Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zemun Naselje Save Kovačević Miće Radakovića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Dvosoban Potpuno nov, nekorišćen stan u novoj zgradi. Namešten, sa garažnim mestom Za svaku preporuku. Terasa, 2 klime, alu stolarija. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Stari Grad Trg republike Kneginje Ljubice Garsonjera izdavanje U prilici smo da Vam ponudimo renoviran i kompletno opremljen trosoban stan u najlepšem delu Dorćola u neposrednoj blizini Trga Republike, cena stana uključuje sve troškove. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Savski venac Beograd na vodi Dvosoban Hercegovačka stan Art nekretnine d.o.o. kao ovlašćeni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi komforan stan u zgradi BW Eterna . Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Recepcija i video nadzor 24h Cena garažnog mesta: • Standardno – 23.400e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. BW Eterna je stambena zgrada pozicionirana između Savskog parka I Savske ulice. Projektovana je da pruži moderan I aktivan život budućem vlasniku u okruženju zelenila, a sa dostupnošću svih bitnih sadržaja. U blizini su Sava promenade, kafei, restorani, sportski tereni, vrtići, dečija igrališta I mnogo toga drugog. Zgrada poseduje prostrani ulazni hol sa recepcijom, podzemne garaže, stanarske ostave. Useljiva u novembru 2024.godine. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 .
prodaja Voždovac Medaković 3 Dvosoban Borivoja Stevanovića Odličan, sređen 2.0 soban stan na 4 spratu. Sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, terase i ulaznog hodnika. Grejanje je CG-gradska toplana i ima 24 sata toplu vodu (nema bojlere). Zgrada ima 2 lifta (mnji i veći-teretni) lift kao i parking ispred. Okružena je parkovima. Idealan za porodičan život. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Četvorosoban prodaja Beograd Čukarica Cerak Kedrova Uknjižen, renoviran, CG, toplovod, 2 mokra čvora, terasa, lift, interfon, parking. U prilici smo da oglasimo prodaju četvorosobnog, kompletno renoviranog, dvostrano orijentisanog stana u održavanoj zgradi starije gradnje na atraktivnoj lokaciji u naselju Cerak vinogradi. Stan je uknjižen na 85m2, mereno 92m2. Prostorije: predsoblje, walk-in garderober, toalet, kuhinja sa trpezarijom, prostrana dnevna soba (open space koncept) sa izlazom na veliku terasu, kupatilo, dve manje spavaće sobe i jedna velika. Stan je renoviran pre par godina i tom prilikom su promenjene sve vodovodne i elektroinstalacije, postavljena PVC stolarija i dr. S obzirom na dvostranu orijentaciju (istok -zapad) osunčan je i svetao, okružen zelenilom i parkovima. Prodaje se kompletno namešten. Poseduje podrum i parking mesto u dvorištu. Mikrolokacija je izuzetna. Na par minuta od stana se nalaze svi sadržaji neophodni za kvalitetan život (škole, vrtići, Maxi, Lidl, apoteke, banke i dr.) . Košutnjak je na 10min od stana , Ada Ciganlija i TC Ada Mol na 15min. Linijama gradskog prevoza je odlično povezan sa svim krajevima grada. Agenc. provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
Beograd izdavanje Zvezdara Gradska bolnica Preševska Dvoiposoban Preševska, 6/11, lift, lođa, renoviran, pvc stolarija, izuzetno svetao, kompletno namešten, na odličnoj lokaciji u blizini Gradske bolnice, kod okretnice trolejbusa, dobra povezanost sa svim delovima grada, pet frendly, odmah useljiv, za preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Bulevar Maršala Tolbuhina Trosoban izdavanje Na poklon - osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine !!! 3.0, 70m2, CG, PR/4, telefon, interfon. Izdaje se namešten, dvostrano orijentisan stan u neposrednoj blizini Doma zdravlja, Starog Merkatora, Suda.... Kontakt Mirjana 063/770 88 37 Agencijska provizija 50%
Zvezdara Konjarnik Jednosoban Zidarska stan Uknjižen stan na Konjarniku odmah uz okretnicu 17 i 31. Niti 50 metara do autobuske stanice za centar grada i Novi Beograd. Blizina svih potrebnih sadržaja (trgovina Lidl i Beo centar), osnovna škola, dečji vrtić, igralište i park odmah iza zgrade,ugostiteljski objekti i ostalo. Stanu pripada podrumski prostor a uz zgradu se nalazi parking. Nije potrebna značajna renovacija. Stan je prelepo osvetljen i funkcionalan te se sa manjom intervencijom može prilagoditi u dvosoban. Trajna vrednost ovog stana je što se radi o kvalitetnoj gradnji i na odličnoj je lokaciji u odnosu na sve potrebne sadržaje za ugodan život, te je uknjižen u celosti na punu kvadraturu. Stan prodaje vlasnik te nije zainteresiran za posredovanje agencija u ovom trenutku. Ukoliko ste zainteresirani javite se radi dogovora o pregledu stana. Javite se isključivo na viber ili whas app.
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Dvoiposoban Birčaninova Kvalitetna nadogradnja potkrovlja 1994.godine sa renoviranim,dvostrano orjentisanim komfornim stanom od 58 m2, normalnim prozorima na izuzetnoj-rezidencijalnoj lokaciji u uredjenoj zgradi sa obnovljenim spoljnom i unutrašnjom fasadom,glavnim ulazom, vratima,hodnikom,limarijom,olucima,dugotrajnom zaštitom krovnog pokrivača,novim metalnim glavnim strujnim ormanom itd. U zgradi postoje svi potrebni dodatni uredjaji i oprema(interfon,video-nadzor,kablovska TV,optika itd.) za koje je obezbedjeno efikasno održavanje,profesionalni upravnik a za ponudjeni stan postoji posebno sigurnosno obezbedjenje("ONL" vrata, alarm,interfon,kamere). Veoma povoljne,relativno male opšte dažbine(nema lifta,grejanje na struju-TA,klime,dobra izolacija i sl.). Izuzetna lokacija stana je u centru grada i blizini mnogih državnih institucija,ambasada,fakulteta,Kliničkog centra, Savskog platoa i javnog prevoza autobusa,tramvaja,trolejbusa, odn. sa medjugradskim železničkim i autobuskim prevozom(stanicama).POGODNO ZA STANOVANJE I POSLOVANJE(ili kombinovano). Napomena: prvenstveno direktni kupci,zainteresovani za ovu lokaciju i jednokratno plaćanje, Agencije-standardna provizija prilikom potpisa ugovora sa konkretnim kupcem kod notara.
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića Prodajem trosoban,namešten stan,pored Američke ambasade.Stan je namešten,sa dve spavaće sobe,dva mokra čvora i terasa sa pogledom na grad.Stan je na 3.spratu,bez lifta.Mogućnost kupovine i garaže.
Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Bulevar kralja Aleksandra Podujevska Jednoiposoban Prodajem jednoiposoban stan na Zvezdari u novoizgrađenoj zgradi završenoj krajem 2021. godine. Stan je kompletno opremljen i moguće kupiti sa svim nameštajem. Stan ima ukinjizenih 47m2, kao i dodatnu kvadraturu u okviru terase 15m2. U blizini zgrade se nalaze vrtić, škola, Beo i Aviv shopping centar.
Palilula Karaburma Mirijevski bulevar Dvosoban prodaja Prodajem odmah useljiv kompletno opremljen i uknjižen stan na Karaburmi. 42 KV Kuhinja i bela tehnika je nova, kao i ugaona garnitura i ormari. Fotelja je takodje na razvlacenje. U stanu je ugradjena i nova klima. Stan se nalazi u ulici Mirijevski Bulevar. Cist i svetao stan ispred zgrade je autobuska stanica 74, 25p na 5min od okretnice 16 i 25. U okolini stana se nalazi pijaca, Idea, Maxi, Aman, Apoteka, osnovna skola. Infostan je 1.200dinara, struja po potrosnji. Svi papiri uredni, provereni kod notara i može overa.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Jednoiposoban Milićeva stan Na prodaju jednoiposoban stan od 37 m2 kupljen na kredit 2015 godine u zgradi koja je zavrsena navedene godine. Stan je kupljen na kredit preko banke i tada je stavljena hipoteka. Prilikom isplate ostatka duga banci brise se i hipoteka. Stan je uknjizen na moje ime u katastru. Stan prodajem komplet namesten kao sto je prikazan na slikama, tako da je pogodan za izdavanje, za studente, za bracne parove. Potrebno je krecenje, to ostavljam budućem vlasniku da okreci u nijansu po zelji. Stan prodajem licno bez agencije. I da naglasim da se stan nalazi u Milićevoj ulici, iznad osnovne skole Despot Stefan Lazarevic, u blizini autobuskih stajalista, poste, prodavnice, velikog parka........ i sa terase ima fenomenalan pogled koji nije zatvoren drugim objektom. Zaista stan se nalazi na odlicnoj lokaciju u Mirijevu i vredi kupiti. Srecna kupovina.
prodaja Voždovac Dušanovac Dvosoban !!!!VAŽNO!!!! Nikakve obaveze prema agencijama ne preuzimam! Stan u zgradi izuzetno kvalitetne gradnje. Tačno preko puta kultne kafane "Dušanovački cvet". Stan se trenutno izdaje, pa možete uz stan "dobiti" i stanare. Svetao, južno orijentisan, PVC stolarija. Klimatizovan. Kuhinja je posebna prostorija, sa prirodnom ventilacijom (tri prozora) i stolom za komotno obedovanje tri osobe. Neposredna blizina važnih saobraćajnica (auto-put i Ustanička ulica). Veliki broj autobuskih linija. Na pet minuta peške od parka, sportskog centra "Šumice", vrtića, osnovne škole i Osme beogradske gimnazije. U dvorištu zgrade postoji prostor za parkiranje van parking zone. Stan se prodaje sa celokupnim nameštajem sa slika.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Kod Kluza Molim agencije da me ne kontaktiraju. Predivan stan površine 44m2 sa panoramskim pogledom sa terase od 33m2, na IV spratu u dobro održavanoj zgradi sa liftom i centralnim grejanjem. Nalazi se u mirnom kraju u kome se ne planira gradnja drugih objekata. Zgradu je gradilo državno preduzeće 2007. godine od kvalitetnih materijala, pa su zidovi dobro izolovani i debeli 30cm. Kompletna fasada je urađena oko celog stana. Kosine su blage i ima mnogo korisnog prostora. Stan je kompletno renoviran, urađena hidroizolacija na terasi, kupatilu i kuhinji. Nove vodovodne cevi i elektroinstalacije. Kupatilo i kuhinja rađeni po nacrtu dizajnera. Nova tehnika (ugradna rerna, grejna ploča, klima) Ambar vrata, ručni rad između kuhinje i dnevne sobe su poseban ukras u stanu. Nova vrata na kupatilu i sobi. U kupatilu je ugrađen novi vodokotlić, španska italijanska keramika, kao i walk in tuš kabina sa staklom. Terasa od 33m2 pripada samo ovom stanu i na nju se izlazi iz dnevne sobe gde su stavljena nova balkonska vrata. Krov je opasan limom, nigde ne curi niti prokišnjava. Na terasi su nove pločice i oluci. Nova rasveta, pa noću terasa izgleda predivno za sedenje. Postavljena je spoljna česma za potrebe pranja terase i zalivanja cveća. Kupatilo i kuhinja imaju prirodnu ventilaciju. Stan poseduje lep, čist, suv podrum do koga vodi lift. Ispred zgrade uvek ima mesta za parkiranje. Zgrada je okružena zelenilom. Može da se proda prazan ili namešten. Moguć dogovor oko cene. Stan je moguće pogledati nedeljom od 10:00 do 16:00
Beograd prodaja Voždovac Stepa Stepanović VOJVODE STEPE Vojvode Stepe Trosoban Stan na prodaju u Voždovcu u ulici Vojvode Stepe, direktno preko puta SUPER VERA. Pogled sa prozora na Hram Svetog Save, sa drugog na Super vero i trećeg na VMA i šumu. Sastoji se od dve spavaće sobe, velikog dnevnog boravka, kupatila, hodnika, kuhinje,prostora za ručavanje i zatvorene terase od 6 m2. Stan ima i podrum od 15 m2. Mogućnost parkiranja odmah ispod zgrade (parking Zgrade). Potpuno nova PVC stolarija je nedavno stavljena i Blind Vrata. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 7/9 Vojvode Stepe || dokumentacija : uknjizen
Stari Grad Trg republike prodaja Odlican salonac na samo 500 metara od Trga Republike, ukupne povrsine od 84m2 (u to ulaze obe terase) Sredjen, delimicno renoviran (kupatilo novo, uradjeno pre dve godine), sa dve terase (terasa + balkon) Jako funkcionalan stan dvostrano orijentisan, u kom se u sve prostorije ulazi iz centralnog predsoblja (3 odvojene velike sobe, kupatilo, kuhinja i trpezarija + ostava), veca terasa gleda na dvoriste izmedju zgrada Blizina Bajlonove pijace i svih benefita koje donosi zivot u centru grada Mogucnost iznajmljivanja garaznog mesta, tj. nastavak zakupa istog Trenutno grejanje je na TA peci i svedske radijatore Stara gradnja, jako kvalitetna sa zidovima od 70 cm
Voždovac Šumice Dvoiposoban Cara Justinijana I stan Uknjižen 1/1, 2.5, III/IV bez lifta, CG, kvalitetno renoviran, zastakljena lodja 5m2. Stan u kvalitetnoj zgradi okruženoj zelenilom u najmirnijoj ulici u Sumicama. Video nadzor po spratovima i ka parkingu i parku. Pored zgrade park za decu sa igralistem. Osnovna skola 100m, vrtic 150m, Maxi 100m. U krugu od 300m Beo šoping centar, Lidl, Idea, Vero, Sportski centar 'Sumice', Dom zdravlja. Odlicna veza sa svim delovima grada. Stan svetao, uknjižen na 50m2 koliko je grejna površina, sa zastakljenom lodjom od 5m2 koja nije ušla u kvadraturu. Zimi veoma topao, ima samo jedan spoljni zid bez potrebe za dogrevanjem. Parking ispred zgrade.
prodaja Novi Beograd Ledine NBGD Garsonjera Surčinska Lux stan u kvalitetnoj novogradnji na odličnoj lokaciji. Prodaje se potpuno opremljen ( kuhinja po meri sa belom tehnikom, ugradni orman po meri, ugaona garnitura, sank, cipelarnik...). Podovi i zidovi su od kvalitetnog materijala. Novo, brzo useljivo. Blizina prodavnica, mesare, autobuke stanice... Režijski troškovi izuzetno niski cak i zimi. PROSTORIJE: dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo, hodnik, terasa.
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Luja Adamiča Na prodaju prelep stan i funkcionalan u najlepsem delu Paviljona u kvalitetnoj zgradi od bele fasadne cigle, izolovan od gradske buke u mirnom okruzenju sa okolnim zelenilom i parkovima za decu. Stan se nalazi na prvom spratu i orijentisan je jugo istocno, sto mu daje prirodnu svetlost celoga dana. Stan je okrenut na 2 strane, na dvorisnu iz spavacih soba i na park sa terase i dnevne sobe. Stan poseduje hodnik sa ugradnim plakarima, dnevnu sobu sa izlazom na terasu, trpezariju, kuhinju sa ostavom, dve spavace sobe kao i kupatilo i wc koji su kompletno renovirani i nije potrebno nikakvo ulaganje. Stan je uknjizen. Povrsina stana je 82 m2.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane