnevna soba sa izlaskom na terasu, trpezarija, kuhinja, ostava i mali mokri čvor. Drugi nivo: dve spavaće sobe, kupatilo i lođa. Mogućnost još jedne sobe u tavanskom delu.
Beograd izdavanje Stari Grad Skadarlija Bajlonijeva pijaca Đorđa Jovanovića Jednoiposoban OPIS NEKRETNINE: odličan, salonski 1.5 stan u mirnoj zgradi sa malo stanova, neposredna blizina Bajlonijeve pijace kao i Skadarlije, pogodan za život kao i za poslovni prostor, po dogovoru moguće je iznajmiti prazan ili polunamešten stan, obavezan depozit, odmah useljiv PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak, soba, kupatilo, terasa Agencijska provizija u skladu sa Opštim uslovima poslovanja preduzeća
Stari Grad Dorćol gornji Gornji Dorcol Đorđa Jovanovića izdavanje OPIS NEKRETNINE: odličan, salonski 1.5 stan u mirnoj zgradi sa malo stanova, neposredna blizina Bajlonijeve pijace kao i Skadarlije, pogodan za razne delatnosti, po dogovoru moguće je iznajmiti prazan ili polunamešten stan, obavezan depozit, odmah useljiv PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak, soba, kupatilo, terasa Agencijska provizija u skladu sa Opštim uslovima poslovanja preduzeća
Zvezdara Konjarnik Dvoiposoban Ustanička stan Uknjižen stan na 51 kvm korisne površine. Komplet namešten stan sa svom belom tehnikom. Renobviran pre godinu dana. blizu pijace, obdaništa. Opremljen sa dosta plakara po meri. Lep stan. Prostorije: Predsoblje, kuhinja, dnevna soba, 2 spavaće sobe, kupatilo. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima preduzeća.
prodaja Zvezdara Zvezdarska šuma Četvorosoban Veljka Dugoševića OPIS NEKRETNINE: Duplex je u novoj zgradi bez lifta na II i III spratu. Odličan raspored. Treba dovršiti stepenište i kupatilsku galanterijju. Lepa zgrada, ulaz, istočna strana sveta. PROSTORIJE: I NIVO: kuhinja, dnevna soba, kupatilo. II NIVO: 3 sobe i kupatilo. Agencijska provizija 2%.
Garsonjera prodaja Beograd Palilula Karaburma Vojvode Micka Krstića OPIS NEKRETNINE: Na odličnoj kolaciji na Karaburmi, dobra pozicija zgrade. Blizina snabdevanja, škole, prevoza (23,16, 25, 32) i ostale infrastrukture. Odlična garsonjera bez ulaganja, PVC stolarija, sunčan i svetao stan, orijentisan suprotno od ulice, prelep pogled ka Dunavu. Prodaje se kompletno namešten (postoji mogućnost i prazan). Poseduje pripadajući podrum. Stan se nalazi na četvrtom spratu u zgradi bez lifta, bez terase. Zgrada uknjižena, stan u procesu preknjižbe. Prednost keš kupcima. Odličan kao investicija. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane