Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Borča Drinske divizije

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Borča Drinske divizije Drinske divizije, pr/3, garaža u stambenoj zgradi iz 2010.god., struja, voda, cg, pogodna za adaptaciju u garsonjeru, u procesu uknjižbe. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Četvorosoban prodaja Jurija Gagarina, vpr/8, lift, svetao, dvostrano orjentisan, potpuno renoviran, zamenjene elektro i vodovodne instalacije, petokomorni PVC, roletne na daljinsko upravljanje, parket prve klase, od prostorija: hodnik, prostran dnevni boravak, sa kuhinjom i trpezarijom, open space, tri spavaće sobe, dva kupatila, prostor može biti uređen za stanovanje, ali i kao poslovni prostor, ulaz je lepo uređen, okružen zelenilom, blizu autobuskih stajališta kao i ostalih infrastrukturnih sadržaja neophodnih za ugodan život, uknjižen kao poslovni prostor. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Rakovica Miljakovac Jednosoban Velizara Stankovića stan Velizara Stankovića, 4/6, lift, terasa, veoma funkcionalan, jednosoban adaptiran u jednoiposoban, sastoji se od dnevne sobe, prostrane kuhinje, hodnika, kupatila i terase, u pristojnom stanju, renovirano kupatilo, pripadajući podrum, održavana zgrada, u blizini prevoza i svih sadržaja potrebnih za savremen život, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Dvoiposoban Ismeta Mujezinovića Ismeta Mujezinovića, 4/7, lift, 2 lođe, dvostrano orijentisan, svetao, kompletno renoviran, pvc stolarija, promenjene vodovodne i elektro instalacije, keramika i sanitarije, odličan parket. Ima dve spavaće sobe. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u blizini pijace, škole, gradskog prevoza. Prodaje se sa kuhinjom i ugradnim plakarima rađenim po meri. Uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvorosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Krunska Krunska, 4/5, lift, lux stan salonskog tipa (visina plafona 3m), kompletno renoviran, bez ulaganja, prodaje se sa svim ugradnim elementima, dvostrano orijentisan, veoma svetao, iz prostranog hodnika se ulazi u salon, sa ulazom u kuhinju sa zastakljenom lođom, tri komforne sobe, kupatilo, pripadajući podrum i ostava na spratu, održavana zgrada, u neposrednoj blizini muzeja Nikola Tesla, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Palilula Karaburma Mirijevski Bulevar Garsonjera Mirijevski bulevar, 3/4, retko u punudi, stan na odličnoj lokaciji, nedaleko od TC Karaburma, dobra povezanost sa svim delovima grada, u blizini velikih trgovinskih lanaca, stan je svetao, kompletno renoviran pre godinu dana, novo kupatilo, pvc, hoblovan parket, idealan za život i veoma isplativ kao investicija za rentu, niski režijski troškovi, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Šumice Vladimira Tomanovića Jednoiposoban prodaja Vladimira Tomanovića, 6/6, lift, velika lođa, lep, svetao, funkcionalan, renoviran stan, odmah useljiv. U najlepšem delu naselja Šumice, u blizini Hotela Srbija, više linija prevoza. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe i kupatila. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Trosoban Aleksandra Belića stan 64m2 uknjižen, 74m2 sa lođama, 4/5, lift, lođa, u ponudi funkcionalan stan, izvorno dvosoban, adaptiran u trosoban, od prostorija: kuhinja, trpezarija sa dnevnim boravkom, veća spavaća soba, dve manje sobe, dva mokra čvora, u dobro održavanoj zgradi od bele fasadne cigle, sa dosta zelenila i parkingom, u blizini pijace, prevoza, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Vračar Slavija Dvoiposoban Deligradska U ponudi dvosoban stan,lako adaptilan će ispuniti potrebe višečlane porodice, nalazi se na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini pešačke zone centra grada, sve što je bitno za ugodan život u gradu nalazi se na dohvat ruke. Odlična povezanost sa ostalim delovima prestonice. U veoma dobro održavanom ulazu nalazi se lift koji će Vas poneti do pete etaže gde Vam se otvaraju sigurnosna vrata iza kojih se krije ova impozantna nepokretnost. Na ulasku je izdvojen i svetao hol iz koga se ulazi u prelep prostran dnevnotrpezarijskokihinjski deo . Velika spavaća soba sa garderoberima i svojom terasom. Trpezarija i kuhinja sa dosta prostora i lepim dizajnom učiniće svaki obrok posebnim iskustvom i velikom terasom sa predivnim pogledom, ovaj prostran lepo orijentisan stan odgovaraće svačijem ukusu i čine ovaj stan mestom u kome ćete uživati u svakom trenutku. Kupatilo sa velikim prostorom za tuširanje odiše udobnošću i deluje veoma opuštajuće. Kupac plaća proviziju 50% od ugovorenog iznosa jedne mesečne stanarone.
Dvoiposoban prodaja Beograd Vračar Slavija Deligradska U ponudi dvosoban stan,lako adaptilan će ispuniti potrebe višečlane porodice, nalazi se na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini pešačke zone centra grada, sve što je bitno za ugodan život u gradu nalazi se na dohvat ruke. Odlična povezanost sa ostalim delovima prestonice. U veoma dobro održavanom ulazu nalazi se lift koji će Vas poneti do pete etaže gde Vam se otvaraju sigurnosna vrata iza kojih se krije ova impozantna nepokretnost. Na ulasku je izdvojen i svetao hol iz koga se ulazi u prelep prostran dnevnotrpezarijskokihinjski deo . Velika spavaća soba sa garderoberima i svojom terasom. Trpezarija i kuhinja sa dosta prostora i lepim dizajnom učiniće svaki obrok posebnim iskustvom i velikom terasom sa predivnim pogledom, ovaj prostran lepo orijentisan stan odgovaraće svačijem ukusu i čine ovaj stan mestom u kome ćete uživati u svakom trenutku. Kupatilo sa velikim prostorom za tuširanje odiše udobnošću i deluje veoma opuštajuće. Kupac plaća proviziju 2%
Beograd prodaja Savski venac Dedinje Milana Blagojevića Španca Četvorosoban Specijalna ponuda retko u prodaji ultralux apartman U stambenom objekatu novije gradnje se nalazi ova impozantna nepokretnost u rezidencijalnom delu Savskog venca u neposrednoj blizini Belog dvora.Mikrolokacija je odlično saobraćajno povezana sa ostalim delovima grada što olakšava mreža novih gradskih saobraćajnica kao i Most na Adi ka Novom Beogradu. U neposrednoj blizini objekta nalazi se nekoliko internacionalnih škola i vrtića, pijaca, marketi, veliki broj restorana i kafića. Mala zgrada sa malim brojem stanova visokog kvaliteta gradnje sa divnom fasadom u ograđenom dvorištu trostruko obezbeđena na obodu ispod Belog Dvora. Neposredna blizina Košutnjaka i Ade Cganlije dva najposećenija sportsko-rekreativna centra, a u komšiluku je i Hipodrom za ljubitelje konjičkog sporta. Na samom ulazu u objekat vas dočekuju stepenice, podest ,hol i stepenišni prostor od granitne keramike. Na ulazu u stan koji je na prvom spratu severoistočno orjentisan otvorit će Vam se blindirana sigurnosna vrata sa ukrasnim panelom i ino bravom. Široki ulazni hodnik vas vodi u prostrani open space produženi dnevni boravak ( sa svojom prostranom terasom ) koji odiše udobnošću i toplinom upotpunjen trpezarijrijom gde će te razgovarati sa svojim ukućanima ili gostima, opuštati se i smejeti iz hranu piće koju možete pripremiti u kuhinji gde je spojena esttetika i funkcionalnost. Konfor ovog prostora se vidi I kroz svedeni spavaći blok od tri spavaće sobe sa mestom za ugradne plakare od kojih se svaka može koristiti I u druge namene, iz dve spavaće sobe se izlazi na terase koja se prostiru kroz intimniji deo objekta . Dva kupatila od kojih je jedno sa tuš kabinom su izuzetno lepa i odišu funkcionalnošću dobijenom kroz izabrane boje i podržano toplim materijalima tako da deluju opuštajuće a keramika, sanitarije I sanitarna galanterija je italijnske, nemačke I španske proizvodnje. Prostor je opremljen spuštenim plafonima .led rasvetom , drvo-aluminijum spoljašna stolarija sa aluminijumskim roletnama i velikim oknima tako da je obezbeđen mali koeficijent ulaza I izlaza toplote, odlično je zvučno izolovan, inokeramika na podovima terasa , kvalitetnim podovima hrastov višeslojni parket brodski pod, jednokrilna sobna vrata sa ramom krila od punog drveta. stan je klimatizovan . Na prvom nivou objekta se nalazi uknjižena garaža sa ostavom od 18m2 gde možete parkirati svoja dva četvorotočkaša,cena garaže je 21000 evra. Retko u ponudi atraktivna nekretnina koja pruža pun konfor. Kupac plaća proviziju 2%
Voždovac Kumodraž II Bulevar Peka Dapčevića Trosoban prodaja Na prodaju trosoban stan, smešten u jednoj od glavnih ulica u naselju. Mikrolokacija je odlično infrastrukturno pozicionirana pa se u neposrednoj blizini nalaze vrtići, škole, pijaca, više objekata koji prodaju robu široke potrošnje, … Zgrada sa dobro održavanim ulazom u kojoj se nalazi ovaj stan orijentisan Istok-Zapad. Na samom ulazu u ovaj predivan stan vas dočekuju sigurnosna protivprovalna i protivpožarna vrata.Iz hodnika se ulazi u sve prostorije a na početku se nalazi komforni osunčani open space prostor koji čine dnevni boravak koji je potpuno podređen maksimalnom uživanju, sa trpezarijskim delom gde ukusi hrane i pića uz razgovor bude sva čula , opremljena kuhinja sa prirodnim svetlom i izlazom na jednu od dve lođe, sa još par detalja ovaj kutak čine blistavim . Drugi deo stana čine konforne spavaće sobe u jednoj Vas budi jutarnje Sunce a ostale predstavljaju blok dečijih spavaćih soba gde se Vaši mališani igraju, uče i spavaju. Kupatilo sa s kadom je izuzetno lepo i odiše funkcionalnošću dobijenom kroz izabrane boje i podržano toplim materijalima tako da deluje opuštajuće. Iznad stana se nalazi tavanski prostor od 40m2 na koji se može ući samo iz ovgog stana i koji koriste samo vlasnici ove nepokretnosti Kupac placa proviziju 2%
Voždovac Dušanovac Grčića Milenka kuca Prizemna kuća na odličnoj lokaciji u blizini Ustaničke ulice i Šumica. Dobra povezanost sa svim delovima grada i blizina Auto-puta pružaju mogućnost kako stanovanja tako i korišćenje prostora u poslovne svrhe. Objekat se sastoji od velike dnevne sobe, kuhinje, dva kupatila i tri spavaće sobe kao i dve prostorije koje mogu poslužiti kao ostava ili magacinski prostor. Dvorišni deo je popločan i izolovan od ulične buke. Parking mesto za jednog četvorotočkaša je omogućeno u ulaznom dvorištu sa kapijom. Agencijska provizija iznosi 50% dogovorene mesečne zakupnine
izdavanje Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Trosoban Španskih boraca Blok 24 neposredna blizina ,Štark Arene Super Vera i Grčko-Kiparskog centra . Konforan kompletno namešten stan. Mikrolokacija je odlično povezana sa drugim delovima grada i obiluje raznovrsnim komercijalnim sadržajima. Predivni ulaz sa liftom koji Vas donose do drugog sprata na kom se nalazi ovaj apartman. Na samom ulazu u ovaj predivan stan vas dočekuju sigurnosna protivprovalna i protivpožarna vrata. Iz ulaznog hodnika pravo se nalazi komforni open space prostor koji čine dnevni boravak koji je (povezan sa lođom sa koje se pruža predivan pogled ) potpuno podređen maksimalnom uživanju, sa trpezarijskim delom sa svojom lođom gde ukusi hrane i pića uz razgovor bude sva čula , elegantno opremljena svim aparatima kuhinja sa ostavom prefinjenog i svedenog dizajna sa par detalja ovaj kutak čine blistavim . Drugi deo stana čine dve stilizovane spavaće sobe sa ugradnim garderoberima . Kupatilo sa kadom je izuzetno lepo i odiše funkcionalnošću dobijenom kroz izabrane boje i podržano toplim materijalima tako da deluje opuštajuće, potpun konfor aqua zoni donosi i odvojeni toalet. Stan se izdaje u zakup kompletno namešten i opremljen za višečlanu porodicu na duži vremenski period. Idealan stan koji pruža miran i konforan život. Zakupac placa proviziju 50% od iznosa jedne ugovorene mesečne rente.
Dvosoban prodaja RAŠKI OKRUG Kopaonik centar Prodaja dvosobnog stana u apartmanskom kompleksu koji se nalazi u vikend naselju Kopaonika udaljen 3,8 km od najbliže žičare (Sunčana Dolina) i 6 km od centra Kopaonika, na regionalnom putu Kopaonik – Raška na nadmorskoj visini od 1350 m. Sam kompleks se odlikuje arhitekturom tradicionalnog planinskog stila i prilagodjen je za svakodnevno stanovanje kao i turističkoj nameni. Prostor je idealan kutak za aktivan i pasivan odmor kako za porodice i poslovne ljude, tako i za rekreativce i sportiste. Savremene forme nameštaja prilagođene su osnovnim potrebama u pogledu kvaliteta i komfora gostiju. U okviru ovog kompleksa u jednoj od zgrada na drugom spratu se nalazi dvosoban namešten apartman na drugom spratu. . Na samom ulazu u ovaj predivan stan vas dočekuju sigurnosna protivprovalna protivpožarna vrata iza kojih se krije komforni osunčani open space prostor koji čine dnevni boravak koji je potpuno podređen maksimalnom uživanju sa trpezarijskim delom gde ukusi hrane i pića uz razgovor bude sva čula , elegantno opremljena svim aparatima kuhinja prefinjenog i svedenog dizajna sa par detalja ovaj kutak čine blistavim . Drugi deo stana čine stilizovana spavaća soba garderoberom u kojoj vas budi jutarnje Sunce. Kupatilo sa tuš kabinom je izuzetno lepo i odiše funkcionalnošću dobijenom kroz izabrane boje i podržano toplim materijalima tako da deluje opuštajuće. Potpuni konfor dobijate sa panoramskim pogledom koji vam tokom sunčanih zimskih i letnjih dana pruža nezaboravne trenutke i vodi u daleke horizonte često okarakterisan kao lek za oči i dušu. U samom kompleksu postoji parking proctor za vašeg četvorotočkaša. Kupac plaća proviziju 2% od ugovorene cene.
Beograd izdavanje Vračar Vračar lokacija Sredačka Jednoiposoban Prijatan namešten stan sa 1 spavaćom sobom i zastakljenom lodjom. Orijentacija ka dvorištu, mir i tišina. Održavanja zgrada sa liftom. Kućni ljubimci su dobrodošli! Mesečni troškovi 120 eur. Plaćanje mesečno. Depozit u visini mesečne zakupnine. Useljivo od 30.12.2023. Blizina Bul Kralja Aleksandra, Vukovog spomenika, Kalenić pijace. Zakupac plaća proviziju 100%+pdv (660 euro).
Rakovica Kneževac Milorada Draškovića Trosoban prodaja Veoma lep i funkcionalan stan-kuća u nizu od 72 kvadrata grejne površine, terasa sa tremom 18 kvadrata, prednje i zadnje dvorište 1ar. Dvostrani pristup stanu iz dve aleje, jedna pešačka a jedna za auto. U zadnjem dvorištu vrlo lako se može zameniti deo ograde i napraviti ulaz za automobil, da se deo dvorišta koristi za parkiranje. Ostaje dosta prostora za sedenje, za baštu, za montiranje bazena leti. U dvorištu je i zidana letnja kuhinja sa sprovedenom vodom kao i zidani roštilj, za uživanje sa porodicom i prijateljima. Prodaje se kompletno opremljen kao na slikama. Kompletno renoviran i uradjena nova struja, voda i gas 2011. Blizina vrtića, škole,doma zdravlja, maxi marketa, metro marketa, lidla, pošte. Blizina prevoza 56,59,E2. Ulica je mirna i tiha, slobodno parkiranje bez parking zone. Blizina kružnog puta i konekcja sa svim delovima grada. Stan je uknjižen 1/1 i odmah useljiv. Kupac plaća proviziju 2%+pdv.
Čukarica Julino brdo Trosoban Poručnika Spasića i Mašere stan Veoma lep, svetao i funkcionalan stan sa 2 velike spavaće sobe, sa puno ugradnih ormana u sobama i hodniku, sa zastakljenom terasom od 15m2 sa koje se pruža predivan pogled. Novi PVC prozori sa komarnicima u celom stanu kao i na terasi, novi aluminijumski radijatori, sve tri sobe sa klima uređajem. Nisu potrebna ulaganja. Zgrada ima 2 lifta koji se redovno održavaju, nikada se nije desilo da lift ne radi! Ispred zgrade puno parking mesta za besplatno parkiranje! Beogradsko more Ada Ciganlija i Ada Mall je udaljeni su samo 2km, puno gradskih linija autobusa za odličnu vezu sa centrom grada do koga se stiže za 20 minuta. Lepa i mirna okolina bez buke. Mesečni troškovi (struja, grejanje, voda, ciscenje zgrade, tv, kablovska, internet, itd) su oko 140 eur. Stan je uknjižen 1/1, bez tereta. Brzo useljiv. Odlična investicija kako za stanovanje tako i za izdavanje. U cenu su uključeni kuhinjski elementi, svi ugradni plakari i 3 klima uređaja. Mogućnost dogovora za kupovinu ostalog nameštaja. Kupac plaća proviziju 2%+pdv.
prodaja Jagodina Aqua park Braće Dirak Građevinski plac 36 ari, povoljno. Odlična lokacija, Đurđevo Brdo, prema koloniji, nema klizišta! Plac ima struju i vodu, nema kanalizaciju. Uknjiženo 1/1. Kupac plaća proviziju 1.200 eur sa pdv.
prodaja POMORAVSKI OKRUG Jagodina Aqua park Braće Dirak Etažna kuća novije gradnje na 6 ari placa, u neposrednoj blizini centralne atrakcije u Jagodini, Aqua parka. Pogodna za kvalitetan život porodice ili za poslovanje - potencijal za otvaranje BB hotela ili hostela. Kuća ima 6 spavaćih soba i 3 kupatila. Letnja kuhinja u dvorištu takođe ima kupatilo. Izdvojen prostor u funkciji lokala. Garaža 36m2 u kojoj se parkiraju 2 automobila. Kuća ima 3 kotla za grejanje - gas, struja, čvrsta goriva - centralno kućno grejanje. Ispod kuće 100m2 podrumska prostorija. Predivno održavano i ograđeno dvorište. U cenu je uključen kompletan nameštaj! Kuća je uknjižena 1/1, odmah useljiva. Kupac plaća proviziju 2%+pdv.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane