Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Cvetanova ćuprija Pavla Savića Jednosoban U prilici smo da Vam ponudimo 1.0 kompletno namešten stan sa terasom u novogradnji. Nalazi se u mirnom delu grada. Za sve dodatne informacije pozovite - 0691290070 Aleksandra. GREJANJE - Norveški radijatori, sprat 2/5, LIFT, TERASA, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 8064.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Milorada Dimitrijevića Trosoban prodaja Kompleks zgrada sa privatnim parkingom i parkom za decu, zgrade sa energetskim pasošem. Sve u stanu je vanstandardno u odnosu na ostale u zgradi i prodaje se kompletno namešten. Pun dnevne svetlosti i lepog rasporeda, predsoblje, kuhinja, dvnevno-trpezarijski deo, dve spavaće sobe, dve lođe, kupatilo i wc. Uknjižen 1/1 i raspoloživ za kreditne kupce. Idealna investicija za porodicu! Veoma retko u ponudi! Kontakt - 0641297977 GREJANJE - CG, sprat VPR/7, LIFT, TERASA, PARKING, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 8065.
Barajevo Barajevo Ibarski put plac Nazi se na magistralnom putu Beograd- Čačak M22 - Ibarska magistrala s leve strane puta, na malom brdu, blizu motela "Šarić" bivši "Romeo i Julija". Dobijene su sve dozvole za benzinsku stanicu - lokacija Karaula i rešenje kojim se odobrava izgradnja benzinske stanice koja bi u svom sastavu sadržala 2 podzemna skladišna rezervoara, podzemni skladišni rezervoar TNG, pretakalište, skladište za prodaju plinskih boca, nadstrešnice za pretakanje i objekat za smeštaj osoblja. Za više informacija pozovite broj 0641297977 GREJANJE - Ostalo, sprat / ID oglasa: 8066.
prodaja Palilula Slanci Narodnih heroja Plac se nalazi u Slancima , udaljen od centra grada 9-10 km. Do placa je dovedena struja, voda, gas, put, urađen je detaljan urbanistički plan i dozvoljena je gradnja. Zauzeće za gradnju 40%. Nalazi se u mirnom mestu. Blizu je glavnog puta, osnovne škole, ambulante, pošte, prodavnica. Kontakt - 0641297977 GREJANJE - Ostalo, sprat / ID oglasa: 8067.
prodaja Beograd Palilula Slanci Narodnih heroja Plac se nalazi u Slancima , udaljen od centra grada 9-10 km. Do placa je dovedena struja, voda, gas, put, urađen je detaljan urbanistički plan i dozvoljena je gradnja. Zauzeće za gradnju 40%. Nalazi se u mirnom mestu. Blizu je glavnog puta, osnovne škole, ambulante, pošte, prodavnica. Kontakt - 0641297977 GREJANJE - Ostalo, sprat / ID oglasa: 8068.
Beograd izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Mirijevski venac U prilici smo da Vam poudimo ulični lokal na odličnoj lokaciji koji može biti funkcionalan i kao stan. Lokal se nalazi u neposrednoj blizini škole, vrtića, marketa kao i javnog saobraćaja. Ispred lokala nalazi se javni parking, a sam lokal ima dva ulaza, jedan je sa ulice, a drugi ulaz je iz same zgrade. Lokal je pogodan kao odlična investicija za frizersko - kozmetičke salone ili kancelarijski prostor. Lokal ima pripadajući podrum. Minimalni su troškovi za infostan jer sam lokal nije priključen na centralno grejanje već ima etažno grejanje. Postoji mogućnost da lokal funkcioniše i kao stan. Kontakt - 0641297977 GREJANJE - Etažno, sprat PR/ ID oglasa: 8069.
Zvezdara Cvetkova pijaca Donska Trosoban prodaja Lux novogradnja u blizini Cvetkove pijace. Zgrada sa ekstra kvalitetnom izolacijom, termoblok, presovana staklena vuna 10 cm, stan je svetao, funkcionalan, centralni raspored, podno grejanje, aluminijumska stolarija, električno podizanje roletni, troslojno staklo, izuzetan kvalitet, energetski pasoš. U blizini doma zdravlja, prevoza i kompletne infrastrukture. Mogućnost kupovine garaže za 15 000e. Samo keš kupci. Kontakt - 0641297977 GREJANJE - Etažno, sprat VPR/3, LIFT, TERASA, GARAŽA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 8070.
Savski venac Dedinje Vile Ravijojle kuca Kuća na Dedinju, u osnovi 150 m2. Sastoji se od suterena, prizemlja i prvog sprata. U prizemlju se nalazi dnevna soba, velika kuhinja, trpezarija, toalet. Mermernim stepenicama se ide na prvi sprat, gde su dva kupatila i pet spavaćih soba, dve terase. Kuća je opremljena video nadzorom. Enterijer je na zavidnom nivou. Kontakt - 0641297977 GREJANJE - CG, sprat /, TERASA, PARKING, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 8071.
izdavanje Krunska Krunska Poslovni prostor u samom centru Vračara sa zasebnim ulazom na pravom visokom prizemlju. Kompletno lux renovirano (novi podovi, nove instalacije, podno grejanje, nov pvc, smart paljenje svetala, klime i spuštanje roletni, kamere i alarm ispred ulaza), visoki plafoni. Depozit u visini kirije. Pogodno za razne kancelarijske poslove (bez friserskih salona). Kontakt - 0691290070 GREJANJE - Podno, sprat /, NOVOGRADNJA, SALONAC, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 8072.
Trosoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Bulevar kralja Aleksandra Kičevska Salonac u urednoj zgradi, koji ima 2 ulaza, 2 kupatila, 2 kuhinje, 2,5 sobe, terasu, podrum...Izdaje se kao namešten ili prazan- po dogovoru sa zakupcem.Zakupodavac bi, na zahtev zakupca, mogao da izvrši popravke, promeni deo nameštaja ili da isprazni stan itd. Moguće je koristiti ga kao 2 odvojena stana Renovirana struja. kupatila, spoljna stolarija. Velika terasa na dvorišnoj strani. Mirna ulica, blizu Bulevara kralja Aleksandra. Zakupac plaća proviziju u visini od pola mesečne zakupnine. 069/ BEOKROV
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Slavija Deligradska Trosoban 3.0, 123m2(terasa 5m2), 4/6, CG, lift, lux, internet, interfon, ktv, ostava. Deligradska ulica se nalazi u blizi trga Slavija, paralelna je sa Bulevarom oslobođenja i ulicom kralja Milutina. Ulica je mirna, u okruženju je više ambasada (ruska, italijanska, engleska, švajcarska, bugarska), a u blizini je Manjež park, Pozorište Slavija i GCFK „Stari DIF”. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture, ovo je jedna od najtraženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Beogradu, a time i sigurna investicija. U prilici smo da Vam ponudimo raskošan trosobni stan na četvrtom spratu uredne i održavane šestospratne zgrade, sa liftom, iz perioda rane posleratne gradnje prošlog veka, zidane po uzoru na salonske zgrade, na svega 100 metara od Trga Slavija. Stan je u potpunosti renoviran pažljivo odabranim kvalitetnim materijalima, izuzetno komforan, sa komotnim sobama funkcionalno raspoređenim, trostrano orijentisan sa puno svetlosti i kvalitetnom spoljašnjom stolarijom. Spoljašnja stolarija je PVC, unutrašnja farbani medijapan, ulazna vrata blind sa kasa bravom. Keramika, sanitarije i parket su luksuzni takođe. Dva mokra čvora (kupatilo i gostinjski toalet) dodatno povećavaju osećaj komfora a visina plafona od 3m prostoru daje raskošnu notu. Stan ima dva ulaza i sve prostorije su sa prirodnom ventilacijom. Ova nepokretnost je prilika za klijente koji traže izuzetno kvalitetan, funkcionalan stan, bez ulaganja u centra grada što za život što kao investiciju za izdavanje. Od prostorija: ulazni degažman, dnevni boravak, hodnik, kuhinja objedinjena sa trpezarijom, toalet, kupatilo, ostava, terasa. Uknjižen opisno u katastru, po merenju vlasnika stana površina sa terasom je 123m2. Odmah useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4707 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Stara gradnja. Ostava
Vračar Hram Hram Sv. Save Hadži Melentijeva Četvorosoban izdavanje 4.0, 105m2(dve lođe), 2/4, CG, interfon, lift, internet, ktv, podrum. Prelepi Neimar smešten na obroncima Vračarskog brda, od samog početka zamišljen tako da udomi imućnije stanovnike i kao takav dugo je predstavljao elitniji kvart i bogatiji deo opštine i grada. U prilici smo da Vam ponudimo za izdavanje odličnu, vrlo konfornu četvorosobnu nepokretnost na drugom spratu četvorospratne zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, u najlepšem delu Vračara, i najboljem delu Hadži Melentijeve ulice. Zgrada je od bele fasadne cigle, kvalitetne gradnje iz 90-ih godina, ulaz je lep i održavan zaslugom svojih stanara. Sama nekretnina je dvostrano orijentisana ka Hadži Melentijevoj ulici i ka mirnoj dvorišnoj strani. Vrlo svetao, bez buke, odličnog rasporeda prostorija, velikih soba, sa dva mokra čvora i dve lođe, pripada periodu jedne od najboljih gradnja u Beogradu. U dobrom stanju, izdaje se prazan na duži vremenski period. Useljiv od 01.01.2023. godine, obavezan depozit, plaćanje mesečno. Od prostorija: predsoblje, dva hodnika, veliki dnevni boravak koji je šankom odvojen od kuhinje i trpezarije, tri spavaće sobe, ostava, kupatilo, toalet, dve lođe. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4708 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Voždovac Medaković 3 Medaković III Dvoiposoban Braće Srnić stan 2.5, 66m2(lođa), 5/7, lift, CG, interfon, internet, klima, ktv Naselje Medaković III je planski građeno osamdesetih godina kao humano i porodično naselje. Ulica Braće Srnić prostire se u centralnom delu naselja i spaja opštine Voždovac i Zvezdaru. Okruženje sa puno zelenila, odličnom infrastrukturom i saobraćajnom povezanošću sa centrom i ostalim delovima grada čini ovaj deo grada pravim mestom za udoban život. U prilici smo da Vam ponudimo dvosobnu nepokretnost adaptiranu u dvoiposobnu koja se nalazi na petom spratu od sedam stambene zgrade od crvene fasadne cigle, sa dva lifta. Lokacijski sama zgrada je okružena zelenilom a u neposrednoj blizini izlaza na auto put. Sam stan je svetao, dvostrano orijentisan, sunčan, funkcionalnog rasporeda, bez buke sa prelepim pogledom. Raspored prostorija u stanu je tipičan za tu vrstu gradnje i lako adaptibilan kao što je i odrađeno. Sve prostorije su komforne, sa centralnim grejanjem i protočnom toplom vodom. Obzirom da je nepokretnost u odličnom održavanom stanju sa promenjenom stolarijom pruža savršenu mogućnost da se kroz minimalno ulaganje izvuče maksimum iz velikog potencijala i da se potpuno prilagodi potrebama kupca. Parking u okolini zgrada nije zoniran i ima dovoljno slobodnih mesta. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele porodičan stan u mirnom okruženju za život. Od prostorija: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, kupatilo, garderober, dve spavaće sobe, lođa. Stan je uknjižen na 61m2, po merenju vlasnika 66m2. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4709 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Rakovica Rakovica lokacija Rakovica Jednoiposoban Slavka Rodića 1.5, 42m2 (terasa), 3/3, EG, klima, interfon, internet, ktv Nepokretnost se nalazi pri početku ulice Slavka Rodića, koja se nastavlja na Maričku ulicu a pretače se u Kneževačku ulicu. Kraj je kompletno infrastrukturno pokriven brzom vezom do centra grada. U prilici smo da Vam ponudimo jednoiposobnu nepokretnost na poslednjem spratu trospratnice bez lifta. Zgrada je izgrađena 2010-te godine, u dobrom je stanju spolja i iznutra i dobro je održavana. Stan je vrlo funkcionalan i iz postojeće povrišne je izvučen maksimum. Dnevni boravak deli prostor sa kuhinjom i trpezarijskim delom (open space). Deo stana je pod malim kosinama, što mu daje poseban šarm. U odličnom je stanju, pa značajna ulaganja nisu neophodna. Grejanje je etažno na sturju, što pruža punu kontrolu nad troškovima grejanja. Stan je idealan za život ili kao investiciono ulaganje za izdavanje. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, terasa. Uknjižen je na 42m2. Kontakt: 065/233 52 60  R-ID: #4710 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Trosoban prodaja Smederevo - Put za Seone 3.0 Дачный поселок Сеоне, Дорога на Сеоны, 86м2, Смедерево - Окрестность- Сеоне - Дорога в Сеоны Тип недвижимости: Дом, количество комнат 3.0,площадь 86 м2, Состояние объекта:отремонтировано, отопление ТА, количество 2 этажа, площадь участка 10 соток, терраса, лоджия, вода, Электричество, подвал, КАТВ, видеонаблюдение, гараж. Полностью оборудованный дачный дом с участком и беседкой, встроенным,барбекю, располагает,площадкой и сборным бассейном,подключен на городскую воду, имеет колодец, гараж, подвал, цокольный этаж и чердак. Дом полностью оборудованный. Находится в 500 м от Дуная. Отопление на электричество и твердое топливе. Дом построен компанией "Конграп". Зарегистрирован в кадастре. Комиссия 2%. Тел.:063/11-55-084 Јелица Почуча R-ID: #2117
Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Jovana Bijelića Jednoiposoban 1.5, Braće Jerković, Jovana Bijelića, 37m2, 1/4, TA, parking, renoviran. Potpuno renoviran, svetao i funkcionalan stan orijentisan suprotno od ulice. Urađena zvučna i toplotna izolacija. Stan je bez ulaganja. Prostorije: hodnik sa plakarom, kuhinja, kupatilo, spavaća i dnevna soba proširena na lođu koja se, ako je potrebno, može lako vratiti u prethodno stanje. Parking na parkingu zgrade. Lokacija zgrade pozicionirana u blizini svih neophodnih infrastrukturnih sadržaja. Pogodan kako za stanovanje tako i za izdavanje. Uknjižen. Provizija 2%. Goran Janković 065/533-97-47 R-ID: #2118
Vračar - Podgorička Dvosoban izdavanje 2.0. Hram, Podgorička 40m2, 2/4, TA. Izdaje se 2.0 stan na odličnoj lokaciji. Sunčao i svetao, ima odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju i 2 mokra čvora, kupatilo i WC. Kompletno opremljen sa belom tehnikom i nameštajem. Komunalni troškovi. Cena, moguć dogovor. Uknjižen. Two-bedroom apartment for rent in the center of Vračar. Near St.Sava Temple, Squer Slavija.Sunny and bright, it consists of a living room, bedroom, kitchen, bathroom and toilet. It is fully furnished and all household ap. Price is negotinatioble. Registered. Provizija 50%. 063/18-11-002 Zorana Petrović R-ID: #2119
Čukarica Čukarička padina Čukaricka Padina Dvosoban Lazarevački drum stan Čukarica, Čukarička padina - Lazarevački drum 2.0, 60m2 (lođa 3m2), VPR/6, CG, lift, interfon, klima, video nadzor. Kompletno renoviran dvosoban stan u dobro održavanoj zgradi. Luksuzno opremljen. Ispred zgrade je veliki parking u slobodnoj zoni. U neposrednoj blizini su Ada Mall, pijaca, marketi, škola, vrtić. Izdaje se na minimum šest meseci. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Depozit obavezan. Prostorije: dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo, hodnik i lođa. Agent: Vesna Radović Bulatović 065/87-87-807 R-ID: #2362 Video nadzor, Interfon, Klima,
prodaja Surčin Surčin naselje SURCIN Galovacka SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Surcin, Galovacka, 6.0 kuca od 653 m2 sa 3 terase, na 19 ari placa, PO + PR + I + PTK, eg-gas, telefon, interfon, ktv, internet, klime, useljiva po dogovoru, uknjizena, uradjena konverzija zemljista, garaza, zidana 1999. godine. JEDINSTVENA KUCA NA PLACU OD 19 ARI! Izuzetna porodicna kuca gradjena 1999. godine, pri cemu je svaki detalj pazljivo isplaniran i uradjen: zidovi su od duple cigle sa izolacijom, drvena spoljna stolarija rucno radjena sa velikim staklenim povrsinama, detalji od kovanog gvozdja, u prizemlju specijalno pecena cigla sa podnim grejanjem, visina plafona preko 3 m, velike svetle prostorije orijentisane ka lepom, prostranom dvoristu. Etazno grejanje na gas ili struju, mogucnost grejanja i na cvrsta goriva. Plac je ravan i pravilnog oblika, povrsine 19 ari, uradjena je konverzija zemljista. Ukupna bruto povrsina kuce je 750 m2, neto povrsina je 653 m2 (upotrebna dozvola), uradjena u 4 nivoa, PO + PR + I + PTK. PO (48 m2): tehnicke prostorije (ostava i kotlarnica). PR (238.77 m2): hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja sa ostavom, kupatilo, garderobna soba, vesernica, 2 garaze, 2 terase, a iznad garaze je velika uredjena prostorija za razlicite namene (decija igraonica). U podrumu se nalaze tehnicke prostorije i ostava. I sprat (198 m2): predsoblje, dnevni boravak sa izlazom na terasu, 3 spavace sobe, garderobna soba i kupatilo. PTK (167.9 m2): otvoren prostor sa visinom slemena 4.80 m, sa izvedenim strujnim i vodovodnim instalacijama, koji je moguce organizovati prema potrebi i u odvojenu stambenu jedinicu. Pored kuce se nalazi divna dvorisna kuca povrsine 50 m2 (upotrebna dozvola), rusticno sredjena. Lokacija je idealna za porodice sa decom. Detaljnim urbanistickim planom predvidjen je zavrsetak auto-puta u blizini, koji povezuje ovaj deo sa Novim Beogradom. Cena 650 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056058 || dokumentacija : uknjizena
Dvoiposoban izdavanje Beograd Zvezdara Konjarnik Samacka Konjarnik, Samacka, 2.5, 65 m2 sa 2 terase, PR od V spratova, cg, lift, interfon, ktv, useljiv u januaru, opremljen, starogradnja iz 1970. godine. Funkcionalan, komforan stan na lepoj lokaciji. Dvostrano orijentisan, suncan. Miran, porodican kraj, okruzen parkovima i mnogim sadrzajima. Prostorije: hodnik, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom i izlaskom na terasu, garderober, manja spavaca soba, druga spavaca soba sa izlaskom na drugu terasu i kupatilo. U blizini skola, vrtica, autoputa, Sumica, Maxi-a, Vera, Lidl-a, BEO trznog centra, banaka, poste, komercijalnih, usluznih i trgovackih sadrzaja. Cena 550 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 50 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise. prostorije Raicevic nekretnine 064/1959991 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane