Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Vračar Kalenić Kursulina

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Kalenić Kursulina Lokal sa ulazom iz Kursuline ulice, ulazna vrata i jedan prozor-izlog. U gornjoj etaži je samo ulazni deo i stepenicama se spušta na donji nivo koji ima otvore da se uradi prirodna ventilacija. U donjem nivou je deo sa instalacijama sa sanitarni čvor. Donji nivo nema prozore. Agencijska provizija 2%
Čukarica Julino brdo Trgovačka Dvosoban prodaja Izvorno dvosoban stan, svetao, grejne površine 66m2, lođa koja nije ušla u kjiženu kvadraturu. Prostrana dnevna soba povezana sa kuhinjsko trpezarijskim delom, odvojena spavaća soba, kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Komgrap gradio zgradu, uredan ulaz. Stan je brzo useljiv. Dobra povezanost sa svim delovima grada, blizina više linija gradskog prevoza, veliki market u neposrednoj blizini, pijaca, škola, banke, iza zgrade veliki parking prostor. Agencijska provizija 2%
Zemun Naselje Save Kovačević Dvosoban Gornjogradska stan Na duži period se izdaje renoviran, kompletno opremljen dvosoban stan. grejna površina stana je 47m2, zastakljena lođa je površine 7m2. Stan je svetao, sunčan, dvorišno orjentisan. Funkcionalan raspored stana, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije: dnevna soba sa izlaskom na lođu, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo. Dobra povezanost sa svim delovima grada, više linija gradskog prevoza, blizina vrtića, osnovne škole, dva velika marketa. Mesečno plaćanje zakupa, depozit, mesečno zaduženje za infostan je 8.000 dinara. Agencijska provizija 50%
prodaja Palilula Višnjička banja Despotovačka 2. deo Despotovačka 2. deo, 6.51 ari, predviđena porodična gradnja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Čukarica Sremčica Tomasa Edisona Tomasa Edisona, 2/3, terasa, nedavno renoviran, sa prostranim dnevnim boravkom, trpezarijom, kuhinjom, dve spavaće sobe, prostranom terasom, hodnikom i kupatilom. PVC stolartija, hoblovan parket, topao stan, niski režijski troškovi. Nalazi se u delu naselja sa puno zelenila i dečjih igrališta, u neposrednoj blizini škole, vrtića, supermarketa, pijace i prevoza. Stan za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Voždovac Voždovačka Crkva Kostolačka Petosoban Lux dvoetažni stan, bez ulaganja, sa pravom korišćenja dvorišta od 2.5ara, sa natkrivenim parking prostorom za jedno vozilo i garažom. Na ekskluzivnoj lokaciji, u mirnoj ulici a nadomak glavne saobraćajnice u centru Voždovca. I etaža: dnevno-trpezarijski deo od 60m2 sa izlazom na terasu, kuhinja, kupatilo sa saunom i đakuzi kadom, prostorija za vešeraj i ostava. II etaža: četiri spavaće sobe (jedna sa sopstvenim kupatilom i izlazom na veliku terasu sa prelepim pogledom na ceo grad), kupatilo. Prodaje se sa svim ugradnim plakarima i kompletnom kuhinjom. Dvostrano orijentisan, veoma svetao. U dvorištu su prostorije za odlaganje alata, drva i mini kupatilo. Grejanje etažno u kombinaciji kotla na struju i kamina koji je povezan na radijatore. Za preporuku. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Voždovačka Crkva Kostolačka prodaja Kostolačka, 2/3, lux dvoetažni stan, bez ulaganja, sa pripadajućim dvorištem 2.5ara, sa natkrivenim parking prostorom za jedno vozilo i garažom, na ekskluzivnoj lokaciji, u mirnoj ulici a nadomak glavne saobraćajnice u centru Voždovca. I etaža: dnevno-trpezarijski deo od 60m2 sa izlazom na terasu, kuhinja, kupatilo sa saunom i đakuzi kadom, prostorija za vešeraj i ostava. II etaža: četiri spavaće sobe (jedna sa sopstvenim kupatilom i izlazom na veliku terasu sa prelepim pogledom na ceo grad), kupatilo, prodaje se sa svim ugradnim plakarima i kompletnom kuhinjom, dvostrano orijentisan, veoma svetao, u dvorištu su prostorije za odlaganje alata, drva i mini kupatilo. Grejanje etažno u kombinaciji kotla na struju i kamina koji je povezan na radijatore, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Trosoban Bulevar Milutina Milankovića stan 3.0m2, 74m2(terasa 8m2), CG, lift, VIII/IX, telefon, interfon, podrum. Uknjižen. Lep, sređen trosoban stan na odličnoj lokaciji. Renoviran pre desetak godina, u održavanom je stanju. Sastoji se od dve spavaće sobe, dnevno- kuhinjsko - trpezarijskog dela, dve lođe, kupatila. Poseduje ostavu na spratu iznad. Agent Pavle 060/74 62 000 Agencijska provizija 2%
prodaja Palilula Karaburma Trosoban Srnetička U ponudi 3.0, trostrano orijentisan stan na prvom spratu. Nalazi se u mirnoj ulici u blizini TC "BIG FASHION", kao i kompletne infrastrukture neophodne za neometano funkcionisanje. Stan je delimicno renoviran. GREJANJE - Etažno, sprat 1/5 ID oglasa: 8037.
Dvosoban prodaja Beograd Rakovica Miljakovac Miljakovačke staze U prilici smo da Vam ponudimo lep, svetao stan, ukupne površine 80 m2, od kojih je 38 m2 stambeni deo i 42 m2 pripadajuća uknjižena terasa. Stan se nalazi u suterenu zgrade modernog izgleda i veoma kvalitetne gradnje. Na stanu su postavljena blindirana vrata i stan ima veoma kvalitetnu aluminijumsku stolariju, a cela zgrada je pokrivena video nadzorom. Važno je napomenuti da se uz stan dobija i jedno prupadajuće parking mesto. Grejanje je na struju, norveški radijatori, potrošnja je mala. Zgrada je veoma dobro izolovana, a obložena je i prirodnom ciglom što se vidi i na slikama. Stan je uknjižen, neuseljavan do sada. Za sva ostala pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt - 0641297977 GREJANJE - Norveški radijatori, sprat SU/2, PARKING, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 8038.
Beograd prodaja Zvezdara Ðeram Đeram pijaca Marka Oreškovića Dvosoban Komforan, svetao, dvosoban, dvostran, uknjižen, 2.sprat, Fantastičan dvosoban stan u zgradi novije gradnje u mirnom okruženju ulice. Stan je dvostrano orijentisan sa komfornom terasom koja pruža potpun ugođaj za uživanje u prijatnoj okolini. Stan se nalazi na drugom spratu zgrade radjene pre 10-ak godina. Prodaje se namešten, bez ikakvih ulaganja. Grejanje na invertnu klimu i norveske radijatore. Odlična toplotna i zvučna izolacija zgrade. Uknjizen na 54m2. Zgrada je lepo održavana i nema lift. Kontakt - 0641297977 GREJANJE - Etažno, sprat 2/4, TERASA, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 8039.
Zvezdara Vukov spomenik Bulevar Kralja Aleksandra Dvosoban prodaja Bulevar kralja Aleksandra, salonski stan sa potencijalom, 2.0 po sadašnjoj organizaciji, 66 m2 uknjiženo, 70 m2 mereno, terasa, 2.sprat, EG. Uredno održavana predratna zgrada očuvane fasade i spoljašnjosti. Sam stan dvostrano orijentisan i vrlo svetao. Zgrada nema lift. Visina plafona je oko 330 cm. NAŠA TOPLA PREPORUKA! Kontakt - 0641297977 GREJANJE - Etažno, sprat 2/4, TERASA, INTERFON ID oglasa: 8040.
Niš Pantelej poslovni prostor Prodaje se poslovno stambeni prostor uknjižene površine 657 m2 sa mogućnošću proširenja za150 m2 na placu od 6 ari. Objekat se nalazi u naselju Branko Bjegović. Pogodan za sve vrste poslova. Sastoji se od 3 nezavisne etaže koje imaju poseban ulaz, a može funkcionisati i kao celina, svaki nivo ima po 220 m2. U suterenu ima magacinski prostor (može biti i kao radionica od 120 m2). Ima 7 soba, dve sale od po 120 m2. Objekat može da bude i stambeni prostor od dve odvojene stambene jedinice po 220 m2 sa posebnim ulazom + suteren od 220 m2. Objekat je novogradnja sa svim građevinskim dozvolama, uknjižen u katastar. Vlasništvo zemljišta i objekta regulisano. Na objektu je urađena izolacija sendvič zid sa kamenom vunom. Aluminijumska petokomorna stolarija. Priključena voda, struja, kanalizacija, dva telefonska broja. Pogodan je za više različitih delatnosti kao što su IT kompanije, ugostiteljski objekat, starački dom, hostel i td. Kontakt - 0691290070 GREJANJE - Ostalo, sprat /, GARAŽA, PARKING, NOVOGRADNJA ID oglasa: 8041.
prodaja Zemun Batajnica Trosoban Bosanske krajine Kuća se nalazi u blizini osnovne škole, vrtića, marketa, autobuskog stajališta. U mirnom kraju pogodnom za porodicu sa decom. Kuća ima 200 m2 ali je uknjiženo 67 m2, postoji mogućnost za podizanje sprata i proširenje. Kontakt - 0691290070 GREJANJE - Etažno, sprat /, PARKING, NOVOGRADNJA ID oglasa: 8042.
Trosoban prodaja Beograd Zemun Batajnica Bosanske krajine Kuća se nalazi u blizini osnovne škole, vrtića, marketa, autobuskog stajališta. U mirnom kraju pogodnom za porodicu sa decom. Kuća ima 200 m2 ali je uknjiženo 67 m2, postoji mogućnost za podizanje sprata i proširenje. Kontakt - 0691290070 GREJANJE - Etažno, sprat /, PARKING, NOVOGRADNJA ID oglasa: 8043.
Beograd prodaja Palilula Profesorska kolonija Profesorska kolinija Bulevar Despota Stefana Odličan lokal - poslovni prostor u prizemlju, korisne površine 67m2, uknjižen, nema tereta ni zabeležbi, jedan vlasnik, brzo useljiv (trenutno ima zakupca), pogodan za bilo koju delatnost, ima mokri čvor, dve prostorije i hodnik. Kontakt - 0641297977 GREJANJE - Etažno, sprat PR/ ID oglasa: 8044.
Novi Sad Grbavica prodaja Izdaje se lep, ulični i moderan lokal na atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu. Lokal je novije gradnje, višenamenski, na veoma prometnoj lokaciji. U neposrednoj blizini Bulevara oslobođenja, Futoške pijace, Spensa... Ulica je prometna i lokal je na frekventnom i vidljivom mestu, u blizini su apoteke, prodavnice, menjačnice, škola, kafići, knižare itd. Ispred lokala se nalazi javni parking. Kvalitetno je opremljen, alu stolarija, pvc, keramika i sanitarije, rasveta, klimatizacija velikog kapaciteta i prirodna ventilacija, video nadzor i internet. Postoji prostor predviđen za teretni lift. Grejanje je na struju i plaća se po utrošku. Ukupna površina lokala iznosi 438,86m2, od toga 124,19m2 u prizemlju, sa visinom od 3,5m i 314,67m2 u suterenu sa prozorima i visinom od 2,5 do 4,5m. U objektu su minimalni troškovi i računi jer je urađena merna grupa sa centralnim sistemom za ventilaciju. Kontakt - 0641297977 GREJANJE - Etažno, sprat SU/, NOVOGRADNJA, VIDEO NADZOR ID oglasa: 8045.
Rakovica Skojevsko naselje Dvoiposoban Luke Vojvodića stan 2.5, 71m2(lođa i terasa), 1/7, lift, CG, interfon, internet, ktv, podrum Skojevsko naselje oivičeno je ulicom Luke Vojvodića, kao deo opštine Rakovica, prostire se od šume Košutnjak, pored Filmskog grada do naselja Cerak vinogradi. Samo naselje čine tri grupacije, prvi deo do Eko pumpe, drugi deo od hotela Orašac do Maksija i Pošte, i treći deo do same šume Košutnjak. Naselje sa puno zelenih površina, kao i staza za sport i rekreaciju, pokriveno kompletnom infrastrukturom neohodnom za život. U prilici smo da vam ponudimo odličnu dvoiposobnu nepokretnost na prvom spratu održavane sedmospratne zgrade sa liftom i video nadzorom. Zgrada sređenog ulaza i stepeništa nalazi se u neposrednoj blizini Hotela Orašac. Stan je dvostrano orijentisan (istok i zapad), komforan, svetao, potpuno bez buke, funkcionalnog rasporeda prostorija. U izvornom je stanju ali odlično održavan, sa centralnim grejanjem, toplom vodom i pripadajućim podrumom. Konforu dodatno doprinose lođa ka koju se izlazi iz trpezarije, kao i terasa idealna za uživanje po lepom vremanu na koju se izlazi iz kuhinje i spavaće sobe. Retko u ponudi, za svaku preporuku kako za život tako i kao dobra investicija za izdavanje. Od prostorija: ulazni hodnik, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, povezujući hodnik, dve spavaće sobe, kupatilo, lođa, terasa. Uknjižen na 71m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4638 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Zvezdara Gradska bolnica Jednoiposoban Vojvode Sime Popovića 1.5, 28m2, 2/8, TA, lift, klima, renoviran, interfon, klima, internet, ktv, podrum. Ulica Vojvode Sime Popovića proteže se od spoja ulica Dimitrija Tucovića, Čingrijine i Učitelja Miloša Jankovića do Zvezdarske šume, prolazeći njenim južnim obodom. Ovaj kraj je izuzetno miran i pun zelenila, a opet, dobro povezan sa svim delovima grada i infrastrukturno odlično pokriven. U prilici smo da Vam ponudimo jednoiposobnu nepokretnost na drugom spratu dobro održavane osmospratnice sa liftom, zidane 70-ih godina prošlog veka. Idealanim rasporedom prostorija i njihovim veličinama je maksimalno iskorišćen prostor pa odaje utisak da je u pitanju veći stan. Ove godine je kupatilo kompletno renovirano i ugrađeni su PVC prozori, a kuhinja je renovirana pre par godina. Zbog toga, u ovom stanu nisu potrebna značajna ulaganja. Prodaje se kompletno namešten. Grejanje je na struju, pomoću TA peći, što omogućava racionalizaciju troškova grejanja. Stan ima pripadajući podrum. Od prostorija: dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba, kupatilo. Uknjižena zgrada, stan se prodaje kao vanknjižno vlasništvo. Površina iz kupoprodajnog ugovora je 28m2. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4640 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
izdavanje Beograd Vračar Južni bulevar Južni bulevar Lokal 110m2 na dva nivoa, prizemlje površine 70m2, sprat 40m2. Prostor open space, pogodan za više namena prodaja, usluge, zabava, kancelarije. Odlična lokacija, ulaz direktno iz Južnog bulevara, bez ulaganja, neposredna blizina javnog prevoza.... Agencijska provizija 50% od prvog mesečnog zakupa Klima, Odmah useljiv Gradska kanalizacija
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane