Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Novi Beograd Blok 45 (TC Enjub) Nehruova

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Rakovica Resnik Slavka Miljkovića Jednoiposoban OPIS NEPOKRETNOSTI: Na odličnoj lokaciji u Resniku, izdaje se stan koji po svojoj strukturi funkcioniše kao 2.0-soban. Stan je kompletno namešten. Nameštaj je u dobrom stanju. Kuhinja je nova, grejanje ta. Infostan je mali. Nedaleko od zgrade su prodavnice, pošta, škola, vrtić, autobusko stajalište sa nekoiliko linija gradskog prevoza. Odlična povezanost sa gradom. Mesečni troškovi ne ulaze u visinu zakupa. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine je obavezan. Stan je odmah useljiv. PROSTORIJE: predsoblje, dnevno-trpezarijski-kuhinjski deo, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Palilula Karaburma Salvadora Aljendea Dvoiposoban prodaja 2.5, 47m2(plus terasa i galerija od 20m2), 3/3, CG/GAS, klima, internet, interfon, video nadzor, ktv. Ulica Salvadora Aljendea se nalazi na Karaburmi, opština Palilula. U neposrednoj blizini je više tržnih centara, škola, vrtića i pijaca. Naselje na šest kilometara udaljeno od centra grada, sa odličnom saobraćajnom povezanošću sa svim delovima grada čine ga idealnim za život u njemu. U prilici smo da vam ponudimo odličan dvoiposobni stan na trećem spratu održavane zgrade bez lifta, sa video nadzorom i interfonom, zidane 2000-te godine. Zgrada ima dva ulaza, a stan je sa jedne strane treći sprat, a sa druge strane se vodi kao peti, zbog konfiguracije terena. Dvostrano orijentisan, bez buke, svetao i sunčan, funkcionalnog rasporeda prostorija. Iz cenralnog hodnika se ulazi desno u prostrano kupatilo, levo u spavacu veću sobu i pravo u prostran komforan, svetao dnevni boravak objedinjen sa kuhinjsko trpezarijskim delom. Iz dnevnog boravka se ulazi u manju spavaću sobu sa izlaskom na terasu koja je natkrivena celom dužinom. Iznad stana je tavan čiji je jedan deo pretvoren u sobu/galeriju od 20m2 podne površene, i pripojen je stanu stepeništem iz dnevnog boravka. Mali troškovi za redovno održavanje i plaćanje komunalija s obzirom da se gas plaća po utrošku. Idealan za mlađe parove koji traže lep, konforan stan po korektnoj ceni na dobroj lokaciji. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjsko trpezarijskim prostorom, dve spavaće sobe, kupatilo, galerija, terasa. Uknjižen na 47m2, plus terasa i galerija od 20m2. Odmah useljiv. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #4712 Video interfon, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Izvorno stanje. Stara gradnja.
Voždovac Banjica I II Banjica Jednosoban Bulevar oslobođenja stan 1.0, 38m2, 2/12, lift, CG, video nadzor, interfon, internet, podrum. Sjajna lociranost nepokretnosti, kod okretnice tramvaja, neposredna blizina objekata snabdevanja, škola, vrtića, TC Banjica, pijace i desetak linija gradskog prevoza čini ovaj deo grada sve popularnijom destinacijom za stanovanje i sjajnom investicijom za izdavanje. U prilici smo da vam ponudimo komforan jednosoban stan, koji se nalazi na drugom spratu u zgradi od crvene fasadne cigle, okružene prostranim parkingom bez naplate. Stan je odličnog rasporeda prostorija, južno orijentisan, svetao i bez buke. Već na prvi pogled nekretnina svojim luksuzom, funkcionalnim rasporedom i čistoćom ostavlja impozantan utisak. Stan je kompletno, kvalitetno i sa ukusom renoviran pre par godina, te ne zahteva dodatna ulaganja. Uvozna sanitarija, kvalitetna keramika, PVC stolarija, sigurnosna ulazna vrata, centralno grejanje, protočna topla voda su samo su deo onoga što vam nudi ova nepokretnost.Opremljen je nameštajem modernog dizajna i ugradnom belom tehnikom pod garancijom. Prodaje se kompletno namešten. Postoji mogućnost korišćenja zajedničke vešernice na spratu, kao i pripadajućeg podruma. Obzirom na lokaciju i uređenost stana ova nepokretnost predstavlja odličan izbor. Od prostorija: hodnik, dnevno -trpezarijski prostor, kuhinja i kupatilo. Uknjižen na 38m2, odmah useljiv. R-ID: #4715 Video nadzor, Interfon, Internet, Nije poslednji sprat Stara gradnja.
prodaja Palilula Borča Jednosoban Bratstva i jedinstva 1.0, Borča, Bratstva i jedinstva, 37m2, PR/4, CG, parking Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da Vam ponudimo lokal u samom centru Borče na odličnoj lokaciji. Lokal se nalazi na predposlednjoj stanici autobusa 95, 96, 85 i 105l. Površina lokala je 37m2, poseduje monofaznu i trofaznu struju, kao i mokri čvor. Izuzetna prilika za pokretanje biznisa ili kao investicija. Retko u ponudi. Mogućnost prodaje sa svom opremom za mesaru koja se vidi na slici. Otkup. Provizija 2%. 060/44-77-297 R-ID: #2125 Izvorno stanje.
Jednosoban izdavanje Beograd Palilula Borča Bratstva i jedinstva 1.0, Borča, Bratstva i jedinstva, 37m2, PR/4, CG, parking Izdaje se lokal na odličnoj lokaciji u centru 3. Pogodan za sve vrste delatnosti. Površina lokala je 37m2, poseduje monofaznu i trofaznu struju, kao i mokri čvor. Otkup. Provizija 50%. 060/44-77-297 R-ID: #2126 Izvorno stanje.
Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Rudo Jednoiposoban Zvezdara, Konjarnik - Rudo 1.5, 44m2 (terasa 8m2), 3/27, lift, CG, telefon, interfon, podrum, parking. Stan je izvorno jednosoban, adaptiran u jednoiposoban. Potpuno renoviran, promenjena PVC stolarija, unutrašnja stolarija, ulazna vrata, ishoblovan parket. Adaptacija je urađena tako da je soba napravljena od dela trpezarije, a kuhinja je produžena od dela lođe. Pozicioniran jugo-istok. Uknjižen na 36m2. Agent: Danko Komljen 060/566-11-11 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2371
Savski venac Senjak Bulevar vojvode Mišića Dvosoban prodaja Savski venac, Senjak - Bulevar vojvode Mišića 2.0, 76m2 (terasa 5m2), 2/8, CG, lift, klima, telefon, interfon, podrum. U ponudi na prodaju je stan koji se nalazi na drugom spratu, u zgradi iz sedamdesetih godina. Zgrada ima dva ulaza, ulaz od ulice, i sa dvorišne strane gde su parking mesta za stanare. Stan je veoma svetao, jednostran i gleda ka ulici. Korišćen je dugo godina kao kancelarijski prostor. Potrebna adaptacija. Nalazi se blizu Mostarske petlje. Prednost ove lokacije je blizina izlaska i silaska sa autoputa. Prostorije u stanu su ulazni hodnik, kuhinja, kupatilo, dve sobe i terasa. Terasa je zastakljena i na nju su izmešteni kuhinjski elementi, a izvorna kuhinja je funkcionalna kao soba. Jedna soba je rigips elementima pregrađena u dve manje prostorije. Stolarija u stanu je drvena, u dobrom stanju. Kuhinja, kupatilo i terasa na podovima imaju keramičke pločice, odnosno teraco. U hodniku i sobama je parket. Stan poseduje pripadajući podrum, ozidan i opremljen policama pogodnim za odlaganje stvari. Uknjižen na 71m2. Agent: Zora Đenić 064/116-88-80 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2372 Interfon, Telefon, Klima, Izvorno stanje.
Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca Trosoban PODUJEVSKA stan Izdaje se luksuzan stan u novogradnji. Stan je potpuno opremljen(ukljucujuci masine za ves i sudove). Sa prelepim panoramskim pogledom na grad i predivnom terasom. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja Voždovac - Hotel M Dvosoban Pukovnika Pejovića Voždovac, Hotel M - Pukovnika Pejovića 2.0, 48m2, PR/4, CG Lep, funkcionalan i kompletno renoviran stan u blizini Bulevara oslobođenja i hotela M. Sastoji se od komotne dnevne sobe sa trpezarijom i izdvojenom kuhinjom, spavaće sobe, kupatila sa prozorom i hodnika. Pogodan je kako za porodični život, tako i za poslovni prostor. Preporuka! Merena kvadratura 51m2. Uknjižen na 48m2. Agencijska provizija 2%. Agent Sava Vuletić: 062/14-57-616 (licenca br.3573) Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Požeška Čukarica, Banovo brdo - Požeška poslovni prostor, 273m2, CG, 4/4, lift, interfon, parking. Prostran, funkcionalan, očuvan poslovni prostor pogodan za razne vrte delatnosti. Postoji mogućnost kupovine još jednog prostora na trećem spratu. Uknjižen. Agencijska provizija 2%. Agent: Nikola Kostadinović 064/11-77-112 (Licenca br. 3259) Interfon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Stara gradnja.
Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Požeška Čukarica, Banovo brdo - Požeška poslovni prostor, 315m2, CG, 4/4, lift, interfon, parking. Prostran, funkcionalan, očuvan poslovni prostor pogodan za razne vrte delatnosti. Postoji mogućnost kupovine još jednog prostora na četvrtom spratu. Uknjižen. Agencijska provizija 2%. Agent: Nikola Kostadinović 064/11-77-112 (Licenca br. 3259) Interfon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Stara gradnja.
Zvezdara Konjarnik Rudo Jednoiposoban prodaja Zvezdara, Konjarnik - Rudo 1.5, 36m2 + lođa 7m2, CG, 3/28, lift, telefon, interfon, podrum. Jednoiposoban stan na trećem spratu jedne od zgrada ''istočne kapije Beograda''. Stan je izvorno jednosoban ali je adaptiran u jednoiposoban. Prostorije: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i lođa. Stan je uknjižen na 36m2. Kompletno renoviran u septembru 2022. godine. Agencijska provizija 2%. Agent: Vojka Joksović 064/55-55-196 (licenca br.1790) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat
Vračar Vračar lokacija Vračar centar Resavska poslovna zgrada Vračar, Centar - Resavska poslovna zgrada, 1660m2 (terasa 150m2), plac 4.29a, SUT+PR+IV , telefon, lift, interfon. Blizina Cvetnog trga i Beograđanke. Delo je arhitekte M. Mirkovića. Upotrebljeni su najkvalitetniji materijali i oprema. Ugrađen je lift. Obezbeđena je najsavremenijim alarmima i video nadzorom. Grejanje-toplotne pumpe. U suterenu su ugrađeni sefovi. Trenutno funkcioniše kao stambena zgrada sa stanom na svakoj etaži, lokali u prizemlju i garažom i ostavama u suterenu, ali je multifunkcionalna i uz minimalne izmene može da funkcioniše kao klinika, hotel, banka, kancelarijski prostor. Pentahus sa izvanrednim terasama i pogledom bi mogao biti restoran. Objekat se prodaje kao celina. Uknjiženo na 1660m2. Stvarna kvadratura 2500m2. Agencijska provizija 2%. Agent: Vesna Đurđević 064/29-56-579 (Licenca br. 1715) Video nadzor, Interfon, Telefon,
prodaja Savski venac Beograd na vodi Trosoban Hercegovačka (Simfonija I) Savski venac, Beograd na vodi - Hercegovačka (Simfonija I) 3.0, 72m2 (terasa 4,76m2), 12/16, CG, lift, telefon, interfon. Nova dvanaesta zgrada, BW Simfonija, obuhvata dve kule jedinstvenog arhitektonskog izraza sa ukupno 280 stambenih jedinica. Simfonija 1 je petnaestospratnica sa dve dodatne uvučene etaže, koja zauzima severni deo parcele i pretežno je orijentisana u pravcu istok-zapad, sa pogledima koji se pružaju ka Beogradskoj tvrđavi, Bristol parku, reci Savi i ušću. Stan je dvostrano orijentisan, direktan pogled na reke iz svake spavace sobe i dnevnog boravka. Simfonija svojim stanarima nudi raznovrstan izbor prednosti u pogledu životnog stila. Okružena je raskošnim zelenilom i na samo nekoliko minuta hoda od obale Save. Garaža se dodatno plaća 30.000 eura. Agencijska provizija 2%. Agent: Zorica Divac 064/19-33-716 (Licenca br. 3376) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat
prodaja Beograd okolina GROCKA Vrčin Reka Vrcin, Reka, plac od 39.3 ara, gradsko gradjevinsko zemljiste, asfalt, struja, voda do placa, uknjizen, uradjena konverzija zemljista. Plac se sastoji iz dve spojene parcele od 29.71 i 9.65 ari - gradsko gradjevinsko zemljiste. Idealan je za izgradnju magacinskog ili poslovnog prostora. Cena 78 500 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) BLOK 70(KINESKI TRZNI CENTAR) Jurija Gagarina Jednoiposoban SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! RETKO U PONUDI! Novi Beograd, Blok 70, Jurija Gagarina, 1.5, 48 m2 sa lodjom od 4 m2, VI od XI spratova, cg, telefon, 2 lifta, interfon, video nadzor, ktv, internet, odmah useljiv, uknjizen na 44 m2, podrum, starogradnja. RETKO U PONUDI! Izuzetan 1.5 stan u odlicno pozicioniranom soliteru zasticenom od buke, u neposrednoj blizini svih sadrzaja potrebnih za kvalitetan zivot. Svetao stan, funkcionalnog rasporeda, jednostrano orijentisan. Izvorno 1.5. U sve prostorije se ulazi iz predsoblja. Renoviran je 2006. godine (postavljen nov parket, instalacije vodovoda i kanalizacije, kuhinja, kupatilo).  Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa garderoberom i izlaskom na lodju, kuhinja, spavaca soba, kupatilo i ostava. Cena 129 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056057 || dokumentacija : uknjizen
Zvezdara Mirijevo I II III IV MIRIJEVO Vitezova Karadjordjeve zvezde Dvoiposoban prodaja SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Mirijevo, Vitezova Karadjordjeve zvezde, 2.5, 50 m2 sa terasom, IV od IV sprata, eg, bez lifta, interfon, klima, uknjizen na 46 m2, zgrada novije gradnje. Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavace sobe, kupatila i terase. Dvostrano je orijentisan i veoma svetao. Ispred zgrade postoji prostor za parkiranje stanara. U neposrednoj blizini su stanica gradskog prevoza i prodavnice, vrtic i skola. Cena 102 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056064 || dokumentacija : uknjizen
Čukarica Cerak vinogradi Jednosoban Cerski venac stan SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Cerak vinogradi, Cerski venac, 1.0, 50 m2 sa lodjom, III od III sprata, cg, bez lifta, interfon, topla voda, ktv, internet, klima, useljiv po dogovoru, uknjizen na 35 m2, ostava, zgrada iz 1987. godine. U naselju Cerak vinogradi, poznatom po kvalitetnoj gradnji i funkcionalnim stanovima i parkovima, nalazi se lep 1.0 stan povrsine 50 m2 sa lodjom (15 m2). Nedavno je renoviran: vodovodne i strujne instalacije, nova kuhinja, americki plakar, klima, ulazna vrata. Stan ima veliki potenicijal jer je visina plafona na najvisoj tacki iznosi 4.5 m sto pruza mogucnost pravljena galerije (fotografije uradjenog projekta). Prostorije: hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i lodja. Stan ima pripadajucu ostavu. Nalazi se u zgradi od zute fasadne cigle, u mirnom naselju ususkanom u drvorede i parkove, sa brojnim parking mestima, u naselju odlicne infrastructure, u blizini su Vidikovacka pijaca, McDonalds, autobuska stanica, dve osnovne skole, vrtici, apoteka, prodavnice. Cena 109 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056058 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) BLOK 61 Dvoiposoban Jurija Gagarina SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Novi Beograd, Blok 61, Jurija Gagarina, 2.5, 80 m2 sa terasom, I od VI spratova, cg sa kalorimetrima, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, klima, odmah useljiv, izvorno stanje, uknjizen na 73 m2, mogucnost kupovine garaznog mesta, novogradnja iz 2015. godine. Odlican stan u novogradnji, u ulici Jurija Gagarina u bloku 61. Po strukturi je dvosoban, lako adaptibilan u dvoiposoban. Prostorije: ulazni hodnik iz kog se ulazi u sve prostorije, dnevni boravak, spavaca soba, kuhinja sa prostranom trpezarijom, kupatilo i terasa od 20 m2. Stan je svetao, zapadno orijentisan, okrenut prema atrijumu zgrade, sto garantuje mir i izolovanost od buke. Grejanje je centralno, a placanje prema potrosnji. Uknjizen je 1/1, ima urednu dokumentaciju i pogodan je i za kupovinu na kredit. Zgrada je uredna, dobro se odrzava i ima video nadzor. U okruzenju postoji sva potrebna infrastruktura: skola, vrtici, pijaca, brojne trgovine, Dom zdravlja, Savski kej, vise linija gradskog prevoza. Postoji mogucnost kupovine garaznog mesta u zgradi. Cena 199 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 063/393491 || dokumentacija : uknjizen
Troiposoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Kneginje Zorke Kalenic, Kneginje Zorke, 3.5, 143 m2, 2 terase, II od IV sprata, cg, telefon, lift, interfon, ktv, internet, klima, odmah useljiv, namesten, luks, parking ili garazno mesto (opciono), starogradnja. Odlican, luksuzno opremljen troiposoban stan na prestiznoj lokaciji, u srcu Vracara. Stan je izuzetno svetao, sa prostranim dnevnim boravkom u okviru kog je trpezarijski deo i izlaz na veliku terasu. Ima odvojenu, kompletno opremljenu kuhinju sa lodjom, gostinjski toalet, odvojen spavaci deo sa dve spavace sobe, garderoberom (koji moze biti i manja spavaca soba) i prostranim kupatilom sa kadom i tus kabinom. U cenu je uracunato parking mesto, ali je moguc i zakup garaznog mesta u neposrednoj blizini zgrade.  Stan se nalazi u dobro odrzavanoj zgradi, u blizini svih infrastrukturnih, obrazovnih i kulturnih sadrzaja potrebnih za udoban zivot. Obzirom na lokaciju i raspored prostorija u stanu, pogodan je kako za zivot, tako i za poslovni prostor, a sa vlasnikom je moguc svaki dogovor po pitanju namestaja.  Cena 2 600 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 50 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise. prostorije Raicevic nekretnine 060/3056054 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane