Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Dušanovac Vojvode Baćevića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Hadžipopovac Zdravka Čelara Dvosoban Zdravka Čelara, 4/5, lift, odličan, izvorno jednoiposoban, adaptiran u dvosoban, renoviran stan, jugoistočno orijentisan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, ušuškan sa svih strana, grejanje je na struju (mogućnost priključenja na centralno grejanje), odlična lokacija, u blizini Tašmajdana, centra grada, Hale Pionir, pijace, marketa, škole, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Cara Uroša Četvorosoban prodaja Novo u našoj ponudi!!!Četvorosobni stan u srcu Dorćola, u neposrednoj blizini Kalemegdana i Knez Mihajlove. Ovaj apartman se nalazi u mirnoj ulici, na četvrtom spratu ukupne kvadrature 102m2, dvostrano orijentisan, ka ulici i dvorištu gde se nalaze i pripadajuće parking mesto koje je pregledno i vidi se iz stana. Pri ulasku u stan se nalazi komotno predsoblje koje vodi u jednu od tri spavaće sobe, kupatilo sa kadom, sanitarijama i veš mašinom i vratima odvojenom dnevnom sobom. Dnevno-trpezarijski deo je komforan, svetao i gleda na ulicu, nadasve prijatan za svakodnevni boravak. Iz trpezarije se ulazi u kuhinju koja vodi na manju terasu. u drugom delu nalaze se još dve sobe. Druga soba je predvidjena za spavanje i povezana je toaletom koji je renoviran i ima prirodnu ventilaciju. Obe sobe gledaju na dvorište, sunčane su u popodnevnim satima, idealne za čvrst san ali i prijatnu radnu atmosferu. U stanu je postavljena pvc stolarija, grejanje je TA, u dnevnoj sobi je i klima uredjaj.Ova nepokretnost je svojevrsna investicija za budućnost, na idealnoj lokaciji koja će Vaš boravak u prestonici učiniti ugodnim, prijatnim i komfornim. Uz stan se prodaje i u ceni je i parking mesto u dvorištu objekta i stan ima pripadajući podrum.Kupac plaća proviziju 2%
Palilula Borča Jednosoban Užička stan 1.0, 37m2, terasa 6m2, norveški radijatori, II/III, telefon, interfon, podrum, parking. Na uknjižbi. Komforan, svetao i topao stan sa zastakljenom terasom od 6m2. Spavaći deo je odvojen kliznim vratima . Veoma je ekonomičan sa malim režijama na odličnoj lokaciji. Iza zgrade se nalazi park sa igralištem. Dom zdravlja, pijaca, super marketi sa 24/7 radnim vremenom se nalaze u neposrednoj blizini kao i apoteka koja se nalazi u susednom ulazu zgrade. Javne gradske autobuske linije 95,96,85 na dva minuta hoda. Pupinov most na 1.5km udaljenosti a Zrenjaninski put na 70m. Dunavski nasip i šetalište na 2-3 km udaljenosti. Stan za svaku preporuku! Kontakt 064/320-3762 Agencijska provizija 2%
prodaja Sopot Sopot okolina Rogača Kosmaj Pod Kosmajem, u mestu Rogača, prodaje se plac od 54 ara, sa predivnim pogledom. Do placa afalt i struja, a gradska voda u blizini. Uknjižen, vlasništvo 1/1… Naše malo mesto Rogača, netaknut deo prirode, proteže se na obroncima Kosmaja. Selo koje se 'usudilo' da mu se najviše primakne i osloni na njega, a sam plac je izmedju livada i šuma. Ovde ćete brzo zaboraviti ritam urbane sredine i u živopisnom okruženju uživati u prirodi. Priroda se stalno menja i uvek imate novo iskustvo. Zbog jedinstvenog okruženja ovoj vredan komad zemlje čeka vas da se osećate na njemu na drugi način i otkrivate prirodne lepote ovog kraja. Dosta ljudi će reći da 'živimo' u bajci, to nije realnost, ali neka ih, svako ima svoju bajku, šta smo mi bez nje.
Dvosoban izdavanje Beograd Vračar Crveni krst Crveni Krst GOLUBAČKA Prvi put se izdaje. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Jevrejska Trosoban Stari grad, Dorćol - Jevrejska 3.0, 75m2 (lođa 2m2), 3/3, CG, telefon, interfon. Trosoban stan na odličnoj lokaciji. Stan se nalazi na trećem spratu manje stambene zgrade, okrenut je ka dvorištu zgrade. Stan se sastoji od: dve spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i terase. Stan zahteva izvesna ulaganja. Uknjižen na 45m2. Agencijska provizija 2%. Agent: Marko Barbul 060/34-72-545 (Licenca br. 3934) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Stara gradnja.
Palilula Višnjička banja Alberta Ajnštajna Troiposoban prodaja Uknjižen, 3.5, eg, terasa, parking, garaža Prelep porodični stan bez ulaganja sa garažom, parking mestom i baštom u manjoj zgradi od crvene fasadne cigle. Zaseban ulaz i deo dvorišta. Stan se sastoji od kuhinje, trpezarije sa dnevnim boravkom, tri spavaće sobe, kupatila, toaleta i terase. U okviru cene stana je i uknjižena garaža od 21m2 sa ostavom. Na suprotnoj strani od ulice terasa i bašta koju koristi samo ovaj stan. Grejanje je etažno na električnu energiju. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 .
Zemun Naselje Save Kovačević Jednoiposoban Miće Radakovića stan Namešten, 1.5, cg, renoviran, 2/4, lift, terasa Izdaje se potpuno renoviran jednoiposoban stan u Zemunu. Ima dnevni boravak, trpezariju, odvojenu kuhinju, odvojenu spavaću sobu na kojoj će biti stavljena klizna vrata. Ulazni hodnik sa velikim plakarom, kupatilo i terasu. Ušuškan u zelenilu. Potpuni mir i tišina. Na svim prozorima su komarnici. U neposrednoj blizini su autobuska stajališta, prodavnice, park. Depozit u visini jedne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
prodaja Zemun Zemun centar Dvosoban Milana Uzelca Uknjižen, 2.0, ta, renoviran, 5/5, podrum, terasa U prilici smo da oglasimo prodaju dvosobnog, dvostrano orijentisanog stana, u zgradi starije gradnje, bez lifta, na mirnoj lokaciji, sa terasom od cc12m2, koja nije ušla u kvadratu i sa koje se pruža pogled na ceo Zemun. Stan se sastoji iz predsoblja iz koga se ulazi u sve prostorije, jedne veće i druge manje sobe, kuhinje i kupatila. Renoviran je i odmah useljiv. Mikrolokacija odlična, u neposrednoj blizini se nalaze svi sadržaji neophodni za kvalitetan život (škole, vrtići, pijaca, različiti maloprodajni objekti, apoteke i dr). Linijama gradskog prevoza povezan sa svim krajevima grada. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
Trosoban izdavanje Beograd Vračar Neimar Politova Namešten trosoban stan sa odličnim rasporedom prostorija. Poseduje dnevnu sobu, kuhinju, trpezariju, predsoblje, dve spavaće sobe, kupatilo i zasebni WC, dve terase, garažno mesto. Stan se nalazi na dobroj lokaciji, veoma svetao. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV07 .
Beograd izdavanje Palilula Kotež Sutjeska blok Jednoiposoban Sutjeska blok, 2/4, prazan, prostran, funkcionalan, useljiv od 01.12.2022., plaćanje jedan mesec unapred, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Cerak vinogradi Vinogradski Venac Troiposoban izdavanje Na poklon - osiguranje nepokretnosti i stvari u trajnju od 1 godine!!! 3.5, 87m2, terasa, 5/6, lift, CG, telefon, interfon. Kompletno renoviran, izuzetno svetao satan u naselju Cerak vinogradi. Okružen sa velikim brojem parkova i puno zelenila. Agencijska provizija 50% Agent Mirjana Vijatović 063/770 88 37
Vračar Vračar lokacija Bulevar kralja Aleksandra Četvorosoban Gajeva stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 1 Ukupna spratnost 5 Dodatno Uknjižen Nije poslednji sprat Ostalo Terasa Lift Podrum Garaža Dodatni opis Ova nekretnina nalazi se na prestižnoj lokaciji u novijoj uredno održavanoj zgradi. Stan je po strukturi četvorosoban, dvostrano orijentisan i izuzetno dnevno osvetljen. Prostorije: predsoblje, prostrana dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom (u sklopu kuhinje se nalazi ostava), odvojen spavaći blok sa tri spavaće sobe, dva kupatila, dve terase. Stanu pripada i podrumska ostava (2m2) koja ulazi u cenu stana. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 20 000e. Uknjižen i brzo useljiv. Idealan za život ali i kao investicija (za rentu).
prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Četvorosoban Paje Jovanovića Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje Toplotne pumpe Sprat 3 Dodatno Odmah useljiv Uknjižen Ostalo Terasa Klima Topla voda KATV Internet Interfon Kamin Dodatni opis PRODAJE SE KOMPLETNO I KVALITETNO LUKSUZNO NAMEŠTEN I OPREMLJEN CETVOROSOBAN STAN. STAN SE NALAZI U LEPOJ NOVOGRADNJI U ULICI PAJE JOVANOVIĆA, DO BULEVARA KRALJA ALEKSANDRA DVA MINUTA KROZ PARK KOD DOMA ZDRAVLJA ZVEZDARA, ISTO TOLIKO I DO ULICE GOSPODARA VUČIĆA, BEO SHOPPING CENTRA… ODLIČNA LOKACIJA SA SJAJNOM INFRASTRUKTUROM, SVE ŠTO JE POTREBNO ZA SVAKODNEVNO FUNKCIONISANJE NALAZI SE NA PEŠAČKOJ UDALJENOSTI OD STANA. STAN IMA TERASU SA FANTASTIČNIM POGLEDOM NA GRAD, SAM NA SPRATU , SJAJNO OSVETLJEN, SA ODLIČNIM RASPOREDOM, SVE PROSTORIJE KOMFORNE OPREMLJENE, PA KUPCU OSTAJE SAMO DA UNESE SVOJE LIČNE STVARI. STAN JE UKNJIZEN. GREJANJE I HLADJENJE JE NA TOPLOTNU PUMPU (VAILLANT) TAKO DA SU VAM TROSKOVI GREJANJA JAKO MALI, TOPLA VODA JE VEZANA SISTEMOM PREKO TOPLOTNE PUMPE PA TAKO NA TAVANU IMATE SANITARNI BOJLER OD 300L KAO I SOLARNE PANELE NA KROVU ZGRADE. SASTOJI SE OD HODNIKA, WC-A, KUHINJE, TRPEZARIJE, PROSTRANE DNEVNE SOBE I TERASE, ODVOJENOG SPAVACEG BLOKA SA JEDNOM MASTER SOBOM (SOBA KOJA POSEDUJE SVOJE KUPATILO) I JOS DVE SPAVACE SOBE KOJE IMAJU ZAJEDNICKO KUPATILO (ITALIJANSKA KERAMIKA, VES MASINA) Agencije S T O P ! ! !
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Gandijeva Oglašivač Vlasnik Tip objekta Stara gradnja Stanje objekta Izvorno stanje Grejanje CG Sprat 6 Ukupna spratnost 13 Dodatno Odmah useljiv Uknjižen Nije poslednji sprat Nije stan u kući Ostalo Lođa Klima Lift Podrum Telefon KATV Internet Interfon Dodatni opis Prodajem stan odmah usejiv u bloku 64 kod ImmoCentra. Zgrada ima tri lifta. U neposrednoj blizni je OŠ Mladost, tržni centar, pijaca.
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Četvoroiposoban Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Sprat 11 Dodatno Odmah useljiv Nije poslednji sprat Hitna prodaja Ostalo Terasa Lođa Video nadzor Parking Dodatni opis JEDINSTVENA PONUDA U BW!!! STAN JE TROSTRANO ORJENTISAN (prema kuli, reci i gradu) SA DVE TERASE OD KOJIH JEDNA GLEDA KA RECI A DRUGA KA GRADU! STAN SE PROSTIRE CELOM SIRINOM ZGRADE! NIJE DUPLEX! U CENU ZARACUNATA I CENA PARKING MESTA! ZA JOS INFORMACIJA POZVATI!
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) The One Compelx Đorđa Stanojevića i Omladinskih Brigada Četvorosoban prodaja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 3 Ukupna spratnost 6 Dodatno Nije poslednji sprat Nije stan u kući Ostalo Terasa Lođa Klima Lift Telefon KATV Internet Interfon Video nadzor Garaža Dodatni opis Luksuzan, prostran četvorosoban apartman na sjajnoj, logistički superiornoj lokaciji na Novom Beogradu blizu autoputa, kompleksa West65, Airport City-ija u novoj zgradi The One. Retka prilika za pravna lica za stan u H lameli idealan za poslovanje IT firmi, advokatskih, konsultanskih firmi, zubarskih ordinacija, salona za masažu & rehabilitaciju i drugih profesionalnih uslužnih delatnosti. Stan veličine 116.24 m2 je odmah useljiv i pogodan za poslovanje. Stan se nalazi na trećem spratu i ima 3 zasebne prostorije/kancelarije, 2 kupatila, toalet, kuhinju, prostor koji može služiti za recepciju, trpezariju, vešernicu/garderobu, i prostranu terasu na koju gledaju sve zasebne prostorije. Apartment je uradjen sa materijalima visokog kvaliteta. Podne i zidne obloge u kuhinji, lodjama i terasi uradjeni sa granitnim italijanskim keramikom I klase neutralnih tonova dok su sanitarije, vodokotlić i baterija u kupatilu od renomiranih proizvodjaca kao što su Villeroy i Boch. Visoko kvalitetna auluminijumska spoljašnja stolarija sa svim veznim elementima od postojanog nerdjajuceg materija kao i visoko kvalitetna unutrašnja stolarija koja uključuje Bosal sigurnosna vrata, ugradnu rasvetu visokog kvaliteta, multisplit sistem klimu sa pojedinačnom jedinicom u svakoj zasebnoj prostoriji. Fenomelna pozicija koja obebzedjuje tišinu, mir i osunčanost južne strane kompleksa The One. Blizina odlično snabdevenih prodavnica poput Delta City, IDEA, Roda. Uz apartman možete kupiti i garažu u istom objektu. Lokacija: Ugao Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića – Blok 64 (preko puta 67a - A bloka) Cena apartmana za kupca koji je u PDV sistemu*: EUR 399.900 (3.447 EUR/m2) Cena garaže: EUR 25.000 EUR (dodatni popust za kupca u PDV sistemu*) Za više informacija kontaktirajte nas na: +381 69 3035 570 +381 69 3035 565 +381 69 3035 400 i +381 63 270 502 ili putem imejla na TheOne@easternbridge.be Više o samom objektu možete naći na sledećem linku https://theonenovibeograd.rs/ * ili može da u njega udje pre kupoprodaje
Zvezdara Učiteljsko naselje Dvosoban Živka Davidovića stan Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje Norveški radijatori Sprat 4 Ukupna spratnost 4 Mesečne režije 10 € Dodatno Odmah useljiv Uknjižen Nije stan u kući Pod hipotekom Ostalo Terasa Klima Lift Video nadzor Dodatni opis Prodajem uknjižen stan, sa ugradnim nameštajem i belom tehnikom po dogovoru, sve pravljeno po meri od odličnog materijala. Nema potrebe za ulaganjem. Ima jednu sobu sa kunjinjom i jednu spavaću, dve terase sa pogledom na ulicu. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji (pored Aviv parka). Stan je useljiv od 1.decembra.
prodaja Savski venac Beograd na vodi Dvosoban Bulevar Vudroa Vilsona Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Lux Grejanje CG Sprat 16 Ukupna spratnost 24 Dodatno Odmah useljiv Uknjižen Nije poslednji sprat Ostalo Terasa Klima Lift Topla voda KATV Internet Interfon Video nadzor Dodatni opis Direktna prodaja od vlasnika - stan na 16. spratu BW AQUA, 54.5 M2. Stan je useljiv u decembru. Zgrada je na najboljoj lokaciji na Beogradu na vodi, 30 metara od Galerije trznog centra i 30m od BW Kule. Stan je u postupku dobijanja upotrebne dozvole - useljiv decembar. Kuhinje su opremljene ugradnim ormarićima od oplemenjene iverice sa melaminskom folijom. - Radne površine su od kompozitnog kamena - Kuhinje su snabdevene podgradnim bojlerom za pripremu tople vode Ugradni plakari - Stanovi su opremljeni ugradnim ormanima Terase - Podovi terasa su obloženi protivkliznom keramikom Elektro galanterija - U stanovima je ugrađena modularna elektro galanterija visokog kvaliteta Sistem grejanja - Radijatori su povezani na centralnu gradsku toplanu, sa ugrađenim kalorimetrima i merenjem potrošnje za svaki stan. Klimatizacija - Stanovi su opremljeni multi split sistemom klimatizacije. Sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu, dok svaki stan ima po jednu spoljnu jedinicu. Mogucnost kupovine garaznog mesta.
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Višnjička banja Dečja Oglašivač Vlasnik Tip objekta Novogradnja Stanje objekta Renovirano Grejanje Norveški radijatori Sprat 3 Ukupna spratnost 3 Mesečne režije 60 € Dodatno Odmah useljiv Nije stan u kući Ostalo Terasa Klima Telefon KATV Internet Interfon Video nadzor Parking Dodatni opis NAPOMENA: Jutros sam objavio oglas ali sam greskom stavio telefon od ALARMA umesto svoj. Sada je ispravljeno, imate i moj i suprugin. Prelep stan sa vrhunskim pogledom - na Dunav. Stan se nalazi u zgradi na 200m od najblize prodavnice, 400m od Amana, 600m od benzinske pumpe, 800m od O.S. Milena Pavlovic Barili, 2km od Rospi Cuprije, 3km od Big Fashion centra, 4km od Bogoslovije, 7km od Trga Republike. Stan je 38m2 plus terasa 5m2. Izvorno je bio jednosoban sa 1 spavacom sobom od 7,5m2 i dnevnom sobom sa kuhinjom i trpezarijom - open space. Da bi dete imalo svoju sobu a mi sa bebom nasu, pregradili smo kuhinju i tu dobili deciju sobu od 6,5m2. Zgrada ima odlicnu izolaciju 10 ili 15cm stiropor, a stan je jugo-zapadno orijentisan tako da je suncan i topao tokom cele godine. Rezije za stan su u proseku 5.000 din struja zimi i 3.000 din leti, 1.000 din infostan i 3.500 din SBB televizija, internet i telefon. U zgradi pored SBB postoji i izvucena optika do svakog sprata pa ko zeli moze da se prikljuci na MTS ili Telenor optiku. Ja sam elektricar pa sam ugradjivao pametnu kucu - prekidace, uticnice, svetla, led trake i sl. Uz stan idu 2 klime (12 i 9 btu) kao i komplet kuhinja sa pripadajucim elektricnim uredjajima, osim frizidera za koji je moja zena emotivno vezana :) Ugradna indukciona ploca i sudo masina su stare 2 meseca a aspirator sa izvlacenjem vazduha napolje i rerena 4 godine. Zanemarite prenatrpanost stvarima i igrackama jer u ovom stanu trenutno zivi 4-clana porodica :) Najbitnije sam zaboravio: Stan nije uknjizen ali je predat na legalizaciju i poseduje broj. U istoj zgradi na istom spratu je pre 2 meseca prodat stan preko notara a pre par dana je drugi komsija prodao stan na punomocje. Takodje, po legalizaciji postoji mogucnost nadgradnje jer su svi ostali stanari sa sprata takodje zainteresovani za ovaj vid prosirenja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane