Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zemun Kalvarija i naselje Marija Bursać Mozerova

slične nekretnine * :

SEVERNO-BANATSKI OKRUG prodaja Kanjiža Male Pijace Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Parno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Kanjiža Male Pijace prodaja Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Parno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Kanjiža Male Pijace poslovni prostor Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Parno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja Kanjiža Male Pijace Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Parno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja SEVERNO-BANATSKI OKRUG Kanjiža Male Pijace Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Parno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
SEVERNO-BANATSKI OKRUG prodaja Kanjiža Male Pijace Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Parno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Kanjiža Male Pijace prodaja Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Etažno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Stari Grad Dorćol donji Četvorosoban stan Dorćol, Novi Dorćol; 130m2 (30m2 terasa), 4.0, V/7, lift, cg, klima, interfon, internet, garaža; Izuzetno luksuzan, svetao i prozračan četvorosoban stan u najlepšem delu Novog Dorćola. Ugradna kuhinja sa Bosch belom tehnikom. Centralno (podno) grejanje sa kalorimetrima. Garažno mesto je uključeno u cenu. Fizičko-tehničko obezbeđenje 24/7. Fantastična infrastruktura: blizina svih sadržaja neophodnih za luksuzno i udobno stanovanje u centru grada sa poglednom na Dunav. Izdaje se na duži period (minimun godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737 Uverenje broj: 3314 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja Čukarica Banovo brdo Četvorosoban Žarka Vukovića Pucara Golf, Košutnjak, Žarka Vukovića Pucara; 158m2 + 20m2 terasa, 4.0, II/3, kamin, klima, ostava, parking mesto; U ponudi je nov, četvorosoban, neuseljavan stan u zgradi sa samo pet stanova. Dvostrano je orijentisan, veoma svetao i okružen zelenilom. Visina plafona je 3m, a prilikom izgradnje su korišćeni najkvalitetniji materijali: granitna keramika, aluminijumska stolarija, hrastov parket, poludragi kamen (za kamin), italijanski mermer, kovana bravarija, pikovana fasada. Prostorije: -ulazni hodnik; -dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo (70m2); -tri spavaće sobe (od kojih je jedna master); -dva kupatila (jedno sa hidromasažnom kadom), -toalet; -terasa; -ostava. U cenu stana je uračunato parking mesto. Zgrada poseduje zajedničko dvorište koje mogu koristiti budući stanari. Nalazi se u blizini škole "Ruđer Bošković" i Sedam arhitekata. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
izdavanje Beograd Zemun Batajnica Zemun, Batajnica; 444m2, dva parking mesta; Višenamenski panelni objekat korisne površine 444m2, visine 5m (visina slemena 6,5m). Pod hale je izrađen od ferobetona. Magacin ima obezbeđen kamionski prilaz, a dvorište je pod video nadzorom. Nalazi se u neposrednoj blizini železničke stanice, na udaljenosti od 1km od centra Batajnice. U cenu zakupa nije uračunat PDV koji iznosi dodatnih 20% na oglašenu cenu. Prostor je pogodan za različite vrste delatnosti. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Vesna Bošković tel. 063/315294 Uverenje br: 3809 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Beograd prodaja Čukarica Filmski grad Žarka Vukovića Pucara Četvorosoban Golf, Košutnjak, Žarka Vukovića Pucara; 158m2 + 20m2 terasa, 4.0, II/3, kamin, klima, ostava, parking mesto; U ponudi je nov, četvorosoban, neuseljavan stan u zgradi sa samo pet stanova. Dvostrano je orijentisan, veoma svetao i okružen zelenilom. Visina plafona je 3m, a prilikom izgradnje su korišćeni najkvalitetniji materijali: granitna keramika, aluminijumska stolarija, hrastov parket, poludragi kamen (za kamin), italijanski mermer, kovana bravarija, pikovana fasada. Prostorije: -ulazni hodnik; -dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo (70m2); -tri spavaće sobe (od kojih je jedna master); -dva kupatila (jedno sa hidromasažnom kadom), -toalet; -terasa; -ostava. U cenu stana je uračunato parking mesto. Zgrada poseduje zajedničko dvorište koje mogu koristiti budući stanari. Nalazi se u blizini škole "Ruđer Bošković" i Sedam arhitekata. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Palilula Padinska Skela Dejana Smiljkovića Dvosoban prodaja Palilula, Padinska skela; 46m2, 2.0, I/4, terasa, ostava, podrum, slobodan parking; Komforan dvosoban stan od 46m2 na prvom spratu uredne zgrade iz 60-ih godina okružene zelenilom. Prostorije: -ulazni hodnik; -dnevna soba sa izlaskom na terasu; -spavaća soba; -kuhinja sa trpezarijom i ostavom; -kupatilo; -terasa. Stan se prodaje sa nameštajem. Odlična infrastruktura: blizina osnovne škole, objekata za snabdevanje, tržnog centra, autobuske stanice... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasmina Aleksić tel: 060/14-2-2012 Uverenje broj: 3889 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Stara Pazova Nova Pazova poslovni prostor Nova Pazova; 133m2, PR/2, eg, magacin, pomoćne prostorije, dvorište; U ponudi je razrađen lokal od 85m2, sa kuhinjom i magacinom od 40m2, dve pomoćne prostorije od 18m2 i 25m2 i dvorištem od 60m2. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
izdavanje Zemun Batajnica Zemun, Batajnica; 444m2, dva parking mesta; Višenamenski panelni objekat korisne površine 444m2, visine 5m (visina slemena 6,5m). Pod hale je izrađen od ferobetona. Magacin ima obezbeđen kamionski prilaz, a dvorište je pod video nadzorom. Nalazi se u neposrednoj blizini železničke stanice, na udaljenosti od 1km od centra Batajnice. U cenu zakupa nije uračunat PDV koji iznosi dodatnih 20% na oglašenu cenu. Prostor je pogodan za različite vrste delatnosti. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Vesna Bošković tel. 063/315294 Uverenje br: 3809 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Četvorosoban prodaja Beograd Rakovica Vidikovac Vidikovački venac Vidikovac, Vidikovački venac; 87m2 (mereno 125m2), 4.0, VIII/9, cg, lift, klima, interfon, ostava, podrum; Trostrano orijentisan, četvorosoban dupleks, sa besprekornom dokumentacijom. Izuzetno dobro održavana zgrada sa dva lifta. Uknjižena površina stana je 87m2, korisna 114,5m2, a ukupna podna površina je 125m2. I nivo: ulazni hodnik, dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja sa ostavom i lođom, kupatilo. II nivo: dve spavaće sobe, galerija (koja može biti još jedna spavaća soba), prostrano kupatilo i velika lođa. Stan ima pripadajući podrum. Dovoljno prostora za parkiranje na nezoniranom parkingu u neposrednoj blizini zgrade. Sjajna infrastruktura: Vidikovačaka pijaca, brojni objekti za snabdevanje, mnoštvo linija javnog gradskog prevoza, kao i Beovoz. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737 Uverenje broj: 3314 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Beograd prodaja Zemun Ćukovac Novogradska Zemun, Novogradska; 141,49m2, PR, eg, izlog, toalet; Prodaje se komforan poslovni prostor u novoizgrađenom kompleksu "Tri nove". Struktura: veliki open space (koji se može podeliti na više prostorija), dva manja hodnika i dva toaleta. Prostor će biti priveden nameni u skladu sa potrebama kupca. Pogodan je za različite vrste delatnosti. Sjajna infrastruktura: blizina svih sadržaja neophodnih za uspešno poslovanje. U cenu nije uračunat PDV 20%. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063/219-949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Zemun Ćukovac Novogradska prodaja Zemun, Novogradska; 141,49m2, PR, eg, izlog, toalet; Prodaje se komforan lokal u novoizgrađenom kompleksu "Tri nove". Struktura lokala: veliki open space (koji se može podeliti na više prostorija), dva manja hodnika i dva toaleta. Lokal će biti priveden nameni u skladu sa potrebama kupca. Prostor je pogodan za različite vrste delatnosti. Sjajna infrastruktura: blizina svih sadržaja neophodnih za uspešno poslovanje. U cenu lokala nije uračunat PDV 20%. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063/219-949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Obrenovac Obrenovac Vojvode Mišića poslovni prostor Obrenovac, Vojvode Mišića; 53m2, PR, klima, TA, izlog; U ponudi je lokal na atraktivnoj lokaciji - u ulici Vojvode Mišića, bliže naselju Stočnjak. Lokal već decenijama unazad uspešno posluje - 10-ak godina je bio market, a poslednjih 12 je pripadao nekom od poznatih lanaca apoteka. Prostor je namenjen za dugoročno izdavanje. Odlična infrastruktura: blizina Osnovne škole i objekata za snabdevanje - Bomi... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasmina Aleksić tel: 060/14-22-012 Uverenje broj: 3889 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja Valjevo Centar Valjevo, centar; 103m2, prizemlje + galerija, ventilacija, podno grejanje, led rasveta; Izuzetan poslovni prostor u centru Valjeva, površine 103m2, na dve etaže, sa dva ulaza. Klimatizacija, toplotne pumpe, podno grejanje. Open space, formiranje prostorija prema potrebama klijenta, tri toaleta. Pozicioniranost, kvalitet gradnje, dizajn lokala, energetska efikasnost objekta i niski režijski troškovi čine lokal interesantnim za apsolutno sve vrste delatnosti. Lokal je za svaku preporuku. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Vesna Bošković tel: 063/315-294 Uverenje broj: 3809 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Savski venac lokacija Slavija Предлажемо да погледате овај прелеп 2.0 стан на Славији, уговорна површина 67м2, укупна површина 78, две терасе, укњижен, ЕГ, 5/7, лифт, подрум. Купац плаћа провизију. R-ID: #107
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane