Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Bulevar Zorana Đinđića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Živka Davidovića Dvosoban Živka Davidovića, 3/5, lift, lođa, objekat u izgradnji spratnosti Po+Pr+4+Ps, rok završetka mart 2024., iskazana cena je sa Pdv-om, parking mesto +15.000 eur sa Pdv-om. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Cvetkova pijaca Živka Davidovića Dvosoban prodaja Živka Davidovića, 4/5, lift, lođa, objekat u izgradnji spratnosti Po+Pr+4+Ps, rok završetka mart 2024., iskazana cena je sa Pdv-om, parking mesto +15.000 eur sa Pdv-om. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Cvetkova pijaca Dvoiposoban Živka Davidovića stan Nov, odmah useljiv stan. Objekat spratnosti Po+Pr+4+Ps. Dobijena upotrebna dozvola. Iskazana cena je sa Pdv-om. Parking mesto +21.600 eur sa Pdv-om. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Jednoiposoban Živka Davidovića Živka Davidovića, 5/5, lift, lođa, objekat u izgradnji spratnosti Po+Pr+4+Ps, rok završetka mart 2024., iskazana cena je sa Pdv-om, stan na povučenom 5. spratu, iznad je krovna terasa od 9.23m2, parking mesto +15.000 eur sa Pdv-om. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Beograd Vračar Vračar lokacija Celjska Celjska, pr/4, lep, funkcionalan, opremljen poslovni prostor sa tri kancelarije, hodnikom, čajnom kuhinjom, ostavom, u novoj zgradi veoma kvalitetne gradnje, ima parking ispred zgrade, na odličnoj lokaciji u srcu Vračara, cena je fleksibilna, plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Živka Davidovića Jednoiposoban Živka Davidovića, 5/5, lift, lođa, objekat u izgradnji spratnosti Po+Pr+4+Ps, rok završetka mart 2024., iskazana cena je sa Pdv-om, stan na povučenom 5. spratu, iznad je krovna terasa od 9.23m2, parking mesto +15.000 eur sa Pdv-om. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Centar i Terazije Svetogorska Dvoiposoban prodaja Svetogorska, 3/3, duplex, na odličnoj lokaciji, u dvorišnoj zgradi, kompletno renoviran, svetao, prostorije 1. nivo: ulazni hodnik, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, toalet, ostava, 2. nivo: predsoblje, dve spavaće sobe, kupatilo. U stanu ostaju ugradna kuhinja, sa šporetom - ravna ploča, sudo mašinom i aspiratorom, ugradni ormari i dva klima uređaja. Stolarija pvc+drvo, svi prozori imaju ugrađene komarnike, nisu potrebna ulaganja, pogodan za višečlane porodice i kao investicija za izdavanje, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Trosoban Bulevar Maršala Tolbuhina stan Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 3.0, 67m2+terasa 33m2, CG, lift, IX/IX, telefon, interfon, parking. Uknjižen Lep, svetao stan na jednoj od najlepših lokacija. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, kupatila i velike terase duž čitavog stana sa koje se pruža prelep pogled. Nalazi se u urednoj, održavanoj zgradi. U stanu je zamenjena spoljna stolarija. Lako adaptibilan. Ispred zgrade se nalazi veliki javni parkig koji nije zoniran. Agent Pavle 060/74 62 000 Agencijska provizija 2%
izdavanje Stari Grad Dorćol gornji Dvosoban Strahinjića Bana Gornji Dorćol, Strahinjića Bana; 51m2, 2.0, III/5, cg, klima, interfon, internet, kablovska; Kompletno namešten dvosoban stan na trećem spratu uredne zgrade bez lifta. Stan je okrečen, parket je hoblovan i prelakiran, zamenjena je spoljna stolarija, a unutrašnja je prefarbana i sređena. Prostorije u stanu: -Ulazni hodnik; -Dnevni boravak; -Spavaća soba; -Kuhinja sa trpezarijom; -Kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Na spratu je ušuškana zajednička terasa od oko 30m2. Sjajna infrastruktura: blizina boemske četvrti Skadarlija, bajlonijeve pijace, kao i svih sadržaja neophodnih za udoban život u centru grada. Izdaje se na duži period (minimun godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737 Uverenje broj: 3314 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Dvoiposoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Briselska Pažljivo odabran i Jedan od najboljih stanova u naselju po poziciji, spratnosti, orijentaciji kvalitetu zgrade i ugrađenih elemenata. Panoramski pogled na reku i Kalemegdan Tri sobe, 2 kupatila, ekonomska prostorija, terasa, garderobreri. Opremljen lux belom tehnikom i nameštajem, neuseljavan. Moguća kupovina parking mesto na nivou -1. Odmah useljiv. Načelno bez oglašavanja agencija koje su dobrodošle sa ozbiljnim kupcima. Hvala
Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Tuniska Četvorosoban U ponudi lux četvorosoban stan u Golf naselju, na atraktivnoj lokaciji, sa podnim grejanjem, inverter klimom, kaminom i ugradnom kuhinjom koja ostaje u stanu. Obezbeđeno parking mesto. Kontakt: Miroslav 063/ 235 404
Zvezdara Konjarnik Sumice kod raskrsnice Vojislava Ilica i Ustanicke Trosoban prodaja Stan je kompletno sredjen i okrecen, u stanu se nalazi nov naestaj i kompletna bela tehnika. Lodja je zastakljena Ima podrum koji je u funkciji sredjen. Stan je na izuzetno dobrom mestu,ima u blizini prdavnice,apoteka , banka posta ,sporski centar Sumice, brzi izlazak na auto put i povezan je sa svim delovima grada gradskim prevozom. Prodaje se kompletno namesten sa svim uredjajima, apostoji i mogucnost dogovora za neku drugu kombinaciju Stan je uknjizen i vlasnistvo je 1/1. Prednost imaju kupci koji hoce namesten stan sa svim stvarima.
Čukarica Banovo brdo Petosoban Tuniska stan U ponudi lux petosoban stan u Golf naselju, na atraktivnoj lokaciji, sa podnim grejanjem, inverter klimom, sa terasom površine 152m2. Kontakt: Miroslav 063/ 235 404
prodaja Zvezdara Zeleno brdo Jednoiposoban Lošinjska Prodaje se jednoiposoban stan sa pogledom na Zvezdarsku Šumu. Kraj je miran, tih i uvek se nađe mesto za parking. Na samom je obodu Zvezdarske šume, pa je vazduh uvek dobrog kvaliteta. Grejanje je etažno na struju ili ukoliko Vam nije potrebno da grejete ceo stan, možete se ugrejati sa jednim malenim norveškim radijatorom(izuzetno ekonomično). Stan je polu namešten, prodaje se sa postojećom kuhinjom i kupatilom. Ulazna vrata su postavljena nova i savršeno dihtuju, a pre svega su izuzetno bezbedna, jer su blindirana. Stan poseduje i malenu terasu. Zgrada ima zajedničke prostorije i garažu(u kojoj nije moguće parkirati automobil, već može služiti kao prostor za odlaganje suvišnihh stvari. Za zamenu nisam zainteresovan samo direktna prodaja za novac preko računa ili u gotovini.
Jednoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Gundulićev venac Stan na 1. spratu zgrade izgrađene 2008. godine. Kompletno je renoviran 2019. godine kada su ugrađeni novi plakari, kuhinja i klima uređaj. Stan ima odvojenu spavaću sobu, kao i terasu i podrum, a svim stanarima zgrade je takođe na raspolaganju korišćenje zajedničkog dvorišta. Centralno grejanje, grejna površina je 41 m2, površina terase 7 m2. Stan je uknjižen, vlasništvo 1/1. Prodaje se potpuno ili delimično namešten, u zavisnosti od dogovora. Direktna prodaja od strane vlasnika
Beograd prodaja Zemun Nova Galenika Zemun (Nova Galenika) Svetozara Papića Jednoiposoban OPIS NEKRETNINE: Odličan, izvorno, jednosoban stan, izuzetno funkcionalno adaptiran u jednoiposoban. Kompletno renoviran, ne zahteva ulaganja, cg+ protočna topla voda. U mirnom delu naselja, okružen zelenilom. Blizina škole, obdaništa, prevoza, prodavnica, apoteke, Doma zdravlja, pošte i dr. PROSTORIJE: predsoblje, kupatilo, dnevna soba, spavaća soba, trpezarija, dve lođe. Agencijska provizija 2%.
Palilula Palilula lokacija Vračar (Centar) Bulevar kralja Aleksandra Jednosoban izdavanje OPIS NEKRETNINE: U ponudi je stan kod Crkve Svetog Marka, renoviran, u održavanoj zgradi. Računi za struju su oko 2000 din. mesečno. Stan je renoviran bez ulaganja. Autobuska stanica je na manje od 10m, prodavnica u istoj zgradi, a pekara i ostale prodavnice na manje od 20m. PROSTORIJE: hodnik, kuhinja, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Zvezdara Bulbuder Bulbulder Jednosoban Svetog Nikole stan 1.0 Bulbuder 41(T 16m2), VPR, EG Stan sa terasom od 16m2 u novogradnji. Blizina škola, marketa, Bul. Kralja Aleksandra i gradskog prevoza. useljenje u avgustu 2023. Građevinska dozvola. Provizija 2%. 064/263-92-32 Duška Radonjić R-ID: #2145
izdavanje Zemun - Pregrevica Četvorosoban Pregrevica Zemun - Pregrevica kuća, 120m2 (dvorište 200m2), 4.0, PR, EG/CG, ostava, klima, parking. Izdaje se veoma funkcionalna četvorosobna kuća sa prelepim dvorištem od oko 200m2. Pored kuće postoji i pomoćna kuća od oko 20m2 koja je uključena u cenu. Ispred kuće postoje dva tri parking mesta. Veoma je pogodna za firme. a takođe i za porodice sa decom. Veoma mirno okruženje bez buke i saobraćaja. U spavaćim sobama je postavljena PVC stolarija. Sastoji se od četiri sobe, dva mokra čvora, kuhinje, dok je u manjem objektu soba sa kuhinjom. Odlična lokacija. Blizina Dunava, prevoza, srednje škole. Brzo useljiv. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 R-ID: #2434 Klima, Izvorno stanje. Ostava
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 44 Nehruova Novi Beograd, Blok 44 - Nehruova 2.0, 66m2 (terasa 7m2), 6/7, CG, lift, video nadzor, klima, telefon, interfon, podrum. Izuzetan dvosoban stan u blizini Savskog šetalista u Bloku 44. U blizini zgrade su parkovi, zelenilo, veliki broj parking mesta. Na 50 metara udaljenosti je dom zdravlja, pijaca, u blizini je više škola, vrtića, kao i TC Piramida. Stan ima mogućnost da se pregrađivanjem pretvori u trosoban. Terasa, koju je moguće potpuno ili delimično priključiti stanu ima 7m2, a uz stan ide i ostava u podrumu. U ceni je i veliki deo nameštaja i tehnike: klima koja je nova, tuš kabina postavljena pre dve godine, frižider, veš mašina, garnitura u dnevnoj (Simpo), trpezarijski sto i stolice (Simpo), komode, KETTLER eliptični trenažer, kompletna kuhinja, veliki plakari u hodniku, tepisi/staze, sve zavese, krevet, vrlo kvalitetan dušek. Sav nameštaj je i više nego dobro očuvan, a ništa od tehnike nije starije od oko 4 godine. Ulaz i lift u odličnom stanju. Uknjižen. Agent: Danko Komljen 060/566-11-11 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2435 Video nadzor, Interfon, Telefon, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane